Idézet: szabinar - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 14:08
Nem konkretan egy helyszinre hanem ugy osszessegeben. Nagyon hangulatos game amit ugyan kegyetlenul elb@sztak azzal, hogy kiadtak pre-beta allapotban de sokkal komorabb, komolyabb es szebb mit a D3 lesz az eddig latottak alapjan.
Ez olyan tipikus konzolos hangulatu hack n slash game amibe rengeteg elemet belerakott a Blizz a Diablokbol. A HUD, betutipus, NPC nevek es persze a story mind diablos de a hangulat egyaltalan nem.
Inventory is gagyi az apro cuccokkal.
PvP rendszer es a farmolasi lehetoseg ami a jatekosok 90%-at erdekli de HC Dia rajongoknak IMO csalodas lesz.
Hellgate ja, engem a megjelenes elott par nappal engedtek be a betaba de en is beleszerettem a jo kis darkos atmoszferaba. Kar hogy a teljes verzio is ugyanaz volt mint a beta, ugyanazokkal a bugokkal
Hangulatot miert irod le? Nem is jatszottal vele

Vagy a szinvilag miatt? Ott en is erzem hogy pont a hataron vannak, meg egy kis gamma vagy csilli-villi szin es vege a hangulatnak. Jonnek a rozsaszin meg citromsarga szincsoda-mobok mint a... na de nem folyatom. Nem lenne gond ha ezt a kepet meglatnak es bolintanak ra egyet:

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Az inventory-t jo hogy felhoztad, az nekem is csalodas. Ilyen Icewind Dale / Baldur's Gate old-school maradvany, remelem csak atmenetileg tettek be ilyet. PvP-t meg mindig is baromsagnak tartottam egy RPG-ben.
Tovabbolvastam a dolgokat es talaltam egy ilyet (a WWI-n tettek fel jopar kerdest a resztvevok, ez abbol van) a loot-drop feszegeteserol:
Q: In D2, one of the problems was when u kill a boss, the player with fastest connection would take it all.
A: We spent a lot of time thinking about what we wanted to do. In D3, the drop will fall numerous times for each individual player.
Nem ertem a valaszt

Vagyis ertem a
jelenteset de nem ertem hogy mit akarnak ezzel mondani
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")