Diablo 3
Elküldve: 2014. 08. 27. 08:22
Már fel sincs telepítve a gépre
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2014. 08. 27. 14:19
na ezt még megnézem, a hátralevő kis időre (amíg jön WoD) még jó lesz
Elküldve: 2014. 08. 27. 14:22
Én megvettem a kieget box360 -ra, valahogy jobban bejön a kanapén dögölve a hentelés, kontroller is százszor kényelmesebb, mint a bill és egér klikk, nincs lag, ddos, meg miegymás.Persze vannak hackelt cucc hegyek publicban, de ez nem érint, egyedül jobban szeretek kalandozni. Legnagyobb fájdalmam, hogy a blizz kerek perec megmondta, hogy a 2.1 csak ps4 és box one -ra jön ki, a régebbi tulajok le vannak kakkantva, igy most van egy 2.0.6 -os kieg nekünk. Azért ez elég merész húzás tőlük, még 1 éve sem jött ki a d3 konzolra és máris nem kap több támogatást, nem is beszélve, hogy mindezt 1 héttel a megjelenés előtt nyilatkozták, úgyhogy sokan még csak törölni sem tudták az előrendelést pl. ps network -ön. Mondjuk amekkora felháborodás van emiatt, lehet kicsit megkésve megkapjuk még ezt a contentet.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2014. 08. 27. 14:25
Jöhetnétek inkább LoL-t nyomni, sokkal nagyobb fun társaságban, mint D3
Elküldve: 2014. 08. 29. 17:46
Idézet: Nevl - Dátum: 2014. 08. 27. 14:25
Jöhetnétek inkább LoL-t nyomni, sokkal nagyobb fun társaságban, mint D3 
Akkor nyomjad azt a gyerekes kakát, kösz de abból nem kérek, így is elég mesét láttam már.
Nem beszélve arról, hogy egész más műfaj, mert ha azt mondod gyertek Path of Exile-zni azt még megértem, de ez kicsit olyan mintha starcraft2 fórumban hívogatnád az embereket need for speedezni.
Szerintem rakás szar az a LoL.
Elküldve: 2014. 08. 29. 22:12
9kor indult az első season, 2 óra alatt megvolt az első 70es europe szerveren
crusader, igaz, 30-40es gearben meg ~340 dpsel de meglett
Elküldve: 2014. 08. 30. 12:39
ez a season elég szánalmas lett
blizz ismét bebizonyította hogy egyszerűen leszarja a diablot, a dev csapata meg szart sem ért a munkájához. idézet hivatalos fórumról, eléggé jól összefoglalja a dolgot:
eleve nem is értettem miért lehet adventuret indítani azonnal...
na mind1 úgysem akartam sokat tolni, csak amíg kijön wod... annak legalább van vmi értelme.
Idézet
just nice, first D3 season race to the top won without killing a !@#$%^- mob
eleve nem is értettem miért lehet adventuret indítani azonnal...
na mind1 úgysem akartam sokat tolni, csak amíg kijön wod... annak legalább van vmi értelme.
Elküldve: 2014. 08. 31. 10:16
Sokaknak a könyökén jön ki a normál mód, én sem tettem be oda a lábam egyszer sem. Örülök neki, hogy azonnal volt adventure mód és nem kellett előbb végigtolni a játékot, hogy játszhassak.
A másik meg az, hogy ez a season hónapokig fog tartani, szóval nem ezen a 2-5 órán múlik a komolyabb kihívások teljesítése (conquest és tiered rift leaderboardok), ha már mindenképp versenyezni akarsz
Amit sajnálok, hogy nincs paragon level leaderboard... ennek több értelme lett volna, mint a lvl 70 lb-nek, ami úgyis betelt 3 óra alatt.
A másik meg az, hogy ez a season hónapokig fog tartani, szóval nem ezen a 2-5 órán múlik a komolyabb kihívások teljesítése (conquest és tiered rift leaderboardok), ha már mindenképp versenyezni akarsz
Amit sajnálok, hogy nincs paragon level leaderboard... ennek több értelme lett volna, mint a lvl 70 lb-nek, ami úgyis betelt 3 óra alatt.
Elküldve: 2014. 08. 31. 12:34
nem tudjatok, h battle.net-en be lehet hozni valahogy a konzolos karikat? mert csak a pc-seket mutatja de a ps4-est nem.
Elküldve: 2014. 09. 01. 08:03
Idézet: karanten - Dátum: 2014. 08. 29. 18:46
Akkor nyomjad azt a gyerekes kakát, kösz de abból nem kérek, így is elég mesét láttam már.
Nem beszélve arról, hogy egész más műfaj, mert ha azt mondod gyertek Path of Exile-zni azt még megértem, de ez kicsit olyan mintha starcraft2 fórumban hívogatnád az embereket need for speedezni.
Ezért valaki regisztrált
Más: élménybeszámoló az új rift rendszerről stb? Ugyan az a grind, csak több lehetőséged van? Új itemeket raktak be?
Szerkesztette: Nevl 2014. 09. 01. 08:04 -kor
Elküldve: 2014. 09. 01. 08:17
Igazi troll paradicsom lett a hwsw. 
Jók az új dolgok, főleg casual szinten, mert mire végére érnél az újdonságoknak/kész lenne a végleges karid, major patch jön és kezdheted előről.
Amúgy vicces, hogy a dédelgetett barbárom grift20 után kifullad single-ben, mert a melee az nem igazán nyerő, a félkész, nem optimalizált dh meg hasít feljebb is.
Jók az új dolgok, főleg casual szinten, mert mire végére érnél az újdonságoknak/kész lenne a végleges karid, major patch jön és kezdheted előről.
Amúgy vicces, hogy a dédelgetett barbárom grift20 után kifullad single-ben, mert a melee az nem igazán nyerő, a félkész, nem optimalizált dh meg hasít feljebb is.
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."
Elküldve: 2014. 09. 03. 18:53
már megint 2k feletti ping, sorra dobál vissza. ezt sem fogom tolni ma...
Close the world. Open the nExt.
Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!
Elküldve: 2014. 09. 08. 09:20
Egy hét után milyen az új patch és content? Új lootokat nem tettek be? A laddernek van értelme? (bár utóbbi gondolom úgyis csak a kockáknak releváns)
Elküldve: 2014. 09. 08. 12:47
Idézet: Nevl - Dátum: 2014. 09. 08. 10:20
Egy hét után milyen az új patch és content? Új lootokat nem tettek be? A laddernek van értelme? (bár utóbbi gondolom úgyis csak a kockáknak releváns)
megint le leszek baszva hogy fikázok, de nem baj. nem HC szemmel nézve a változások:
- 54-ig mentem el season karival, új lootot nem találtam, de biztos van...
- a lowlvl legendary droprate még mindig röhejes (seasonban találtam talán 2t)
- a season egy jópofa dolog lett volna, sokan el is kezdték, aztán pofára is esett nagyon sok mindenki, de erről már volt szó itt korábban
részemről sok sikert a következőhöz, már ígérték, hogy javítanak a bountykon, de ebben én mostmár kételkedem azután, hogy a mostani PTR észrevételeket is mellőzték. esélyesen már nem fogom kipróbálni.
új riftek:
- a trial riftnek annyi értelme van hogy ne kelljen végigverned lépcsőzetesen a rifteket, hanem egyből magasabb szinten kezdhess, de szerintem nem igazán jó a wave alapú megközelítés (pl petes karival elég szar elkapdosni a szétfutkosó mobokat), jobb lenne pl egy kill/perc számláló és az alapján osztaná a szintet
- a greater rift egy nagy rush, semmi más, aminek a végén egy bosst kell megölni ami dobhat gemet, meg van egy NPC aki vagy upgradeli a gemedet vagy ad nagyobb rifthez rúnát. az új gemek és az ötlet nem rossz, de a rifteket én nem így képzeltem el korábban, szerintem egy diablo nevű játékban nem lehet cél az hogy rohanj és ne essen loot. ez valahogy nekem kifordítja az egész játékot, hiszen pont a gyilokról ÉS lootszerzésről szól minden. nyilván balancing célja van ennek (láthatóan pl wiz+DH van elől a rankingokban), de valahogy nem az igazi, a sorsolt mobok és a layout sem ugyanaz pl. jó, lootért a boss kárpótol, mert dob pár leget de valahogy nem jó az egész...
- az új gemek musthave a magasabb riftekhez, ennek következménye, hogy mostmár csak az a ring+amu ér vmit amin soocket van, mert csak ezekbe lehet tenni...
- a nehézségről annyit, hogy pl a WDm T3at tud farmolni 1.1m dpsel és 7m toughnessel és lvl 13as riftben 1-2x majdnem meghaltam. namost ehhez képest a 30+ rift elérhetetlennek tűnik nekem soloban, a leaderek nem meglepő módon hasonló buildekkel, top gearben vannak. nekem pl 3 item is hiányzik a petes buildhez (kesztyű, fegyó, sapi), ha egyszer nem esik, akkor nem esik, nem tudok mit csinálni...
- a vault (greed portálja) nagyon jópofa lett, ömlik a zsé odabent (HC karimmal első goblin nyitotta, experten 10 milla gold jött össze + 3 leg). ezt valóban élvezet tolni, az egyetlen hátránya, hogy kb mindenki aki nem riftel, goblinokat farmol most emiatt
utóbbi nem rossz ötlet, valami ilyesmit is lehetne becsempészni a játékba, hogy pl nyílik egy random portál, be mersz-e menni. viszont számomra még mindig túl alacsony a leg droprate, egyszerűen nem érződik diablonak a játék. van, hogy 10 percenként esik leg, de abból 1 kivételével mind recept (ami külön droplisten van), magasabb torment szinten meg nem él meg a kari, pedig ahhoz meg kéne a gear.
Elküldve: 2014. 09. 08. 21:29
nekem esik leg rendesen (rifrenként két-három darab, plusz boss), de talán százból egy használható, többi kuka. perpill Para 339, meghatározhatatlan kategóriájú (
) WD-vel simán megy egyedül T5, de még így is közel sem vagyok a többiekhez képest.
Close the world. Open the nExt.
Elküldve: 2014. 09. 09. 08:57
Thx a leírást Fatum, akkor azt hiszem most nem is fogom visszarakni a gépre...
Elküldve: 2014. 09. 10. 09:28
Bounty cache ből eshet nem bounty only legend? Konkrétan a tasker kesztyűre gondolok, mert már tonna shard ment bele kadalába, de semmi.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Súgó
A téma zárva.