HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#1641 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 31. 15:30

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2009. márc. 31., kedd - 15:16

Engem az érdekelne hogy mennyire lesz játszható alkalmi játékosként. Az első-második rész törzsközönsége már 30-35 felé jár, nem fognak(fogunk) napi 5 órákat nyomulni a bneten  :D Remélem erre is gondolnak, nem csak az ifjú droidokra.

dehogynem  :Đ
yooccoo#2929

#1642 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 31. 15:38

pig
Lehet, hogy csak én vagyok lemaradva, nem követem a híreket, de mi ez most a dio2-s öv tartalmának helyén? Itt is van valami 1-4-ig, de nem potiknak néznek ki, inkább az 5. helyen, ami egy kicsit el is van választva.
Skillek lettek odapakolva, de elvileg bármit odarakhatsz (scrollok, potionok stb.). Én is úgy veszem észre hogy kettéválasztották, 1-4-ig skillek, 5 meg a scroll/potion.

Utána egér bal és jobb gomb, de mi a harmadik? Mintha Tab lenne odaírva.
Az a tab-box, azaz a TAB lenyomásával tudsz gyorsan tab-olni (:Đ), tehát váltani a két skill kozott. Így osszesen három skillt trukkoztek rá a két egérgombra.

A mellette lévő 6 ikon mi? Illetve mi van a régi managömb helyén?
Gondolom a D2-bol is ismeros gyorsikon a skillfához, opciókhoz, chat ablakhoz stb. De mivel az elso indításnál elnyomtad ezért nehezen emlékezhetsz rá :) (D2-ben a kozépso nyíllal kell elohozni ugyanezt)
A managömb helyén a Rage mutató van, ez a Barbár-specifikus "mana". Minél tobbet sebzel, annál tobb Rage-et kapsz és ebbol tudsz erosebb skilleket aktiválni.

Ahogy nézem, van valami új, vállra helyezhető vért is. De mi van a lába mellett?
Jó kérdés. Lehet hogy valami Horadric Cube-szeruség vagy csak egy egyszeru Charm?

Most akkor kétféle méretű tárgy lesz?
Aha, jelenleg globálisan két méretre van osztva a loot (szvsz egy mellvért meg egy rovidebb kard ugyanakkora helyet fog elfoglalni), a harmadik típus a quest item ami kulon rekeszt kapott.

Ombuccmann felvetését nem értem :) Most is csomó idot toltotok D2-ben felszerelésekre vadászva... hogy aztán még jobb felszerelésekre vadászhassatok... :think:  :Đ
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1643 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 31. 16:57

Lehet, hogy csak én vagyok lemaradva, nem követem a híreket, de mi ez most a dio2-s öv tartalmának helyén? Itt is van valami 1-4-ig, de nem potiknak néznek ki, inkább az 5. helyen, ami egy kicsit el is van választva.
Skillek lettek odapakolva, de elvileg bármit odarakhatsz (scrollok, potionok stb.). Én is úgy veszem észre hogy kettéválasztották, 1-4-ig skillek, 5 meg a scroll/potion.

Ha az öv továbbra is 4 oszlopos, akkor ez így eléggé nem jön ki. Ha pedig csak az ötödik hely jelenti az övet, akkor elég gáz lesz, már akkor, ha megmarad a többajta potion rendszer.

Utána egér bal és jobb gomb, de mi a harmadik? Mintha Tab lenne odaírva.
Az a tab-box, azaz a TAB lenyomásával tudsz gyorsan tab-olni (:Đ), tehát váltani a két skill kozott. Így osszesen három skillt trukkoztek rá a két egérgombra.

Gondolom akkor itt nincs fegyver switch. Mindenesetre elég érdekes megoldás, hogy. Vajon itt is lesz korlátozás, hogy melyik skillt melyik oldalra lehet tenni (mármint, hogy balra nem lehet mindent)? Mert akkor nem olyan nagy buli.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#1644 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 31. 17:56

Az övben (meg valószínűleg a stashban is) stack rendszer lesz szerintem, az egyik képen látszik is az egyik scrollon a 2-es szám, ami azt jelenti, hogy a kérdéses tárgyból két darab van. Ez így jó újításnak tűnik. Azt valószínűnek tartom, hogy nem csak 5 slot van ott alul, hanem mondjuk a Ctrl vagy a Shift lenyomásával újabb sorok is vannak. Mindenesetre fura lenne, ha egy mágus, akinek kell mana meg élet is, csak az egyiket használhatná gyorsgombra.

#1645 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 31. 18:29

remélem a földön heverő tárgyak nevét más betűtípussal fogják kiírni mer ettől már most kifolyik a szemem...

#1646 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 31. 18:34

Meg ugy cuzamme lehetne minden kidolgozottabb, pl a fegyverek/targyak eleg 1999 szintet utnek meg.

#1647 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 31. 18:50

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. márc. 31., kedd - 18:34

Meg ugy cuzamme lehetne minden kidolgozottabb, pl a fegyverek/targyak eleg 1999 szintet utnek meg.

Igen, ez a TQ és a Sacred2 után kicsit gáz, de legalább futni fog minden gépen, nem 50000 poligonból állnak a modellek, nem lesz minden csili-vili agyonbloomozott meg agyon HDR-ezett, és egy gyengébb configon is futni fog jól legalább.

#1648 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 31. 19:21

Nemtom, aze a TQ sem egy eromuzabalo jatek. Skalazhato legyen, ez fontosabb.

#1649 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 31. 20:03

Emiatt ne aggódj, a StarCraft 2-re is azt mondták az interjúban hogy még messze van a késztol, foleg a grafikában vannak lemaradva, kulonosképpen a Zerggel mert ott vannak a legrégebbbi modellek/textúrák.
Namost a Zergrol vannak eddig a legjobb képeink, legutoljára újratextúrázták oket és megnovelték a poligonszámot. Hogyha erre mondják hogy elavult, akkor vajon mennyit változhatott a tobbi faj és vajon hányszor fogják még átrajzolni a Diablo 3-at is? :) Ugyanitt a skillfa ikonjaira nyilatkozták hogy már számtalanszor újra lettek alkotva és rajzolva de még mindig messze van a tokéletestol. A skillfa ikonjai. Más játékban osszehánynak erre valamit pár óra alatt aztán szevasz, kit érdekel (pl. Sacred 2 :Đ)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1650 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 01. 07:14

Nekem a páncél, cipő, kesztyű tetszik(bár ez utóbbi lehetne úgy megrajzolva mint dio2-ben mert így elég fura, ki a fene mászkál fél pár kesztyűben), a fegyverek lehetnének szebbek, legalább diablo2 szintűek, na ezt nem értem, hogy ott szebbek a tárgyak pedig nem így kéne lennie. Ok maradjon 2D de akkor legyen legalább szép. Term. az inventory beli megjelenésről beszélek, mert ahogy a baba kezében van a fejsze ott azért jól néz ki.

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2009. 04. 01. 07:16 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1651 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 07:23

Na ja nem ketlem meg biztos sokat fog valtozni. Most igy hiphupp a Last Remnant-ot tudnam felhozni ahol irto jol neznek ki a fegyverek, Unreal 3 engine megy alatta.

#1652 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 10:31

Azok a fegyverikonok szerintem placeholderek. Ize, ilyen helykitolto sablonok vagy hogy mondjam magyarul :)

Tudom, nagyon vedem a jatekot de en is most lepodtem meg hogy mennyire odafigyelnek minden kis aprosagra. Az egyik designer bokte ki hogy ugyan az emberek egy szinte kesz jatekot latnak a videokon de azota minden valtozott es valtozik, foleg a grafikai resszel nincsenek megelegedve egyik jateknal sem (SC2 meg D3). Igen, volt peticio meg minden de ugy latszik hogy ok sem hulyek, felesleges a grafika miatt aggodni. Meg ugy altalanosan is felesleges a jatek miatt aggodni, addig kalapaljak amig szorakoztato es minosegi munka nem lesz belole (hatra van meg minimum 2-3 ev ehe-ehe :D)

Mar nem talalom azt a bizonyos Blizzard interjut de megkeresem kesobb, ott volt egy erdekes mondat miszerint kb. 6 kesz jatekot raknak ossze es dobnak ki mire kiadjak a vegso termeket. Ha belegondoltok, a legtobb fejleszto az elso mukodokepes, ~90%-ban kesz termeket mar tolja is a boltok polcaira teljes aru jatekok aran aztan lehet varni a patch-ekre meg a kimaradt feature-okre.

#1653 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 10:48

~90%? :D Gyakran 60%osan is kiadnak vmit :D

#1654 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 15:10

Azért patch témában a Blizzard se megy a szomszédba, marad azért bug a játékokban így is nem egy, de tény, hogy alapban is egy jól játszható, garantáltan minden részletre figyelő játékot adnak ki. De abban is biztos vagyok, hogy egy single player játéknál már most rágja a fülét a tervezőknek a marketinges, hogy expansion-re is gondoljon, ne lőjje el az összes puskaport. :Đ

#1655 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 18:06

Cikk az NMI által már belinkelt képekkel: http://www.diii.net/blog/comments/blizzcas...lo-iii-goodies/

#1656 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 20:57

Új kaszt, az Archivist:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

egyik speciális képessége a book vision:

Kép

egyéni párbeszéd-rendszer:

Kép

A "Tyrael and I go way back" meg a "Let me show you my scroll collection" nagyon jók - ja meg alul a Page 3 of 7 :up:

Még tobb info meg rovid flash video három képességérol itt: http://www.blizzard....s/archivist.xml :D

#1657 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 21:11

Ezt pont most néztem, nagyon ütött. :D
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#1658 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 07:19

Have you seen my pants? :D

Szal ennyi valaszthato opcio lesz dialogusonkent? Wow. Az a book vision erdekes de szerintem eleg hasztalan skill, a D2-ben is volt olyan gomb amire megmutatta az osszes targyat/ladat/konyvet a kepernyon.

#1659 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 07:22

Nem lesz ez rossz, Blizz ba' nem fogja felkesz allapotban kiadni, az biztos. :) Egyre jobban varom mar.. 'sszameg.. :)
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#1660 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 07:38

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. ápr. 2., csütörtök - 7:19

Az a book vision erdekes de szerintem eleg hasztalan skill, a D2-ben is volt olyan gomb amire megmutatta az osszes targyat/ladat/konyvet a kepernyon.

Lehet az Archivist csupa olyan dolgot is észrevesz a könyvekben (új infók, scroll-ok, rúnák, stb.), amelyeket a többiek nem. Mint pl. a D2-es barbár kiáltás, ami potion-t, meg pénzt dobott. :)
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.