HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#641 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 29. 13:25

Idézet: evone - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 13:14

elnezest, mire irtam akkora jelent meg a mod postja

most latom tul sokaig irtam :D

Nem baj, nem kell megallni. Bash bash bash!! :Đ

Kozben beleastam magam nehany Diablo-fansiteba es talaltam par infot ami csak szoban hangzott el a WWI-n:
- a hanguzeneteken javitani akarnak (mikrofonos tamogatas sem lenne rossz)
- a karaktereknel csak a nemet lehet megadni, mas valtoztatasra nincs lehetoseg. az a cel, hogy minel elobb szornyeket irtson az ember (ennyit a kenyersutesemrol)
- meg nem tudjak hogy lesznek adagolva a bossok. a video vegen latott siege demon nem boss karakter (kivancsi leszek a main bossra most, hogy Diablo ki van love)
- a skill tree-n meg javaban dolgoznak, nincs lefektetve az alap sem

Ja meg Xbox360 only, bocsi sracok (a jobb also Microsoft logot ne nezzetek) :Đ
Kép
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#642 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 13:29

Aki nem nagy dio fan és nem emlékszik rá mi történt az első és a második részben annak érdemes Cani's journalt átnyálazni, lvasni is lehet, meg Cain is gagyog és a 2 videói is megnézhetőek az oldalon, bár elég picik, de a lényeg kivehető. Ha valaki emlékszik rá akkor is érdemes megnézni, igényesen meg van csinálva :)

Persze az oldal többi része is nagyon jó :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#643 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 13:29

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 6:34

Szabinar, tekintve hogy minden karinak lesz male es female változata ezért nem tartom valószínunek a dolgot :Đ

Nezd, nekem mindegy, hogy milyen nevet adnak neki csak legyen minimum 36D a merete es ranged attackot hasznaljon en maris happpy vok. :smoker:

#644 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 13:33

Idézet: szabinar - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 13:29

Nezd, nekem mindegy, hogy milyen nevet adnak neki csak legyen minimum 36D a merete es ranged attackot hasznaljon en maris happpy vok. :smoker:

36D?  :eek: az egy 10 éves kislány 2 sárgadinnyével :Đ

#645 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 13:46

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 13:33

36D?  :eek: az egy 10 éves kislány 2 sárgadinnyével :Đ

:offtopic: sry csak a UK mereteket ismerem az EU-t nem, mikor annak idejen kivandoroltam meg tul fiatal voltam ahhoz, hogy en vegyem a melltartot a csajaimnak :o
...Egyebkent meg nem is hangzik rosszul a sargadinnyes verziod, rossz az aki rosszra gondol :D

Amugy kivancsi vagyok, hogy mennyit veszit a D3 a sorozat melysegebol igy Kill Bil Roper nelkul, remelem nem sokat. Nekem a HG:L hangulatosabbnak tunik ami a kepi vilagot illeti...

#646 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 13:50

Idézet: szabinar - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 13:46

Amugy kivancsi vagyok, hogy mennyit veszit a D3 a sorozat melysegebol igy Kill Bil Roper nelkul, remelem nem sokat. Nekem a HG:L hangulatosabbnak tunik ami a kepi vilagot illeti...

Marmint a zart reszekre gondolsz csatornakkal meg csovekkel? Az nekem is nagyon tetszett. Mondjuk a kiszaradt folyomeder sem rossz. De ezeket inkabb meghagynam a Fallout 3 kivaltsagainak (Hellgate is picit post-apocalyptic, nem?). Egyebkent fura, hogy sci-fit hasonlitasz fantasy-hez :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#647 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 14:08

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 13:50

Marmint a zart reszekre gondolsz csatornakkal meg csovekkel? Az nekem is nagyon tetszett. Mondjuk a kiszaradt folyomeder sem rossz. De ezeket inkabb meghagynam a Fallout 3 kivaltsagainak (Hellgate is picit post-apocalyptic, nem?). Egyebkent fura, hogy sci-fit hasonlitasz fantasy-hez :)

Nem konkretan egy helyszinre hanem ugy osszessegeben. Nagyon hangulatos game amit ugyan kegyetlenul elb@sztak azzal, hogy kiadtak pre-beta allapotban de sokkal komorabb, komolyabb es szebb mit a D3 lesz az eddig latottak alapjan.
Ez olyan tipikus konzolos hangulatu hack n slash game amibe rengeteg elemet belerakott a Blizz a Diablokbol. A HUD, betutipus, NPC nevek es persze a story mind diablos de a hangulat egyaltalan nem.
Inventory is gagyi az apro cuccokkal.
PvP rendszer es a farmolasi lehetoseg ami a jatekosok 90%-at erdekli de HC Dia rajongoknak IMO csalodas lesz.

#648 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 14:25

Idézet: szabinar - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 14:08

Nem konkretan egy helyszinre hanem ugy osszessegeben. Nagyon hangulatos game amit ugyan kegyetlenul elb@sztak azzal, hogy kiadtak pre-beta allapotban de sokkal komorabb, komolyabb es szebb mit a D3 lesz az eddig latottak alapjan.
Ez olyan tipikus konzolos hangulatu hack n slash game amibe rengeteg elemet belerakott a Blizz a Diablokbol. A HUD, betutipus, NPC nevek es persze a story mind diablos de a hangulat egyaltalan nem.
Inventory is gagyi az apro cuccokkal.
PvP rendszer es a farmolasi lehetoseg ami a jatekosok 90%-at erdekli de HC Dia rajongoknak IMO csalodas lesz.

Hellgate ja, engem a megjelenes elott par nappal engedtek be a betaba de en is beleszerettem a jo kis darkos atmoszferaba. Kar hogy a teljes verzio is ugyanaz volt mint a beta, ugyanazokkal a bugokkal :(

Hangulatot miert irod le? Nem is jatszottal vele :) Vagy a szinvilag miatt? Ott en is erzem hogy pont a hataron vannak, meg egy kis gamma vagy csilli-villi szin es vege a hangulatnak. Jonnek a rozsaszin meg citromsarga szincsoda-mobok mint a... na de nem folyatom. Nem lenne gond ha ezt a kepet meglatnak es bolintanak ra egyet:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Az inventory-t jo hogy felhoztad, az nekem is csalodas. Ilyen Icewind Dale / Baldur's Gate old-school maradvany, remelem csak atmenetileg tettek be ilyet. PvP-t meg mindig is baromsagnak tartottam egy RPG-ben.

Tovabbolvastam a dolgokat es talaltam egy ilyet (a WWI-n tettek fel jopar kerdest a resztvevok, ez abbol van) a loot-drop feszegeteserol:

Q: In D2, one of the problems was when u kill a boss, the player with fastest connection would take it all.

A: We spent a lot of time thinking about what we wanted to do. In D3, the drop will fall numerous times for each individual player.

Nem ertem a valaszt :think: Vagyis ertem a jelenteset de nem ertem hogy mit akarnak ezzel mondani :think:

#649 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 14:28

Idézet: BoGab - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 13:29

Aki nem nagy dio fan és nem emlékszik rá mi történt az első és a második részben annak érdemes Cani's journalt átnyálazni, lvasni is lehet, meg Cain is gagyog és a 2 videói is megnézhetőek az oldalon, bár elég picik, de a lényeg kivehető. Ha valaki emlékszik rá akkor is érdemes megnézni, igényesen meg van csinálva :)

Persze az oldal többi része is nagyon jó :D

Ühüm, és ez hol is van? Rákerestem google-ben, semmi értelmes találat.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#650 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 14:32

Idézet: freeone - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 14:28

Diablo3.com es ott Cain's Journal (harmadik kepecske a menu alatt).

#651 Felhasználó inaktív   hko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 14:33

Idézet: freeone - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 15:28

http://www.blizzard....ore/journal.xml

#652 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 14:40

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 15:25

Q: In D2, one of the problems was when u kill a boss, the player with fastest connection would take it all.

A: We spent a lot of time thinking about what we wanted to do. In D3, the drop will fall numerous times for each individual player.

Nem ertem a valaszt :think: Vagyis ertem a jelenteset de nem ertem hogy mit akarnak ezzel mondani :think:

Minden játékosnak saját dropja lesz.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#653 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 14:51

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 14:40

Minden játékosnak saját dropja lesz.

En is erre a Hellgate-es megoldasra gondoltam eloszor (aminek tobb az elonye mint a hatranya) de akkor mi az a numerous times? :think:

Ket uj info a GS first impression irasabol:
- a Health Globe (az a kis piros eletero-visszatolto gomboc ami az ellenfelekbol esik ki) arra hivatott szolgalni hogy a jatekos ne elkerulje a harcokat hanem kuzdjon es osszetartsa a csapatot: az azt felvevo jatekost es es a mellette allo karaktereket is gyogyitja
- maximum jatekosszam a 8 de lehet hogy ennel kevesebb lesz

#654 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 14:56

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 14:51

En is erre a Hellgate-es megoldasra gondoltam eloszor (aminek tobb az elonye mint a hatranya) de akkor mi az a numerous times? :think:

Ket uj info a GS first impression irasabol:
- a Health Globe (az a kis piros eletero-visszatolto gomboc ami az ellenfelekbol esik ki) arra hivatott szolgalni hogy a jatekos ne elkerulje a harcokat hanem kuzdjon es osszetartsa a csapatot: az azt felvevo jatekost es es a mellette allo karaktereket is gyogyitja
- maximum jatekosszam a 8 de lehet hogy ennel kevesebb lesz

Tobb drop lesz, mindenkinek kulon. Nem ugy, hogy egyszerre esik egy csomo item es te latsz parat ami neked esik stb hanem eloszor esnek a cuccok az egyik karinak aztan a masiknak stb

Ha a jatekosszam kevesebb mint 8 az szop@s a PvP miatt, annyi ember minimum kell party duelhez.
Monnyuk nem csodalkoznek ha csak 4 vagy 6 kari lehetne, nehez elferni a csoszeru palyakon amit eddig lathattunk...

#655 Felhasználó inaktív   Major_S 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 15:03

"nehez elferni a csoszeru palyakon amit eddig lathattunk..."
D2ben sem a maggot lairben dueleztünk  ;)  (na jó.. volt hogy pk ott próbálkozott hcben kevés sikerrel  :Đ )
"I hear voices in my head... They council me... They understand... THEY TALK TO ME."
http://MarineCorpS.try.hu

#656 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 15:08

Idézet: szabinar - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 14:56

Tobb drop lesz, mindenkinek kulon. Nem ugy, hogy egyszerre esik egy csomo item es te latsz parat ami neked esik stb hanem eloszor esnek a cuccok az egyik karinak aztan a masiknak stb

Igy mar vilagos :up: Eleg fura megoldas de legalabb lehet latni hogy mit szed fel a masik (lehet a barbart szapulni ha felveszi a setapalcat) es megis szegregalt a dolog. Hmm jo otlet. Koszi hogy rendberaktad :D

Az a Tristram alatti konyvtar tenyleg eleg szukocske volt. Az Arcane Sanctum-ra meg a Maggot Lair-re emlekeztet a dolog. Szepen sorba kell allni ha nem vagy barbar/varazslo :) Fu de utalom...

Mikor kijonnek a napfenyre es bemutatjak a Witch Doctor-t remelem figyeltetek a map nevet (jobb felso sarok) ;)

#657 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 15:25

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 12:54

Nem hozom fel ujra, leirtam eleg sok hozzaszolasban az elozo oldalakon, olvass vissza. Nem fogom csak a te kedvedert megint lekormolni a fel oldalas posztokat. Egyebkent pedig itt befejeztem a postolast, anno nem ezert nyitottam ezt a topikot, hogy flame legyen belole, ha sokaig csinaljatok a balhet, be is zaratom egy moddal.

Én nem arra vagyok kíváncsi, hogy Te miért szereted a TQ-t és a Sacredet jobban :omg:

Azt írtad, hogy sok Dio fan elismeri, hogy az a 2 jobb, mint a D2. Ez hol van? Végigolvastam a kommenteket, de egy olyat sem találtam, amiben ez szerepelt volna. Páran leírták, hogy tetszik nekik egy-egy ötlet, dolog valamelyik játékban, de olyat, hogy bármelyik is JOBB lenne, rajtad kívül senki nem írt le.

Szóval ha lehet, akkor csak a tényeket. Köszi :)
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#658 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 15:33

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 15:08

Mikor kijonnek a napfenyre es bemutatjak a Witch Doctor-t remelem figyeltetek a map nevet (jobb felso sarok) ;)

Mi van ott? Csak emiatt nincs kedvem megvárni az egészet ismét.
Thx.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#659 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 29. 15:47

Idézet: HavocS - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 16:33

Mi van ott? Csak emiatt nincs kedvem megvárni az egészet ismét.
Thx.

Leoric Highlands.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#660 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 16:00

Es az miert jo? :)

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31