Brother HL-2035-el kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Mivel kifogyott belőle a por, és feltöltöttem, kicsit játszottam a technikával. Kíváncsi voltam ki lehet-e belőle valahogy csalni, hogy mennyit nyomtattam vele, és egyéb érdekességek.
A lényeg, hogy kicsiholtam a gépből egy adatlap szerűséget, néhány érdekes adattal.
Page Count: 1527 (A gépben az eredeti, vele adott tonert használtam eddig...

)
DRUM: 10473 (82,7%) Gondolom ez visszafelé számlál, és még 82%-os a cucc
<Total pages printed>
MANUAL FEED:20 Gondlom ez a külső adagolóból beetetett lapok száma. (Ennyi 280gr-os papírt kapott eddig)
TRAY1:1507 Ez gondolom a papírtálcából felszedett lapok száma...
Tehát arra lennék kíváncsi, hogyha lejár a drumm számláló, megáll-e a masina, mert a tonerrel ezt csinálta... Amikor úgy gondolta, hogy üres egyszerűen megállt és nem csinált semmit, de én nem hagytam magam, és azóta jó sok tapírt összekentem ugyanazzal tonerrel...
A másik kérdésem: A töltés után a nyomatok kevésbé feketék. Normális-e hogy a töltött por nem olyan fekete mint a gyári? Az összes beállítás maradt ahogy volt, a gép nem csikoz, szép egyenletes a nyomtatásképe, csak kevésbé fekete a nyomat....
Ha nem kétoldalas lapok nyomtatása közben kezd el csikozni, és a lapok egyik felét nem a gyári, és a másik felét nem az utántöltött porral nyomtatom, észre sem vettem volna a különbséget.
A lényeg, egyenlőre meg vagyok elégedve a szerkezettel....