HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 344
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#6901 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 07. 12. 20:20

para 271, és egy fenyegetés, hogy bannoltatlak, mert ki mertél rúgni T5-ön, 220k sebzéssel, minden második ellen általi halál után. félek, nagyon.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#6902 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 13. 06:47

Dani, grat!

Belőlem egyelőre kiveszett a motiváció, 2.1-ben túl sok minden fog változni (remélem jó irányba), addig POE-zok. De lehet, hogy hosszabb szünet lesz.

#6903 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 10:24

Kép

ez is összejött: ezer óra egy karakterrel :D

#6904 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 11:47

kocka vagy, azért... :D:D
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#6905 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 11:53

naná! :D bár tavaly októberben láttam egy barbit több, mint kétezer órával. neki konkrétan nincs élete...

#6906 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 14. 11:55

Már hogyne lenne. Virtuális... :)
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#6907 Felhasználó inaktív   extramentall 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2014. 07. 15. 20:37

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor - Dátum: 2014. 07. 14. 11:53

naná! :D bár tavaly októberben láttam egy barbit több, mint kétezer órával. neki konkrétan nincs élete...

Te se panaszkodhatsz.... Habár Én se....
Te kocka vagy, Én meg elvetemült :D

#6908 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 16. 18:49

Üzenet megtekintéseIdézet: extramentall - Dátum: 2014. 07. 15. 21:37

Te se panaszkodhatsz.... Habár Én se....
Te kocka vagy, Én meg elvetemült :D

én nem bámulom monitort napi 18 órát veled ellentétben :p

#6909 Felhasználó inaktív   extramentall 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2014. 07. 17. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor - Dátum: 2014. 07. 16. 18:49

én nem bámulom monitort napi 18 órát veled ellentétben :p

Én asszonykámat bámulom. Nem a monitort :p
Ja! Megyek szigetre és B My Lake-ra...... Megnyertem..... Ahogy ismerem magam, megint benne leszek a DUREX kisfilmben

Ne legyen off:

D3 - Barbi 12k armor kb 800 allres 400k hp 800k dps - T4-en nem döglik ki 14k heallal
D3 - Monk 9k armor kb 1500 allres 450k hp 950k dps - T2 nem megy vele -.-" 15-20k heallal

#6910 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 29. 09:00

nagy a pangás...

és ezen még modokat bütykölni se lehet mint D2ben :p

#6911 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 29. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2014. 07. 29. 10:00

nagy a pangás...

és ezen még modokat bütykölni se lehet mint D2ben :p

Én kipróbáltam a Tera Online -t, f2p, teljesen olyan feeling, mint anno vanilla wow volt, tök csórón, hatalmas ismeretlen felfedeznivaló világ, a hasonló szintű elite mobok is megfarkalnak ha nem vigyázol, nekem erősen pozitív a benyomás, úgyhogy én itt ragadtam.
Ja, és ami még barmira tetszik, él az egész világ, szinte minden rész tele van küldizős emberekkel, legalábbis amit eddig láttam.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#6912 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 29. 17:30

"barmira" küldizős" - látom szercsized! :Đ

#6913 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 02. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Evil. - Dátum: 2014. 07. 29. 18:11

Én kipróbáltam a Tera Online -t, f2p, teljesen olyan feeling, mint anno vanilla wow volt, tök csórón, hatalmas ismeretlen felfedeznivaló világ, a hasonló szintű elite mobok is megfarkalnak ha nem vigyázol, nekem erősen pozitív a benyomás, úgyhogy én itt ragadtam.
Ja, és ami még barmira tetszik, él az egész világ, szinte minden rész tele van küldizős emberekkel, legalábbis amit eddig láttam.

Sokáig játszottam én is vele, de egy idő után elfogy a kedv. Ha nem fizetsz, akkor eleve két karaktered lehet csak (nekem is ananyi volt), így a többféle kaszt kipróbálása csak úgy lehetett volna, ha letörlöm valamelyiket... na persze. Másrészt én úgy mentem oda, hogy vége az instázásnak, én ugyan nem fogok éjfélkor is afk emberekre várni a boss előtt az órát bámúlva, hogy istenem, reggel 6-kor kelnem kéne... Szóval single player módban nyomtam, és ott magasabb szinten kifogytam egy idő után a feladatokból. Napiquestes reputáció növelés egy ideig ment, aztán maxon már értelme nem volt. Eventek viszont vannak sűrűn (és achievementek), ezek miatt régebben még vissz-vissza néztem, de fél éve már el se indítottam a launchert.

#6914 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 02. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2014. 08. 02. 13:45

Sokáig játszottam én is vele, de egy idő után elfogy a kedv. Ha nem fizetsz, akkor eleve két karaktered lehet csak (nekem is ananyi volt), így a többféle kaszt kipróbálása csak úgy lehetett volna, ha letörlöm valamelyiket... na persze. Másrészt én úgy mentem oda, hogy vége az instázásnak, én ugyan nem fogok éjfélkor is afk emberekre várni a boss előtt az órát bámúlva, hogy istenem, reggel 6-kor kelnem kéne... Szóval single player módban nyomtam, és ott magasabb szinten kifogytam egy idő után a feladatokból. Napiquestes reputáció növelés egy ideig ment, aztán maxon már értelme nem volt. Eventek viszont vannak sűrűn (és achievementek), ezek miatt régebben még vissz-vissza néztem, de fél éve már el se indítottam a launchert.

egy sima realm váltással orvosolható a 2 karater limit

#6915 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 03. 09:02

Csak akkor nulláról kell kezdeni, itt meg bevásároltam a nagykarival a másodiknak... Volt másik realmon egy karakterem, de pont emiatt ráuntam. Végülis nem véletlenül fizetős ez a szolgáltatás, bár tény, hogy a fizetős tartalom nélkül is símán el lehet boldogulni ebben a játékban.

#6916 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 03. 09:56

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2014. 08. 02. 14:45

Vettem dobozos kódot, aszem 12 juró volt, pár perc alatt megjött, igy kaptam veteran accountot, ami fixen megmarad, igy van 8 kari slotom +1 hónap tera tagság minden földi jóval, ezt mondjuk biztos nem fogom utána fizetni, nekem is csak a plusz kari slotok miatt kellett, 2 slottal én se szerencsétlenkedtem volna, az instázás tényleg nem annyira gördülékeny, volt, hogy másfél órát vártam, mire behívott, viszont küldi van szarásig, úgyhogy nekem eddig nagyon tetszik.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#6917 Felhasználó inaktív   El_Diablo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 06. 22:45

Nem kis pangás van. Sztem D2-t még 14 év után is többen tolnak, mint D3-at. :D
.

#6918 Felhasználó inaktív   El_Diablo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 06. 22:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2014. 06. 29. 15:39

Fontos megjegyeznem, hogy az ilyen események miatt mondom azt, mennyire felháborító, hogy egy single player játékot teljes mértékben internetes használathoz kötnek, és ez által éppen olyan szabadon "garázdálkodhatnak" vele, mintha egy MMO lenne. (Amely esetében a fentihez hasonló példa nem kevésbé bosszantó - ott voltam szinte végig az SWG-ben, szóval tudom, miről beszélek -, viszont ott kénytelen-kelletlen legalább elfogadja az ember, hogy a rendszer megvalósítása miatt ez ellen nem tehet semmit.)

Teljesen egyetértek. Anno ez csak a sok-sok apróság egyike volt, ami rugalmassá tette a Diablo II-t. Nerfeltek egy skillt? Na és? A saját gépemre azt a peccset teszem fel, amelyiket akarom... stb.stb.
.

#6919 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 10. 11:14

Ha valakinek van néha kedve játszani és még nem vett fel friends listre vegyen fel nyugodtan.
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#6920 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2014. 08. 27. 07:11

Patch 2.1 is now Live

Első Season péntek este indul.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 344
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.