Egy kis kötözködés néha jól esik...
Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 7:35
...
Rendületlenül, no offense, de légy szíves átgondolni...
Én nem érzek ellentmondást, lehet, hogy késő este már nem sikerült JÓL kifejezenem, amit mondani akartam? :confused:
Szóval:
generaliter és objective:"önmagában attól a ténytől, hogy egy új elmélet ellentmond a "hivatalos" felfogásnak, még nem jelenti azt, hogy az új elmélet a rossz"
(ÁLTALÁNOSSÁGBAN:az önmagában nem érv egy elmélettel szemben, hogy ellentmond egy másiknak, kissé lesarkított és naív felfogásban azt mondhatnám: tessék kimutatni, bizonyítani, hogy akkor melyikben és hol a hiba)
in concreto és subjective:"Én a magam részéről úgy gondolom, hogy az ifjú(?) titánnak fogalma sincs arról, hogy valójában miről értekezik."
(KONKRÉT ESETBEN: csak ifjú(?) titánunk elméletével kapcsolatos - semmivel alá nem támasztott - egyéni véleményem)
Idézet: cx.core - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 15:26
Pl.: attól, hogy, ha réz tartalmú oldatba vasat teszünk és a réz kiválik a vas pedig ion formájában az oldatba "távozik", és ez egyes ércbánya vidékeken a természetben, patakokban megtörténik és megtörtént 500 éve is, még nem jelenti azt, hogy a pataknak varázsereje van, pedig akkoriban azt hitték róla-->nem jól gondolták, de attól működött...
Vagy gondolj az égitestek mozgásának elméleteire, attól, hogy több-kevesebb pontossággal meg tudtak jósolni égi jelenségeket, az még nem jelenti azt, hogy egzakt értelemben jó volt az elmélet.
Idézet: cx.core - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 15:26
Mert az elméleti tudománynak ez a feladata, hogy folyton új utakat keressen.
Na, lássuk, hogy a fizikához értő és azt magyarázni is tudó fórumtársak milyen érveket hoznak fel még esetleg pro, de inkább contra Anti Einsteinünk elméletével kapcsolatban.
Béke mindenkinek: scaurus
(szerk.:némi helyesírás)
Szerkesztette: scaurus 2005. 02. 21. 20:58 -kor

Súgó
A téma zárva.