Idézet: Lupus01 - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 19:32
Köszönöm Outsiheder!
A hp 1320 kompatibilis a minolta-val?
Jó estét kivánok!
Nem ismerem a minoltákat, de valószinüleg nem kompatibilisek. HP-kel foglalkoztam egy bankban sajnos csak külsős senkiként, kb egy évvel ezelöttig, nagyon nem akartak átvenni, bár szerintem a lézereket (ott) én ismertem a legjobban, ezért otthagytam őket (felemás sikerrel).
Kompatibilitás: általában nagyon ritka, esetenként azonos gyártó egy-egy tipuscsaládjánál jöhet szóba, itt és most HP 1160-1320, illetve van olyan multifunkciós (+szkenner és vagy +fax) amiben ugyanez a mechanika van.
Van olyan Cannon fax, amiben ugyanaz a mechanika van, mint a HP 2200-as nyomtatóban, sőt mintha a lapadagoló tálca is ua. lenne..
Még egyszer elovastam az eredeti hozzászólásodat, ez lehet, hogy nem is mechanikai probléma, tehát az első valamennyi oldalt kinyomtatja, de a végét már nem, és nincs hibaüzenet.
Ha mechanikai hiba lenne (nem veszi fel a papírt), akkor ezt a ledek közül valamelyik változása jelezné (pirosan pislogna, mint amikor kifogyott a papír, és a zöld gombbal tovább lehetne folytatni)
Akkor az igazi kérdés: amit nem tud kinyomtatni az egy sok oldalas dokumentum (word), egy lista (text), vagy esetleg a pdf állomány, vagy egy rövid, esetleg néhány oldalas állomány sok pédányban nyomtatva?
Tipp A: kevés a nyomtató memóriája
Tipp B: a dokumentum valamilyen kompatibilitási hibával rendelkezik (több pdf-fel találkoztam már, ami hasonlóan viselkedett, csak néhány oldalas szekciókban lehetett kinyomtatni)
Nézd át még egyszer, remélem segítettem:
üdv. outsiheder