HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a nyomtatásról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a nyomtatásról Nyomtatók, kellékanyagok, meghibásodások Értékeld a témát: -----

#851 Felhasználó inaktív   Guco 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 03. 21:28

Idézet: Teaway - Dátum: 2006. febr. 3., péntek - 19:19

Akkor rossz a reset metódus. Hogyan csináltad?
Adok linket a jó verzióhoz, ha kell, de ha e szerint csináltad, és nem jó, akkor én sem tudok mit tenni :(

Az jó lenne ha tudnál linket adni.
De szerintem jól reseteltem.
Konfig: AMD 2600+@3000+, Thermaltake Vulcano 11, ASUS A7N8X, 1 GB DDR400 RAM, inno3D GeForce 6800, LG H20L Lightscribe DVD-RAM, 280 GB Maxtor, Acer AL1715 17" TFT-LCD, Creative Inspire P380 2.1, TrendNET WLAN PCI adapter, Genius SlimStar bill., Logitech MX518

#852 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 03. 21:38

Idézet: Guco - Dátum: 2006. febr. 3., péntek - 22:28

...
De szerintem jól reseteltem.

De hogyan csináltad?
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#853 Felhasználó inaktív   Guco 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 03. 22:54

Idézet: Teaway - Dátum: 2006. febr. 3., péntek - 22:38

De hogyan csináltad?

Hát, először a bal második oszlopban lévő felső érintkezőt ragasztottam le, utána meg a jobb második oszlopban lévő felső érintkezőt is. Valahol így olvastam.
Konfig: AMD 2600+@3000+, Thermaltake Vulcano 11, ASUS A7N8X, 1 GB DDR400 RAM, inno3D GeForce 6800, LG H20L Lightscribe DVD-RAM, 280 GB Maxtor, Acer AL1715 17" TFT-LCD, Creative Inspire P380 2.1, TrendNET WLAN PCI adapter, Genius SlimStar bill., Logitech MX518

#854 Felhasználó inaktív   ferrum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 06:52

Idézet: Teaway - Dátum: 2006. febr. 3., péntek - 19:55

Az elektronika nem "látja", hogy koszos-e a fej. Valszeg nem segít rajta a tisztítás, de egy próbát megér.

Hali

A fej csatlakozóiról beszéltem. Ha azok koszosak az elektronika azt "látja", hogy nincsen fej, vagy hibás.

#855 Felhasználó inaktív   ferrum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 06:54

Idézet: xgabo - Dátum: 2006. febr. 3., péntek - 22:05

Megtisztítottam a fejet,most olyat csinál,hogy a zöld és a sárga fény váltja egymást.(zóld-sárga,zöld-sárga...)
Ez mit jelent?

A felváltva villogás a következőképpen néz ki: hosszú zöld, majd felváltva narancs és zöld valahányszor majd ismét hosszú zöld. Na ez a valahányszor sokat segítene.

#856 Felhasználó inaktív   xgabo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 09:36

Idézet: ferrum - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 5:54

A felváltva villogás a következőképpen néz ki: hosszú zöld, majd felváltva narancs és zöld valahányszor majd ismét hosszú zöld. Na ez a valahányszor sokat segítene.

Nem.
Bekapcsolom,és utána rövid zöld,rövid sárga váltja egymást.
De volt olyan ,ha mégegyszer bekapcsoltam,akkor a zöld folyamatosan világított.
De most bekapcsoltam,s megint a zöld +7sárga kombináció villan fel..
Tehát egyszer így  villog,máskor meg máshogy...
Mi lehet a gondja?Érdemes foglalkozni vele?
Egy nyomtatófej mennyibe kerül kb.?
,,Tanulj,hogy segíthess másokon!"

#857 Felhasználó inaktív   xgabo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 09:55

Idézet: xgabo - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 8:36

Nem.
Bekapcsolom,és utána rövid zöld,rövid sárga váltja egymást.
De volt olyan ,ha mégegyszer bekapcsoltam,akkor a zöld folyamatosan világított.
De most bekapcsoltam,s megint a zöld +7sárga kombináció villan fel..
Tehát egyszer így  villog,máskor meg máshogy...
Mi lehet a gondja?Érdemes foglalkozni vele?
Egy nyomtatófej mennyibe kerül kb.?

Na most bekapcs után folyamatosan világít a zöld,jónak tűnik.Színesen nyomtat ,feketét nem.

#858 Felhasználó inaktív   xgabo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 10:04

Idézet: xgabo - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 8:55

Na most bekapcs után folyamatosan világít a zöld,jónak tűnik.Színesen nyomtat ,feketét nem.

Mot nyomtatni akartam,de megint a 7sárga villogásos jelenség van.
Valami éritkezési hiba?

#859 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 15:20

Idézet: Guco - Dátum: 2006. febr. 3., péntek - 23:54

Hát, először a bal második oszlopban lévő felső érintkezőt ragasztottam le, utána meg a jobb második oszlopban lévő felső érintkezőt is. Valahol így olvastam.

Igen, én is így tudom. 56 és 27 reset
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#860 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 15:21

Idézet: ferrum - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 7:52

Hali

A fej csatlakozóiról beszéltem. Ha azok koszosak az elektronika azt "látja", hogy nincsen fej, vagy hibás.

Így már világos :)

#861 Felhasználó inaktív   ferrum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 19:58

Idézet: xgabo - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 11:04

Mot nyomtatni akartam,de megint a 7sárga villogásos jelenség van.
Valami éritkezési hiba?

Hello

Előfordulhat, hogy érintkezési hiba, mert furcsa, hogy hol jó, hol nem, viszont lehet fejhiba is. Mivel tisztítottad az érintkezőket? Én az ablaktisztítós (Clin) fültisztítót ajánlom rá.

#862 Felhasználó inaktív   ferrum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 20:02

Olvasgattam még egy kicsit még az is lehet, hogy egyszerűen patronhiba, bár erre kis esélyt adok.

#863 Felhasználó inaktív   Marauder 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 20:58

Üdv!

A nyomtatófejem alján mindig van egy kis festék megfolyás, ha letörlöm, stb., akkor újra beáll ez a kis tócsa alul. Ettől függetlenül a fúvókanyílások tiszták, a papírra sem pacázik. Ez nagy gáz lehet (beszáradás veszélye, ilyesmi)? Fekete nyomtatásnál a betűk széle kicsit szőrös és a fekete sem koromfekete. Ez vajon attól van, hogy a beszáradt fejet patronostul beleállítottam ioncs. vízbe, és felhígult picit a tinta? Ja, és a fejet beállítottam a szoftverrel, nem az a bibi. Egy Canon i455 a páciens amúgy.

#864 Felhasználó inaktív   Kicsiati 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 08:30

Idézet: Marauder - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 20:58

Üdv!

A nyomtatófejem alján mindig van egy kis festék megfolyás, ha letörlöm, stb., akkor újra beáll ez a kis tócsa alul. Ettől függetlenül a fúvókanyílások tiszták, a papírra sem pacázik. Ez nagy gáz lehet (beszáradás veszélye, ilyesmi)? Fekete nyomtatásnál a betűk széle kicsit szőrös és a fekete sem koromfekete. Ez vajon attól van, hogy a beszáradt fejet patronostul beleállítottam ioncs. vízbe, és felhígult picit a tinta? Ja, és a fejet beállítottam a szoftverrel, nem az a bibi. Egy Canon i455 a páciens amúgy.

Nagy butaság volt patronostúl beleállítani a vízbe! Anélkül kell. Ugyanis a patron szivacsa felszívhatja a vizet.
Cseréld ki a patronokat.
Kiváló minőségű ruhára vasalható matricák!
Saját képekről is!
http://matrica.try.hu

#865 Felhasználó inaktív   Marauder 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 10:17

Idézet: Kicsiati - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 9:30

Nagy butaság volt patronostúl beleállítani a vízbe! Anélkül kell. Ugyanis a patron szivacsa felszívhatja a vizet.
Cseréld ki a patronokat.

Errare humanum est.  :)  Én is erre gondoltam, viszont akkor nem tűnt rossz ötletek. Ráadásul csak a fejet áztatva nem jött ki a beszáradt tinta a fúvókából. A megoldás a fekete színnél az lett, hogy patronnal együtt  ráztam; a piros szín esetében a tisztítófolyadék és gumicsővel való fúvókamegszívás lett.

#866 Felhasználó inaktív   Matt-OPT 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 12:22

Milyen multifunkciósat ajánlotok 15-25 ezer körül?
Amiket kinéztem: Canon MP 150, Lexmark X1190, Epson DX3850. Ezek közül (várok más ajánlatokat is)
melyiket tartjátok a legmegbízhatóbbnak és költséghatékonynak?
Sima otthoni használatra kell, semmi hókuszpókusz, csak nyomtatás/másolás/scanner.
Előre is köszi!

#867 Felhasználó inaktív   kerdez0 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 17:46

Canon i-560-as probléma.

Van egy ilyen nyomtatóm, melynél a következő hibajelenség figyelhető meg:

A szineket főleg a zöldet csíkosra nyomtatja. Próbáltam intenzív fejtisztítással megoldani, de nem segített. Az utolsó ábra (O,M) piross fekete csíkos. Próbáltam azt is, hogy kiszedtem egyesével a patronokat, majd fúvókaellenőrzést csináltam, majdnem normálisan nyomtatott minden színt, bár a szín nem volt benne.

Hogyan tisztítsam meg a fejet? (Vízzel kimosva, vagy az utántöltőkhöz kapható tisztítófolyadékkal?) És lépésenként

Eddig még csak Canon 6C,M,Y, 3C,M,Y, 3EBk patronokkal használtam mind eredeti volt. Kb 2 éves kb a 6.garnitúra festékkel

Kérlek segítsetek :)

#868 Felhasználó inaktív   Don Juan de la Mankó 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 18:32

Idézet: ferrum - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 18:06

Hello

Nekem régen kellett a HP LJ 3100 install anyaga felhívtam a HP ügyfélszolgálatát, hogy hogyan juthatok hozzá. Megírták cd-re csak be kellett érte mennem. Egy próbát megér neked is tel.: 382-11-11.

Az Install anyaga meg van, csak hát a DOS driverét hagyták ki belőle. A HP honlapja meg azt mondja, hogy letöltheted 500$-ért. Gondolhatod a véleményemet.  :reklamacio:

Kipróbálom azt, amit írtál, hátha velem is olyan segítőkészek lesznek, mint veled voltak.
Köszi az ötletet!

#869 Felhasználó inaktív   csbali 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 21:39

Sziasztok!
Tud valaki valami trükkös megoldást a HP Lasrjet 3330-as általánosnak mondhatós szkenner hibájára, vagy küldjem egységárasba?
Egyre többször bekapcsolás után szkenneregység melegítése üzenettel megáll, majd hibát jelez.
Üdv
csbali

#870 Felhasználó inaktív   SwarczY 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 22:51

Szaisztok!

Van egy Canon IP1000-es nyomtatóm. Annyi gondom van vele, hogy az utóbbi időben a legnagyobb nyomtatási minőségben is színes nyomtatás esetén csikosan nyomtatja a szines részeket, azon belül is a sárga és a piros szinek árnyalatait. Valamint ha kinyomtatok egy nyomtatófej állításhoz szükséges mintát akkor az abban levő rózsaszínes oszlopot olyan mértékben csúnyán csinálja meg, hogy lehetetlen eldönteni hogy hova kell állítani a fejet. Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek ez mitől lehet. G&G utángyártott patront használok kezdetektől fogva és eddig nem is volt semmi gond. Lehet hogy valami eltömítette a nyomtatófejet. Ha igen, akkor hogy tudom ezt orvosolni? Van-e valami gyors és hatékony megoldás a fej tisztítására?

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.