Canon IR2270-esunk van a cegnel, es kezdtek felgyulemleni az ures tonerek. Nalunk (erdelybe') nincs divatja meg a minosegi utantoltesnek (a helyi szakik nem a legmegbizhatobbak) igy szeretnem magam tolteni oket, mert eleg draga az uj toner.
Volna par kerdesem, ha valamelyikotok, aki ert az ilyenekhez, megoszt velem nehany titkot

1 Milyen festekport? Egyaltalan markafuggo-e hogy milyen port kell tolteni a tonerbe (ergo a Canon 2270-be milyen jar?) Mindegy, milyen gyarto gyartotta, csak a parameterek egyezzenek meg? Egyaltalan, hol kell leolvasni ezeket a parametereket?

2 Ez a toner egy nagy muanyaghenger kb 1 kilo festekkel benne. Semmi nyoma olyan alkatresznek benne ami a sok hasznalat utan elkopna - erthetem-e ez alatt azt, hogy nyugodtan lehet akar tobb alkalommal is utantolteni? Tudom, hogy kb 120e oldal utan a hengert is ki kell cserelni benne. Ha gagyi minosegu a festek amit beletoltok az gondolom befolyasolja a hengercsereket, hogy valaszthatok minosegi festeket, "bulk" kiszerelesben?
3 Miutan mindennel tisztaba jottem, nekifogok majd a toltesnek. A cucc ugy nez ki, mint egy vilaghaborus neheztuzersegi lovedek

Szoval vkinek van kedve segiteni, hajra!
udv