HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a nyomtatásról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a nyomtatásról Nyomtatók, kellékanyagok, meghibásodások Értékeld a témát: -----

#2361 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 03. 08. 21:32

Idézet: calibra - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 20:02

Az lenne a kérdésem, hogy lézernyomtatóval lehet-e indigós átutalási megbízásra nyomtatni???

Ez egy valami banki papír, és két része van. Az egyik indigós vagy mi. Nem biztos, hogy ez indigó, csak valami olyasmi. Mittomén mi.

Ha kétfelé szeditek, akkor jó az úgy, de ilyenből van simán nem indigós is :-) Hosszabb távon a görgők kicsit megsínylik, de végül is mit nem? Kyocera az strapabíró, aki meg annyit utal, annak lesz lóvéja karbantartásra is :-)
Make love not Wor.

#2362 Felhasználó inaktív   calibra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 08. 21:44

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 22:32

Ha kétfelé szeditek, akkor jó az úgy, de ilyenből van simán nem indigós is :-) Hosszabb távon a görgők kicsit megsínylik, de végül is mit nem? Kyocera az strapabíró, aki meg annyit utal, annak lesz lóvéja karbantartásra is :-)

Hengerre nem égeti rá azt a francos indigós port vagy vagyi anyagot vagy mit? Ettől félnék kicsit!
Majd mondom nekik h nézzék meg van-e nem indigós!

THX

#2363 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 03. 09. 11:04

Srácok!
Akad némi probléma a nyomtatással. Egyik napról a másikra hibaüzivel elszáll a nyomtatandó...
A nyomi HP DJ 3325 Win XP sp2vel...
Mi adhatja neki a stop-ot,h kuss?
Mert valami prg lehet szvsz, csak nem tudom mi.
Ki lehet deríteni, vagy win reinstall?
Driver reinst. megvolt... nem segített.
Valaki? :(

Csatolt fájl:

#2364 Felhasználó inaktív   Steveke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 12:49

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 18:33

Milyen az a fehér lézer  :think:

Nahh, Samuból a nagyobbat ismerem, a 4720-ast, azok fullos darabok, 1610, 2010 nyomingerei kicsiben is jók, nagy baj nem lehet.

Monitorok után nehéz gondolkodni nyomtatókban  :D

köszi az infót
Alaplap: Asus A8N-E Processzor: AMD Athlon64 3200+ Venice Memória: Kingston 2x512MB Merevlemezek: Samsung 120 GB + 160 GB Videókártya: Gigabyte 6800GS Monitor: Samsung SyncMaster 930BF Ház: CoolerMaster Centurion 5 Egér: Logitech Mx510 Billentyűzet: EzKey Ez-8000

#2365 Felhasználó inaktív   D&D Team_Denes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 19:51

Sziasztok!

Adott egy hibás, ősrégi (viszont alig volt használva) HP DJ 610C nyomtató, egyszer csak úgy kezdett viselkedni mintha nem lenne benne patron. Az érintkezési felületeket megtiszítottam, kipróbáltam másik patronnal is de továbra is fennál a hiba.

Van valakinek valami ötlete mit lehetne vele csinálni mielőtt a kukába kerülne?

Köszi előre is!

#2366 Felhasználó inaktív   fodorz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 19. 12:26

Sziasztok

Van egy Canon i560 nyomtatóm ami bekapcsolás után 5x sárgán villog  :reklamacio: vki megtudná mondani mi a baja és mit lehetne kezdeni vele? A nyomtató ablak csak anyit ír hogy működési hiba.

Pls HELP  :

#2367 Felhasználó inaktív   [N.B.] 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 22:16

Ezer bocs, akkor ide:
Üdv!
Van egy HP 7150-es nyomtatóm. az XP (sp2) újratelepítése után azonban nyomtatás helyett, csak üres lapokat dob ki. Más szg-en működik. A drivert már legalább ötödször raktam fel eredmény nélkül.
Remélem tud valaki segíteni
Üdv: [N.B.]

Sorry mégegyszer..... :omg:

#2368 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 10:11

Idézet: fodorz - Dátum: 2008. márc. 19., szerda - 13:26

Sziasztok

Van egy Canon i560 nyomtatóm ami bekapcsolás után 5x sárgán villog  :reklamacio: vki megtudná mondani mi a baja és mit lehetne kezdeni vele? A nyomtató ablak csak anyit ír hogy működési hiba.

Pls HELP  :

"Öt villanás: A nyomtatóban nincs nyomtatófej vagy az meghibásodott.

Helyezze be a nyomtatófejet. Ügyeljen a védőszalag eltávolítására.

Ha a nyomtatófej újratelepítése nem oldja meg a problémát, új nyomtatófejre van szükség. Lépjen kapcsolatba egy Canon szervizzel."
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#2369 Felhasználó inaktív   fodorz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 12:56

Idézet: Teaway - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 10:11

"Öt villanás: A nyomtatóban nincs nyomtatófej vagy az meghibásodott.

Helyezze be a nyomtatófejet. Ügyeljen a védőszalag eltávolítására.

Ha a nyomtatófej újratelepítése nem oldja meg a problémát, új nyomtatófejre van szükség. Lépjen kapcsolatba egy Canon szervizzel."

Köszönöm a segítséget ,a nyomtatófejet megvizsgáltam de a helyén van .Érdemes ehhez a típushoz vásárolni másikat ?Ha igen hol találok ilyen helyet ,boltot ,szervizt? Vagy a Canon szervizébe kellene vinnem? Esetleg ez kuka és  vásárolnom kéne egy másikat?

Köszi

#2370 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 24. 09:46

Idézet: fodorz - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 13:56

Köszönöm a segítséget ,a nyomtatófejet megvizsgáltam de a helyén van .Érdemes ehhez a típushoz vásárolni másikat ?Ha igen hol találok ilyen helyet ,boltot ,szervizt? Vagy a Canon szervizébe kellene vinnem? Esetleg ez kuka és  vásárolnom kéne egy másikat?

Köszi

Ebben nem tudok segíteni, de egy próbát megér a Canon helpdesk.
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#2371 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 03. 24. 17:59

Helló!

Az családi gépen lévő Xerox Phaser jet-et látja az én gépemen szereplő frissen települt win, le is szedi hozzá a drivert, azonban ha nyomtatni akarok a saját gépemről, akkor az explorer.exe és a  drwtsn32.exe hibát észlel és leáll.

Szerintetek mi lehet a gond ?

Arra gondoltam, hogy http://hu.wikipedia.org/wiki/UPnP
Upnp biztonsági okokból (http://www.grc.com/UnPnP/UnPnP.htm ahogy a grc ajálja) történő letiltása is közbe játszhat.

#2372 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 03. 27. 14:01

Valakinek van valami ötlete azzal kapcsolatban, hogy Kyocera FS-1020D nyomtató miért csinál olyat kb. hónapok óta, hogy egyszerűen nem hajlandó rá nyomtatni a Windows egy bizonyos idő után, csak ha egyszer ki és bekapcsolom?

Hibajelenség: "hiba-nyomtatás" a nyomatási sorban, előtte 2 évig sose csinált ilyet. Hiába próbálom újrandítani a nyomtatást vagy kapcsolatnélkülibe állítani, akkor se nyomtat, ki kell kapcsolni a nyomtatót vagy vissza, vagy újraindítani a gépet. Esetleg ha sokáig próbálkozik az ember ráveheti hogy nyomtasson (offline-ba ki, sor újraindítása, kikapcsolás, bekapcsolás).

USB-n van összekötve, párhuzamoson most perpill nem tudom tesztelni. Teljesen véletlenszerű, van hogy bekapcsolásnál már csinálja van hogy órákig nem, de mintha a stand by-hoz lenne köze  :think:

Driver több is volt próbálva, legújabb 4.1 (?), 3.1 is (eredeti CD-ről). KM USB monitor-on keresztül (ezt a telepítő rakja fel, az USB-s eszközök közé települ, rettentő bizalomgerjesztő 0.03-as verzóval) és sima Windows USB nyomtató támogatással is. Kipróbáltam már másik gépen, másik Windows-al, ott is előjött a gond.

Szerkesztette: Kory 2008. 03. 27. 14:05 -kor

#2373 Felhasználó inaktív   Dchris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 20:17

Segítségeteket kérném, mégpedig szükségem lenne toner betöltő nyílás záró kupakra illetve tintapatron lezáró klipszre.

2 hónappal ezelőtt találtam a neten olyan céget, aki ezekkel foglalkozik, de nem vettem fel könyvjelzők közé és mostanra nem találom.

Aki tud segíteni, kérem, küldjön egy privit. Köszönöm
"Tapasztalat a bölcsesség kezdete." - Alkman

Travian meghívó

#2374 Felhasználó inaktív   cocogirl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 04. 11:28

hello!Hp nyomtatóba vettem fekete patront.kompatibilis utángyártottat-Victoria márkájút-kérdésem:mennyire éri meg,milyen minőségű ez a változat?láttam itt már írtak 1-2 dolgot a victoriáról de konkrétan tud vki vmit mondani róla?előre is köszi a választ. :cool:  :cool:

#2375 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 04. 15:45

Idézet: Dchris - Dátum: 2008. márc. 28., péntek - 21:17

Segítségeteket kérném, mégpedig szükségem lenne toner betöltő nyílás záró kupakra illetve tintapatron lezáró klipszre.

2 hónappal ezelőtt találtam a neten olyan céget, aki ezekkel foglalkozik, de nem vettem fel könyvjelzők közé és mostanra nem találom.

Aki tud segíteni, kérem, küldjön egy privit. Köszönöm

mail ment

#2376 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 04. 15:47

Idézet: cocogirl - Dátum: 2008. ápr. 4., péntek - 12:28

hello!Hp nyomtatóba vettem fekete patront.kompatibilis utángyártottat-Victoria márkájút-kérdésem:mennyire éri meg,milyen minőségű ez a változat?láttam itt már írtak 1-2 dolgot a victoriáról de konkrétan tud vki vmit mondani róla?előre is köszi a választ. :cool:  :cool:

Általában jó. Mint szinte minden ilyen típus ez sem utángyártott, hanem az egyszer használt gyári eredeti patron utántöltése. Van más márka alatt olcsóbban is.

#2377 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 04. 15:48

Debaj:
Írtam levelet, de nem válaszoltál.
Mi legyen a tonereddel?

Szerkesztette: PcCave 2008. 04. 04. 15:49 -kor

#2378 Felhasználó inaktív   fegaf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 04. 19:21

Helló!
A Xerox 3117-es számolja a nyomtatott oldalakat. Lehet valahogy "nullázni" ezt a számlálót?

#2379 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 09:11

Üdv!

Láma kérdés..

Mi az a fényhenger? S milyen szerepe van? Ha az tönkremegy mi nem fog működni? Talán a szkenner?  :think:

#2380 Felhasználó inaktív   Jumi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 06:07

Sziasztok !

Van egy öreg HP DeskJet 970Cxi nyomtatóm, kifogyott a fekete patronja .

Eddig mindig eredeti HP patront vettem bele, de most nagyon sürgősen kellett helyette másik, és a környéken csak utángyártott Victoria TJVH45 tudtam venni .

A kérdésem az, hogy van-e valakinek tapasztalata a Victoria termékekkel kapcsolatban ?

Általánosan jók ezek ?

A boltos azzal agitált, hogy a Victoria TJVH45 2400HUF, és van rá garancia, ha bármi gondja lenne azonnal tudja cserélni, míg a gyári HP 51645A 5500-6000HUF, és semmilyen garancia nincs rá .

Ha beválik ez a Victoria, esetleg vennék szines Victoria TJVH78 patront is .

Szerintetetek ajánlható ?

Üdv.

Jumi

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121