Diablo 3
Elküldve: 2008. 07. 01. 21:32
Dettó, hozzátéve azt, hogy legjobb volna, ha választható lenne a wowos/diablos színvilág, és akkor mindenki elégedett volna.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|
Elküldve: 2008. 07. 01. 21:55
Nekem mindkét megoldás tetszene. Igaz egyik diabloval se játszottam még, valszeg ha hardcore dios lennék akkor nekem is baszná a csőröm a dolog, de így nem.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2008. 07. 02. 00:29
Szerintem akit a diablo 1 fogott meg azzal a hihetetlen hangulatos sötét világával az nem igazán szeretné ezt wow szerűséget. Én is a komorabb világot szeretném már diablo II sem volt annyira hangulatos ilyen téren mint az első rész, de az legalább multi és egyéb téren rendesen ott volt a szeren és azért nagyon hangulatos.
Én még megeszem a wich dokit ha megkapom a darkos világot de azért a terror urából ne csináljunk már kis "cuki" valamit .

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Ez még nem volt remélem.. amúgy tényleg pici változtatás a fényeken és a textúrákon meg az inventoryt és a kezelő felületet visszarakják normálisra és kész is a tökéletes játék.
Én még megeszem a wich dokit ha megkapom a darkos világot de azért a terror urából ne csináljunk már kis "cuki" valamit .

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Ez még nem volt remélem.. amúgy tényleg pici változtatás a fényeken és a textúrákon meg az inventoryt és a kezelő felületet visszarakják normálisra és kész is a tökéletes játék.
"I hear voices in my head... They council me... They understand... THEY TALK TO ME."
http://MarineCorpS.try.hu
Elküldve: 2008. 07. 02. 01:13
Szerintem ezen keseregni veszett dolog. Designeri döntés volt, amit a játék ezen szakaszában több mint valószínüleg nem fognak már megváltoztatni...
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550
Elküldve: 2008. 07. 02. 07:49
Érdemes olvasgatni a www.diablo.hu nagyterem részét ott egyik tag lefordította a hivatalos intrejút, pl pár fontosabb infó:
Sőt meg is csinálták feliratban, erről a vidről van szó:
http://www.gamershel...m/tv/12554.html
itt meg a felirat:
http://rapidshare.com/files/126422967/D3Tr...SubHUN.zip.html
(big thx macskanak a fordításért és Aschenbrenner-nek a felirat megalkotásáért)
Üdv: Dan
Idézet
Q:Tervezik-e a táp elosztásának valamiféle igazságosabb formáját bevezetni?
A:Ha egy boss meghal, mindenkinek személyre szólóan fog cuccokat dobni, amit csak az adott játékos lát.
Q:Megmarad mind a hét D2-es kaszt? Lesznek újak?
A:Hát újak máris vannak, elég a WD-ra gondolni. Nem célunk áthozni az összes D2-es kasztot, inkább új irányokba kacsintgatunk. Hogy hányan lesznek pontosan, az még nem eldöntött, de minnél többet szeretnénk.
Q: Megmarad mind a hét D2-es kaszt? Lesznek újak?
A: Hát újak máris vannak, elég a WD-ra gondolni. Nem célunk áthozni az összes D2-es kasztot, inkább új irányokba kacsintgatunk. Hogy hányan lesznek pontosan, az még nem eldöntött, de minnél többet szeretnénk.
Q: Nagyobb lesz az inventory, mint a D2-ben volt?
A: Az inventory mérete még nem végleges. Viszont rengeteg újítást fogunk majd látni, így pl. egyszerûbben lehet majd tárgyakat átadni saját karakterek között és más játékosoknak egyaránt. Az inventory nem négyzetrácsos rendszerû lesz, mint a D2-ben, így aztán nehéz összehasonlítani a méreteket.
A:Ha egy boss meghal, mindenkinek személyre szólóan fog cuccokat dobni, amit csak az adott játékos lát.
Q:Megmarad mind a hét D2-es kaszt? Lesznek újak?
A:Hát újak máris vannak, elég a WD-ra gondolni. Nem célunk áthozni az összes D2-es kasztot, inkább új irányokba kacsintgatunk. Hogy hányan lesznek pontosan, az még nem eldöntött, de minnél többet szeretnénk.
Q: Megmarad mind a hét D2-es kaszt? Lesznek újak?
A: Hát újak máris vannak, elég a WD-ra gondolni. Nem célunk áthozni az összes D2-es kasztot, inkább új irányokba kacsintgatunk. Hogy hányan lesznek pontosan, az még nem eldöntött, de minnél többet szeretnénk.
Q: Nagyobb lesz az inventory, mint a D2-ben volt?
A: Az inventory mérete még nem végleges. Viszont rengeteg újítást fogunk majd látni, így pl. egyszerûbben lehet majd tárgyakat átadni saját karakterek között és más játékosoknak egyaránt. Az inventory nem négyzetrácsos rendszerû lesz, mint a D2-ben, így aztán nehéz összehasonlítani a méreteket.
Sőt meg is csinálták feliratban, erről a vidről van szó:
http://www.gamershel...m/tv/12554.html
itt meg a felirat:
http://rapidshare.com/files/126422967/D3Tr...SubHUN.zip.html
(big thx macskanak a fordításért és Aschenbrenner-nek a felirat megalkotásáért)
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2008. 07. 02. 09:00
Szvsz aki abban reménykedik, hogy a D3 ugyanolyan hangulatos lesz mint az előző részek, az eleve csalódásra van ítélve... kinézettől, WoW-os beütéstől függetlenül. Nem azért, mert a játék nem lehet vagy nem lesz ugyanolyan jó, sőt mégjobb, hanem mert ő maga változott meg az eltelt hosszú idő alatt.
Akik a 90-es évek elején/közepén kezdték a PC-s játékokat, valószínűleg soha nem fogják már azt a feelinget érezni, mint mondjuk egy Prince of Persia, Doom, vagy Sim City alatt. Ez persze vonatkozik minden régi nagy klasszikusra, és akkor a korábbi commodore-os időkről ne is beszéljünk. Vagy csak kivételesen szerencsés esetekben (engem pl. a Painkiller visszarepített az ártatlanságba
), de pár örökifjú lelkesedésére nem lehet piacilag sikeres játékot építeni.
Szerintem a Diablo3 legalább annyira az új generációnak készül, mint az időközben pár ránccal és ősz hajszállal gazdagodott veterán fanoknak – mégcsak nem is titkolják a wowosok elcsábításának szándékát.
Akik a 90-es évek elején/közepén kezdték a PC-s játékokat, valószínűleg soha nem fogják már azt a feelinget érezni, mint mondjuk egy Prince of Persia, Doom, vagy Sim City alatt. Ez persze vonatkozik minden régi nagy klasszikusra, és akkor a korábbi commodore-os időkről ne is beszéljünk. Vagy csak kivételesen szerencsés esetekben (engem pl. a Painkiller visszarepített az ártatlanságba
Szerintem a Diablo3 legalább annyira az új generációnak készül, mint az időközben pár ránccal és ősz hajszállal gazdagodott veterán fanoknak – mégcsak nem is titkolják a wowosok elcsábításának szándékát.
Elküldve: 2008. 07. 02. 09:26
Szerintem pedig van remény! Starcraftnál is vissza vettek a színekből pont a sok sírás miatt!
"játék ezen szakaszában"
Szerintem még nagyon messze vagyunk a végleges változattól az alatt mindent át lehetne alakítani nem hogy egy ilyen apróságot
.
Azt viszont magyarázza meg valaki nekem hogy ha a színvilág wowos akkor az miért fogja elcsábítani a wow tábort?! Ezt én egyáltalán nem értem.. ha Diabló kap egy kis Zerg skint akkor már a starcraft fanok is ott fognak tobzódni előtte? :Đ
"játék ezen szakaszában"
Szerintem még nagyon messze vagyunk a végleges változattól az alatt mindent át lehetne alakítani nem hogy egy ilyen apróságot
Azt viszont magyarázza meg valaki nekem hogy ha a színvilág wowos akkor az miért fogja elcsábítani a wow tábort?! Ezt én egyáltalán nem értem.. ha Diabló kap egy kis Zerg skint akkor már a starcraft fanok is ott fognak tobzódni előtte? :Đ
"I hear voices in my head... They council me... They understand... THEY TALK TO ME."
Elküldve: 2008. 07. 02. 10:00
Idézet
Blizzard: Next-gen MMO megerősítve
StarCraft 2, World of Warcraft: Wrath of the Lich King, Diablo III - a Blizzard műhelyében jelenleg formálódó három alkotást bármelyik fejlesztőcsapat megirigyelhetné. Rob Pardo azonban elárulta, nem érik be ennyivel, s már folynak a munkálatai egy új, next-gen MMO-nak is. Ami biztos, hogy nem World of Warcraft kiegészítőről van szó. Talán egy StarCraft MMO készül? Nem lehetetlen, hiszen a játék világa és a mai napig hatalmas rajongói bázis előrevetíti a sikert. Nem szabad azonban elfeledkezni Pardo azon kijelentéséről sem, miszerint a Blizzard tagjai mind nagyon szeretnének egy új univerzumot létrehozni, hiszen a StarCraft 1998-as megjelenése óta nem rukkoltak elő új témával. Reméljük, a hivatalos bejelentésre azért nem kell a jövő nyári WWI-ig várnunk...
StarCraft 2, World of Warcraft: Wrath of the Lich King, Diablo III - a Blizzard műhelyében jelenleg formálódó három alkotást bármelyik fejlesztőcsapat megirigyelhetné. Rob Pardo azonban elárulta, nem érik be ennyivel, s már folynak a munkálatai egy új, next-gen MMO-nak is. Ami biztos, hogy nem World of Warcraft kiegészítőről van szó. Talán egy StarCraft MMO készül? Nem lehetetlen, hiszen a játék világa és a mai napig hatalmas rajongói bázis előrevetíti a sikert. Nem szabad azonban elfeledkezni Pardo azon kijelentéséről sem, miszerint a Blizzard tagjai mind nagyon szeretnének egy új univerzumot létrehozni, hiszen a StarCraft 1998-as megjelenése óta nem rukkoltak elő új témával. Reméljük, a hivatalos bejelentésre azért nem kell a jövő nyári WWI-ig várnunk...
Elküldve: 2008. 07. 02. 11:26
A diablo "szinesítéssel" kapcsoltaban: lehet állítani a videocardot -ha nem tetszik a színvilág

u.i. ez még kezdeti stádium, sokminden lehet még..
u.i. milyen überprimitiv a kezelőpultja -még mindig...
Jószágocska - Mage(100)(Arathor - Reckless Mortals)
Csak altjaim vannak..:)
"Now tell me...what's become of my ship?"
Elküldve: 2008. 07. 02. 11:28
Idézet: Manticore - Dátum: 2008. júl. 2., szerda - 12:26
A diablo "szinesítéssel" kapcsoltaban: lehet állítani a videocardot -ha nem tetszik a színvilág

Hogy állítsam a videókártyámat hogy tetszen a színvilág? :Đ Inkább a grafikát,de nem hiszem hogy meglehetne csinálni állítgatással olyanra mint amit összedobtak ps-el
Szerkesztette: Snexi 2008. 07. 02. 11:29 -kor
Elküldve: 2008. 07. 02. 11:48
Idézet: Manticore - Dátum: 2008. júl. 2., szerda - 12:26
A design a legelso, amivel kezdenek.
Primitiv? Streamlined... ezt a szot kerested.
Snexi, a sargakat es a kekeket picit lejebb huzod, a gammat pedig fel.
Ez az eredeti
Ez pedig a modositott... forceware-ban belelehet nyulni annyira, hogy kb igy nezzen ki. Light radius, reszletes texturak nemtudnak lenni, az aranyok nem valtoznak meg... de a szineken lehet kicsit javitani. Sargak lehuzva, kekek picit, piros enyhen ratolva, gamma feljebb huzva... es meg esetleg a homaly ellen van sharpness vagy milyen csuszka is.
Ilyen lett
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2008. 07. 02. 12:20
Idézet: Boba - Dátum: 2008. júl. 2., szerda - 11:48
Snexi, a sargakat es a kekeket picit lejebb huzod, a gammat pedig fel.
Ne haragudj de ez még rosszabb, mint az eredeti :Đ Tiszta buzililás az egész.
Már tobb, mint 10000 aláírás van >>> LINK <<<
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 07. 02. 12:32
ps-ben egyszerű szaturáció és fény/kontraszt állítás. kábé 15 mp.
de szerintem semmi szükség hogy a blizz ezzel bíbelődjön, most a melóban nem állok neki állítgatni, de sztem a legtöbb tft-nek már elég részletes a beállítása egy ilyenhez.
inkább csinálják a játékot.
arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy a játék beállításaival játszva is el lehet majd ezt érni.
de szerintem semmi szükség hogy a blizz ezzel bíbelődjön, most a melóban nem állok neki állítgatni, de sztem a legtöbb tft-nek már elég részletes a beállítása egy ilyenhez.
inkább csinálják a játékot.
arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy a játék beállításaival játszva is el lehet majd ezt érni.
"i saw god on TV"
Elküldve: 2008. 07. 02. 12:42
Nekem semmi bajom nem volt az eredetivel sem, igy biztos nem is irom alá azt.. Tetszett, hogy végre lehet látni valamit.. Főleg az utolsó kép gagyi, alig látni valamit rajta, tök sötét az egész..
Toltam én is mindkét Diablot, de nem éreztem idegennek a szinesebb világot.. Ez az őszies barnás szinvilág nem pl bejött
A diabloban sem volt minden sötét.. Act2 pl tökre világos volt.. És Act 5 is szerintem..
Toltam én is mindkét Diablot, de nem éreztem idegennek a szinesebb világot.. Ez az őszies barnás szinvilág nem pl bejött
A diabloban sem volt minden sötét.. Act2 pl tökre világos volt.. És Act 5 is szerintem..
Szerkesztette: Huma 2008. 07. 02. 12:44 -kor
Elküldve: 2008. 07. 02. 12:45
én is arra szeretnék kilukadmi, hogy gyárcssákk márrr:D
játékban ugy is ott van a beállítás (meg a vidicard)
szeretném látni a hátteret anélkül hogy a részletek elvesznének a nagy sötétben:)
játékban ugy is ott van a beállítás (meg a vidicard)
szeretném látni a hátteret anélkül hogy a részletek elvesznének a nagy sötétben:)
Jószágocska - Mage(100)(Arathor - Reckless Mortals)
Elküldve: 2008. 07. 02. 12:59
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 2., szerda - 13:20
Ne haragudj de ez még rosszabb, mint az eredeti :Đ Tiszta buzililás az egész.
Kalibralni kellene a monitort.
Amugy semmi baj nemlenne a grafikaval, ha nem diablo3 lenne a cime.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2008. 07. 02. 13:53
körbe lehet majd vajon forgatni a kamerát? ritka irritáló hogy szép meg 3d-s de mindig ugyanonnan latni mindent.. legalább olyan wc3asan? 1-2vel nem jatszottam, de dungeon siege-ekkel igen es mai napig kedvencek közé tartoznak, halistennek abba körbe lehet forgatni, ahogy kell
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

Súgó
A téma zárva.