HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#741 Felhasználó inaktív   Sirgorash 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 01. 11:41

Idézet: Dabsol - Dátum: 2008. júl. 1., kedd - 10:23

De ha ezek dx10.1-ről beszélnek, akkor várható egy közeli megjelenés esetleg, nem?

Az attól függ, BLizznél mi a közeli megjelenés :D

#742 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 01. 11:58

Idézet: Dabsol - Dátum: 2008. júl. 1., kedd - 12:23

De ha ezek dx10.1-ről beszélnek, akkor várható egy közeli megjelenés esetleg, nem?

Esetleg még idén. Más különben nem látom értelmét az ATi féle marketing invesztációnak.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#743 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 01. 12:03

Idézet: Manticore - Dátum: 2008. júl. 1., kedd - 11:22

"Hé, ez a Witch Doctor karakter volt a WoWban is"
nyilván más wowom van de boszidoktorra nem emlékszem.
a sacredben voltak egészen jó ötletek, remélem lopnak belőle.

Szerintem osszekevertek a magyarok a WarCraft 3-mal. Szinvonalas interju csupa olyan kerdessel amit mar elozoleg mind megvalaszoltak :down:

Az egyik fejleszto nyilatkozta is hogy rengeteg jatekkal jatszottak es a jo otleteket valoszinuleg atemelik, ahogy eddig is tettek. Loot rendszer peldaul a Hellgate-bol van de biztos vagyok benne hogy a Sacred is elgondolkodtatta oket.

Mikor a skillekrol beszeltek az nagyon tetszett. Egyedive es izgalmassa akarjak tenni a kepessegeket. Volt egy ilyen tortenetuk hogy "Kiindulhatunk abbol hogy legyen egy olyan kepesseg ami elso szinten megnoveli a kritikus sebzest mondjuk 1%-kal. Hat ez nem valami izgalmas... Legyen inkabb egy olyan kepesseg amit hasznalva a barbar a foldbe csap es a szeizmikus ero vegigtepi elotte a talajt. Na ez mar jol hangzik!" Ez szerintem nagyon jo hozzaallas. Utalom az unalmas skilleket, a TQ-ban voltam sokszor ugy hogy nem tudtam mire rakjam a pontot es nem azert mert tul nagy volt a valasztek hanem a legtobb kepesseg erotlennek meg fantaziatlannak tunt (ilyen 5% attack speed meg 3% dodge szuperskillekre gondolok, voltak persze jok is).
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#744 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 01. 12:04

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. júl. 1., kedd - 12:08

Azt ehez is jön egy patch ami kiszedi belőle (ala Assassin's Creed) :Đ Egyébként nem tudom minek egy ilyen gfx-hez egyáltalán DX10.

#745 Felhasználó inaktív   Dabsol 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 01. 12:09

Idézet: Sirgorash - Dátum: 2008. júl. 1., kedd - 12:41

Az attól függ, BLizznél mi a közeli megjelenés :D

Hát ha a starcraft2 decemberre van beígérve, akkor mondjuk szeptemberre :) De ez hihetetlennek hangzik.
Gigabyte 990XA-UD3, Athlon Phenom II X4 955, 8 GiB Corsair XMS 1600Mhz DDR3, Sapphire Radeon HD5850 1 GiB, Corsair Force 3 60GiB SSD, WD RE2 250GiB, Samsung 1TeB, Roccat Kova+ egér, Samsung 245T tft

#746 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 01. 12:10

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. júl. 1., kedd - 12:13

DX 10.1? Oszt minek, meg a 10et is alig hasznaljak ki.

A 10.1 gyak a 10 befejezése :D

Egyébként csendesen megjegyzem a 10.1 tartalmaz egy aa eljárást, ami atin minimális teljesítménycsökkenést okoz. Arról nem is beszélve, hogy ugye a dx10 és a 10.1 sem tartalmazza hivatalosan, de atikáék kitaláltak egy programmable tessalatort, amivel szépen finomítani lehet a lowpoly modelleket, ami történetesen szerintem pont az ilyen sc2 és dio3aknak fog jól jönni, amikor nézed felülről kis lowpoly masírozik, amikor meg párbeszéd, akkor az eljárás szépen finomít rajta egy sort és máris jobban néz ki a világ :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#747 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 01. 12:12

Biztosan igazuk van, en DirectX10-es effektet sem latok benne (mondjuk ilyen nem is nagyon van). DirectX10 meg DirectX10.1 kozott tudomasom szerint egy ket aprosagon kivul (konnyebb ra programozni, van shader model 4.1 - na ez biztosan lesz a Diablo 3-ban :omg:) nincs kulonbseg.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#748 Felhasználó inaktív   Manticore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 01. 12:44

többségében a loot az, amin az emberek összevesznek.
kiváncsi vagyok hogy oldják meg amikor kiesik a kincs és valami szemfüles muki odaszökken és volt nincs epic:)
közben rájöttem azthiszem a dungeon siege 1 volt az amiben meg lehetett oldani a karakter linkelést.
konkrétan arra gondolok, hogy meglévő saját karikat magammögé, egyfajta supportnak:)
Wowban ezt multiboxingnak hívják (accok és gépek kellenek hozzá)
A sacredből meg a kombó (rákattintok és a barbár egyfajta szecskázógépként pörög a harcmezőn, szökell, és csapdos:)
másik apalvető probléma a "cucc tárolása" az hogy lesz megoldva? Én pl szeretek raktározgatni dolgokat.
Gyártani dolgokat szintúgy (horadrikus kocka)
u.i. ha nem jött volna ki a wow még mindig dioznék:)
Jószágocska - Mage(100)(Arathor - Reckless Mortals)
Csak altjaim vannak..:)
"Now tell me...what's become of my ship?"

#749 Felhasználó inaktív   Manticore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 01. 12:45

Idézet: Dabsol - Dátum: 2008. júl. 1., kedd - 12:09

Hát ha a starcraft2 decemberre van beígérve, akkor mondjuk szeptemberre :) De ez hihetetlennek hangzik.

melyik évben?

#750 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 01. 12:51

Idézet: Manticore - Dátum: 2008. júl. 1., kedd - 12:44

többségében a loot az, amin az emberek összevesznek.
kiváncsi vagyok hogy oldják meg amikor kiesik a kincs és valami szemfüles muki odaszökken és volt nincs epic:)
másik apalvető probléma a "cucc tárolása" az hogy lesz megoldva? Én pl szeretek raktározgatni dolgokat.

Feljebb irtam hogy a Hellgate rendszere lesz bevezetve :) Ezt kesobb egy interjuban is megerositettek - "csak azt latod amit fel is vehetsz". Megjelenik a drop de mindenki csak a sajatjat latja (nem tudod, hogy a masiknak mi esett). Aztan ha harcossal vagy, a haverod meg varazsloval es neked esett egy botocska akkor odaadod neki es mentek tovabb. Problema megoldva.

Diablo 2 ota van stash, oda lehet pakolni. Remelem itt mar acc-hoz es nem karakterhez lesz kotve (hogy at lehessen a kariknak adni a cuccokat). Meg lehetne nagyobb is hogy ne legyenek mule karik.

#751 Felhasználó inaktív   Snexi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 01. 13:04

Idézet: Dabsol - Dátum: 2008. júl. 1., kedd - 13:09

Megcáfolták a decembert,csak jövőre jön a sc2

Szerkesztette: Snexi 2008. 07. 01. 13:04 -kor

#752 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 01. 13:35

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 1., kedd - 13:51

Diablo 2 ota van stash, oda lehet pakolni. Remelem itt mar acc-hoz es nem karakterhez lesz kotve (hogy at lehessen a kariknak adni a cuccokat). Meg lehetne nagyobb is hogy ne legyenek mule karik.

Hellgate-ben van már shared része a stashnek odapakolsz és az összes karid látja(ez csak előfizetőknek), de van a belső mailezés azzal is küldhetsz cuccokat másik karinak(ez meg maradt a nem előfizetőknek).

De pl a GW-s megoldás is tetszik, pár goldért lehet venni bővítéseket a stash-hez, pl olyan részt hogy csak az alapanyagok mehetnek oda, ez diablonal pl gemek, rúnák és a láda közös az accounton lévő összes kari látja.

szerk: a mule accountokat meg egyszerűen tudják szankcionálni, megint hellgate példa: 1 cd key-hez két account de két különböző realmen.

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2008. 07. 01. 13:41 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#753 Felhasználó inaktív   FLeK0 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 01. 13:39

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. júl. 1., kedd - 12:08

ez kimaradt:

Idézet

Blizzard has now confirmed to Custom PC that it's currently not releasing any specific details about the APIs supported by Diablo III. The only explicit information regarding tech specs can be found in the Diablo III FAQ. Anything else, says the developer, 'should be treated as part of an on-going speculative process.'

forrás.

#754 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 01. 13:49

Hat ja a cucc raktarozas nagy gebasz volt DII-ben, legalabbis en utaltam. Hangyapocsnyi hatizsak es a lada se tul nagy.
Megjegyzem: mule karikat utalom. Ha egy jatekban mule karira vagyok kenyszeritve akkor ott valami nem stimmel. Nem hinnem, hogy szerver oldalon nehzebb lenne tarolni 1 karaktert 1000 cuccal mint 100 karaktert 10 cuccal.

#755 Felhasználó inaktív   Dabsol 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 01. 13:52

Idézet: Snexi - Dátum: 2008. júl. 1., kedd - 14:04

Megcáfolták a decembert,csak jövőre jön a sc2

Akkor idén decemberre kijöhet... ki kell jönnie d3-nak.

Szerkesztette: Dabsol 2008. 07. 01. 13:53 -kor

Gigabyte 990XA-UD3, Athlon Phenom II X4 955, 8 GiB Corsair XMS 1600Mhz DDR3, Sapphire Radeon HD5850 1 GiB, Corsair Force 3 60GiB SSD, WD RE2 250GiB, Samsung 1TeB, Roccat Kova+ egér, Samsung 245T tft

#756 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 01. 14:04

Idézet: Dabsol - Dátum: 2008. júl. 1., kedd - 14:52

Akkor idén decemberre kijöhet... ki kell jönnie d3-nak.

Elég esélytelen. Szvsz wow kieg, sc2, dio3 és szerintem ilyen 2-3 éves lesz a köztes idő.

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#757 Felhasználó inaktív   Manticore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 01. 14:04

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 1., kedd - 12:51

Feljebb irtam hogy a Hellgate rendszere lesz bevezetve :) Ezt kesobb egy interjuban is megerositettek - "csak azt latod amit fel is vehetsz". Megjelenik a drop de mindenki csak a sajatjat latja (nem tudod, hogy a masiknak mi esett). Aztan ha harcossal vagy, a haverod meg varazsloval es neked esett egy botocska akkor odaadod neki es mentek tovabb. Problema megoldva.

A csak azt látod amit fel is vehetsz, ban az a kellemetlen, hogy a dioban volt 2-3 normális karakter, és 2 mf
namármost ha a sorci mf leli meg a 17. occulust akkor baromira nem érek vele soka ha teszemazt barbár mainnak gyűjtök:D
A láda...kicsi, kevésbé fanatikus játékosoknak persze elég lehet. Nekem sose volt elég.

#758 Felhasználó inaktív   Hali23 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 01. 14:05

A cdgalaxisnál előrendelhető a dibalo 3, ott várható megjelenésnek 2009 írják!

#759 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 01. 14:06

Idézet: Hali23 - Dátum: 2008. júl. 1., kedd - 15:05

A cdgalaxisnál előrendelhető a dibalo 3, ott várható megjelenésnek 2009 írják!

És? Tavaly kitették a sc2t 2007 karácsonyos dátummal :Đ

#760 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 01. 14:12

Idézet: td - Dátum: 2008. júl. 1., kedd - 13:35

Hellgate-ben van már shared része a stashnek odapakolsz és az összes karid látja(ez csak előfizetőknek), de van a belső mailezés azzal is küldhetsz cuccokat másik karinak(ez meg maradt a nem előfizetőknek).

szerk: a mule accountokat meg egyszerűen tudják szankcionálni, megint hellgate példa: 1 cd key-hez két account de két különböző realmen.

Ezeket jo tudni :) Mule karikat arra ertettem hogy csak azert csinalsz ujabb karaktereket hogy cuccokat tarolj rajtuk (ugyanaz az acc). Ennek nem szabadna igy lennie.

Ez komoly, hogy a Hellgate-ben 1 CD kulcshoz lehet 2+ accot is kotni? :eek: Ezek szerint el tudom adni! :D

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.