Diablo 3
Elküldve: 2014. 10. 12. 11:22

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2014. 10. 26. 15:12

Csak 200 az előnyöd...
Mondjuk én most kis pihenőre megyek.
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."
Elküldve: 2014. 10. 27. 23:12
hamarosan én is, 395 
viszont megint gebasz van, ma sem tolom...
viszont megint gebasz van, ma sem tolom...
Close the world. Open the nExt.
Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!
Elküldve: 2014. 10. 29. 21:20
meg is van a 400:

T6-on elég könnyű fejlődni

T6-on elég könnyű fejlődni
Szerkesztette: DGabor 2014. 10. 29. 21:20 -kor
Elküldve: 2014. 11. 03. 16:21
végre!
cirka 60M aranyat húztam be 
Szerkesztette: DGabor 2014. 11. 03. 16:22 -kor
Elküldve: 2014. 11. 04. 09:41
Csodálatra méltó a kitartás
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2014. 11. 04. 10:03
Idézet: Nevl - Dátum: 2014. 11. 04. 09:41
Csodálatra méltó a kitartás 
Te meg toljad vissza a biciklit a WoW kiegre
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2014. 11. 04. 11:16
Megfelelő topicban válaszoltam
Elküldve: 2014. 12. 08. 14:33
Sziasztok
Újra a pályán
Úgy döntöttem, az ünnepek alatt csak kipróbálom ezt a játékot is.
Sok mindent elolvastam, de persze jó részét nem is értem. Adnátok valami támpontot, hogy milyen karaktert indítsak, amivel érdemes kezdeni, hogy meg tudjak ismerkedni a játékkal?
Nem fogok ezer órákat beleölni és nem olyan kell, amihez spec fullos gear kell és lvl70-ben lesz majd jó. Inkább olyan, amivel el tudok mászkálgatni és nagyjából életképes talált cuccokkal is, nem act1-ben egy csigával küzd félórákat.
Szóval milyen class, milyen fegyverrel, milyen skillekkel, mire figyeljek oda, ilyesmi. Valami támpont. Ja, inkább közelharcos karikkal szeretem kezdeni.
kösz
Újra a pályán
Sok mindent elolvastam, de persze jó részét nem is értem. Adnátok valami támpontot, hogy milyen karaktert indítsak, amivel érdemes kezdeni, hogy meg tudjak ismerkedni a játékkal?
Nem fogok ezer órákat beleölni és nem olyan kell, amihez spec fullos gear kell és lvl70-ben lesz majd jó. Inkább olyan, amivel el tudok mászkálgatni és nagyjából életképes talált cuccokkal is, nem act1-ben egy csigával küzd félórákat.
Szóval milyen class, milyen fegyverrel, milyen skillekkel, mire figyeljek oda, ilyesmi. Valami támpont. Ja, inkább közelharcos karikkal szeretem kezdeni.
kösz
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2014. 12. 08. 16:03
Vegyél meg egy másik játékot
Bocs a trollkodásért. Szerintem kezdj barbárt, vagy monkot, ezeket relatíve könnyű megtanulni és 30%-al kevesebb damot kapnak be ha jól emlékszem. Skillek kb. mind 1 mostmár, de érdemes rákeresni ki mit használ, persze azt is hozzá kell tenni, hogy erősen gear függő miben leszel jó.
Bocs a trollkodásért. Szerintem kezdj barbárt, vagy monkot, ezeket relatíve könnyű megtanulni és 30%-al kevesebb damot kapnak be ha jól emlékszem. Skillek kb. mind 1 mostmár, de érdemes rákeresni ki mit használ, persze azt is hozzá kell tenni, hogy erősen gear függő miben leszel jó.
Elküldve: 2014. 12. 08. 16:11
Idézet: pig - Dátum: 2014. 12. 08. 14:33
Sziasztok
Újra a pályán
Úgy döntöttem, az ünnepek alatt csak kipróbálom ezt a játékot is.
kösz
Újra a pályán
kösz
Szia !
Én nemrég vettem meg PS4-re fekete péntekkor az ultimate evil edition-t vagy mit
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2014. 12. 08. 16:15
Idézet: Nevl - Dátum: 2014. 12. 08. 16:03
Vegyél meg egy másik játékot
ahogy látom te veterán vagy
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2014. 12. 08. 16:24
ja meg pont tegnap volt olyan ,hogy játszok és egyszer csak ilyen csodaországba kerülök
hatalmas volt , ilyen szívárványpóikat gumimacikat kellett ölni ... mi járhat le ilyenkor a készítők fejében
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2014. 12. 08. 16:40
70-es szint a max, addig kapsz új skilleket (bár az azt hiszem lvl 30 körülre lezáródik), ill. runeokat.
Utána a paragon rendszer lép életbe, ami más fajta szintnek számít, 4 altípusba költhetsz pontokat, amiből paragon szintenként 1-et kapsz, ráadásul még nem is minden típushoz 1-et, hanem felváltva 1-1 darabot.
nagyban függ a game nehézsége és hossza a nehézségi szinttől, amin tolod, de kb 20-30 óra alatt el lehet jutni 70-re. Innen viszont jön a grind a jobbnál jobb cuccokért, amit bountykban (normál wp-ket használva tudsz ugrálni a különböző fejezetekben és le kell vadásznod lényeket, meg kell találnod cuccokat stb.), ill. a bounty-k közben kapott kulcsokkal nyitott riftekben szerezhetsz. Ez utóbbiban van permanens magic find buff, ami annyit takar, hogy dupla esélyel találsz valamilyen táp cuccot. A riftben mobokat kell ölni, míg egy számláló végig nem fut, akkor pedig megjelenik a rift boss, akit megölve van esély mindenféle jó lootra, ill. gamble-re használható blood shardra.
Néhány itteni hardcore játékost leszámítva a legtöbben már abbahagyták, rendkívül unalmas, sablonos és repetitív lett sajnos a game. A századik rift után, ahol ugyan azokat a mobokat ölöd, ugyan azok a kacatok esnek, vagy az én esetemben nem esik semmi elég hamar ráunsz a dologra. De ez ember függő, ki mit keres egy játékban.
Utána a paragon rendszer lép életbe, ami más fajta szintnek számít, 4 altípusba költhetsz pontokat, amiből paragon szintenként 1-et kapsz, ráadásul még nem is minden típushoz 1-et, hanem felváltva 1-1 darabot.
nagyban függ a game nehézsége és hossza a nehézségi szinttől, amin tolod, de kb 20-30 óra alatt el lehet jutni 70-re. Innen viszont jön a grind a jobbnál jobb cuccokért, amit bountykban (normál wp-ket használva tudsz ugrálni a különböző fejezetekben és le kell vadásznod lényeket, meg kell találnod cuccokat stb.), ill. a bounty-k közben kapott kulcsokkal nyitott riftekben szerezhetsz. Ez utóbbiban van permanens magic find buff, ami annyit takar, hogy dupla esélyel találsz valamilyen táp cuccot. A riftben mobokat kell ölni, míg egy számláló végig nem fut, akkor pedig megjelenik a rift boss, akit megölve van esély mindenféle jó lootra, ill. gamble-re használható blood shardra.
Néhány itteni hardcore játékost leszámítva a legtöbben már abbahagyták, rendkívül unalmas, sablonos és repetitív lett sajnos a game. A századik rift után, ahol ugyan azokat a mobokat ölöd, ugyan azok a kacatok esnek, vagy az én esetemben nem esik semmi elég hamar ráunsz a dologra. De ez ember függő, ki mit keres egy játékban.
Elküldve: 2014. 12. 08. 17:18
Akkor asszem elkezdek egy monk-t, az olyan szimpatikus.
Elküldve: 2014. 12. 08. 17:18
Nevl papa ne törd le az újoncok lelkesedését 
Az emelt drop miatt amit akkor állítottak be amikor megtudták hogy végleg abbahagytad (
) minden új kezdőnek jó cucc esik már, ez már rég nem arról szól hogy t2-őn vesztegel vki, t6 bárkinek összejön 1 heti gameléssel. Az új kihívások a greater riftek, és a gemek upgradje, persze ha vki kipörgeti akkor lehet ez is unalmas. De kikapcsolódásnak mindig jó egy kis diablo3as hentelés
Az emelt drop miatt amit akkor állítottak be amikor megtudták hogy végleg abbahagytad (
Szerkesztette: Dan(td) 2014. 12. 08. 17:20 -kor
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2014. 12. 09. 09:22
Nem célom elkedvetleníteni őket, csak a realitásokat írom le
Elküldve: 2014. 12. 18. 10:29
Érdemes a craftolással szórakozni? Vagy nem sok hasznos jön ki? Most inkább eladom a lootot és nem szétszedetem.
Mondjuk nem panaszkodhatom, esnek jobb cuccok is mindenféle színben, bár a normál szint valóban nem nagy kihívás.
Mondjuk nem panaszkodhatom, esnek jobb cuccok is mindenféle színben, bár a normál szint valóban nem nagy kihívás.
Elküldve: 2014. 12. 18. 14:55
Van néhány legendary craft cucc, amit érdemes legyártani, de a többi az felejtős.
Elküldve: 2014. 12. 19. 05:49
Idézet: pig - Dátum: 2014. 12. 18. 10:29
Érdemes a craftolással szórakozni? Vagy nem sok hasznos jön ki? Most inkább eladom a lootot és nem szétszedetem.
Bizonyos set és leg itemek csak torment fokozatokon esnek, amint lehet menj azon. Nemtom hányas vagy de craft matot lvl70 után érdemes gyűjteni, egyébként is az igazi játék lvl70 után kezd.
Van jópár set amit érdemes lecraftolni és leg is, sok buildnek ma is része. Pláne ha nincs is most jobb cuccod akkor főleg, pl aughild, cain, born, captain
Mi a btagod amugy?
Szerkesztette: Dan(td) 2014. 12. 19. 05:56 -kor

Súgó
A téma zárva.