HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a nyomtatásról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a nyomtatásról Nyomtatók, kellékanyagok, meghibásodások Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 21. 14:28

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 13:04

Szia!

Ha figyelmesen olvastad volna végig ezt a topicot, akkor látnád hogy én utántöltött kellékanyag forgalmazásával foglalkozom.. Tehát nem az a baj hogy sajnálom a pénzt az eredetire, hanem hogy mivel a q2612A egy új tipus, nem áll rendelkezésre elég üres toner, így ez hiánycikk az utántöltött tonerek kategóriájában. Eddig az volt a gyakorlat hogy aki ilyet kért tőlem, annak nagyker ár környékén odaadtam, így vevőt sem veszítettem, meg az üres toner is hozzám került vissza. Mivel próbálok valamilyen alternatív megoldást találni, ezért érdekel a Xerox vagy Canon által gyártott kompatibilis tonerek helyzete... De csak ezek, másban nem bízok...

A nagyker ár van általában 13e körül...

Nem fogadjuk el hogy ugyanaz a por van benne, eltérhet a szemcseméret....

Tény, hogy nem teljes figyelemmel olvastam át a topicot, de annyi kiderült, hogy keresel üres tonert (ráadásul a nagyker felvásárlási ár feléért ;)), de azért nem volt teljesen egyértelmű, hogy miért kell kompatibilis toner (itt már nem említetted, hogy üres kellene, csak pótolni szeretnéd a hp-t ;)).

Mivel nálunk inkább eredetit keresnek, vagy utángyártottat, ezért nem foglalkozom a visszavásárlással, valószínűleg ezért nem ugrott be, hogy miért keresed.
Ha valaki töltetni szeretne nálunk, akkor azt mondom, hogy hagyja itt a tonert, 1-2 óra múlva jöjjön vissza a töltöttért. Így a saját tonerjét kapja vissza, nincs reklamálás, hogy másik a toner, és ez biztos rosszabb (a jobb fel sem merül az emberekben :().
Nem felújításról van szó, ennek ellenére azért csak olyan tonert vállalunk be, ami legalább ránézésre jó állapotban van, tehát nem poros, nem szakadt a fólia, stb. (persze ez sem garancia, de felhívjuk rá az emberke figyelmét)

Az árról pedig: ezek kiskerárak, de persze Bp-en.
Egyébként ha érdekel valami, azért nyugodtan kérdezz rá, mennyiért tudjuk mi, hátha inkább nálunk vásárolsz, mint a város túlsó felén. :Đ

7115 vs 2612: 1200dpi vs. 600 x 600 dpi HP felbontásfinomító technológia (REt) és FastRes 1200
Ez alapján a szemcseméret nem nagyon különbözhet. Persze ez nem elég, de ha utánanézel, a töltőporokat forgalmazó cégek (pl. www.tonerbolt.hu ) ugyanazt a port adják, ajánlják mind a két tonerhez.
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#82 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 16:09

Köszönöm, így már érthettőbb a te hozzászólásod is...

Az általam forgalmazott tonerekben is van töltött és felújított, annyi külömbséggel, hogy minden esetben garanciát vállalok rá, mivel nem garázsüzem gyártja őket hanem komoly cég foglalkozik vele így a minőség megegyezik az eredetivel. Olyan minőségi ellenőrzésen és tisztításon mennek át, hogy probléma szinte kizárva... Pl. EcoLine-ból már láttam hibásat pedig azt hittem hogy az nagyon jó márka, aztán....

A felvásárási ár feléért??? Pesten 2e-et adnak egy üres tonerért???  Szerintem még sokat is adok érte. Másfajta tonereket 150-250 forint között veszünk be... Pesten ilyen áron adják el az üres tonereket? Oda megyek üreset árulni, hagyom a teliket a fenébe  :jump: :)

Az árakkal kapcsolatban kommunikálhatnánk valamit, hátha. Küldök egy privit a mail címemmel, légyszi oda válaszolj ha tudsz.
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#83 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 16:35

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 16:09

Köszönöm, így már érthettőbb a te hozzászólásod is...

Az általam forgalmazott tonerekben is van töltött és felújított, annyi külömbséggel, hogy minden esetben garanciát vállalok rá, mivel nem garázsüzem gyártja őket hanem komoly cég foglalkozik vele így a minőség megegyezik az eredetivel. Olyan minőségi ellenőrzésen és tisztításon mennek át, hogy probléma szinte kizárva... Pl. EcoLine-ból már láttam hibásat pedig azt hittem hogy az nagyon jó márka, aztán....

A felvásárási ár feléért??? Pesten 2e-et adnak egy üres tonerért???  Szerintem még sokat is adok érte. Másfajta tonereket 150-250 forint között veszünk be... Pesten ilyen áron adják el az üres tonereket? Oda megyek üreset árulni, hagyom a teliket a fenébe  :jump: :)

Az árakkal kapcsolatban kommunikálhatnánk valamit, hátha. Küldök egy privit a mail címemmel, légyszi oda válaszolj ha tudsz.

Szia!

Én a mai napon vettem 2 db utángyártott patront! Azt szeretném megtudni, hogy a márkáját hamegmondodm, akkor te arról tudsz mindani információt, hogy mennyire bevált kategória, megbízható-e vagy sem.... Persze nem akarok reklámozni, ezért most nem írom lem, csak engedéjjel!
:)

para Tomi Filth

#84 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 17:15

Szia!

Természetesen írhatsz márkát hiszen az a cél hogy a többiek is képet kapjanak arról mit érdemes használni, és mit nem. Ez nem számít reklámnak, mert nem a saját árudat akarod reklámozni, csak a tapasztalataidat osztod meg a többiekkel. Mivel én csak 1 márkát forgalmazok ezért tapasztalataim is csak erről vannak nagyrészt, amiről más márkával kapcsolatban tudomásom volt azt már beírtam ide valahová.. A reklámra vonatkozó kérésem csak arra irányult, hogy senki ne reklámozza magát itt eladásra. Én is csak akkor teszek ilyet ha valaki célirányosan ezért keres meg priviben...

Ha leírod a tapasztalataidat, és van hozzá kapcsolódó információm természetesen hozzászólok, de ha figyeltél észrevetted hogy vannak ezen topicon nálam sokkal nagyobb tudású emberkék is, az ő véleményeiket is érdemes figyelned!

Üdv: Zsül

#85 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 17:28

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 17:15

Szia!

Természetesen írhatsz márkát hiszen az a cél hogy a többiek is képet kapjanak arról mit érdemes használni, és mit nem. Ez nem számít reklámnak, mert nem a saját árudat akarod reklámozni, csak a tapasztalataidat osztod meg a többiekkel. Mivel én csak 1 márkát forgalmazok ezért tapasztalataim is csak erről vannak nagyrészt, amiről más márkával kapcsolatban tudomásom volt azt már beírtam ide valahová.. A reklámra vonatkozó kérésem csak arra irányult, hogy senki ne reklámozza magát itt eladásra. Én is csak akkor teszek ilyet ha valaki célirányosan ezért keres meg priviben...

Ha leírod a tapasztalataidat, és van hozzá kapcsolódó információm természetesen hozzászólok, de ha figyeltél észrevetted hogy vannak ezen topicon nálam sokkal nagyobb tudású emberkék is, az ő véleményeiket is érdemes figyelned!

Üdv: Zsül

OKS!

Ezidáig mindig csak eredetiket vettem, és azokat utántöltöttem párszor... De meguntam a töltögetést, és megpróbálkoztam most először utángyártott patronnal. Egy 51645A és egy C6578A patronnal, márkájuk: PRINT-RITE. Ezekről tudtok valamit? Olcsóak voltak, azért vettemmeg őket! tudom.... olcsó húsnak... és ha mégsem? Csomagolása korrekt volt teljes mértékben!  :respect:  :up:

para Tomi Filth

Szerkesztette: Tomi Filth 2005. 03. 21. 17:28 -kor

#86 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 18:01

Idézet: Tomi Filth - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 17:28

OKS!

Ezidáig mindig csak eredetiket vettem, és azokat utántöltöttem párszor... De meguntam a töltögetést, és megpróbálkoztam most először utángyártott patronnal. Egy 51645A és egy C6578A patronnal, márkájuk: PRINT-RITE. Ezekről tudtok valamit? Olcsóak voltak, azért vettemmeg őket! tudom.... olcsó húsnak... és ha mégsem? Csomagolása korrekt volt teljes mértékben!  :respect:  :up:

para Tomi Filth

Én még nem hallottam róla, tehát nyilatkozni sem tudok. Esetleg a vásárlás helye nélkül írhatnál árakat is, nomeg a lényeget: milyen minőségben nyomtatnak???

#87 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 18:41

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 18:01

Én még nem hallottam róla, tehát nyilatkozni sem tudok. Esetleg a vásárlás helye nélkül írhatnál árakat is, nomeg a lényeget: milyen minőségben nyomtatnak???

árak: 51645A = 2400 Ft Bruttó
      C6578A = 3400 Ft Bruttó

Nyomatra nem láttam különbséget, mint egy eredeti HP. Persze sima szemmel... Nem nagyítóval!

para Tomi Filth

#88 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 18:59

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 17:09

...

Küldtem mail-t!

Abban azért láthatod, hogy annyira nem fényes a helyzet, inkább csak a 2612-est veszik vissza jó áron. Legalábbis most még. Valószínűleg azért, amiért Te is keresel ilyet! :Đ
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#89 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 19:44

Idézet: Tomi Filth - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 18:41

árak: 51645A = 2400 Ft Bruttó
         C6578A = 3400 Ft Bruttó

Nyomatra nem láttam különbséget, mint egy eredeti HP. Persze sima szemmel... Nem nagyítóval!

para Tomi Filth

Az tényleg olcsó bakker...  a 45A-t a nagykerben (Pearl Type) veszem bruttó 2350-ért, a 78A-t pedig 3725-ért...  Ez nem sámli... És ez akkor Utángyártott, vagy Utántöltött???

#90 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 19:54

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 19:44

Az tényleg olcsó bakker...  a 45A-t a nagykerben (Pearl Type) veszem bruttó 2350-ért, a 78A-t pedig 3725-ért...  Ez nem sámli... És ez akkor Utángyártott, vagy Utántöltött???

Utángyártott! NEM utántöltött, mert aztat én sem szeretem!  :rolleyes:

para Tomi Filth

#91 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 21:19

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 7:50

Szeva!

A HP 15 és 78 jelű patronjai azért bírják olyan sokáig, mert az eredeti kiszerelés "D" jelű, ami kb fél-töltöttséget jelent, az "A" jelű pedig a telit. A 15A patron ha jól emléxem 46ml! -es, míg pl egy 27A csak 8 ml.... Hp-nál is rájottek hogy nem szabad ekkora mennyiségű tintával megtölteni a patronokat mert akkor sokáig elég lesz és nem veszel hetente...

Mennyi ideig köteles a HP patront biztosítani a kifutott modellekhez?
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#92 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 22:58

Idézet: Pitbull - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 21:19

Mennyi ideig köteles a HP patront biztosítani a kifutott modellekhez?

Ezt a kérdést elég nehéz megválaszolni, mivel ez nagyban függ attól hogy a kellékanyag hányféle nyomtatóhoz használható és hogy mennyit adtak el belőle. A sikertelen szériákhoz viszonylag gyorsabban elapad az utánpótlás 3-4 év, ezután már ha nem is lehetetlen de nehézkes a beszerzés. (A gond sokszor nem is a gyárban van, hanem a kiskereskedők nem tartják a típust ha nem fogy, és csak rendelésre lehet hozatni belőle) De ott van az ellenpélda is mint például a Canon BC-02-es patronja. Annó annyi BJC 200-1000 nyomtatót adtak el (amik a mai napig bírják a gyűrődést) hogy a 10 évvel ezelött forgalomba hozott patron típust még (mostantól számolva) szerintem legalább 5-6 évig gyártami fogják. Ha belegondolunk mondjuk 15 év kemény teljesítmény :)

#93 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 23:01

Idézet: Tomi Filth - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 19:54

Utángyártott! NEM utántöltött, mert aztat én sem szeretem!  :rolleyes:

para Tomi Filth

Hmmm... Én inkább fordítva gondolkodnék... A szakszerűen gyári körülmények között töltött és tisztított patronon az eredeti fej van, az utángyártotton a LÉNYEG a FEJ is utángyártott....
Az általam forgalmazott márka utántöltött, és még az eredeti mellé is oda merem tenni bármikor...

#94 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 08:21

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 23:01

Hmmm... Én inkább fordítva gondolkodnék... A szakszerűen gyári körülmények között töltött és tisztított patronon az eredeti fej van, az utángyártotton a LÉNYEG a FEJ is utángyártott....
Az általam forgalmazott márka utántöltött, és még az eredeti mellé is oda merem tenni bármikor...

Tegnap nyomtattam a feketével, nem látok különbséget! Sztem jól nyomtat, nincs gond vele! Majd elválik hosszabb távoon mit profukál, száradás és társai!  :up:

para Tomi Filth

#95 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 22:14

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 21:58

A sikertelen szériákhoz viszonylag gyorsabban elapad az utánpótlás 3-4 év, ezután már ha nem is lehetetlen de nehézkes a beszerzés.

15 és 78 as patront elég sok nyomtató használja/ta a HPnál. Remélem a 3820-as életideje alatt nem lesz gond a patronbeszerzéssel.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#96 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 10:12

Idézet: Pitbull - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 22:14

15 és 78 as patront elég sok nyomtató használja/ta a HPnál. Remélem a 3820-as életideje alatt nem lesz gond a patronbeszerzéssel.

Valóban ez egy nagyon gyakori típus, nem kell tartani attól hogy nehézkes lenne a beszerzése..

#97 Felhasználó inaktív   Ventura77 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 27. 23:40

Hello Zsul!

Az lenne a kerdesem, hogy Canon Pixma IP6000D nyomtatohoz tudsz-e a gyari patronokon kivul valamit ajanlani?

Jo lenne ha arat is irnal nagyjabol... Talan ez belefer a forumba.. :think:

Koszi!
ACER TravelMate 4002 LCi, Intel Pentium M 725 (1.6 GHz, 400 MHz FSB, 2 MB L2 cache), 15" XGA TFT LCD, ATI MOBILITY RADEON 9700/64 MB, 60 GB HDD, DVD/CD-RW COMBO, 768 MB DDR, 802.11b/g wireless LAN, Canon Pixma 6000D, Logitech X-230 speakers

#98 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 19:41

Idézet: Ventura77 - Dátum: 2005. márc. 27., vasárnap - 23:40

Hello Zsul!

Az lenne a kerdesem, hogy Canon Pixma IP6000D nyomtatohoz tudsz-e a gyari patronokon kivul valamit ajanlani?

Jo lenne ha arat is irnal nagyjabol... Talan ez belefer a forumba.. :think:

Koszi!

Kedves Ventura!

Természetesen vannak ilyen patronjaink is, de a fórumba nem fér bele a hírdetés... Mindenkit megkértem hogy célzott reklámot itt ne tegyen közzé, ha a saját cégemmel kivételt tennék az enyhén szólva sem lenne korrekt. A típus és az árak privát üzenetben elküldve...

Továbbiakban is azt szeretném kérni mindenkitől: Írjatok Márkaneveket, árakatminősítést és véleményt a vásárlás helyének megjelölése nélkül. Akit bővebben érdekel az írásod az ugyis meg fog keresni mailben vagy privátban.

Köszönettel: Zsül

#99 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 20:15

Trattarara...

További közleményeim: A HP everyday photo paper (q2510a) nevű terméket kéretik nagy ívben elkerülni, mivel nem issza be a tintát.... Az esetet egy másik fórumban tárgyaltuk itt valahol és több vásárlási hely ás időpont ellenére is mindegyikőnknél a fent említett baki lépett fel. A kiszerelése azért is vonzó mert olcsó (3e körül) és adnak hozzá egy a4-es névjegykártya szeletelőt... Lehet nem véletlenül...

Más: Baromi nagy égés de a canon oldalán a Pixma sorozat csak ismertető jelleggel van fent, így a kellékanyag listában semmit sem találni róla, sőt még az "i" sorozatú nyomtatókról sincsen fent semmi infó. Aki hitelesen el tudja magyarázni melyik IP-be mi való az kérem tegye már meg, a félreértéseket elkerülendő...

Megint más: Kitaláltam egy tesztet ami abból állna hogy egy digit képet kinyomtatok a saját kellékanyagaimmal jó minőségű fotópapírra, amit utánna bescannelek és a két képet együtt itt közzéteszem. Ha valaki benne lenne ilyen tesztben más utángyártott márkákkal annak nagyon tudnék örömködni. Ha késztetést érzel ilyesmire akkor megbeszélünk valamit, szerintem tuti kis teszt lenne, és tudomásom szerint ilyesmit nem nagyon csináltak a neten sehol..

üdv mindenkinek: Zsül

:rabbit:  ja meg jó nyulat így utólag is mindenkinek  :rabbit:

#100 Felhasználó inaktív   Ventura77 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 28. 21:15

Csa Zsul!

Koszi az emailt!

Ajanlottak G&G tipusut is 640 Ft brutto aron.

Tudsz valamit mondani errol? A csoka azt mondja, hogy gond nelkul hasznalja.

Egy kicsit gagyinak hangzik....

Ventura
ACER TravelMate 4002 LCi, Intel Pentium M 725 (1.6 GHz, 400 MHz FSB, 2 MB L2 cache), 15" XGA TFT LCD, ATI MOBILITY RADEON 9700/64 MB, 60 GB HDD, DVD/CD-RW COMBO, 768 MB DDR, 802.11b/g wireless LAN, Canon Pixma 6000D, Logitech X-230 speakers

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.