HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#681 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 29. 19:17

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 19:09

Ja igaz, vak vagyok. Elnezest :D

Megint van itt ilyen jo is kepecske :up:

Es lassan kezdodik a Blizzard kikerdezosdi, valoszinuleg postolni fogjak a kerdeseket es valaszokat ugyhogy majd leforditom nektek a szaftosabbakat :)

Ez inkább summer->autumn és nem before->after :Đ

Egyébként szerintem a design még nagyon sokat fog változni, akár a fanok hatására is :)

Szerkesztette: BoGab 2008. 06. 29. 19:22 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#682 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 19:42

Idézet: HavocS - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 18:12

Hát ez így marha jól néz ki...

Doxammal ezt nyomattuk oldalakon keresztul :) Ugye hogy mennyit emel a hangulaton a darkos grafika?

Nos nem volt értelmes kérdés a mai napon, csak egy utalást kaptunk arra hogy lesz respec (azaz le lehet osztani újra a skill pontokat ha úy kívánja a játékos).
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#683 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 20:38

A türelmetlenebb játékosoknak (mint én :D) ez jó pont, bár ezt is úgy érdemes csak, ha igen komoly ára van, szóval ne az egész skill treet lehessen lebontani ingyen. Igazán örülnék amúgy, ha ismét lenne értéke a pénznek... D2-ben ez tetszett legkevésbé, hogy egyszerűen halmozódott, halmozódott, és csak gamble-re lehetett normálisan költeni, mert másra egyszerűen nem érte meg...
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#684 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 20:52

Idézet: HavocS - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 20:38

A türelmetlenebb játékosoknak (mint én :D) ez jó pont, bár ezt is úgy érdemes csak, ha igen komoly ára van, szóval ne az egész skill treet lehessen lebontani ingyen. Igazán örülnék amúgy, ha ismét lenne értéke a pénznek... D2-ben ez tetszett legkevésbé, hogy egyszerűen halmozódott, halmozódott, és csak gamble-re lehetett normálisan költeni, mert másra egyszerűen nem érte meg...

Számomra már az is megváltás, hogy nem 800x600-as felbontásban nyomulhatok.. :)
Gold gamble-re tökéletes, főleg goldfinder barbárral.. :) Remélem megoldják valahogy az újratalentelést is..
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#685 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 21:02

az mondjuk nem teccett a diokban hogy nem lehetett visszaszedni a skillpontokat a kesobb hasznalhatatlan varazslatokrol. ezert az elejen mindig inkabb szenvedtem a gagyi varazslatokkal kitapolatlanul hogy kesobb tudjak nagyobb szinten a jobb skillekre pakolni ertekes pontokat.
szal jo lenne ha tenyleg vissza lehetne szedni.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#686 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 21:13

Szerintem mondjuk tényleg ez volt a szépsége, hogy lv30-ig szopik az ember, hogy meglegyen a fő skill, addig az a kihívás, utána kb. nightmare elejére meglesz lv40, ez 6-10 (fejlesztéstől függően) pont a lv30-as skillre, innentől kezdve el lehet használni. Aztán nightmare-en jönnek az erősebb dögök, immune uniqueok, dual immune superunique dögök, jönnek az erősebb cuccok, hell meg önmagában ez durva kihívás.
Szóval jól ki volt ez találva, kipróbáltam (sőt, igazából mostanában lustaság miatt már csak úgy játszok d2-vel) a PlugY játékbuherátort, amivel le lehet szedni játék közben (!) is a skillpontokat, és hát baromira megkönnyíti. Az elején megpakolod a fireballt sorcival, aztán mire meglesz a firewall, rajta van 10 pont, amit aztán leszedsz, és rá is pakolászhatod... hát... szerintem így azért túl sok kihívás nincs.

Titan Questben azért teszett, mert fogalmam se volt a karakterépítésről, és nagyon elcseszni legalább nem lehetett.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#687 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 21:38

Idézet: HavocS - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 22:13

Szerintem mondjuk tényleg ez volt a szépsége, hogy lv30-ig szopik az ember, hogy meglegyen a fő skill, addig az a kihívás, utána kb. nightmare elejére meglesz lv40, ez 6-10 (fejlesztéstől függően) pont a lv30-as skillre, innentől kezdve el lehet használni. Aztán nightmare-en jönnek az erősebb dögök, immune uniqueok, dual immune superunique dögök, jönnek az erősebb cuccok, hell meg önmagában ez durva kihívás.
Szóval jól ki volt ez találva, kipróbáltam (sőt, igazából mostanában lustaság miatt már csak úgy játszok d2-vel) a PlugY játékbuherátort, amivel le lehet szedni játék közben (!) is a skillpontokat, és hát baromira megkönnyíti. Az elején megpakolod a fireballt sorcival, aztán mire meglesz a firewall, rajta van 10 pont, amit aztán leszedsz, és rá is pakolászhatod... hát... szerintem így azért túl sok kihívás nincs.

Titan Questben azért teszett, mert fogalmam se volt a karakterépítésről, és nagyon elcseszni legalább nem lehetett.

az sem veszesen rossz ha nem lehet rogton levenni csak kicsit kesobb de azert ne kelljen a legalapabb varazslatokkal hellen menni csak mert nem lehet levenni.
bar beleszolasunk ugy sincs hogy mi lesz :D
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#688 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 21:48

Nem tudom eldonteni, hogy ez a respec jo dolog-e vagy sem.
Az viszont tenyleg jo lenne ha a penznek lenne erteke lasd HG:L ott azert ez jol meg van oldva.

#689 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 29. 22:02

Akkor jó dolog a respec ha egy karit sok ideig tart elvinni max lvl-ig vagy -a közel. Dio2-ben egy-két napés 90-es a karid, ahol már a legtöbb buildnek az összes használható skillje maxolva van, így ezért nem volt értelme dio2-ben a respecnek, ha elszúrtad csináld újra úgyis hamar megvan. De mivel Dio3-ban lesz respec tuti hogy nem pár nap alatt lehet majd elérni a max közeli szintet... Pl. HG:L-ben majd egy hónap vagy több amig egy karit maxol az ember, ott is van respec token, egy felrenyomott skill pont miatt nem nagyon volna kedve újrakezdenie a karit az embernek ésez ilyen esetben jó megoldás is.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#690 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 22:03

Azért ne felejtsük el, hogy a D1 skillrendszeréhez képest a mostani (synergy rendszerrel megspékelt) D2 skillrendszer sokkal jobb. Anno a warrior kasztú D1 harcosom apocalypse spellel takarította ki a területet, meg villámokat szórt meg teleportált. Mert ugye minden kaszt minden spellt meg tudott tanulni, ráadásul elég magasra lehetett növelni a szintjét.

Én azt mondom, hogy legyen megint egymásra épülő skillrendszer, legyenek synergyk, talán egy ponton módosítanék a jelenlegihez képest, miszerint magasabb szintű skillekhez el kelljen érni valamilyen statban is egy bizonyos szintet (wisdom és/vagy intelligence kelljen mondjuk egy spellhez, dexterity egy barbár skillhez). Emellett lehetne egy olyan skill-lap, ahová más kasztok skilljeit lehetne megtanulni, teszem azt tekercsekről, varázskönyvből, persze ezekre is vonatkozna a statpont megkötés és lenne rájuk szintkorlát is (mondjuk csak lvl1 lehet). Ezáltal lehetne gondolkozni, hogy a barbárnak rakok az inteligenciára is és megtanulom a teleportot, vagy marad a leap, de akkor nem tudok bárhova ugrálni. Eh, csak gondolkozok...

#691 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 22:34

http://eu.blizzard.c...ld/worldmap.xml
lesz nehany map...

#692 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 23:01

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 14:32

Diablo3.com es ott Cain's Journal (harmadik kepecske a menu alatt).

:respect:
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#693 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 07:14

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 9:58

Miert ne menne? wine vagy cedega emulacioval?

Ja, de a 3D az kicsit más...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#694 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 07:33

WWI-n megerositettek, hogy lesz Mac-re. Aki stabil gepet/oprendszert akar az meg ugyis az vesz, nem Linux-al szorakozik :)

Azt irogatjak hogy a videoban szereplo lany Leah, Cain tanitvanya (a barbar mondja is neki hogy Leah mar aggodik erted). Ez gondolom talalgatas mert en nem emelekszem Leah nevu karakterre a Diobol :think:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#695 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 07:35

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 30., hétfő - 7:33

WWI-n megerositettek, hogy lesz Mac-re. Aki stabil gepet/oprendszert akar az meg ugyis az vesz, nem Linux-al szorakozik :)

Jó a macos, de én inkább maradok a linuxnál, úgy legalább lehet tanulni is. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#696 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 08:30

Csak egy kicsit nem figyelek oda, és máris bejelentik a D3-at  :Đ
Amúgy sziasztok fanatikusok :hello:

Még nem volt időm átrágni mindent, így nincs is pontos infóm, hogy csak a két kaszttal fog indulni a game, vagy még tesznek azért hozzá néhányat már az elején?
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#697 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 08:37

Idézet: vaakuum - Dátum: 2008. jún. 30., hétfő - 8:30

Csak egy kicsit nem figyelek oda, és máris bejelentik a D3-at  :Đ
Amúgy sziasztok fanatikusok :hello:

Még nem volt időm átrágni mindent, így nincs is pontos infóm, hogy csak a két kaszttal fog indulni a game, vagy még tesznek azért hozzá néhányat már az elején?

Hali :)

Ket kaszttal vannak keszen egyelore, a tobbi majd ezutan jon. A teljesben megint 5 lesz. Nezd meg a hivatalos oldalt, ott fent van a HD video meg nehany elcseppentett info-morzsa. Ha visszaolvasgatod a forumot akkor megtalalsz minden infot amit lehet tudni a jatekrol.

#698 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 10:03

ARGH!

ezt de elfelejtettem, pedig pénteken még eszemben volt, hogy másnap rá kell nézni az oldalra.

csak annyit mondok: "öröm, öröm, boldog, boldog"
nekem nagyon tetszik amit eddig láttam, remélem minél előbb kezembe kapahatom a játékot és lesz benne druida is :)
"i saw god on TV"

#699 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 10:53

Idézet: rémlátó - Dátum: 2008. jún. 30., hétfő - 10:03

nekem nagyon tetszik amit eddig láttam, remélem minél előbb kezembe kapahatom a játékot

Akkor talalkozunk ket ev mulva :)

#700 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 30. 12:22

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 30., hétfő - 11:53

Akkor talalkozunk ket ev mulva :)

úgy legyen! :)

megnéztem közben a gameplay mozit is és le a kalappal!
van pár dolog ami nem tetszik de azok apróságok (mutatja, hogy mennyit ütsz, a monszta felett van a health csík a képernyő teteje helyett, meg ilyenek) de összességében nagyon tetszik.
még csak az flv-s verziót néztem meg, de nekem nem tűnt nagyon színesnek, igaz a belinkelt képek közül nekem is az alsó tetszett jobban.

óriási mindkét boss, az elsőnek az összeállása a másodiknak meg a szétesése. :)
szóval mégegyszer, nekem bazira bejön.
várjuk nagyon.
"i saw god on TV"

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37