Idézet: port - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 7:22
Köszönöm!
Érdemese külön faxot és nyomtatót vennem vagy inkább multifunkciós készülék a használhatóbb /bár ezek ált. tintasugarasak, eddig nekem mnden tintás nyomtatóm beszáradt... Az újak jobbak ?/
Ja igen: van úgy, hogy egy hónapig nem nyomtatok semmit, aztán meg egy héten keresztül napi 10-15 oldalt. Kiszámíthatatlan.
A külön egységekhez még egy szkennert is számíts bele!
A többfunkciós gépek hátránya pedig az, hogyha valamelyik részük elromlik, akkor...
A beszáradás ellen pedig nyomtass időnként egy oldalt.
megj.: most újra munkára fogtunk egy i350-es nyomtatót. Fél évig nem nyomtattunk vele, ezért a biztonság kedvéért egy fejtisztítást végeztem rajta, aztán hajrá. Tökéletesen nyomtat, és nem vagyok meggyőződve róla, hogy fejtisztítás nélkül csíkozna. Szóval fél év alatt nem száradt bele a Qink patron.
Qink patron minőségéhez: én is észrevettem minimális szőrösödést, de csak a fekete színnél. Azt is észrevettem, hogy ez elég erősen papírfüggő is (bár gondolom, ezzel nem mondtam újat). Még a legjobban szőrösödő papír esetén is megoldotta a problémát, ha a színegyensúlynál a fekete csúszkát -7-re állítottam.