Diablo 3

Elküldve: 2007. 08. 23. 16:35
						Eh, ez is amolyan "semmit se mondtam" nyilatkozat, ebbe még az is belefér, hogy: "nyugodjatok meg, az unokáitok már fognak D3-azni". :o 
Szerintem ha nem kezdenek valamit a Diablo univerzumban, akkor kiöregszik az a réteg, aki még a Diablo 1-el kezdte (mint én, hiszen már a harmadik x-ben vagyok), de már a második résznek is szakála van.

Szerintem ha nem kezdenek valamit a Diablo univerzumban, akkor kiöregszik az a réteg, aki még a Diablo 1-el kezdte (mint én, hiszen már a harmadik x-ben vagyok), de már a második résznek is szakála van.

Elküldve: 2007. 08. 23. 20:11

Elküldve: 2007. 08. 23. 20:11

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 15:57
Tegnap:
Rob Pardo: "Diablo... we love the universe. I'm sure one of these days, we'll revisit it and do something in that universe but that day is not today"
Rob Pardo: "Diablo... we love the universe. I'm sure one of these days, we'll revisit it and do something in that universe but that day is not today"

ezte nekik akó'
 ezte nekik akó'   nefürgyetekleeeee,gyikok...
 nefürgyetekleeeee,gyikok...

MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

Elküldve: 2007. 08. 23. 20:40
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 17:35
Szerintem ha nem kezdenek valamit a Diablo univerzumban, akkor kiöregszik az a réteg, aki még a Diablo 1-el kezdte
ez nem feltétlen hátrány, annál kevesebben fogják húzni a szájukat az új agyatlan csillivilli szarra

Szerkesztette: bucsher 2007. 08. 23. 20:40 -kor
	ALWAYS COCA COLE

Elküldve: 2007. 08. 23. 23:04

Elküldve: 2007. 08. 23. 23:04

Idézet: bucsher - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 20:40
ez nem feltétlen hátrány, annál kevesebben fogják húzni a szájukat az új agyatlan csillivilli szarra 

whaha.Nem akarsz csillivilli xart akkor ott lesz a hellgét :Đ jólessza.Szerintem....
	MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

Elküldve: 2007. 08. 24. 10:29
						Én még reménykedek, de már barátkozok az Aion gondolatával kárpótlásként.
Kár, hogy még nincs topikja. ,én meg a tűzfal miatt nem tudok részletekbe menni jelenleg.
 ,én meg a tűzfal miatt nem tudok részletekbe menni jelenleg.

Kár, hogy még nincs topikja.

"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

Elküldve: 2007. 08. 24. 10:33
Idézet: vaakuum - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 10:29
Én még reménykedek, de már barátkozok az Aion gondolatával kárpótlásként.
Kár, hogy még nincs topikja. ,én meg a tűzfal miatt nem tudok részletekbe menni jelenleg.
Kár, hogy még nincs topikja.
 ,én meg a tűzfal miatt nem tudok részletekbe menni jelenleg.Valaszd a hellgate-t szerimtem.

Elküldve: 2007. 08. 24. 10:52
						Aion-rol most en is megneztem azt a harom ingame videot, ami pillanatnyilag letezik.
Hat nem rossz, legalabb arad belole valamicske hangulat, nem ugy, mint a Hellgate-bol, ami nagyon igenytelennek tunik. Eddig, a helyzet talan majd megvaltozik.
Mondjuk a GW:EotN videot is nezegettem multkor, hat azon szetrohogtem magam. Kek puloveres idos bacsi rohangal egy nagyfeju ijasz farkassal meg egy csillagokat lato, vizfeju gnom tarsasagaban Nagyon rossz.
 Nagyon rossz.
Aion-ban is van ilyen butasag, azok a horcsog vagy hodszeru NPC izek, hat azok olyanok mint a South Park-ban a Wii-s resz hodjai (Kill the wise one!!! :Đ )
Ja valaki majd nyisson Aion topicot hogy ne ide offoljak maskor
Egyebkent meg Diablo 3-at akarok.

Hat nem rossz, legalabb arad belole valamicske hangulat, nem ugy, mint a Hellgate-bol, ami nagyon igenytelennek tunik. Eddig, a helyzet talan majd megvaltozik.
Mondjuk a GW:EotN videot is nezegettem multkor, hat azon szetrohogtem magam. Kek puloveres idos bacsi rohangal egy nagyfeju ijasz farkassal meg egy csillagokat lato, vizfeju gnom tarsasagaban
 Nagyon rossz.
 Nagyon rossz.Aion-ban is van ilyen butasag, azok a horcsog vagy hodszeru NPC izek, hat azok olyanok mint a South Park-ban a Wii-s resz hodjai (Kill the wise one!!! :Đ )
Ja valaki majd nyisson Aion topicot hogy ne ide offoljak maskor

Egyebkent meg Diablo 3-at akarok.
	C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

Elküldve: 2007. 08. 24. 14:10
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 11:52
...Egyebkent meg Diablo 3-at akarok....
Én is, de arra annak az esélyét percről-percre csökkenni érzem, így nyitottam topikot az Aionnak. Hátha másnak is birizgálja a fantáziáját.
Szerkesztette: vaakuum 2007. 08. 24. 14:20 -kor

Elküldve: 2007. 08. 24. 15:00
Idézet: vaakuum - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 14:10
Én is, de arra annak az esélyét percről-percre csökkenni érzem, így nyitottam topikot az Aionnak. Hátha másnak is birizgálja a fantáziáját.
de az ajon olyan lesz, mint a lineage2, nem mint a dio.

Elküldve: 2007. 08. 24. 15:19
						Hat nem lesz sok koze a hack'n'slash Diablo-hoz, annyi biztos. Bar a Mythos-nak sincs, ha mar itt tartunk. Sokan panaszkodnak a forumokon is, hogy gyengek a karakterek, ritka a loot es lassan fejlodnek. A keszitok szerint mindez azert van, hogy jobban kiemeljek a jatek MMO oldalat.  Aham, oke.
 Aham, oke.
Hellgate-ben van nemi remeny, hogy hasonlo lesz, de videok meg a Mythos alapjan ketelkedem benne. A dinamika mondjuk benne van, azzal nincs is gond.

Aham, oke.
 Aham, oke.Hellgate-ben van nemi remeny, hogy hasonlo lesz, de videok meg a Mythos alapjan ketelkedem benne. A dinamika mondjuk benne van, azzal nincs is gond.
	C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

Elküldve: 2007. 08. 24. 17:17
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 15:19
Hat nem lesz sok koze a hack'n'slash Diablo-hoz, annyi biztos. Bar a Mythos-nak sincs, ha mar itt tartunk. Sokan panaszkodnak a forumokon is, hogy gyengek a karakterek, ritka a loot es lassan fejlodnek. A keszitok szerint mindez azert van, hogy jobban kiemeljek a jatek MMO oldalat.  Aham, oke.
 Aham, oke.
Hellgate-ben van nemi remeny, hogy hasonlo lesz, de videok meg a Mythos alapjan ketelkedem benne. A dinamika mondjuk benne van, azzal nincs is gond.
 Aham, oke.
 Aham, oke.Hellgate-ben van nemi remeny, hogy hasonlo lesz, de videok meg a Mythos alapjan ketelkedem benne. A dinamika mondjuk benne van, azzal nincs is gond.
na de a mythos felfoghatod egy freeware jateknak is a maga 250 megajaval.

Elküldve: 2007. 08. 24. 19:17
Idézet: takacs86 - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 17:17
na de a mythos felfoghatod egy freeware jateknak is a maga 250 megajaval. 

Az igaz de akkor mar a Dungeon Runners jobb, konnyebb iranyitani es nem akar tobbnek latszani, mint ami.

Elküldve: 2007. 08. 24. 21:15
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 19:17
Az igaz de akkor mar a Dungeon Runners jobb, konnyebb iranyitani es nem akar tobbnek latszani, mint ami.
A dungeon runners hatranya, a havi 5 dollar ugye, ha normalis jatekot akarsz, mert amugy hiaba ingyenes, nem tudsz nagy potikat inni, a jo cuccokat se tudod viselni stb.

Elküldve: 2007. 08. 27. 11:02
						Miután a GC 2007 elmúlt, megállapíthatjuk, hogy ismételten pacibránert a mi hátsónkba, nem dió3-at.

Elküldve: 2007. 08. 27. 11:11
Idézet: vaakuum - Dátum: 2007. aug. 27., hétfő - 11:02
Miután a GC 2007 elmúlt, megállapíthatjuk, hogy ismételten pacibránert a mi hátsónkba, nem dió3-at.
Szomoruak is vagyunk. ezt is meg lehet állapitani, a blizz hátsójába inkább azt a bránert sztem.

Elküldve: 2007. 08. 27. 15:05
						Majd jon elobb-utobb, turelem. En is kezdem mar unni a 2-t igy 4-5 ev jatek utan  

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.

:confused:
  :confused: