HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a nyomtatásról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a nyomtatásról Nyomtatók, kellékanyagok, meghibásodások Értékeld a témát: -----

#961 Felhasználó inaktív   TSR 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 19. 23:33

Idézet: Aramir - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 23:27

A szinegyensúlynál húzd a minusz felé csak a feketét, ne az intenzitást piszkáld, régebben korrigáltam magam ezzel kapcsolatban, mert félreérthető volt.
Más...

Nyomtam 30-ra is de nem sok változást tapasztalok....
Érdekes?! módon a NORMÁL helyett a NAGY minőséget választva ugyanazt a szöveget véknyabb betűkkel és így szebb minőségben nyomtatja (Canon minőséghez közel álló)
Épp ekkor használna kevesebb tintát????  :think:

#962 Felhasználó inaktív   Aramir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 20. 01:12

Idézet: TSR - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 23:33

Nyomtam 30-ra is de nem sok változást tapasztalok....
Érdekes?! módon a NORMÁL helyett a NAGY minőséget választva ugyanazt a szöveget véknyabb betűkkel és így szebb minőségben nyomtatja (Canon minőséghez közel álló)
Épp ekkor használna kevesebb tintát????  :think:

Hát ööö passz, én mindig nagy minőségben nyomtatok :) Szöveget meg gyors beállítással, és ott sem szőrősödik (legalábbis teljessen olvasható az 5-ös méretű betű). Valahogy a normált elkerülöm, ne kérdezd miért, már így szoktam meg még a HP nyomtatómnál (ott a 3.-4.-5. töltés után már csak "nagy" beállításnál nem csíkozta a képet :/ ).

#963 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 15:02

Idézet: ferrum - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 12:37

Köszi, meg tudtam nézni az oldalt és következőket írja:

Idézet

• Paper is not feeding correctly
  • Paper is jammed in the printer
  • Print cartridges are not installed correctly
  • Mechanical parts in the printer need to be replaced

Nekem sajnos az utolsó lehetőség tűnik a legvalószínűbbnek. :(
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#964 Felhasználó inaktív   discovery 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 16:48

Idézet: tomesz - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 8:09

Thx, ez hasznos info, tényleg brutál az árkülönbség :).
Milyen a nyomtatás minősége az utántöltött patronnal?

Szerintem a gyári töltettel megeggyező a minősége.

#965 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 09:03

Sziasztok!

Lenne nekem egy pár kérdésem! Hozzámkerült egy HP Laserjet 6P nyomtató. Amikor elhoztam, azt mondták, hogy jó a nyomtató, meg lett javítva... Namot ehhoz épest retkes, mocskos, zajos, lapot nem szedi, és csíkozza a nyomatot, kerreg amikor nyomtat...  :(

De engem nem zavarna a hang, meg a piszok, mert azt ki tom talarítani... De gondoltam, hogy a toner miatt csíkoz. Hát nem mint kiderült, mert vettem bele másikat, és azzal is hajszálra ugyanott ugyanolyan csíkozás van mint a másikkal...

Mi okozhatja ezt a csíkosodást?  :think: Tudnátok adni pár tippet, hogy esetleg hol kereshetem a bibit? Esetleg meg tudom én is javítani, vagy vigyem el szerelőhö mindenképpen?  :think:

para Tomi Filth

#966 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 12:51

Idézet: Tomi Filth - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 10:03

Sziasztok!

Lenne nekem egy pár kérdésem! Hozzámkerült egy HP Laserjet 6P nyomtató. Amikor elhoztam, azt mondták, hogy jó a nyomtató, meg lett javítva... Namot ehhoz épest retkes, mocskos, zajos, lapot nem szedi, és csíkozza a nyomatot, kerreg amikor nyomtat...  :(

De engem nem zavarna a hang, meg a piszok, mert azt ki tom talarítani... De gondoltam, hogy a toner miatt csíkoz. Hát nem mint kiderült, mert vettem bele másikat, és azzal is hajszálra ugyanott ugyanolyan csíkozás van mint a másikkal...

Mi okozhatja ezt a csíkosodást?  :think: Tudnátok adni pár tippet, hogy esetleg hol kereshetem a bibit? Esetleg meg tudom én is javítani, vagy vigyem el szerelőhö mindenképpen?  :think:

para Tomi Filth

Ha folyamatos a csík akkor a fixáló teflon van megsérülve Így elsőre :rolleyes:

#967 Felhasználó inaktív   ferrum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 15:29

Idézet: Tomi Filth - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 10:03

Sziasztok!

para Tomi Filth

Hello

Sajna minden bizonnyal a fixáló okozzat a hibát, valószínű a fixáló fólia sérült. Ezt te is le tudod ellenőrizni: lehajtod a hátsó ajtót és elemlámpával bevilágítassz. Alul egy narancssárgás gumihenger, felül pedig egy fekete fixálófólia. Valszeg a feketén van a sérülés.

#968 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 02. 21. 17:22

Ahamm, jó ez a Samu 1610ML, de most így hirtelen kifogyott a toner, oszt első sarkon biza nem lehet találni, mint bármilyen HPba. Brother cuccal is ez volt a bajom, jó és szép, de eladok egyet Sopronba, akkor 1 hetet várjanak a tonerre?
Make love not Wor.

#969 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 18:43

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 17:22

Ahamm, jó ez a Samu 1610ML, de most így hirtelen kifogyott a toner, oszt első sarkon biza nem lehet találni, mint bármilyen HPba. Brother cuccal is ez volt a bajom, jó és szép, de eladok egyet Sopronba, akkor 1 hetet várjanak a tonerre?

Lehet Samsung tonert szerezni, csak kérdezni kell Jahno!

;)
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#970 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 18:43

Jah és Jahno:

Csatolt fájl:

Karosszékből nincs rákkendroll... |

#971 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 22. 07:55

Idézet: ferrum - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 15:29

Hello

Sajna minden bizonnyal a fixáló okozzat a hibát, valószínű a fixáló fólia sérült. Ezt te is le tudod ellenőrizni: lehajtod a hátsó ajtót és elemlámpával bevilágítassz. Alul egy narancssárgás gumihenger, felül pedig egy fekete fixálófólia. Valszeg a feketén van a sérülés.

Köszönöm a választ, időközben itt-ott információkat gyűjtve én is erre a megoldásra jutottam. :( Meg fogom nézni este. EZt hogy lehet javítani?  :think: Mennyibe kerül egy új fixáló henger? VAgy használtan meg nem érdemes venni egy másik ilyen nyomit?  :think:

Vagy egyáltalán ha megcsináltatom, mennyibe kerülne ez nekem? Mert ha már megvettem a tonert is, akkor nem szívesen dobom ki az árát, inkább megcsináltatom a nyomtatót... :(

para Tomi Filth

#972 Felhasználó inaktív   ferrum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 22. 18:28

Idézet: Tomi Filth - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 8:55

Köszönöm a választ, időközben itt-ott információkat gyűjtve én is erre a megoldásra jutottam. :( Meg fogom nézni este. EZt hogy lehet javítani?  :think: Mennyibe kerül egy új fixáló henger? VAgy használtan meg nem érdemes venni egy másik ilyen nyomit?  :think:

Vagy egyáltalán ha megcsináltatom, mennyibe kerülne ez nekem? Mert ha már megvettem a tonert is, akkor nem szívesen dobom ki az árát, inkább megcsináltatom a nyomtatót... :(

para Tomi Filth

Hello

Másik ilyen használt nyomit nem vennék, mert ez kopó-fogyó alkatrész és abban is ez fog tönkremenni , ráadásul inkább előbb, mint utóbb. Lehet venni csak fixáló fóliát, fixáló fóliát fűtőbetéttel együtt és komplett fixálót. Árban ugyanígy növekednek, de sajna a legolcsóbb is sok, de holnapra érdeklődök kb. árat te is érdeklődj néhány szerviznél persze csak ha tényleg ez a baja.

#973 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 22. 18:56

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 13:17

Nekem az a sejtésem, hogy a fej ment tönkre.

Az biztosan nem, hiszen azt mondtad, hogy új patront tettél bele.
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#974 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 22. 19:53

Idézet: ferrum - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 18:28

Hello

Másik ilyen használt nyomit nem vennék, mert ez kopó-fogyó alkatrész és abban is ez fog tönkremenni , ráadásul inkább előbb, mint utóbb. Lehet venni csak fixáló fóliát, fixáló fóliát fűtőbetéttel együtt és komplett fixálót. Árban ugyanígy növekednek, de sajna a legolcsóbb is sok, de holnapra érdeklődök kb. árat te is érdeklődj néhány szerviznél persze csak ha tényleg ez a baja.

Nagyon frankó lenne, ha megérdeklődnéd, akkor én is megérdeklődöm eztet!  :respect:

És esetleg ha te tudnál szerezni, akkor meg is tudnánk csinálni?  :think:  :confused:  :rolleyes: Én kifizetem szívesen!  :rolleyes:

#975 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 22. 20:05

Idézet: ferrum - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 15:29

Hello

Na mellestem... A narancssárga fólián vannak a hengerpaláston fekete rétgződések...  :rolleyes: A fekete hengeren így elemlámpával nem láttam semmi hibát sem...  :rolleyes:

Ez akkr mit is jelent? A sárga hengher az mi is?  :rolleyes:

#976 Felhasználó inaktív   ferrum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 18:19

Idézet: Tomi Filth - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 21:05

Na mellestem... A narancssárga fólián vannak a hengerpaláston fekete rétgződések...  :rolleyes: A fekete hengeren így elemlámpával nem láttam semmi hibát sem...  :rolleyes:

Ez akkr mit is jelent? A sárga hengher az mi is?  :rolleyes:

Hello

A sárga henger a gumihenger, arra szokása a festéknek felragadni, nem nagy gáz általában le lehet tisztítani. Viszont hiába van arra felragadva az nem szokott csíkozni, maximum pöttyöz egy kicsit. Sajna így nem nagyon fogunk előrébb jutni. Viszont ma nem tudtam megnézni az árát, de holnapra 100% megnézem.

#977 Felhasználó inaktív   Bubo doktor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 24. 05:34

Nekem is egy HP 6P-m van  használtam vettem felújítás után. Nemrégiben kezdett el csikot húzni a papír bal oldalán . Nekem a helyi papírkereskedő hozott egy speckó papírt (LaserCleaner Cleaning Paper-RubaChem INC) amit végig kell hajtani a nyomtatón (nyomtatok egy üres oldalt) esetleg megismétlem 2-3x és kipucolja a felragadt festéket. Aztán párszáz  oldalig megint jó.
Utántöltött patront használok , csak szövegre.
TÚRA,JÁTÉK,SPORT: GEOCACHING

#978 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 02. 24. 07:59

Ilyen papírt lehet nyomtatni a nyomtató kezelősoftverével is. Húz rá jó vastag, fekete csíkot,a mit aztán ismét át kell küldeni a nyomtatón és kipucolja.

Zsul! Köszönöm! ;) :respect:
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#979 Felhasználó inaktív   port 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 24. 09:17

Lehet, hogy hülye kérdés, de a nyomtató(USB) és a számítógép összekötéséhez egy sima USB kábel kell csak vagy külön erre a célra van spec.nyomtatókábel ? :confused:

#980 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 24. 09:17

Idézet: Teaway - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 18:56

Az biztosan nem, hiszen azt mondtad, hogy új patront tettél bele.

Valami más tipped nincs? Egyébként az "új" patron egy működőképes használt volt, csak elfelejtettem hozzátenni.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.