Idézet: mz - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 14:20
Vajon az R50e meg tud hajtani a szokványostól eltérő felbontású külső monitort? Például 1680x1050-re gondolok.
Jelentem most a külső monitorom 1440x900-ban megy, laptop viszont 1024x768-ban, akkor nem az a csúszkálós asztalos nemtommianevés virtuális felbontás van.
Külső monitor teljesen jó, 1600-as felbontást talán holnap ki bírok próbálni, de szerintem menni fog ugyanígy.
Viszont így mellétéve ezt a Samu monitort majdnem elsírtam magam. Elég sokat fejlődtek a panelek mióta megvettem ezt a cuccost. A Dell notesznél is észrevettem, hogy fényerőben/szépségben bőven üt mindent, de így a Samun ami rendesen fehér, az az IBM-en biza sárgás/szürkés. Anno meg Portocom/Clevokkal összehasonlítva Portocomra mondtam azt, hogy jáááj vazge, az IBMnek szép éles kontúrjai vannak, meg fehér színe.
Aztán kereskedő magyarázhatott, hogy mi a tényállás, meg ugyanaz gyártja, egymás mellé kell tenni a kettőt. Ez a Samu viszont igen jó, kezdek rászokni a dualmonitorra, sokkal jobban lehet melózni, nem kell taskokat váltogatni ha számlázót össze kell hasonlítani a zOTP kivonattal, meg nem kell kinyomtatni, aztán tollal pöttyözni, szövegkiemelni, estébé. Egyiken egyik ablak, másikon a másik.
Make love not Wor.