HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a nyomtatásról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a nyomtatásról Nyomtatók, kellékanyagok, meghibásodások Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   NapPali 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 25. 20:50

Üdv!

HELP! Egy hibás Fekete HP15 patronból hogy lehet kiszedni a tintát és átrakni egy másikba?

#322 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 25. 20:59

Idézet: NapPali - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 21:50

Üdv!

HELP! Egy hibás Fekete HP15 patronból hogy lehet kiszedni a tintát és átrakni egy másikba?

Szerintem inkább vegyél egy utántöltő szettet! Jobban jársz. ;)
(a 15-ös patron nem is túl nagy kapacitású, szvsz nem érdemes vele vesződni, de a kíváncsiság nagy úr :))
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#323 Felhasználó inaktív   zoszt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 00:14

Sziasztok!
Nekem is van egy 5L, amit sajnos a hibajelenség alapján, két szervíz is fuserhibásnak mond.
Mivel új fusert nem éri meg bele venni, olyan szervizt keresek, ahol lenne egy használt, de jól működő darab, amire ki is cserélnék. Ha valaki tud ilyen helyet (lehetőleg Bp.-n) kérem ne tartsa magában.
Privit, mailt előre is köszönöm!
"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem."
MM2 buszok

#324 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 09:15

Idézet: Csirke - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 19:59

Szerintem inkább vegyél egy utántöltő szettet! Jobban jársz. ;)
(a 15-ös patron nem is túl nagy kapacitású, szvsz nem érdemes vele vesződni, de a kíváncsiság nagy úr :))

Kis kapacitás? Mihez képest? 40ml simán belefér a 15-ös Hp patronba és azzal jó sokáig lehet nyomtatni.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#325 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 10:05

Idézet: Pitbull - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 10:15

Kis kapacitás? Mihez képest? 40ml simán belefér a 15-ös Hp patronba és azzal jó sokáig lehet nyomtatni.

Te a már megtöltött patronból szeretnéd visszanyerni a tintát, vagy eredetiből?
Mivel a kis töltetű 15-ösben 14ml, míg a normál kapacjtásúban 25ml tinta van, annak ellenére, hogy bele lehet tölteni 40ml-t is!

Viszont még mindig fenntartom, hogy utántöltő szettel jobban járnál! Kb. 2-3eFt-ért kapsz töltőszettet (2x40ml!), és abban benne van minden kellék a töltéshez, míg visszanyerni a tintát házilagos módszerrel szvsz több mint bonyolult. ;)

#326 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 10:15

Arról nem is beszélve, hogy a patronban nem csak úgy lötyög a tinta, hanem van egy szivacs ami tárolja (mondjuk nem 40 ml-t  :cool: ) és úgy kicsit nehezebb kiszívni belőle...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#327 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 10:49

Idézet: Csirke - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 9:05

Mivel a kis töltetű 15-ösben 14ml, míg a normál kapacjtásúban 25ml tinta van, annak ellenére, hogy bele lehet tölteni 40ml-t is!

Viszont még mindig fenntartom, hogy utántöltő szettel jobban járnál! Kb. 2-3eFt-ért kapsz töltőszettet (2x40ml!), és abban benne van minden kellék a töltéshez, míg visszanyerni a tintát házilagos módszerrel szvsz több mint bonyolult. ;)

Akarja a halál visszanyerni a tintát a patronból 2-3k kap 2x40 ml-t az emberfia, akkor most minek festékezzem össze magam. Csak arra reagáltam a hogy HP 15 elég sokat képes befogadni, csak vigyázni kell hogy noymás megfelelő legyen a patronban és ne buborékosodjon fel a tinta mert akkor nem fog nyomtatni ellenben orrán száján nyomja majd a tintát.

#328 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 10:50

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 9:15

Arról nem is beszélve, hogy a patronban nem csak úgy lötyög a tinta, hanem van egy szivacs ami tárolja (mondjuk nem 40 ml-t  :cool: ) és úgy kicsit nehezebb kiszívni belőle...

Hp 15 ben tasakban van a tinta nem szivacsban.

#329 Felhasználó inaktív   Pushy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 16:17

Idézet: zoszt - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 23:14

Sziasztok!
Nekem is van egy 5L, amit sajnos a hibajelenség alapján, két szervíz is fuserhibásnak mond.
Mivel új fusert nem éri meg bele venni, olyan szervizt keresek, ahol lenne egy használt, de jól működő darab, amire ki is cserélnék. Ha valaki tud ilyen helyet (lehetőleg Bp.-n) kérem ne tartsa magában.  
Privit, mailt előre is köszönöm!

Üdv!

Sajna ez az alkatrész, ami leghamarabb tönkre megy. Nem valószínű, hogy érdemes (lehetséges) fixáló egységet használtan szerezni.

Nézd meg a www.printerworks.com oldalt. Itt lehet rendelni alkatrészeket. Vannak felújító kitek is.

Esetleg megpróbálhatod a Canon hungária szervizét is, mert az a HP (is) Canon belsővel rendelkezik (LBP-660), hátha olcsóbb, mint a HP szerviz.

Pushy
"Mi neck vedelnis es't!"
Asterix (ford. Tímár György)

#330 Felhasználó inaktív   zoszt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 19:26

Idézet: Pushy - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 17:17

Üdv!

Sajna ez az alkatrész, ami leghamarabb tönkre megy. Nem valószínű, hogy érdemes (lehetséges) fixáló egységet használtan szerezni.

Nézd meg a www.printerworks.com oldalt. Itt lehet rendelni alkatrészeket. Vannak felújító kitek is.

Esetleg megpróbálhatod a Canon hungária szervizét is, mert az a HP (is) Canon belsővel rendelkezik (LBP-660), hátha olcsóbb, mint a HP szerviz.

Pushy

Köszönöm az infót!
:respect:
"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem."
MM2 buszok

#331 Felhasználó inaktív   sz9 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 14:24

Hali!
Epson R 300-as nyomtató.
Vettem bele Qink v. Qlink szóval tudod:-))) (csak már rég elszórtam a dobozait) utángyárott patront.
Néha csinál olyat,h nem ismeri fel a patront vagy patronokat.ha kiveszem és visszarakom esetleg ki/be kapcsolom a nyomtatót akkor jó neki.
Nincs ötletetek,h miért lehet?Esetleg a patron típusával van gond?Állítólag jó ehhez a nyomtatóhoz ez fajta patron.

#332 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 14:39

Lehet hogy az érintkezők oxidálódtak vagy piszkosak, próbáld meg alkohollal meg egy puha zsebkendővel áttörölni. Ha nem jó, akkor a chip szarakodik rajta...

#333 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 14:43

Idézet: sz9 - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 15:24

Hali!
Epson R 300-as nyomtató.
Vettem bele Qink v. Qlink szóval tudod:-))) (csak már rég elszórtam a dobozait) utángyárott patront.
Néha csinál olyat,h nem ismeri fel a patront vagy patronokat.ha kiveszem és visszarakom esetleg ki/be kapcsolom a nyomtatót akkor jó neki.
Nincs ötletetek,h miért lehet?Esetleg a patron típusával van gond?Állítólag jó ehhez a nyomtatóhoz ez fajta patron.

Az r200-r300-hoz sok ilyen patront adtunk el, de még senki nem szólt, hogy valami rendellenes lenne, ezért azt gondolom, hogy esetleg valamelyik patronnál nem az igazi az érintkezés (ugye a patronon lévő chip-et piszkálja a nyomtató).Ezeket az érintkezőket kéne megtörölgetni (nem kell ultra, meg alkohol, hanem elég száraz pzs is!). Ezen kívül én megpróbálnám azért kideríteni, hogy a patronok közül csak eggyel van gondja, vagy randomize többel, esetleg egyszerre többel?

#334 Felhasználó inaktív   NapPali 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 19:51

Idézet: Csirke - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 11:05

Az eredetiből. Ja és nem is egy van ilyen hanem három.
Szóval dobjam ki őket? és vegyek utántöltő szettet? és mégvalami a hp45 kompatibilis a hp15-el?

#335 Felhasználó inaktív   NapPali 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 19:54

Idézet: Pitbull - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 10:15

de mégis ....  hogy lehet kiszedni? valami fecskendővel? vagy valamilyen szettet lehet kapni ami alkalmas erre?

#336 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 21:32

Idézet: NapPali - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 20:51

Az eredetiből. Ja és nem is egy van ilyen hanem három.
Szóval dobjam ki őket? és vegyek utántöltő szettet? és mégvalami a hp45 kompatibilis a hp15-el?

Nem tudok róla, hogy kompatibilis lenne a két patron! Az viszont biztos, hogy ugyanaz az utántöltő készlet jár hozzájuk, tehát valószínűleg ugyanaz a tinta is. ;)

Egyébként látom, hogy mindenáron bakácsolni akarsz. Így azt mondom, hogy vegyél egy utántöltő készletet, abban van fecskendő, tű, kesztű, stb., aztán rajta! A patron nem kell, tehát nem baj, ha sérül, a tintát pedig józan paraszti ésszel 'kiszivattyúzod' belőle. Ennek csak akkor állj neki, ha már megvan a patron, amibe beleteszed! Nem tudom, hogy sikerül-e, de sok vesztenivalód nincs. :)
Jó tanács: mosdókagyló, vagy fürdőkád felett csináld! :Đ :Đ

#337 Felhasználó inaktív   NapPali 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 22:59

Idézet: Csirke - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 22:32

Nem tudok róla, hogy kompatibilis lenne a két patron! Az viszont biztos, hogy ugyanaz az utántöltő készlet jár hozzájuk, tehát valószínűleg ugyanaz a tinta is. ;)

Egyébként látom, hogy mindenáron bakácsolni akarsz. Így azt mondom, hogy vegyél egy utántöltő készletet, abban van fecskendő, tű, kesztű, stb., aztán rajta! A patron nem kell, tehát nem baj, ha sérül, a tintát pedig józan paraszti ésszel 'kiszivattyúzod' belőle. Ennek csak akkor állj neki, ha már megvan a patron, amibe beleteszed! Nem tudom, hogy sikerül-e, de sok vesztenivalód nincs. :)
Jó tanács: mosdókagyló, vagy fürdőkád felett csináld! :Đ :Đ

Milyen készletet ajánlasz? vagy mindbe van fecskendő?

#338 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 07:11

Szerintem meg szerezz valahonnan orvosi tűt és fecskendőt, mert amiket az utántöltőhöz adnak azokkal gyakran csak kinyomni lehet a festéket, felszívni nem a fecskendő kialakításából eredendően...

#339 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 09:35

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 6:11

Szerintem meg szerezz valahonnan orvosi tűt és fecskendőt, mert amiket az utántöltőhöz adnak azokkal gyakran csak kinyomni lehet a festéket, felszívni nem a fecskendő kialakításából eredendően...

Go to patika.

#340 Felhasználó inaktív   NapPali 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 18:02

Idézet: Pitbull - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 10:35

Go to patika.

Tehát:
1. fecskendőfel kiszív
2. fecskendővel betölt. 
és kész?
betöltésnél milyen helyzetbe kell tartani a patront? vagy mindegy?

Szerkesztette: NapPali 2005. 09. 30. 18:03 -kor

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.