HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a nyomtatásról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a nyomtatásról Nyomtatók, kellékanyagok, meghibásodások Értékeld a témát: -----

#2561 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 11. 25. 21:21

Erre gondolsz?  :think:

EPSON Stylus DX9400F
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2562 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 21:48

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 22:21

Erre gondolsz?  :think:

EPSON Stylus DX9400F

Azt hiszem... de régebben volt, a számozása még tán más volt...

#2563 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 29. 15:40

hali

van egy HP Deskjet 5150 nyomtatóm és az utóbbi napokban nem nyomtat: a tinta csepp led villog. de ha ki lenne fogyva tudtommal égne folyamatosan. nyomom a papir tovabbito gombot hosszan de nem nyomtat teszt oldalt. cserélgettem a patronokat, régi uj, tök mind1, ugyanazt csinalja, villog. egyszer elkezdtem össze vissza nyomogatni akkor "megkergült" az összes ledjét villogtatta, és láss csodát helyre állt, tudtam nyomtatni egy teszt oldalt. Mondom minden ok, kicseréltem a patronokat és megint nem müködik..

Valami ötlet mit kezdjek vele? Szerviz kb mennyiért nézne rá? Inkabb vegyek ujat? Aza baj hogy van egy rakás tartalék patronom és kb drágábbak voltak mint egy uj nyomtató :(

szerk: megoldodott tipikus RTFM eset  :omg:

Szerkesztette: FireShadow 2008. 11. 29. 16:17 -kor

It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#2564 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 10:07

HP DeskJet 656c-hez keresnék minél olcsóbb utángyártott patront. Csak szövegeket és vonalas ábrákat nyomtat, így fekete elegendő. Tud valaki valami olcsóságos beszerzési lehetőséget Pesten, vagy inkább Szegeden?

#2565 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 04. 08:26

USB-s nyomtató, telepítés után létrehoz egy saját USB portot, azon megy a nyomtatás rendesen.
Rá szeretném kötni printserverre, ha lehet. Át lehet irányítani USB portot úgy, hogy csak ip címe van az eszköznek? :)
Intel DP43TF - Intel C2Q Q6600@2.4GHz - 4x1 GB Kingston - 320 GB WD Raid Edition - Nvidia 9600GT - DELL 19" TFT
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#2566 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 04. 09:15

Idézet: debaj - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 10:07

HP DeskJet 656c-hez keresnék minél olcsóbb utángyártott patront.

Megoldódott. :)

#2567 Felhasználó inaktív   axy01 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 06. 09:18

Sziasztok!
Canon MP370 multifunkciós készülék kiírja" használt tintatartály tele".
Hogy tudnám ezt resetelni vagy mi a teendő ,hogy használhassam?
1 hónapja vettem bele új fejet.
Köszi

#2568 Felhasználó inaktív   GABOR134 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 15:42

Nekem olyan gondom van hogy Internet Explorer 7 alatt szeretnék kinyomtatni egy dokumentumot, de a nyomtató csak html kódokat hajlandó nyomtatni. Más programok alatt tökéletesen megy a nyomtatás.

Valaki help! THX!

#2569 Felhasználó inaktív   Kamile 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 15:18

Sziasztok!

Kis segítségre lenne szükségem!

Ma vettem egy Canon iP4300-ast és a CD label printbe nem tudom beállítani hogy kinyomtasson a széléig  :confused:
találtam hozzá egy templatet, de azt meg nem tudom hova rakni bele...

Amúgy nagyon jó ez a nyomi! Irtó gyors 50mp alatt kinyomja a lemezt
Eddig Epsonom volt annak 4és fél perc kellett Cheesy

Gtalk: weasel.razr@gmail.com

#2570 Felhasználó inaktív   Zog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 15:42

Üdvözlök mindenkit!
Én is azért kerestem fel ezt az oldalt, mert segítségre szorulok és azt hallottam, hogy ez a legjobb Fórum informatikai ügyekben.
A problémám a következő:
Elromlott a HP Photosmart C4280 multifunkciós nyomtatóm nyomtató illetve másoló része. Csak itthoni felhasználó vagyok, néha hetekig csak 2-3 oldalt nyomtatok, másolni nem is szoktam vele, leginkább még a scannert használom. A scanner kifogástalanul működik.

Az összeköttetés megvan a gép és a számítógép között, minden hibaüzenet és más párbeszédpanel (pld: „új patront helyezett be, érdemes azt igazítani… stb…) jól jön a monitorra.

Pár napja – hétfőn -, az utolsó sikeres nyomtatása előtt erős, géppuskaszerű zajjal indult el a nyomtatás. Ez legfeljebb 3 alkalommal volt így, de mivel a nyomtatás eredménye kifogástalan volt, nem törődtem vele. Egyszerű pdf és word dokumentumokat nyomtattam, és talán egy kép formátumú kottát (nem fotót), mindet A4-es lapra, nem fotópapírra.

Azóta, ha elkezdenék nyomtatni és az A4-es papírt csak a helyére készítem, a gép azonnal behúzza azt, mindenféle parancs nélkül, aztán a behúzás felénél megáll és ad a monitorra egy hibaüzenetet, mely szerint „a nyomtatópatron-tartó nem mozdul, szüntesse meg az elakadást!”

Ki lehet húzni szépen a papírt elől és hátul is, roncsolódás, rongálódás nélkül, de a hibaüzenet marad. Ha pedig leokézom, hogy megszüntettem, és újra odarakom a papírt a helyére, megint kezdi előlről.

A patronok egyébként eredeti HP patronok, a fekete-fehér XL-es, semmi rendkívüli nem történt se velük, se a készülékkel.
A készülék alig múlt 1 éves. Eddig semmi gond nem volt vele, ezt is inkább mechanikai eredetűnek érzem.
Papír nincs és nem is volt sem elől, sem hátul beakadva.
A patronok kézzel eltolhatók balra végig, és jobbra is. A fekete fehéret ki is cseréltem egy bontatlanra, a nyomtató felismerte az új eredeti patront, de ugyanezt csinálja.

Mintha kattanna kettőt a falon, mikor áram alá helyezem, azaz mintha nem balra, hanem jobbra akarna elindulni a két patron a sínen, de ez csak az én ultralaikus megérzésem. A papírbehúzásnál is „téved” a gép, mert nyomtatási parancs nélkül is elkezdi a behúzást. és elnyeli a papírt félig.

Többször áramtalanítottam, de semmit nem jelentett.

Van valakinek esetleg valamilyen ötlete, mi történhetett a nyomtatóval? 

#2571 Felhasználó inaktív   cenki 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 13:41

sziasztok! Karácsonyra kaptam egy minolta pagepro1380mf-et és amikor felraktam mindent a gépre és nyomtatni akartam kíírta hogy nyomtatóhiba:pánikhelyzet :confused:  aki tudna valamit segíteni evvel kapcsolatba kérem írjon. Sokat segítene. Előre is köszi

#2572 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 21:16

Valaki vett már Epson PX 700w-t? Nagyon jónak tűnik a számomra, de semmi tesztet nem találtam még róla. :)
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#2573 Felhasználó inaktív   kiraly.andras 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 19:41

Itt egy, de érdemes "Artisan 700" néven is keresni, mert az USA-ban úgy hívják ugyanezt a modellt. Pédául itt egy találat, a lap alján van a "User Review" szekció.
:a:

#2574 Felhasználó inaktív   Joker117 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 20:22

Hello! Tudna valaki segíteni mit lehetne kezdeni egy Epson D88 nyomtatóval mivel kifogyott egy színes patron és így nem engedélyezi a fekete nyomtatását se, pedig nekem csak erre lenne szükségem... S.O.S THX

#2575 Felhasználó inaktív   zetecR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 14. 17:58

Sziasztok!
Használ valaki Roland plottert Vista alatt? Nem nagyon vannak driverek hozzá, kíváncsi lennék, hogy ki hogyan, melyikkel oldja meg.

Elég vicces, hogy milliós készülékek, és megállt hozzájuk a support...

#2576 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 14. 18:24

Idézet: Joker117 - Dátum: 2009. jan. 13., kedd - 21:22

Hello! Tudna valaki segíteni mit lehetne kezdeni egy Epson D88 nyomtatóval mivel kifogyott egy színes patron és így nem engedélyezi a fekete nyomtatását se, pedig nekem csak erre lenne szükségem... S.O.S THX

Venni kell bele patront! :D

Na jó, egy kicsit informatívabban hozzászólva:
Fekete nyomtatásakor elméletileg csak fekete fogy, gyakorlatilag pedig nem csak az. Ha csak a fejtisztítást nézzük, akkor evidens, hogy színes is. De ezen kívül is használ a színesből is.
Megpróbálhatod, hogy a kis programjában, vagy ha van lcd kijelzője, akkor abban is kikapcsolod a tintaszintre szóló figyelmeztetést.
Ennek vannak veszélyei, ti. a nyomtatófej nem szeret tinta nélkül, szárazon futni. Esetleg tönkre is mehet.

Csak még egy kis piszkálás: 720Ft az utángyártott patron. Ha eredetit nem is akarsz, azért egy ilyen bele kell, hogy férjen.
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#2577 Felhasználó inaktív   donee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 01. 14. 20:02

Sziasztok!

Vettem egy új Epson Stylus DX8450 típusú multifunkcionális nyomtatót. Most szeretnék hozzá festéket is venni, de tanácsotokat kérném (tapasztalat alapján) ez ügyben az alábbi két választás közül:

Epson T0711 eredeti fekete nyomtatópatron (to711) 2200 Ft
Epson T0711(t0891)fekete utángyártott tintapatron(V5.0chip)to711 870 Ft

Ismerősöm vett hasonló nyomtatót, és neki az utángyártott patronnal egyáltalán nem működött.
A v5.0-ás chip-vel elvileg kompatibilisek az új nyomtatók is. Tényleg így van? Ez miben más?

Előre is köszönöm a segítséget!
"A tehetségesekkel szemben fölösleges az udvariasság." (Robert Schumann)

#2578 Felhasználó inaktív   donee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 01. 14. 21:05

Még egy gyors kérdés: Ezt olvastam a nyomtató mellé kapott felhasználói kézikönyvben:
"Ha valamelyik tintapatron kiürül, a másolást vagy a nyomtatást akkor sem folytathatja, ha a másik patronban még van tinta."
Ez a gyakorlatban is így van??? :think:
"A tehetségesekkel szemben fölösleges az udvariasság." (Robert Schumann)

#2579 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 18:15

Hello!

Én is nyomtatók szeretnék venni, mint sokan. Alapvető igényeim, hogy ne foglaljon sok helyet, a laponkénti költség alacsony legyen és bírja, ha 1-2-3 hónapig nem használom. Nincs szükségem színes nyomtatásra, CD-re.
Előny, ha tud LAN/WLAN kommunikációt és kétoldalas nyomtatást. Ezek csak akkor érdekesek, ha benne marad a 20-30ezres árban.
Milyet érdemes venni? :think:

Ezen kívül van egy HP1100 lézer nyomtató, ami a lap két szélére kb- fél centiméteres sávot húz. Mi lehet a baja?

Előre is köszönöm a segítségeket! :respect:
Üdvözlettel:
Gabi

#2580 Felhasználó inaktív   Killer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 20:43

Üdv.

Van egy HP 640C nyomtatóm ami azt csinálja, hogy behúzza a papírt rendesen, de itt megál és elkezd villogni a sárga led.
Nem nyomtat semmit.
Tinta, kábelek rendben.

Tud valaki segíteni?

Köszi.

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130