HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a nyomtatásról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a nyomtatásról Nyomtatók, kellékanyagok, meghibásodások Értékeld a témát: -----

#861 Felhasználó inaktív   ferrum 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 04. 19:58

Idézet: xgabo - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 11:04

Mot nyomtatni akartam,de megint a 7sárga villogásos jelenség van.
Valami éritkezési hiba?

Hello

Előfordulhat, hogy érintkezési hiba, mert furcsa, hogy hol jó, hol nem, viszont lehet fejhiba is. Mivel tisztítottad az érintkezőket? Én az ablaktisztítós (Clin) fültisztítót ajánlom rá.

#862 Felhasználó inaktív   ferrum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 20:02

Olvasgattam még egy kicsit még az is lehet, hogy egyszerűen patronhiba, bár erre kis esélyt adok.

#863 Felhasználó inaktív   Marauder 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 20:58

Üdv!

A nyomtatófejem alján mindig van egy kis festék megfolyás, ha letörlöm, stb., akkor újra beáll ez a kis tócsa alul. Ettől függetlenül a fúvókanyílások tiszták, a papírra sem pacázik. Ez nagy gáz lehet (beszáradás veszélye, ilyesmi)? Fekete nyomtatásnál a betűk széle kicsit szőrös és a fekete sem koromfekete. Ez vajon attól van, hogy a beszáradt fejet patronostul beleállítottam ioncs. vízbe, és felhígult picit a tinta? Ja, és a fejet beállítottam a szoftverrel, nem az a bibi. Egy Canon i455 a páciens amúgy.

#864 Felhasználó inaktív   Kicsiati 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 05. 08:30

Idézet: Marauder - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 20:58

Üdv!

A nyomtatófejem alján mindig van egy kis festék megfolyás, ha letörlöm, stb., akkor újra beáll ez a kis tócsa alul. Ettől függetlenül a fúvókanyílások tiszták, a papírra sem pacázik. Ez nagy gáz lehet (beszáradás veszélye, ilyesmi)? Fekete nyomtatásnál a betűk széle kicsit szőrös és a fekete sem koromfekete. Ez vajon attól van, hogy a beszáradt fejet patronostul beleállítottam ioncs. vízbe, és felhígult picit a tinta? Ja, és a fejet beállítottam a szoftverrel, nem az a bibi. Egy Canon i455 a páciens amúgy.

Nagy butaság volt patronostúl beleállítani a vízbe! Anélkül kell. Ugyanis a patron szivacsa felszívhatja a vizet.
Cseréld ki a patronokat.
Kiváló minőségű ruhára vasalható matricák!
Saját képekről is!
http://matrica.try.hu

#865 Felhasználó inaktív   Marauder 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 10:17

Idézet: Kicsiati - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 9:30

Nagy butaság volt patronostúl beleállítani a vízbe! Anélkül kell. Ugyanis a patron szivacsa felszívhatja a vizet.
Cseréld ki a patronokat.

Errare humanum est.  :)  Én is erre gondoltam, viszont akkor nem tűnt rossz ötletek. Ráadásul csak a fejet áztatva nem jött ki a beszáradt tinta a fúvókából. A megoldás a fekete színnél az lett, hogy patronnal együtt  ráztam; a piros szín esetében a tisztítófolyadék és gumicsővel való fúvókamegszívás lett.

#866 Felhasználó inaktív   Matt-OPT 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 12:22

Milyen multifunkciósat ajánlotok 15-25 ezer körül?
Amiket kinéztem: Canon MP 150, Lexmark X1190, Epson DX3850. Ezek közül (várok más ajánlatokat is)
melyiket tartjátok a legmegbízhatóbbnak és költséghatékonynak?
Sima otthoni használatra kell, semmi hókuszpókusz, csak nyomtatás/másolás/scanner.
Előre is köszi!

#867 Felhasználó inaktív   kerdez0 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 17:46

Canon i-560-as probléma.

Van egy ilyen nyomtatóm, melynél a következő hibajelenség figyelhető meg:

A szineket főleg a zöldet csíkosra nyomtatja. Próbáltam intenzív fejtisztítással megoldani, de nem segített. Az utolsó ábra (O,M) piross fekete csíkos. Próbáltam azt is, hogy kiszedtem egyesével a patronokat, majd fúvókaellenőrzést csináltam, majdnem normálisan nyomtatott minden színt, bár a szín nem volt benne.

Hogyan tisztítsam meg a fejet? (Vízzel kimosva, vagy az utántöltőkhöz kapható tisztítófolyadékkal?) És lépésenként

Eddig még csak Canon 6C,M,Y, 3C,M,Y, 3EBk patronokkal használtam mind eredeti volt. Kb 2 éves kb a 6.garnitúra festékkel

Kérlek segítsetek :)

#868 Felhasználó inaktív   Don Juan de la Mankó 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 18:32

Idézet: ferrum - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 18:06

Hello

Nekem régen kellett a HP LJ 3100 install anyaga felhívtam a HP ügyfélszolgálatát, hogy hogyan juthatok hozzá. Megírták cd-re csak be kellett érte mennem. Egy próbát megér neked is tel.: 382-11-11.

Az Install anyaga meg van, csak hát a DOS driverét hagyták ki belőle. A HP honlapja meg azt mondja, hogy letöltheted 500$-ért. Gondolhatod a véleményemet.  :reklamacio:

Kipróbálom azt, amit írtál, hátha velem is olyan segítőkészek lesznek, mint veled voltak.
Köszi az ötletet!

#869 Felhasználó inaktív   csbali 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 21:39

Sziasztok!
Tud valaki valami trükkös megoldást a HP Lasrjet 3330-as általánosnak mondhatós szkenner hibájára, vagy küldjem egységárasba?
Egyre többször bekapcsolás után szkenneregység melegítése üzenettel megáll, majd hibát jelez.
Üdv
csbali

#870 Felhasználó inaktív   SwarczY 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 22:51

Szaisztok!

Van egy Canon IP1000-es nyomtatóm. Annyi gondom van vele, hogy az utóbbi időben a legnagyobb nyomtatási minőségben is színes nyomtatás esetén csikosan nyomtatja a szines részeket, azon belül is a sárga és a piros szinek árnyalatait. Valamint ha kinyomtatok egy nyomtatófej állításhoz szükséges mintát akkor az abban levő rózsaszínes oszlopot olyan mértékben csúnyán csinálja meg, hogy lehetetlen eldönteni hogy hova kell állítani a fejet. Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek ez mitől lehet. G&G utángyártott patront használok kezdetektől fogva és eddig nem is volt semmi gond. Lehet hogy valami eltömítette a nyomtatófejet. Ha igen, akkor hogy tudom ezt orvosolni? Van-e valami gyors és hatékony megoldás a fej tisztítására?

#871 Felhasználó inaktív   SwarczY 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 07:54

A nyomtató programjában levő fejtisztítások egyike sem segített. Valami olyan tippet adjatok, hogy kézzel, kiszedve a fejet a nyomtatótból hogyan lehet tisztítani.
Előre is köszi a tippeket.

#872 Felhasználó inaktív   fferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 09:43

Idézet: SwarczY - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 8:54

A nyomtató programjában levő fejtisztítások egyike sem segített. Valami olyan tippet adjatok, hogy kézzel, kiszedve a fejet a nyomtatótból hogyan lehet tisztítani.
Előre is köszi a tippeket.

Ugyanez a válasz Kerdez0-nak is :

Én éppen most végeztem a fejisztítással.Kivettem a fejet a nyomtatóból,patronokat kiszedtem,majd csap alatt kb.50 fokos vízzel átmostam a nyomtatófejet.Egészen addig mostam,amíg teljesen tiszta víz nem jött le róla.
Túl óvatos emberkék megpróbálhatják azt is hogy desztillált vízet felmelegítenek,és abban áztatják a nyomtatófejet,esetleg papírzsebkendőre rakva  :)
qtyqrutty.Lógaki,kilóga...Logika !!!
AMD Athlon™ XP2400+,Asrock K7S8X,Samsung 2x512 DDR400,GeForce4 MX440,Samsung 160Gb/7200/2M,Hitachi 160Gb/7200/8M,Pioneer DVR-109,LG GSA4163B,Codegen 300x,Sampo Alphascan 777,Canon MPC 190

#873 Felhasználó inaktív   Kicsiati 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 10:41

Idézet: kerdez0 - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 17:46

A szineket főleg a zöldet csíkosra nyomtatja....
Eddig még csak Canon 6C,M,Y, 3C,M,Y, 3EBk patronokkal használtam mind eredeti volt. Kb 2 éves kb a 6.garnitúra festékkel...

Ebből látszik, hogy nem feltétlenül az utángyártott patronoktól megy tönkre a fej. Az eredetivel ugyan annyi esély van rá.
Kiváló minőségű ruhára vasalható matricák!
Saját képekről is!
http://matrica.try.hu

#874 Felhasználó inaktív   SwarczY 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 11:00

Idézet: fferi - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 9:43

Ugyanez a válasz Kerdez0-nak is :

Én éppen most végeztem a fejisztítással.Kivettem a fejet a nyomtatóból,patronokat kiszedtem,majd csap alatt kb.50 fokos vízzel átmostam a nyomtatófejet.Egészen addig mostam,amíg teljesen tiszta víz nem jött le róla.
Túl óvatos emberkék megpróbálhatják azt is hogy desztillált vízet felmelegítenek,és abban áztatják a nyomtatófejet,esetleg papírzsebkendőre rakva  :)

Nem okoz gondot ha a nyomtatófejen levő elektronikához kapcsolódó dolgokat is éri a víz? Vagy arra azért ügyeljek, hogy csak és kizárólag a nyomtatáshoz szükséges részeket (ahol adagolja a tintát) mossam? Folyó vízzel kell, vagy működik úgy is ha csak beleállítom a vízbe?

#875 Felhasználó inaktív   fferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 11:58

Idézet: SwarczY - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 12:00

Nem okoz gondot ha a nyomtatófejen levő elektronikához kapcsolódó dolgokat is éri a víz? Vagy arra azért ügyeljek, hogy csak és kizárólag a nyomtatáshoz szükséges részeket (ahol adagolja a tintát) mossam? Folyó vízzel kell, vagy működik úgy is ha csak beleállítom a vízbe?

Semmi baja nem lesz az elektronikának sem,ha víz éri,szerintem folyó vízzel érdemesebb,mert azzal valóban tisztára lehet mosni,de akár be is lehet először áztatni,ez főleg akkor jó,ha már esetleg be is van száradva a fej.
qtyqrutty.Lógaki,kilóga...Logika !!!
AMD Athlon™ XP2400+,Asrock K7S8X,Samsung 2x512 DDR400,GeForce4 MX440,Samsung 160Gb/7200/2M,Hitachi 160Gb/7200/8M,Pioneer DVR-109,LG GSA4163B,Codegen 300x,Sampo Alphascan 777,Canon MPC 190

#876 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 13:04

HP 2420 lézernyomtatóhoz tudtok-e mondani alapértelmezett administrator felhasználónevet, és jelszót?

Köszi!
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#877 Felhasználó inaktív   xgabo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 13:37

Epson c80-ból hogyna leht kivenni a nyomtatófejet?
,,Tanulj,hogy segíthess másokon!"

#878 Felhasználó inaktív   ferrum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 17:42

Idézet: csbali - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 22:39

Sziasztok!
Tud valaki valami trükkös megoldást a HP Lasrjet 3330-as általánosnak mondhatós szkenner hibájára, vagy küldjem egységárasba?
Egyre többször bekapcsolás után szkenneregység melegítése üzenettel megáll, majd hibát jelez.
Üdv
csbali

Hello

Szét kell szedni a scanner részt és a tükröket letisztítani a rárakódott portól -szárazon fültisztítóval-, valamint az üveglap alját is. Sajnos egyes esetekben ez nem segít, ekkor jön a Hp egységáras. A szétszedéssel csak óvatosan nem olyan egyszerű.

#879 Felhasználó inaktív   ferrum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 17:51

Idézet: Kicsiati - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 11:41

Ebből látszik, hogy nem feltétlenül az utángyártott patronoktól megy tönkre a fej. Az eredetivel ugyan annyi esély van rá.

A második mondat csak vicc volt ugye?

#880 Felhasználó inaktív   ferrum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 18:01

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 14:04

HP 2420 lézernyomtatóhoz tudtok-e mondani alapértelmezett administrator felhasználónevet, és jelszót?

Köszi!

A kezelőpanel van lekorlátozva?

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »