HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a nyomtatásról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a nyomtatásról Nyomtatók, kellékanyagok, meghibásodások Értékeld a témát: -----

#1281 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 28. 06:08

Idézet: Teaway - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 5:59

Kéne tudni, hogy milyen géphez?

Írta, hogy Pixma IP4200-a van.

#1282 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 15:22

Idézet: debaj - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 7:08

Írta, hogy Pixma IP4200-a van.

Jaaa...dehát az írta: "Más: A4-es fényes fotópapírból mit javasoltok..."  :omg:
Azt gondoltam, hogy más nyomihoz kell.
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#1283 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 16:41

Más téma ;) Mint a régi rádiós híradókban. :)

#1284 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 13:45

Idézet: sydoka - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 9:18

nekem 1020 van, eddig nincs vele probléma. otthoni használatra szerintem megfelel, irodába már nem vennék.
utántöltése lehetséges vhogy? ha igen hol csinálják? vagy én meg tudom csinálni? :}

HP tonert könnyen lehet tölteni. A cartridge-ot néha nehéz szétszedni, de ha van bátorságod akkor nem is feltétlen kell.
Por zsupsz bele és már megy is.

Ja, és ha betartasz 1-2 dolgat akkor nem kell 3 kiló szappan a kimosakodáshoz. Bár ha utánaszámolsz a por+3kiló szappan még mindeg messze a töltött és az eredeti ára alatt van :D

#1285 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 14:12

HP és Canon tintás nyomik kapcsán még senkinek nem tünt fel, hogy ezeknek a tintáknak többmint 90-95%-a izopropil-alkohol? Vagyis meleg desztillált (és nemcsak ioncsrélt+szűrt!!!) víz melett ezzel is kiválóan tisztítható pl a beszáradás is. Egyes canon nyomikhoz lehet is kapni komplett tisztítópatront (pl 24) amiben ilyen lötyitől tocsog.

#1286 Felhasználó inaktív   sgery 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 20:45

Amúgy nem tudjátok kb meddig birja egy Hp patron a töltést? most kb a 4.-nél jár, és még vigan nyomtat, de egyre többet kell bejáratgatni.
Gigabyte GA-K8NF-9 I Athon64 3000+ I 1GB 400mhz dual I Club3D 6600GT 500/1000 I Audigy 2+Z5300 I Belinea 101920
Psp tulaj vagyok:)
-----
Ha Isten velünk van, akkor ki van az ellenséggel?

#1287 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 08:37

Idézet: sgery - Dátum: 2006. júl. 1., szombat - 20:45

Amúgy nem tudjátok kb meddig birja egy Hp patron a töltést? most kb a 4.-nél jár, és még vigan nyomtat, de egyre többet kell bejáratgatni.

általában 2-9

#1288 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 09:29

Kyocera FS-820-ba hol lehet MA tonert kapni?

Lokott ugyfel most hivott, hogy kifogyott a tonerja, es emiatt nem tud szamlat adni, marpedig azt kell...

Vegighivtam az 5 pesti merthulyeazertnemvagyok boltot, naluk csak standard HP, Canon, Epson, Lexmark, Oki van :(

Szerkesztette: nyunyu 2006. 07. 02. 09:30 -kor

#1289 Felhasználó inaktív   alfonzo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 03. 12:18

Többen kerestek fejet a kedvenc nyomtatójukba.
Találtam egy magyarországi céget, akinél lehet rendelni.

Érdemes megkérdezni a pontos árat, mert pl. az 5000-resbe 14.900+ÁFA (árlistán 18.150+ÁFA).

CSP Service

#1290 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 13:55

Idézet: PcCave - Dátum: 2006. júl. 1., szombat - 14:12

HP és Canon tintás nyomik kapcsán még senkinek nem tünt fel, hogy ezeknek a tintáknak többmint 90-95%-a izopropil-alkohol? Vagyis meleg desztillált (és nemcsak ioncsrélt+szűrt!!!) víz melett ezzel is kiválóan tisztítható pl a beszáradás is. Egyes canon nyomikhoz lehet is kapni komplett tisztítópatront (pl 24) amiben ilyen lötyitől tocsog.

Hmmm. Szerintem meg nem alkoholbázisúak a tintáik... Én a melóhelyen szinte mindent izopropil alkohollal tisztítok, mert ezt adják a gyógyszertárasok (sokkal olcsóbb mint az ethanol alkohol) és nekem valahogy a tintát elfelejti normálisan kioldani, pedig próbáltam párszor... :confused:

Van erről valami leírásod, hogy ez tényleg izopropil alkohol bázisú tinta? Ha nem látom saját szememmel leírva valahol akkor nekem nehezemre esik elhinni, ha meg mégis így van akkor állam leesik a földre, és nem fogom érteni a dolgot...  :think:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1291 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 14:25

Nem hinném, hogy a patronban izopropil-alkohol lenne, elég jellegzetes szaga van (a nyomaton nem érezni), ráadásul miért tennének a patronba semleges oldószer helyett egy mérgező, gyúlékony anyagot?

#1292 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 05:35

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 13:55

Hmmm. Szerintem meg nem alkoholbázisúak a tintáik...

Van erről valami leírásod, hogy ez tényleg izopropil alkohol bázisú tinta? Ha nem látom saját szememmel leírva valahol akkor nekem nehezemre esik elhinni, ha meg mégis így van akkor állam leesik a földre, és nem fogom érteni a dolgot...  :think:   :Đ

Majd szétnézek. rémlik 1-2 fajta korábbi canon patronon a contains:isoprop alcohol felírat. Azt viszont láttam hogy itthon a német tulajdonú cég hogy és miből csinálta a tintáit. Volt többfajta báziusuk ami a "színt" tartalmazta és különböző aranyban ip-alkiholt és deszt vizet tettek bele többszörösére hígítva a mennyiséget. Annó használtunk is belőle jópár litert. Canon BJ330 több feje is ugy lett megmentve, hogy 90 izo+8 víz+2 festék "tintával" nyomtatott pár 10-100 oldalt. (a tinta csak azért kellett bel hogy lehessen látni a nyomatot)
A piacon van jópár fejtisztító, tintaoldó ami szintén izo-t tartalmaz. Van Canon IP1500-höz betehető patron ami szaga alapján szintén izo. Megnézem a csomagolását, ha rajta van hogy mit tartalmaz scennerelem és küldöm. addig "bizonyítékként" fogadd el az orram mert ahogy debaj is mondta:

Idézet

elég jellegzetes szaga van

#1293 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 10:48

Idézet: PcCave - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 5:35

Majd szétnézek. rémlik 1-2 fajta korábbi canon patronon a contains:isoprop alcohol felírat. Azt viszont láttam hogy itthon a német tulajdonú cég hogy és miből csinálta a tintáit. Volt többfajta báziusuk ami a "színt" tartalmazta és különböző aranyban ip-alkiholt és deszt vizet tettek bele többszörösére hígítva a mennyiséget. Annó használtunk is belőle jópár litert. Canon BJ330 több feje is ugy lett megmentve, hogy 90 izo+8 víz+2 festék "tintával" nyomtatott pár 10-100 oldalt. (a tinta csak azért kellett bel hogy lehessen látni a nyomatot)
A piacon van jópár fejtisztító, tintaoldó ami szintén izo-t tartalmaz. Van Canon IP1500-höz betehető patron ami szaga alapján szintén izo. Megnézem a csomagolását, ha rajta van hogy mit tartalmaz scennerelem és küldöm. addig "bizonyítékként" fogadd el az orram mert ahogy debaj is mondta:

Ok, várom :)

Bár nekem van egy olyan érzésem, hogy a keverési aránynál a víz lesz a több, és az alkohol nem oldószerként szerepel a dologban... Meglássuk majd... a vak is ezt mondta..  :D

#1294 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 08:04

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 10:48

Ok, várom :)

Bár nekem van egy olyan érzésem, hogy a keverési aránynál a víz lesz a több, és az alkohol nem oldószerként szerepel a dologban... Meglássuk majd... a vak is ezt mondta..  :D

Eddig ezt találtam:

Kép

Abban lehet valami, hogy amit beletesznek iso-t az nem 100%-os lehet hogy csak 50 vagy más. Sajna az említett helyre már nem járok, így nem tudom megkérdezni, de felíratos kannából adták hozzá az anyagot.
A mostani fejtisztítón sajna nincs összetevő, de szag alapján abban is nagyrészt izo van.

Szerkesztette: PcCave 2006. 07. 06. 08:08 -kor

#1295 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 11:51

hello

az lenne a kérdésem, hogy egy HP 1020-ban az új toner kb mennyi lapot bír (újonnan vett nyomtatóban)???

és persze az lenne a másik kérdésem, hogy port hol lehetne bele venni... tegnap megtaláltam a linket itt a topicban, de persze ma már nem... :s

köszi :)
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#1296 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 12:26

Idézet: babe__me - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 12:51

hello

az lenne a kérdésem, hogy egy HP 1020-ban az új toner kb mennyi lapot bír (újonnan vett nyomtatóban)???

és persze az lenne a másik kérdésem, hogy port hol lehetne bele venni... tegnap megtaláltam a linket itt a topicban, de persze ma már nem... :s

2000 oldalas toner van benne (nem demo). Persze ez függ attól is, mennyire sűrű a lap, amit nyomtatsz. ;)

Port nálunk is lehet kapni általában, de most nincs, és kb. 1 hónapot mondtak, hogy újra kapunk. Talán alternatív forrásból szerzünk majd port, de az meg nem annyira olcsó.
Az olcsó azt jelentette, hogy kb. 2eFt volt a por. így meg majd' a duplája lenne! :(
Viszont van utántöltött toner EcoLine az eredeti kb. 2/3-áért.
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#1297 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 23:09

Idézet: Csirke - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 13:26

2000 oldalas toner van benne (nem demo). Persze ez függ attól is, mennyire sűrű a lap, amit nyomtatsz. ;)

Port nálunk is lehet kapni általában, de most nincs, és kb. 1 hónapot mondtak, hogy újra kapunk. Talán alternatív forrásból szerzünk majd port, de az meg nem annyira olcsó.
Az olcsó azt jelentette, hogy kb. 2eFt volt a por. így meg majd' a duplája lenne! :(
Viszont van utántöltött toner EcoLine az eredeti kb. 2/3-áért.

köszi a válaszokat ;)
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#1298 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 07:40

Idézet: babe__me - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 11:51

és persze az lenne a másik kérdésem, hogy port hol lehetne bele venni...

2000-2500 oldal. Por van állandóan itt. Valamint egyéb tönerfelújító kellékek is.

#1299 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 14:26

Idézet: PcCave - Dátum: 2006. júl. 8., szombat - 8:40

2000-2500 oldal. Por van állandóan itt. Valamint egyéb tönerfelújító kellékek is.

köcci :) akkor még van egy kevés hátra :) eddig van benne vagy 20 oldal :D

#1300 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 09. 13:10

Idézet: babe__me - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 11:51

hello

Szia! De el vagy tűnve...

HP 1020-as tonerje (Q2612A) 2000 lap / 5%-os lefedettség.

Por: Csirkének PÜ :) ... Ehh, csinálom itt a boltot a konkurenciának...  :D

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »