HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 336
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#6741 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 05. 04. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2014. 05. 04. 10:07

Diablo 3 Legendary Drop Rates Revealed
bár az is igaz többen jelezték hogy találtak olyan itemet a kasztjukkal amit nem kellett volna (wd setet monkkal) - de ez meg önmagában is bugot jelentene.

Nekem is esett wizarddal barb only set...szóval akkor a fentiek megdőltek?

#6742 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 04. 18:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Péntek - Dátum: 2014. 05. 04. 14:49

Nekem is esett wizarddal barb only set...szóval akkor a fentiek megdőltek?

már mi dőlt meg? hogy írják hogy elvileg nem eshetne de mégis esik, vagy pontosan mi?

#6743 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 04. 23:42

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2014. 05. 04. 18:54

már mi dőlt meg? hogy írják hogy elvileg nem eshetne de mégis esik, vagy pontosan mi?

Csak azt mondom, hogy nem veszem be, hogy az ilyen dropok "csak" bugok. Ha azok lennének, akkor ez már javítva lett volna, ha pedig direkt van, akkor a post nem fed le minden eshetőséget, ergo kezeljük körültekintéssel a benne lévőket.

Ha azt vesszük, hogy az oldal szerint 85% smart loot, a többi meg nem, és kimondjuk azt is, hogy a 15%-ban totál random dolog történik (pl. wiznek barb set), míg a 85%-ra igaz a post eslő fele, akkor kb. oké. Nem mondom, hogy az arányokkal egyetértek, de jelen tapasztalatom szerint is vannak cuccok, amik ritkábban, és vannak, amik sűrűbben esnek.

#6744 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 05. 06:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Péntek - Dátum: 2014. 05. 05. 00:42

jelen tapasztalatom szerint is vannak cuccok, amik ritkábban, és vannak, amik sűrűbben esnek

szerintem ezt mindenki tapasztalta :) úgy gondolom a post inkább arra próbálja felhívni a figyelmet hogy ezek az ilyen-olyan megkötések és beállítások nem kicsit járulnak hozzá a leg dropok egyenlőtlenségéhez ami a fő problémát jelenti a játékosoknál. olyan korábban is volt, hogy egy junik baromi ritka volt, viszont tehettél ellene (kifejezetten egy mobot farmoltál, telepakoltad magad MFel), hogy ezt kiegyensúlyozd, most viszont effektíve semmi lehetőséged nincs, hogy növeld a dropot azon kívül amit blizz állít, hogy növeli (party+rift bónusz, torment szint) - ez viszont sok embernél nem mutat semmilyen hatást, speciel nálam sem.

a múltkor mentem pl 11 kör solo T6 riftet, esett összesen 8 legendary a 11 riftben, ahol elvileg "húzós" legendary dropratenek kellene lenni. ugyanezt a dropratet tapasztaltam T1 riftben is, szal valahol valami nem stimmel. lehet hogy a party vagy public game sokkal nagyobb bónuszt ad mint azt az ember várná...

Szerkesztette: DOOMER 2014. 05. 05. 06:10 -kor

#6745 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 05. 08:09

Üzenet megtekintéseIdézet: anatoly korenchkyn - Dátum: 2014. 05. 03. 09:50

Pedig nem szoktam interjúztatni, azt én is utálom. ;) Báááár a HRes lányok... :D

Jah együtt élek egyel, ne tudd meg :D :p

Részemről egyetlen problémát látok a droppokkal, konkrétan nem esik semmi :D

Négy nap alatt játszottam talán 6-7 órát (végre kis pihenés... :D ), volt olyan nap, amikor 1 óra alatt kiesett 3 leg (DE ofkóz minden), majd 2 napig egy sem, riftből is max craft mats jön. Egyfelől ez jó dolog, mert mindig ott van benne az izgalom, hogy na esetleg a következő mobból, kőrakásból, rosszul fugázott járólap alól (lol?) előkerül valami űber epox, másrészt meglehetősen demoralizáló mivel nem ha órákon át nem találsz semmit, akkor ez az izgalom inkább frusztrációba megy át...

Szerkesztette: Nevl 2014. 05. 05. 08:14 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#6746 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2014. 05. 05. 09:25

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2014. 05. 05. 07:10

szerintem ezt mindenki tapasztalta :) úgy gondolom a post inkább arra próbálja felhívni a figyelmet hogy ezek az ilyen-olyan megkötések és beállítások nem kicsit járulnak hozzá a leg dropok egyenlőtlenségéhez ami a fő problémát jelenti a játékosoknál. olyan korábban is volt, hogy egy junik baromi ritka volt, viszont tehettél ellene (kifejezetten egy mobot farmoltál, telepakoltad magad MFel), hogy ezt kiegyensúlyozd, most viszont effektíve semmi lehetőséged nincs, hogy növeld a dropot azon kívül amit blizz állít, hogy növeli (party+rift bónusz, torment szint) - ez viszont sok embernél nem mutat semmilyen hatást, speciel nálam sem.

a múltkor mentem pl 11 kör solo T6 riftet, esett összesen 8 legendary a 11 riftben, ahol elvileg "húzós" legendary dropratenek kellene lenni. ugyanezt a dropratet tapasztaltam T1 riftben is, szal valahol valami nem stimmel. lehet hogy a party vagy public game sokkal nagyobb bónuszt ad mint azt az ember várná...

2 napja pet wdzek, elég nagy fun, nade a drop, hihetetlen volt tegnap, komolyan ilyen smart droppot én még nem láttam, az oké hogy esett vagy 15-20 leg vagy több, de a sok szemét között akadt pár olyan is ami kifejezetten petes wdnek kell, meg olyanis amit érdemes volt eltenni más karira, pl:
Kép
Kép
Kép
Kép

ilyen is volt leg ring és set amu egymáson :Đ
Kép

T3-4 rifteket toltam partiban amúgy, fosta a legeket a rencer.

Szerkesztette: Dan(td) 2014. 05. 05. 09:35 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#6747 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 05. 09:43

Megjelenés óta pet wd zek, ToT kesztyűért ölni tudnék, pedig párezer shardot elköltöttem már a vén kufárnál. MoJ is onnan van, persze csak egy 76% -ost adott a sóherja :)
Doombringerből bezzeg vagy 5db, meg békából is vagy 3. Doomot amúgy nem használom, van 20% -os is, azt áttekertem, de a jelenlegi fegyóhoz képest túl sok dmg minusz, a fetishek is láthatóan kevesebbet ütöttek. Amit még nagyon vadászok az a set csökkentő gyűrű, szinte csak a1 bountyzok megjelenés óta, de semmi, talán majd az elkövetkezendő buffal. Btw, fetish amry csicskái nagyobbat ütnek, mint a passzívból jövők? Valamelyik fegyó proccol kis fetisheket, de az meg se közelíti a passzivost.
Ha már az mf is volt a téma, én a d2 rendszerét jobban bírtam, ott nagyjábból tudni lehetett, hogy kit/kiket kell farmolni xy cuccért, aztán ott voltak a 85 -ös területek, ahol minden eshetett, szerintem teljesen rendben volt. Most meg minden kieshet a legalapabb szarkupacból, valamilyen szisztéma szerint.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#6748 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2014. 05. 05. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Evil. - Dátum: 2014. 05. 05. 10:43

Megjelenés óta pet wd zek, ToT kesztyűért ölni tudnék, pedig párezer shardot elköltöttem már a vén kufárnál. MoJ is onnan van, persze csak egy 76% -ost adott a sóherja :)
Doombringerből bezzeg vagy 5db, meg békából is vagy 3. Doomot amúgy nem használom, van 20% -os is, azt áttekertem, de a jelenlegi fegyóhoz képest túl sok dmg minusz, a fetishek is láthatóan kevesebbet ütöttek. Amit még nagyon vadászok az a set csökkentő gyűrű, szinte csak a1 bountyzok megjelenés óta, de semmi, talán majd az elkövetkezendő buffal. Btw, fetish amry csicskái nagyobbat ütnek, mint a passzívból jövők? Valamelyik fegyó proccol kis fetisheket, de az meg se közelíti a passzivost.
Ha már az mf is volt a téma, én a d2 rendszerét jobban bírtam, ott nagyjábból tudni lehetett, hogy kit/kiket kell farmolni xy cuccért, aztán ott voltak a 85 -ös területek, ahol minden eshetett, szerintem teljesen rendben volt. Most meg minden kieshet a legalapabb szarkupacból, valamilyen szisztéma szerint.

Pedig többet sebeznek fétish-ek a phys dam miatt. Marha egyszerű amúgy ha a mostani fegyódhoz képest mondjuk -10%-ot mutat de van a doomon +20% phys akkor a doombringer a jobb.

Most nézem nem is fétishezel, pedig OP! fetish army nagyon durva ám, azoknak kell a phys dam.

De milyen petes vagy, nem neked kell sebezni hanem a petjeidnek :) azokat buffold, a soul harvest skill se kell.

Szerkesztette: Dan(td) 2014. 05. 05. 11:04 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#6749 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 05. 13:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Péntek - Dátum: 2014. 05. 05. 00:42

Nem mondom, hogy az arányokkal egyetértek, de jelen tapasztalatom szerint is vannak cuccok, amik ritkábban, és vannak, amik sűrűbben esnek.

közben updatelték, hozzáírták a listát a nagyon ritka cuccokról:

Idézet

◾Rings: Focus, Restraint
◾Amulets: Mara’s Kaleidoscope, Xephirian Amulet, Ancestor’s Grace, The Star of Azkaranth (Rarest item in the game.)
◾Pants: Hexing Pants of Mr. Yan, Pox Faulds
◾Bracers: Lacuni Prowlers
◾Gloves: Frostburn, Tasker and Theo
◾Boots: Ice Climbers
◾Belts: The Witching Hour
◾Wizard Hats: Velvet Camaral

Weapons:
◾Swords: Rimeheart, Shard of Hate
◾Hand Crossbows: Calamity
◾Bows: Kridershot
◾Crossbows: Chanon Bolter
◾Wands: Wand of Woh
◾Orbs: Winter Flurry
◾Ceremonial Knives: Starmetal Kukri
◾Mojos: Shukrani’s Triumph
◾Crusader Shields: Akarat’s Awakening
◾2H swords: Cam’s Rebuttal
◾2H Maces: The Furnace

5 May List updated

As many of you have pointed out there were some omissions in the tables and they have once again been updated with the following additions on all three lists.

◾Chaingmail
◾Shi Mizu’s Haori
◾Armor of the Kind Regent
◾Erlang Shen
◾Bezoar Stone
◾Tzo Krin’s Gaze
◾Swiftmount
◾Gyrfalcon’s Foote
◾Inviolable Faith
◾Mask of Lies
◾The Wailing Host
◾Wyrdward
◾Band of the Rue Chambers
◾The Gidbinn
◾Last Breath
◾Magefist
◾Rabid Strike
◾Fleshrake
◾Crystal Fist
◾Autumn’s Call
◾Maloth’s Focus
◾The Grand Vizier
◾The Smoldering Core
◾Akanesh, the Herald of Righteousness

mit mondjak, a listán szereplők kb 80%át egyszer sem láttam. viszont pl a The Wailing Host-ból legalább 5t találtam...

-további update várható

Szerkesztette: DOOMER 2014. 05. 05. 13:47 -kor

#6750 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 05. 13:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2014. 05. 05. 11:34

Pedig többet sebeznek fétish-ek a phys dam miatt. Marha egyszerű amúgy ha a mostani fegyódhoz képest mondjuk -10%-ot mutat de van a doomon +20% phys akkor a doombringer a jobb.

Most nézem nem is fétishezel, pedig OP! fetish army nagyon durva ám, azoknak kell a phys dam.

De milyen petes vagy, nem neked kell sebezni hanem a petjeidnek :) azokat buffold, a soul harvest skill se kell.

Egy Starmetal kukri esetében elgondolkoznék a fetish armyn + bbv -n, jelenleg 2.33 as -el tolom, igy mindig van elég kapanyányi monyók. Amúgy nem tudom mit dobhatnék le, garga kell elitekre a 100m+ sebzésével, bár néha segg hülye :) soul harvest is mindig maxon ketyeg, tömegbe buffolva pedig az is odanyomja a 7-8misiket, cd csökkentő passivval szerintem nagyon jó. Kutyákat pedig az élet töltés miatt nem akarom ledobni. Amúgy én spirit walk al berongyolok a tömegbe, eltolok egy sh -t, párat ütnek a kis nyomik és a spirit walk cd je már nullázva is van, lehet továbbszaladni a kövi packba.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#6751 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2014. 05. 05. 14:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Evil. - Dátum: 2014. 05. 05. 14:48

Egy Starmetal kukri esetében elgondolkoznék a fetish armyn + bbv -n, jelenleg 2.33 as -el tolom, igy mindig van elég kapanyányi monyók. Amúgy nem tudom mit dobhatnék le, garga kell elitekre a 100m+ sebzésével, bár néha segg hülye :) soul harvest is mindig maxon ketyeg, tömegbe buffolva pedig az is odanyomja a 7-8misiket, cd csökkentő passivval szerintem nagyon jó. Kutyákat pedig az élet töltés miatt nem akarom ledobni. Amúgy én spirit walk al berongyolok a tömegbe, eltolok egy sh -t, párat ütnek a kis nyomik és a spirit walk cd je már nullázva is van, lehet továbbszaladni a kövi packba.

Próbáld ki fetish army-t sztem nagyon jó, én így t3-4-en simán elvagyok, pedig nem is toppos a cuccom, pl jeram sincs.
Kép

#6752 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 05. 14:57

Valamelyik este csapatos T6 boostot kéne tartanunk :D 1 lvl 70 közepesen felszerelt wizzel 3 karit fel tudnánk rántani 60-ig egy óra alatt, crusadert el akarom vinni 70-ig, ha másért nem hát a falling sword skillért biztosan... :D

#6753 Felhasználó inaktív   anatoly korenchkyn 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 06. 10:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2014. 05. 05. 15:57

Valamelyik este csapatos T6 boostot kéne tartanunk :D 1 lvl 70 közepesen felszerelt wizzel 3 karit fel tudnánk rántani 60-ig egy óra alatt, crusadert el akarom vinni 70-ig, ha másért nem hát a falling sword skillért biztosan... :D

Női crusadert ajánlom, kivéve, ha szereted Vladimir Klicskó fejét bámulni.. én elkövettem ezzel egy hibát... :D

Blizzard purposely removed all depth from D3. They wanted it to be simple and mindless or as they like to call it "accessible"
"Accessible" is the PC industry buzzword for watered down, streamlined crap that any idiot can play.

#6754 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 06. 10:28

Üzenet megtekintéseIdézet: anatoly korenchkyn - Dátum: 2014. 05. 06. 11:03

Női crusadert ajánlom, kivéve, ha szereted Vladimir Klicskó fejét bámulni.. én elkövettem ezzel egy hibát... :D

Nőt indítottam még annó már lvl 38 körül jár szinte csak riftből :D

Tegnap kiesett egy újabb act 1 setes gyűrű ezúttal intes, már a sosem játszott wiznek is van így valami legje legalább :D

#6755 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 07. 10:45

na pl így bukik le Blizz a wowban:

Idézet

So today i did a kara BT and ulduar run like usual im after the glaives on my monk going 54 weeks strong no main hand. Anyways this week i went from getting my usual 300 nw cloth 10ish gems and 15-20 greens to only getting 5 cloth 1 gem and no greens. Note ive run this for 54 weeks and i always fill up my bags there has never be an exception. I only cleared to curator in kara but i got next to nothing there.

70 hasonló hozzászólás után már nem volt értelme hallgatni:

Idézet

I've been following this thread all week – we wanted to provide information sooner, but we try to be discreet when it comes to measures taken to address exploits and game abuse. We applied a band-aid fix last week to scale down the drop-rate of Uncommon, Common, and Poor (green, white, and grey) items inside Burning Crusade raids and dungeons

"jabocs.. hátööö... izé... télleg nerfeltük, de nem szóltunk, mert... de visszaállítjuk, most, hogy észrevettétek"

ezek után elképzelhető, hogy dioban is szórakoznak ezzel-azzal? simán. mondjuk wowban pillanatok alatt kiderül ha ilyen nerfet próbálnak ki és tudniuk kellene, hogy egy ilyen húzásnak mennyire rossz visszhangja lehet ha a vevő veszi észre.

mi van ezzel a céggel? korábban azért több gerinc volt bennük,

#6756 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 08. 09:51

Tegnap "Mákostészta" Nevl-lal közös játékban kiesett két Raekor's item is a meglévőhöz, plusz egy maradék T1-es cache-ből lett egy str-es ring is. Szóval az elmúlt két hét semmi után ez egész kellemes játék volt. Persze Danihoz képest még lófax a dps, de casual-ként elégedett vagyok. :)
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#6757 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 08. 10:53

Kikérem magamnak, lószar se esik nekem :)Bár így végiggondolva befoghatom, Ik 3 db, windfury, a másik lightning kard, cindercoat stb. :D... Ettől függetlenül, én annak a helyében, akinek 2 perc alatt kiesik az egyik legritkább setből 2 db 5 perc alatt nagyon mélyen hallgatnék :p

Szerkesztette: Nevl 2014. 05. 08. 10:55 -kor

#6758 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 08. 12:00

Fel is voltam háborodva, hogy nem esett ki a 4. éjfélre. :D

Aztán már csak valami rendes bökő kellene még, és nem is panaszkodnék a drop-ra...
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#6759 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 08. 13:01

nekem 2 használhatatlan recept (6 random propertiz) mellé esett egy broken crown összesen. végülis fogjambe, 3 reroll után x. altnak még jó vót...

Szerkesztette: DOOMER 2014. 05. 08. 13:01 -kor

#6760 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 09. 09:16

Tegnap is szerencsemalacom volt... újabb mennydörgésharagja kard és 1-2 egyéb, pályafutását shardban végző epox volt a jutalmam kb 1 óra játék alatt... nem igazán tudom belőni, hogy mi alapján osztja a lootot...

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 336
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • Utolsó »