Idézet: Zsul - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 13:04
Ha figyelmesen olvastad volna végig ezt a topicot, akkor látnád hogy én utántöltött kellékanyag forgalmazásával foglalkozom.. Tehát nem az a baj hogy sajnálom a pénzt az eredetire, hanem hogy mivel a q2612A egy új tipus, nem áll rendelkezésre elég üres toner, így ez hiánycikk az utántöltött tonerek kategóriájában. Eddig az volt a gyakorlat hogy aki ilyet kért tőlem, annak nagyker ár környékén odaadtam, így vevőt sem veszítettem, meg az üres toner is hozzám került vissza. Mivel próbálok valamilyen alternatív megoldást találni, ezért érdekel a Xerox vagy Canon által gyártott kompatibilis tonerek helyzete... De csak ezek, másban nem bízok...
A nagyker ár van általában 13e körül...
Nem fogadjuk el hogy ugyanaz a por van benne, eltérhet a szemcseméret....
Tény, hogy nem teljes figyelemmel olvastam át a topicot, de annyi kiderült, hogy keresel üres tonert (ráadásul a nagyker felvásárlási ár feléért

Mivel nálunk inkább eredetit keresnek, vagy utángyártottat, ezért nem foglalkozom a visszavásárlással, valószínűleg ezért nem ugrott be, hogy miért keresed.
Ha valaki töltetni szeretne nálunk, akkor azt mondom, hogy hagyja itt a tonert, 1-2 óra múlva jöjjön vissza a töltöttért. Így a saját tonerjét kapja vissza, nincs reklamálás, hogy másik a toner, és ez biztos rosszabb (a jobb fel sem merül az emberekben

Nem felújításról van szó, ennek ellenére azért csak olyan tonert vállalunk be, ami legalább ránézésre jó állapotban van, tehát nem poros, nem szakadt a fólia, stb. (persze ez sem garancia, de felhívjuk rá az emberke figyelmét)
Az árról pedig: ezek kiskerárak, de persze Bp-en.
Egyébként ha érdekel valami, azért nyugodtan kérdezz rá, mennyiért tudjuk mi, hátha inkább nálunk vásárolsz, mint a város túlsó felén. :Đ
7115 vs 2612: 1200dpi vs. 600 x 600 dpi HP felbontásfinomító technológia (REt) és FastRes 1200
Ez alapján a szemcseméret nem nagyon különbözhet. Persze ez nem elég, de ha utánanézel, a töltőporokat forgalmazó cégek (pl. www.tonerbolt.hu ) ugyanazt a port adják, ajánlják mind a két tonerhez.