HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#4681 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 09. 26. 14:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Lufinyul - Dátum: 2012. 09. 26. 14:13

Thx! :D Ma is megyünk egy kört és ma neked fog esni vmi, már megbeszéltem a Blizzes fiúkkal :p

én is megyek, ne hagyjatok ki :laugh:
yooccoo#2929

#4682 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 09. 26. 14:55

Nevl:

Legújabb exploit. 2 darab 2H fegyót tudsz berakni

(Autoequip engedélyezése menüben szükséges)

1) Wear a 2-hander
2) Have your current bag full, except for one empty space.
3) Have someone trade you two items, the second of which is the 2 hander you want to "equip".
4) That's it. First item will go in your bag, second will be "equipped".

Próbáld ki, így már lehet menne dio infen :Đ

Szerkesztette: Dan(td) 2012. 09. 26. 14:55 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#4683 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 09. 26. 14:55

Nevl:

Legújabb exploit. 2 darab 2H fegyót tudsz berakni

(Autoequip engedélyezése menüben szükséges)

1) Wear a 2-hander
2) Have your current bag full, except for one empty space.
3) Have someone trade you two items, the second of which is the 2 hander you want to "equip".
4) That's it. First item will go in your bag, second will be "equipped".

Próbáld ki, így már lehet menne dio infen :Đ

Nincs kedvem beloggolni... :) De thx a tippet :)

EcneB én se szeretem a folyamatos sírást a playerek részéről, de Fatumnak most igaza van. Kiadtam 15K-t a játékért annak reményében, hogy legalább 2-3 évig elleszek vele, nem kell a kb heti 8-10 óra játékidőmre mindig új és új gameket keresni.
Erre kaptam valamit, ami:
- közepesen rossz, kb. hétvége alatt összerakott történettel rendelkezik
- rövid
- teljesen elcseszett fejlődési rendszert kapott
- nem ad sikerélményt
- 2 hét után teljesen repetitív, még ha akarsz se tudsz újdonságot találni benne
- nem rendelkezik end contentel
- tele van buggal/balance problémákkal

Az utóbbi 3 hétben egyszer sem logoltam be, pedig igazán "hűséges" szoktam lenni az ilyen típusú játékokhoz. Ha az igazi rajongó diablos mint én 4 hónap után polcra tette a játékot, akkor az egyszeriek mit csinálnak? :)

Szerkesztette: Nevl 2012. 09. 26. 15:46 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#4684 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 15:56

Online vettem, 60€ volt. Egyenlegem soha nem volt 8 számjegy, plvl9 vagyok, ergo látszik, hogy nem vagyok fent sokat, de nekem ezen a szinten tök elég a játék.
Ja és nem volt még soha rendes legend/set dropom sem. Igénytelen vagyok-e? :D :p
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#4685 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 16:12

Lehet velem van a baj, de ha raunok nem tolom egy hetig, aztan megint kedvet kapok. D2-ben sem volt semmi ertelmes(ebb) cucc, ebbol legalabb visszahozta a 60 euros digit valtozatot (legalabb 2x). Maga a jatek tele van hibaval, es igazat adok a fentebb leirtakban, mi szerint igenytelenre sikerult ez a resz. Ez van.. Nem tudunk mit csinalni, maximum remenykedhetunk a foltozasokban.

Ma en is bevertem diat egyedul, valamint egy masik regi magamnak kituzott achit is sikerult abszolvalnom. Illetve egy harmadik dolgot is sikerult megdontenem.

Kép

Kép

Azt viszont en sem tartom fair dolognak, hogy nemreg capelni akartak az mf-et, mostmeg megint valtoztatnak rajta.. Ez van, ezt kell sajnos szeretni..

Lufinyul, pont ma neztem dh-dat, szep! Foleg a quivered tetszett :)

Szerkesztette: ecneB 2012. 09. 26. 16:22 -kor

You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#4686 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: ecneB - Dátum: 2012. 09. 26. 17:12

Lehet velem van a baj, de ha raunok nem tolom egy hetig, aztan megint kedvet kapok. D2-ben sem volt semmi ertelmes(ebb) cucc, ebbol legalabb visszahozta a 60 euros digit valtozatot (legalabb 2x). Maga a jatek tele van hibaval, es igazat adok a fentebb leirtakban, mi szerint igenytelenre sikerult ez a resz. Ez van.. Nem tudunk mit csinalni, maximum remenykedhetunk a foltozasokban.

Ma en is bevertem diat egyedul, valamint egy masik regi magamnak kituzott achit is sikerult abszolvalnom. Illetve egy harmadik dolgot is sikerult megdontenem.

Kép

Kép

Azt viszont en sem tartom fair dolognak, hogy nemreg capelni akartak az mf-et, mostmeg megint valtoztatnak rajta.. Ez van, ezt kell sajnos szeretni..

Pont ennyi az én balance-om is. Az első két digitet leszámítva... :D
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#4687 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 17:13

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 09. 26. 12:48

[...]
namost ehhez képest egy dolgot csinálnak: olyan megoldást keresnek amivel fent tudják tartani a bevételt AHn keresztül és esetleg megfelel a játékosoknak is - ahelyett, hogy elkedzenék azt megvalósítani amit a játékosok mondanak, úgy, hogy az esetleg megfeleljen az az AHnak is...
[...]

Ennyi a probléma, az eddigi "javítás" nagy része csak azt szolgálta, hogy az AH forgalma ne csökkenjen. Mondjuk engem annyira nem is érdekelne az AH, ha esne bármi, amit a kicsi wizardommal tudnék használni (saját találású cucc szerintem összesen a legendary amu van rajta) és nem kellene minden összefarmolt kis pénzzel sunnyogni AH-ba valami jó vétel reményében.

Nameg érdekes az AH is, tegnap délután találtam ezt:
Kép
Ma délutánig még bid se volt rajta, most előbb néztem, az 1m kezdőbidet megadta valaki, de annyi. Reméltem, hogy pár milliót kapok talán, de nem úgy akar kinézni (bár kb 10 óra még van, lehet bármi...).

#4688 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 09. 26. 18:13

Ennyi a probléma, az eddigi "javítás" nagy része csak azt szolgálta, hogy az AH forgalma ne csökkenjen. Mondjuk engem annyira nem is érdekelne az AH, ha esne bármi, amit a kicsi wizardommal tudnék használni (saját találású cucc szerintem összesen a legendary amu van rajta) és nem kellene minden összefarmolt kis pénzzel sunnyogni AH-ba valami jó vétel reményében.

Nameg érdekes az AH is, tegnap délután találtam ezt:
kep
Ma délutánig még bid se volt rajta, most előbb néztem, az 1m kezdőbidet megadta valaki, de annyi. Reméltem, hogy pár milliót kapok talán, de nem úgy akar kinézni (bár kb 10 óra még van, lehet bármi...).

pedig ez egy szep es ritka roll, mar igy is

lofasz penzert nem vesznek most semmit, patch elotti szokasos panik

raadasul BO nelkul nem nagyon eri meg eladni itemet _szerintem_ csak, ha nagyon-nagyon godly.

Szerkesztette: ecneB 2012. 09. 26. 17:17 -kor

| Jóga | dART | d2jsp |

#4689 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 17:50

Buyouttal az a bajom, hogy ha rosszul árazom be, akkor hetekig árulom a cuccot, sajnos tapasztalat. Gondolkoztam ennél is, hogy beírok mondjuk 10milliót, de aztán fene tudja, hogy a bolygók állása meg a madarak röpte hogy befolyásolja a vásárlókedvet...

#4690 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Jcage - Dátum: 2012. 09. 26. 17:26

Pont ennyi az én balance-om is. Az első két digitet leszámítva... :D

az enyém is ... az első négyet leszámítva :D
yooccoo#2929

#4691 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 18:45

Üzenet megtekintéseIdézet: yooccoo - Dátum: 2012. 09. 26. 19:16

az enyém is ... az első négyet leszámítva :D

Mert állandóan piára meg nőkre költöd a lóvét... :D :p

#4692 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 19:29

Üzenet megtekintéseIdézet: ecneB - Dátum: 2012. 09. 26. 17:12

L

Thx :) A cipőt és övet meg nacit leszámítva az összes dolog esett ami rajta van. A wizemnek vettem szinte mindent, de alig játszom vele.

Pont online voltam ma amikor kinyírtad Diót, láttam. Lehet én is bepróbálom egyedül a kíváncsiság kedvéért.

#4693 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 26. 20:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Lufinyul - Dátum: 2012. 09. 26. 20:29

Thx :) A cipőt és övet meg nacit leszámítva az összes dolog esett ami rajta van. A wizemnek vettem szinte mindent, de alig játszom vele.

Pont online voltam ma amikor kinyírtad Diót, láttam. Lehet én is bepróbálom egyedül a kíváncsiság kedvéért.

bejött még vki csak inf coop acsiert, de meg is halt, pedig millioszor jobb volt a gearje :D elsore majdnem meglett, viszont a4-t soloztam vegig, majd egyedul is kinyirom, csak boss fightokat mindig is utaltam :D be kell gyakorolni valamelyest

Szerkesztette: ecneB 2012. 09. 26. 20:00 -kor

| Jóga | dART | d2jsp |

#4694 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 27. 07:14

egy érdekes kis kék info:

Idézet

How about confirmation that legendaries/sets of ilvl 61/62/63 and BS plans are, or are not, restricted to different acts?

At MP1 or higher, anything that used to drop only in Act III or Act IV of Inferno can now drop in any Inferno act (so Acts I - IV).

ha jól látom, ez egy indirekt beismerése annak, hogy eddig nem eshetett mindenhol minden (mondjuk a tapasztalt már régen ezt sugallta). azért ez poén, én legalábbis nem emlékszem arra hogy act szerint meg lett volna kötve hol mi eshet... csak annyi hogy 61-62-63 itemek más eséllyel estek.

Idézet

Will an ilvl 61 legendary item drop from a lvl 63 monster has 63 affixes?

Just talked with the developers, and they confirmed that Legendary items, vendor items, and crafting items (from the Blacksmith) are not affected by this change. Legendary drops will have the same stats in 1.0.5 as they do currently in 1.0.4.

hát ez meg megint érdekes. magyarul ha MP van akkor is mindegy milyen szinten tolod, az esetleg esett legendary továbbra is a régi rendszer szerint kapja a statjait. szal MP10en esik valami az ugyanúgy lehet 61-es roll is?

Szerkesztette: DOOMER 2012. 09. 27. 07:23 -kor

#4695 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 27. 13:57

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 09. 27. 08:14

egy érdekes kis kék info:

ha jól látom, ez egy indirekt beismerése annak, hogy eddig nem eshetett mindenhol minden (mondjuk a tapasztalt már régen ezt sugallta). azért ez poén, én legalábbis nem emlékszem arra hogy act szerint meg lett volna kötve hol mi eshet... csak annyi hogy 61-62-63 itemek más eséllyel estek.

hát ez meg megint érdekes. magyarul ha MP van akkor is mindegy milyen szinten tolod, az esetleg esett legendary továbbra is a régi rendszer szerint kapja a statjait. szal MP10en esik valami az ugyanúgy lehet 61-es roll is?

1 Pont ezen gondolkoztam en is tegnap, es ugyanerre jutottam. Orulok, mert lehet finomhangolni, hogy epp merre az optimalis a fejlodes. Meg volt kotve az elejetol kezdve, aztan kesobb behoztak, hogy mindenhol este magasabb itemlevelu cucc, de pl. planek akkor sem eshettek.

Ha aktivalva van az MP, akkor minden megkaphat lvl63-a tulajdonsagokat, kivetel a legendaryk. Ez szerintem igy jo. Egy ilvl63 legendary is kaphat kisebb rollt, de ez eddig is igy volt. Legendary elore meg vannak hatarozva, hogy milyen tartomanyon belul mozoghatnak, persze a + magic prop az meg lehet mp1-nel is maxos. En igy ertelmezem
| Jóga | dART | d2jsp |

#4696 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 27. 16:04

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 09. 26. 18:13

850k, azt hiszem hanyagolom ah-t...

#4697 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 09. 27. 16:35

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 09. 27. 17:04

850k, azt hiszem hanyagolom ah-t...

bazz... :(

am. én is észrevettem utóbbi hetekbe hogy ha vmi értékes nem biztos hogy megéri "alacsony" start biddel kitenni.

Szerkesztette: Dan(td) 2012. 09. 27. 16:36 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#4698 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 28. 08:39

PTR pöcsnotesz updét:

Idézet

The chance for Legendary and set items to drop has been doubled

nahát. kezdetnek jó lesz, majd lássuk a hatást. legalábbis remélem ez nem csak tesztelési céllal került fel PTRre...

Szerkesztette: DOOMER 2012. 09. 28. 08:41 -kor

#4699 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 28. 08:40

.

Szerkesztette: DOOMER 2012. 09. 28. 08:40 -kor

#4700 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa