HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#221 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 19. 01:19

"2007. június 18. hétfő

Diablo III. misztikum: Közeledik a bejelentés?

Dixie Flatline, 18:08 - : - (52 komment)

A PCGAMER magazin augusztusi számának címlapját teljes egészében a Starcraft II. foglalja el, ám néhány szemfüles rajongó kiszúrta, hogy a borító alján ott díszeleg egy sokat sejtető felirat: What happened to Diablo 3, azaz mi történt a Diablo 3-mal címmel. Egy napig volt látható a friss borító, másnap már a kiretusált változat volt elérhető. Lehet, hogy a szintén augusztusban esedékes Blizzconon bejelentik a Diablo 3-at, ezért csaptak rá a szerkesztők kezére. Amennyiben még idén bejelentik a folytatást medvekosztümöt öltök és körberohanom háromszor a parlamentet."

Az átjavított borító >

Kép
"What happened to Diablo 3"

IndulAmandula....  :Đ  Legalábbis remélem..még 2 hónap  :omg: remélem nem arról fognak regélni, h hogy fejezték be a dió3 fejlesztéseket....még ha a múltidő akár arra is utalhat..de remélem nem :)

forrás : hardwired.

"PCGamer August Issue - Elly [22:51:PST]

We're just going to throw another log on the fire at this point as Jonas Markusson spots a suspicious piece of blurred text at the foot of PCGamer's August issue. The issue is dominated by Starcraft 2 but you'll see some orange text below that's in its own wee feature box with some blue text above which could possibly read 'What happened to'. It's difficult to make out the rest. Sharpen the image in a graphic prog, squint a bit, stand at the back of the room on one leg and you can almost see Diablo III (or even II). Whatever it is it's something they don't want anyone seeing before it hits the shelves in July. That's before Blizzcon however which is in August and there would be much more pomp if they were to announce D3 at their own event rather than through a press release. As Jonas says himself, it's a long shot and even if it does say Diablo 3, it's not going to be a confirmation because without a doubt it deserves much more coverage than an aside to SC2. "

diabloii.net

Szerkesztette: DoxaM 2007. 06. 19. 01:26 -kor

MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

#222 Felhasználó inaktív   Huma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 08:42

Ennek biza örülnék.. persze tesztelés nélkül nem adnak ki semmit, és azt észervettük volna.. ugyis fanatikusoakt válogatnak tesztelni, azok meg legalább egy kis infót elhintettek volna róla  ;)

Ezeket leszámitva ha készül is, nemigazán lesz boltkész idén. De ez csak sejtés.. Stem a blizz pörög kicsit a starcraft2-n és majd valamikor utána, talán jövőre adnak valami infót.

(akkor viszont kopaszra beretválom amgam, ha a blizzkonon Dió3 lesz :cool: )

#223 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 08:59

Ahogy haverom szokta mondani, a Blizzard mindig akkor adja ki a jatekait amikor a grafikai engine mar elvault  :p . Annyit ulnek rajta... lasd StarCraft 2, talan a 10 eves evfordulora lesz belole valami (aprilis). Most sem egy nyolcadik vilagcsoda a grafika, de iden osszel annyi uj game jon ki, hogy tenyleg elavultnak fog szamitani jovo ilyenkorra  :D . Nem, mintha a grafika engem annyira erdekelne, csak megjegyeztem  :D .
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#224 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 09:58

a dio2 grafikája sem volt egy nagy szám már akkor se (még 1024 sem volt benne), mégsem ezért szerettük :)

#225 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 11:49

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. jún. 19., kedd - 9:59

Ahogy haverom szokta mondani, a Blizzard mindig akkor adja ki a jatekait amikor a grafikai engine mar elvault  :p . Annyit ulnek rajta... lasd StarCraft 2, talan a 10 eves evfordulora lesz belole valami (aprilis). Most sem egy nyolcadik vilagcsoda a grafika, de iden osszel annyi uj game jon ki, hogy tenyleg elavultnak fog szamitani jovo ilyenkorra  :D . Nem, mintha a grafika engem annyira erdekelne, csak megjegyeztem  :D .

Nem lesz az rossz jövőre sem szerintem. :) Ha a textúrák felbontásával nem spórolnak nagyon, akkor nem lesz vele gond.  :cool:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#226 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 18:19

Idézet: DoxaM - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 20:35

remélem most már végre lesz vmi..

Szivatnak. Titeket. :)

#227 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 19:59

Sajnos én is ettől tartok..  :o
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#228 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 10:23

Idézet: spidey - Dátum: 2007. jún. 19., kedd - 18:19

Szivatnak. Titeket. :)

még nem tuti  :cool: kezdenek gyűlni a gyanús dolgok, amik az ezelőtti blizcon-ok előtt nem voltak :) Na de tök mind1, ha lesz ha nem lesz egy hellgate : londonunk ami nem lesz rossz..hameg lesz dio3..az se lesz rossz  :Đ

#229 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 10:39

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. jún. 19., kedd - 9:59

Ahogy haverom szokta mondani, a Blizzard mindig akkor adja ki a jatekait amikor a grafikai engine mar elvault  :p

ez tényleg így van, de érdekes módon valahogy a blizzard játékoknál ezzel sosincs senkinek gondja :) :respect:
ALWAYS COCA COLE

#230 Felhasználó inaktív   Astron 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 12:12

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. jún. 16., szombat - 12:06

Ha neked is a hack `n` slash game-ek jonnek be, mint nekem, akkor kiprobalhatod a Titan Quest-et, a Silverfall-t, a Sacred-et, a Titan Quest: Immortal Throne-t, a Loki-t, meg majd nemsokara Legend: Hand of God-ot es a Sacred2-ot is.  :)

köszi a tippet:)
feltétlen utána fogok nézni ezeknek!
nekem Dungeon siege 2 van meg,azzal akarok majd elkezdeni játszani!
vagy az nem olyan jó mint azok amiket ajánlottál?

a másik dolog meg amit csak ugy akartam irni hogy szoktátok nézn az olyan cikkeket (index,gamekapocs,stb..)ahol rangsorolják minden idők 10,50,stb... legjobb játékát?

eléggé szánalmasak ezek a rangsorok!olyanok vannak rajta elől amikről életemben nem hallottam(vagyis nem híresek)a diablo sorozatot meg egyik listán sem találtam!pedig minimum az első 3 ban benne kellene lennie!
(legutóbb a német pcworld 50 es listáját láttam,azon sem volt rajta a diablo....)
ugyhogy ezek a listák szánalmasak

pl itt az ign listája:
http://pc.ign.com/ar...2/772285p3.html
első egy 1994 es ufó játék...
lehetetlen hogy egy ilyen vagy egy fallout nagyobb játék lenne mint egy Diablo
de még 14.nek sem fért be..amiről még nem is hallottam,és kizárt hogy hiresebb legyen mint a diablo

Szerkesztette: cibuu 2007. 06. 20. 12:21 -kor

Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp

#231 Felhasználó inaktív   Huma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 12:35

Idézet: cibuu - Dátum: 2007. jún. 20., szerda - 12:12

köszi a tippet:)
feltétlen utána fogok nézni ezeknek!
nekem Dungeon siege 2 van meg,azzal akarok majd elkezdeni játszani!
vagy az nem olyan jó mint azok amiket ajánlottál?

a másik dolog meg amit csak ugy akartam irni hogy szoktátok nézn az olyan cikkeket (index,gamekapocs,stb..)ahol rangsorolják minden idők 10,50,stb... legjobb játékát?

eléggé szánalmasak ezek a rangsorok!olyanok vannak rajta elől amikről életemben nem hallottam(vagyis nem híresek)a diablo sorozatot meg egyik listán sem találtam!pedig minimum az első 3 ban benne kellene lennie!
(legutóbb a német pcworld 50 es listáját láttam,azon sem volt rajta a diablo....)
ugyhogy ezek a listák szánalmasak

pl itt az ign listája:
de még 14.nek sem fért be..amiről még nem is hallottam,és kizárt hogy hiresebb legyen mint a diablo

A toplisták általában az olvasók szavazatai alapján állnak össze. Aki régebbóta játszik, az több nevet ismer.. attól, hogy te nem hallottál róluk, az adott ujság olvasótábora számára az volt a favorit annó..

Az, hogy kinek mi a jó játék, az teljesen szubjektiv. Ha mással nem is, de azzal én egyetértek, hogy fallout job mint a diablo, bár rengeteget játszottam mind2-vel, (pontosabban mindegyiknek minden részével) a személyes megitélésem miatt gondolom ugy, nekem az jobban tetszik..

Nem kell különösebb jelentőséget tualjdonitani az ilyen listáknak, az igazi ugyis az, amit te állitasz fel magadnak  :D

#232 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 12:45

Fallout es Diablo a nagy kedvenceim, jelenleg is van 3 magas szintu karim Fallout 2-ben (sniper, HtH, Team fighter) a Diablo2-ben pedig 8 magas szintu karim van. Abszolut hulyeseg azt mondani, hogy egyik vagy masik jobb mivel teljesen mas jatekokrol van szo es mindketto bene van minden idok 10 legjobb jatekaban.
Az, hogy az olvasok mit szavaznak meg egy oldalon, teljesen mas lapra tartozik, a nepesseg 90%-a szappanoperakat nez, McFost eszik, Sim-el jatszik, ez van...

#233 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 14:45

Idézet: cibuu - Dátum: 2007. jún. 20., szerda - 13:12

pl itt az ign listája:

kicsi off:

az első az X-COM ufo defense, amivel te valószínűleg soha nem játszottál... szerintem próbáld ki, simán érthető miért az az első ;)

(de pl a wow, aminek 7-8 millió előfizetője van a világon, az is csak a 17.)

#234 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 14:50

:offtopic:  Az X-Com meg egy Laser Squad rip-off, elég szomorú, hogy az elodjét meg nem ismerik.

Egyebkent en ugy tudtam, hogy a Half-Life az elso mindenhol  :think:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#235 Felhasználó inaktív   Astron 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 16:27

jó,persze hogy van olyan játék amit nem ismerek,hisz nekem is csak 10 éve van pc-m(előtte c64 em volt)de itt nem is az a lényeg,hanem az hogy a Diablo nem annyira népszerü mint hittem.az eladásokhoz képest meg ahhoz képest hogy hányan szerették,ahhoz képest
fura hogy sehol sincs ilyen toplistán.
Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp

#236 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 22. 18:28

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. jún. 20., szerda - 13:45

Fallout es Diablo a nagy kedvenceim, jelenleg is van 3 magas szintu karim Fallout 2-ben (sniper, HtH, Team fighter) a Diablo2-ben pedig 8 magas szintu karim van.

OFF: az Eminem az avatarodban vagy te vagy? :think:

#237 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 11:24

húzzuk a dolgot ameddig csak lehet  :D

>>>

"We sort of knew this was the case, but in a Gamasutra news article, Blizzard's Frank Pierce (vice president of product development) has confirmed that there is a third Blizzard development team who are working on a completely new game.

When pressed for details regarding the new project, Pearce was cagey. "Team 3 is working on something really awesome. I can’t give you any hints, but it’s totally awesome."
We're guessing Diablo III, which would make sense as Blizzard had already started the game development some time ago before Blizzard North was broken up. We know that development was scrapped following the departure of of the Diablo team from Blizzard to form Flagship Studios but we understand the Blizzard team started afresh. Will BlizzCon bring news of this new title? Here's hoping! Thanks to nobbie for the news tip."

diabloii.net

Egyébként a hw-en is bedobták a cikket :)

#238 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 09:13

``Állítólag a Dél-Koreában rendezett Worldwide Invitationals előtt a lap szerkesztője közzétett egy 1UP-on olvasható hírt, miszerint az időbeszotásban egy Medusa demo látható, de "fogalmuk sincs róla" mi lehet az.``

Blizzcon talalgatasok itt: http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?...omment&id=21858

Forras: hardwired

#239 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 14:40

Hát igen, én is nagyon kíváncsi vagyok már, hogy mit jelentenek be harmadikként a BlizzCon-on, remélem, hogy nem "mégis" a SC:Ghostot, mint azt X Blizzardos hintette el, hanem a D3-at, és NEM MMORPG-ként, hanem tisztességes SP-ként.

Egyebet nem remélek, talán ez is túlzás :).
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#240 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 17:10

Idézet: spidey - Dátum: 2007. jún. 22., péntek - 18:28

OFF: az Eminem az avatarodban vagy te vagy? :think:

Eminem de nekem is vannak ekkorak a pupillaim neha :D

Szerkesztette: szabinar 2007. 07. 30. 17:11 -kor

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +