Dani, a három kő közül ha csak kettőt használhatnál, melyek lennének? És ha csak egyet, melyik lenne az?
Egy ideje én is
Firebird's-ben szaladgálok, de nem a mainstream összeállításban. Jelenleg az Arcane Torrent Flame Ward köré épül a kari, ami offenzív és defenzív skillként is funkcionál. Elég jó a sebzése, pillanatok alatt begyújtja az örök égést, ugyanakkor fenntartja Force Weapon Deflection pajzsot, és szinergiában van az Unwavering Will-lel, továbbá channeling közben 15-25% damred alapból jár mellé. Tömegre a szokásos Blizzard Apocalypse.
A Familiar Sparkflint kb. szabad slot, nem találtam még jobbat a helyére. Próbáltam a Mammoth hidrát, és a BH Blazar-t is, de nem érzem gyorsabbnak velük a haladást, mint az AT-vel önmagában (talán picit biztonságosabbak bizonyos szitukban). Egyáltalán számít-e, hogy milyen skillekkel és mennyi idő alatt jutsz el a 3000% fire stack-ig, és ha egyszer már elérted a szintet, lehet-e még a hatáson utólag erősíteni?
Amúgy szeretem ezt a buildet, kellene még egy fire SoJ, egy füles öv, némi cd itt-ott, és kész is lenne, de nem ezt szánom véglegesnek. A ládában várakozik egy közel maxos Serpent's Sparker, már csak
lukasztani kéne, nemrég esett egy T&T, és egy Lacunit is félretettem. Sajnos a firebird vállas hiányzik, ami az istennek nem akar esni (Kadalánál övre gyúrok, eredménytelenül), aztán valószínűleg átállnék Blazing Hydra buildre, a moboknak már a közelébe se mennék.
Szerkesztette: Piter 2014. 09. 30. 09:09 -kor