Idézet: Nevl - Dátum: 2014. 05. 16. 09:57
Egyre inkább úgy érzem tényleg létezik accountonkénti besorolás "Gyökér, Nesze és Máker" kategóriákba.
Gyökér: rácsesztél, rossz szériaszámú gamet vettél, soha a büdös életbe nem találsz semmi értelmeset, minden itemért, amiért a Mákerek 1 órát nyomják, Te 20-at gürcölsz majd, érdemes lenne legondolkodnod rajta, hogy új játék kulcsot veszel... lúzer.
Nesze: Te vagy a mérleg nyelve, mindig csöndben kell majd hallgatnod, amikor Gyökér társaid panaszkodnak a kevés looton, hiszen neked esnek cuccok, ugyanakkor mindig irigykedve fogod szemlélni Máker barátaidat, akik agyra főre találják a jobbnál jobb cuccokat. Kevesen vagytok és csak mutatóba, mint Patyomkin faluban a szauna és jacuzzi, de értékeled, amid van, hiszen tudod, lehetne rosszabb is.
Máker: Legyen bőség és boldogság nevetek,
Tegnapi mérleg néhány haverral tolva: srácok 2 óra alatt fejenként találtak 15 epoxot (t1-2), én 5-t(T3-4), mindannyian belefutottak legalább 2 goblin roomba és beadta nekik cow lvl-t is (nemrég kezdték a játékot) én ROS indulás óta tolom és egyszer sem láttam egyiket sem. Mentem talán 10 torment runt ebből a guardian 2X dobott leg craft matsot a többiben soha és átlagban 40-50 blood shardot kaptam... Nevl kolléga jelentkezik a Gyökér táborból... a helyzet szomorúan kell bevallanom, változatlan.
/rage off
Szerk.: persze Kadala-nál már nagyobb szerencsém van, ott találtam 2-3 leget és egy earthen might setet is, de Ő nem számít
Te, mi a pöcs az az epox? wowos mati?
A goblinok eddig se voltak ritkák, de a bocik igen viszont mostani peccs óta megnövelték a gyakoriságukat.
Én tegnap T4 T5 T6 rifteket toltam(party) ömlött a leg és set, de kadalától is(és igen upp is jött egy jobb Vyr armor képében) ami fura hogy nálam szépen adta a shardokat nem volt az amit Doomer írt. Viszont veszettül akadt a game tegnap az zavaró volt.
Szerkesztette: Dan(td) 2014. 05. 16. 13:13 -kor

Súgó
A téma zárva.