Megjelenés óta pet wd zek, ToT kesztyűért ölni tudnék, pedig párezer shardot elköltöttem már a vén kufárnál. MoJ is onnan van, persze csak egy 76% -ost adott a sóherja

Doombringerből bezzeg vagy 5db, meg békából is vagy 3. Doomot amúgy nem használom, van 20% -os is, azt áttekertem, de a jelenlegi fegyóhoz képest túl sok dmg minusz, a fetishek is láthatóan kevesebbet ütöttek. Amit még nagyon vadászok az a set csökkentő gyűrű, szinte csak a1 bountyzok megjelenés óta, de semmi, talán majd az elkövetkezendő buffal. Btw, fetish amry csicskái nagyobbat ütnek, mint a passzívból jövők? Valamelyik fegyó proccol kis fetisheket, de az meg se közelíti a passzivost.
Ha már az mf is volt a téma, én a d2 rendszerét jobban bírtam, ott nagyjábból tudni lehetett, hogy kit/kiket kell farmolni xy cuccért, aztán ott voltak a 85 -ös területek, ahol minden eshetett, szerintem teljesen rendben volt. Most meg minden kieshet a legalapabb szarkupacból, valamilyen szisztéma szerint.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!