HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a nyomtatásról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a nyomtatásról Nyomtatók, kellékanyagok, meghibásodások Értékeld a témát: -----

#2441 Felhasználó inaktív   zsero 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 28. 12:40

Milyen készüléket ajánlanátok feketefehér, multifunkciós, lézeres, A4-esben, ami tud faxolni is, és hálózatról nyomtatni?

Amit kinéztem, az a Samsung SCX-4725FN. Samsung multifunkciósokról semmi tapasztalatom nincs, de az itthoni kis ML-2510 minden tekintetben elnyerte tiszteletemet, árához képest hihetetlen, hogy bármikor rá merek küldeni 100 lapot, és nem akad el, gyönyörű vektoros képe van és halkan dolgozik.

leírás: http://www.samsung.com/us/consumer/detail/.../XAA&fullspec=F

Van valakinek pozitív/negatív tapasztalata Samsung multifunkcióssal? Esetleg javasolnátok más fax-osat, ebben a kategóriában?

#2442 Felhasználó inaktív   zsero 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 12:50

És egy másik kérdésem, hogy tudtok-e ajánalani olyan megbízható céget, aki havi fix összegért üzemeltet+szervízel+bérbead komolyabb irodai digitális fénymásolót és nyomtatót. Kb. havi 10-20 ezer oldalról lenne szó, és ahogy számoltam, ilyenkor már messze nem éri meg beruházni egy teljesen új gépre.

#2443 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 30. 17:17

Idézet: lugosi - Dátum: 2008. jún. 27., péntek - 19:17

Biztos nem érzem át a helyzet komolyságát, de az a 4mm annyit számít?

:)

Azért nem mutat jól egy tokban, ha fél centivel rövidebb mint kéne... Ha már csinálom, akkor legyen jó  :) Azért ez így tényleg nem a legszebb...
Kép

#2444 Felhasználó inaktív   -=Kumite=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 14:41

Hi
Én coverdesignerben kicsit széthúzom a borítót, mert alapból tényleg kisebbet nyomtat. Nálad viszont a kép széle hiányzik, így ha mondjuk elforgatod, és széthúzod a képet, akkor kitölti a dvdtokot, de a levágás a hátsó részen lesz, ami annyira nem zavaró.
Remélem érthető volt :)
ASUS M4A88TD-V EVO\USB3, Amd Phenom II X955, Kingston 2G DDR3 1333MHz, Gigabyte GTX 460 768Mb, Corsair PSU 450W, 500Gb+1Tb HDD, Samsung DVD, Audigy 2

#2445 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 14:53

Nekem tökéletesen azt nyomtatja, amit kell a Nero Cover Designer. :D Igaz, én még a 6-os Nero-hoz mellékelt 2.3.7.0-ás verzióját használom a Canon MP510-el. :)

Szerkesztette: Csokis 2008. 07. 05. 14:54 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2446 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 09:00

Hálózati nyomató telepítéséhez tud valaki vakkantani valamit?
Wifi-s laptopról csatlakozom a helyi routerhez, és a routerhez csatlakozik a fránya ricoh alfico 270-es hálózati nyomtatóállomás. És egyszerűen nem tudom megtaláltatni a géppel... :(
Valaki tud segíteni? Már a nyomi adminját is elérem weben(IP címet sikerült megtalálnom, de windóz nem látja, ha új hálózati nyomit keres. )
Valaki HELP!!
Előre is nagyon kösziii!
:respect:

#2447 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 09:14

ismerősnek kéne nyomtató, ahhoz kéne kis segítség, hogy mit.

orvosi rendelőbe, receptnyomtatásra. lényeg hogy olcsó legyen fenntartani, jól bírja a napi párszáz receptet. és az se árt ha maga a nyomtató nem túl drága.
olcsó lézerek mennyire bírják ezt a fajta igénybevételt? vagy mátrix?
most valami ezeréves(6-8) canon tintás van, és lassan ked pusztulni.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2448 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 07. 10. 09:43

Idézet: WiZARD - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 10:14

orvosi rendelőbe, receptnyomtatásra. lényeg hogy olcsó legyen fenntartani, jól bírja a napi párszáz receptet. és az se árt ha maga a nyomtató nem túl drága.
olcsó lézerek mennyire bírják ezt a fajta igénybevételt? vagy mátrix?

Mátrix? Hangos, lassú, lófasz. Ráadásul drága, meg a jövő gépein úgysem lesz LPT port, meg szopni kell a papírral.

Nekem Samu1610, 2010-ek bírják, tinta hiába drága bele, elég sok recept kijön belőle. De ugyanígy van Kyocera 1020D-m, az is húzza az igát vagy 3-4 éve, eddig azt hiszem 2szer raktunk bele tonert.
Make love not Wor.

#2449 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 07. 10. 09:47

Idézet: carr - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 10:00

Hálózati nyomató telepítéséhez tud valaki vakkantani valamit?
Wifi-s laptopról csatlakozom a helyi routerhez, és a routerhez csatlakozik a fránya ricoh alfico 270-es hálózati nyomtatóállomás.

Már a nyomi adminját is elérem weben(IP címet sikerült megtalálnom, de windóz nem látja, ha új hálózati nyomit keres. )

Ilyenkor kézzel kell beírni az IPjétm Win az megosztott nyomtatót keres, ez meg IP alapú nyomtató. Hozzáad, oszt portnál beírod az IPjét.
Make love not Wor.

#2450 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 10:00

Ennél lámább vagyok kedves Jahno! :D
Szájbarágósabban ha kérhetem... Hova, mit írjak be?
Már próbálkoztam,h mikor a nyomtatót keresi a win, akkor beírom a nyomtató IP.jét, de semmi.
pingeltem is azt az IP-t, de szintén 100% packet loss
:(
De lehet értem. Mikor nyomit akarok hozzáadni, akkor IP. Oké.
próbálom. :)
Szerk.:
Az IP-s rész rendben van, de a nyomtató így sem látszik a vezérlőpulton...
Ha megint megpróbálom hozzáadni, akkor meg azt írja ez a port már szerepel a listán... :(
Mi a fene van?? :rolleyes:

Szerkesztette: carr 2008. 07. 10. 10:58 -kor

#2451 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 11. 06:42

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 10:43

Mátrix? Hangos, lassú, lófasz. Ráadásul drága, meg a jövő gépein úgysem lesz LPT port, meg szopni kell a papírral.

Nekem Samu1610, 2010-ek bírják, tinta hiába drága bele, elég sok recept kijön belőle. De ugyanígy van Kyocera 1020D-m, az is húzza az igát vagy 3-4 éve, eddig azt hiszem 2szer raktunk bele tonert.

thx.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2452 Felhasználó inaktív   Edina08 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 14. 11:27

Sziasztok,

Nem tudna valaki valakit nekem Pesten, aki ma kicserélné nekem a Cannon Pixma 2000resemben a hulladékfesték gyűjtő tartályt?

Köszi!

Edina

#2453 Felhasználó inaktív   Edina08 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 14. 11:41

(0%) Sziasztok,

Nem tudna valaki valakit nekem Pesten, aki ma kicserélné nekem a Cannon Pixma 2000resemben a hulladékfesték gyűjtő tartályt?

Köszi!

Edina 

#2454 Felhasználó inaktív   Edina08 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 14. 11:42

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 11:19

:offtopic: Ha jól tudom, az már mindkét irányban tudott nyomtatni, amikor a fej jobbra, ill. balra mozgott is.

Azt írták anno, igaz nem őróla, de hasonló testvéréről (Spectrumhoz volt), hogy: "Nevetséges ez a nyomtató. Két kötőtű szaladgál benne összevissza. De nyomtat!" Elnyűhetetlen perifériák voltak.

A mai napig visszasírom a 64-es, Spectrumos időket, amit a gépek lelkéről tudok, annak az alapjait ott tanultam. Meg 1 csomó más mindent, amit sajnos a pc megölt.

(0%) Sziasztok,

Köszi!

Edina 

#2455 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 14. 12:34

Edina kedves!

Guglizz, ha már van neted! ;)

#2456 Felhasználó inaktív   Edina08 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 14. 13:51

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 11:19

:offtopic: Ha jól tudom, az már mindkét irányban tudott nyomtatni, amikor a fej jobbra, ill. balra mozgott is.

Azt írták anno, igaz nem őróla, de hasonló testvéréről (Spectrumhoz volt), hogy: "Nevetséges ez a nyomtató. Két kötőtű szaladgál benne összevissza. De nyomtat!" Elnyűhetetlen perifériák voltak.

A mai napig visszasírom a 64-es, Spectrumos időket, amit a gépek lelkéről tudok, annak az alapjait ott tanultam. Meg 1 csomó más mindent, amit sajnos a pc megölt.

Sajna a neten nem talláltam semmit..a szervíz 2 hét...meg nekem profi kell, nem valami szervízes, hanem aki ért is hozzá ;)

#2457 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 14. 14:44

Jah, értem.
Tudakozó esetleg. ;) (198, vagy 197)
Én sajna nem érek rá, bár szívesen segítenék. Meg ha tudnám mit is kell csinálni, pláne. ;) :smoker:

#2458 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 15. 09:14

Idézet: carr - Dátum: 2008. júl. 14., hétfő - 15:44

Jah, értem.
Tudakozó esetleg. ;) (198, vagy 197)
Én sajna nem érek rá, bár szívesen segítenék. Meg ha tudnám mit is kell csinálni, pláne. ;) :smoker:

Gratulálok.
Érdemes volt felkelned ma ilyen hozzászólásokért.

Bár a gugli még értelmes is lehetett volna.

Ha nem értesz hozzá kicsit sem, akkor ne próbálj segíteni, mert azzal félrevezeted!
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#2459 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 15. 09:18

Idézet: Edina08 - Dátum: 2008. júl. 14., hétfő - 12:42

(0%)   Sziasztok,

Köszi!

Edina 

A gugli tényleg segíthet, de ne szervizest keress.

Szóval:
1. A gép azt írja ki, hogy megtelt a hulladéktinta tartály?
megoldás:
a.) kicserélteted szervizben a tartályt, és nulláztatod a számlálót. Nyugodtan viheted szervizbe, mert ennyit azért még ők is tudnak. :) Árakat kérdezd meg először. (Canon hivatalos szervíz)
b.) rákeresel google-ben, hogy hogyan lehet nullázni a számlálót házilag (itt azért kockáztatod, hogy ha tényleg megtelik a tartály, akkor folyni fog a tinta belőle)
2. Ha folyik a tinta orrán-száján, akkor az előző pont a.) megoldása marad.
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#2460 Felhasználó inaktív   MVIPKing 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 15. 10:13

Két dologban szeretnék tanácsokat és ötleteket kérni tőletek.

Az első: Heti egyszeri 500 db kétoldalas, minimum 80%-s telítettségű, fekete (szürke) nyomtatás lehető legolcsóbb kivitelezésére milyen megoldást javasolnátok. A végtermék 2 000 db A/6-s mono kétoldalas szórólap. Tehát a terhelés: kb 60 – 65 000 normál oldal havonta, de csak 4 000 nyomtatás.

A második: Létezik-e olyan szoftver ami a nyomtatás előtt megmutatja az oldal telitettségét, ha lehet akkor  színenként illetve a szürkeárnyalatok alapján kiszámolja a pontos telitettséget. Esetleg még költségeket is tud számolni.

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.