HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések II.

#2341 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 29. 16:42

Idézet: Salty - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 15:53

adware sincs, csak egy cydoor nevezetű program, ami egy'Cydoor' könyvtárat nyit meg, és hiába törlöm, mindig újratelepítit önmagát, de még nem okozott gondokat. Egyéb megoldás?

Na barátom ezt pont arra találták ki.Nekem is volt ez a kedves kémprogi ami úgy zabálta az energiát a gépemből, hogy csak lestem.A Kazaa-lite-hoz tartozik, bár én magam a nevezett közelében sem voltam.Töltsd le inditsd el és már nyírhatod is. ;)
A tudatlanság nem bűn csak hiányosság.Szándékosan tudatlanságban tartani, na az már bűn.

#2342 Felhasználó inaktív   bajsz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 29. 17:49

Idézet: lordrolee - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 8:10

From: Bajsz
Hello mindenkinek!
Egy fontos kerdesem lenne, mert egy mozgaskorlatozott gyereknek segitek es elakadtunk... 4 gombbal akarja `iranyitani` a windowst... A kerdesem az az hogy hogyan lehet azt megcsinalni hogy az egerkurzor ha eleri az egyik oldalt akkor a masik oldalon jojjon vissza??? Szoval ne legyen lezarva a monitor szele. Azt tudom hogy a 3D Studio Maxban ez benne volt...
Elore is koszonom a segitsegek a gyerek neveben is!
Udv, Bajsz
termeszetesen XP-nk van

van vmi program amivel lehet ilyeneket játszani. ha jól emlékszem a cursorXp-ben is volt ilyen funkció (nem 100%, de ez a név rémlik) A progi eredeti rendeltetése dizájnos egérkurzorsémák beállítása, de van benne ilyen kapcsoló.

Koszi a tanacsot, de nem sikerult. Kiprobaltam, felraktam a 1.3as Pro-t, de nincs sehol ilyen beallitas. Ha esetleg eszedbe jutna egy masik program neve, akkor legyszi szolj!
Koszi szepen!
Udv, Bajsz

#2343 Felhasználó inaktív   Saphran3k 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 29. 19:44

Sziasztok!
Ha van topic, ami ad megoldást, please küldjetek oda, de akár segíthettek is :)
van egy olan problem, hogy 1 ideje mikor bekapcsolom a gépet, az xp jelszót kér.
ilyenkor egy szimpla enterrel beenged. hol tudom kikapcsolni, hogy jelszót kérjen, mert amikor a felhasználói fiókoknál kerestem, az csak megadni engedett jelszót.?
a problem másik fele, hogy egy másik gépen ua ez a szitu, csak ott valamire rákattogtak kikapcskor, és most semmit nem csinál a gép. szintén jelszóval belép, de nem jelennek meg ikonok, tök használhatatlan a gép.
köb úgy viselkedik a gép, mintha rossz jelszóval lépne be a felh.
ha vlk tud segíteni köszi:)
-:-MSI 865 Neo2 Platinum -:- P4 3,2EE +Zallman -:- 4*512DDR400 Samsung -:- MSI NX7800GS-TD 256MB AGP8x -:- LG L1919S Flatron -:-

#2344 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 29. 20:01

Idézet: Saphran3k - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 19:44

Sziasztok!
Ha van topic, ami ad megoldást, please küldjetek oda, de akár segíthettek is :)
van egy olan problem, hogy 1 ideje mikor bekapcsolom a gépet, az xp jelszót kér.
ilyenkor egy szimpla enterrel beenged. hol tudom kikapcsolni, hogy jelszót kérjen, mert amikor a felhasználói fiókoknál kerestem, az csak megadni engedett jelszót.?
...

Futtatás: "control userpasswords2" ENTER
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#2345 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 29. 20:20

van ra lehetoseg hogy a win xp-ben a startmenuben levo kis win icont, tehat: "[ikon Start]", kicsereljem mas kepre vagy iconra? jah es mind ezt ugy szeretnem, hogy felraknek barminemu stylexp, windowsblinds szeru progikat. probaltam utana keresni a shell32.dll ben meg mashol is de nem igazan talaltam azt meg. (PE Explorer,Resource Tuner progikkal). vagy ezt ilyen tweak progik nelkul nemis lehet?

elore is kosz. :)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2346 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 29. 20:37

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 20:20

van ra lehetoseg hogy a win xp-ben a startmenuben levo kis win icont, tehat: "[ikon Start]", kicsereljem mas kepre vagy iconra? jah es mind ezt ugy szeretnem, hogy felraknek barminemu stylexp, windowsblinds szeru progikat. probaltam utana keresni a shell32.dll ben meg mashol is de nem igazan talaltam azt meg. (PE Explorer,Resource Tuner progikkal). vagy ezt ilyen tweak progik nelkul nemis lehet?

elore is kosz. :)

TClockEx
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#2347 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 29. 21:16

Idézet: Niceday - Dátum: 2005. Jan. 29., Saturday - 19:37

nem erre gondoltam. de ezis egy Jo progi.. KOSZ! :D

ezt a menu ikont, kepet akarnam kicserelni. (ezt nem lattam hogy kilehetne ezzel cserelni. :think: )

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Desorder 2005. 01. 29. 21:16 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2348 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 29. 21:21

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 21:16

ezt a menu ikont, kepet akarnam kicserelni. (ezt nem lattam hogy kilehetne ezzel cserelni. :think: )

Ki lehet!

Idézet

TClock customizes the clock on the taskbar of Windows. Also you can change the icon of start button and the left side image of start menu

Szerkesztette: Niceday 2005. 01. 29. 21:24 -kor

/André Gide/

#2349 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 29. 21:23

Idézet: Niceday - Dátum: 2005. Jan. 29., Saturday - 20:21

Ki lehet!

OK.. akkor tuzetesebben atnezem a progit... Ha kilehet, rafogok jonni ;) . (lehet tul hamar feladtam! :think: )

OKes.. thanx.. :)

#2350 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 29. 21:28

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 21:16

Ööö...izé... lehet, hogy elbvsztam vmit...
EZT SZEDD LE...

/André Gide/

#2351 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 29. 21:34

Idézet: Niceday - Dátum: 2005. Jan. 29., Saturday - 20:28

Ööö...izé... lehet, hogy elbvsztam vmit...
EZT SZEDD LE...

NA! ez mindjart mas.. Itt mar egybol megtalaltam. :D THANX!  :D

#2352 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 29. 21:35

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 21:34

NA! ez mindjart mas.. Itt mar egybol megtalaltam. :D THANX!  :D

:up: Bocsi!

/André Gide/

#2353 Felhasználó inaktív   Salty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 29. 23:01

Idézet: eRPeti - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 17:42

Tessék? Mit töltsek le?  :confused:

#2354 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 29. 23:47

Idézet: Salty - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 23:01

Tessék? Mit töltsek le?  :confused:

Kattints a szövegre és töltsd le a Bazooka kémírtó progit, az kivégzi a Cydoor-t.
A tudatlanság nem bűn csak hiányosság.Szándékosan tudatlanságban tartani, na az már bűn.

#2355 Felhasználó inaktív   Salty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 30. 17:57

Idézet: eRPeti - Dátum: 2005. jan. 30., vasárnap - 0:47

Kattints a szövegre és töltsd le a Bazooka kémírtó progit, az kivégzi a Cydoor-t.

A Bazooka nem találta, de majd pár nap mulva talán megint meglátogat Cydoor tesó!  :cool: Egyébként ezt találta : RelatedLinks.lbbho . Nos én Firefox-ot használok, és a Kerio tűzfallal az összes IE-s futtatási parancsot letiltottam, megnéztem a Bazooka program oldalán, hogyan lehet maunálisan letörölni ezt a fájlt. Az első lépéseknél a registry editorban kellett megkeresni és letörölni pár reg fájlt. Azokat nem találtam, szóval szerencsés voltam. Aztán a leírás alapján ez utóbbi fájlok törlése után nyomni kellett egy 'shutdown -r'-t azaz újraindítást, majd az explorer.exe-t elindítva a C:\Windows könyvtárban megkellett keresni és letörölni a lbbho.dll fájlt, azt ott nem találtam, ezért követtem tovább az utasításokat, az IE-t megkellett nyitni, és lenullázni az összes beállítást, ezért az IE vált egy időre alapértelmezett böngészővé. Ezután végeztem újabb scan-t de még mindig ott volt ez a fájlt. Mit tegyek?

u.i.: itt a leírás : http://www.kephyr.com/spywarescanner/libra...html?source=app

#2356 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 30. 18:12

Idézet: Salty - Dátum: 2005. jan. 30., vasárnap - 17:57

A Bazooka nem találta, de majd pár nap mulva talán megint meglátogat Cydoor tesó!  :cool: Egyébként ezt találta : RelatedLinks.lbbho . Nos én Firefox-ot használok, és a Kerio tűzfallal az összes IE-s futtatási parancsot letiltottam, megnéztem a Bazooka program oldalán, hogyan lehet maunálisan letörölni ezt a fájlt. Az első lépéseknél a registry editorban kellett megkeresni és letörölni pár reg fájlt. Azokat nem találtam, szóval szerencsés voltam. Aztán a leírás alapján ez utóbbi fájlok törlése után nyomni kellett egy 'shutdown -r'-t azaz újraindítást, majd az explorer.exe-t elindítva a C:\Windows könyvtárban megkellett keresni és letörölni a lbbho.dll fájlt, azt ott nem találtam, ezért követtem tovább az utasításokat, az IE-t megkellett nyitni, és lenullázni az összes beállítást, ezért az IE vált egy időre alapértelmezett böngészővé. Ezután végeztem újabb scan-t de még mindig ott volt ez a fájlt. Mit tegyek?

u.i.: itt a leírás : http://www.kephyr.com/spywarescanner/libra...html?source=app

Cydoor Removal
vagy...
Google Cydoor removal

/André Gide/

#2357 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 30. 19:56

Most nézem a T**co katalógusban, hogy egy Lexmark nyomtatót árulnak OEM Winxp-vel...
Mert a nyomtató belső periféria, ugye? :lol:

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#2358 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 30. 20:20

Idézet: Charles - Dátum: 2005. jan. 30., vasárnap - 19:56

Most nézem a T**co katalógusban, hogy egy Lexmark nyomtatót árulnak OEM Winxp-vel...
Mert a nyomtató belső periféria, ugye? :lol:

Üdv!

Ez sajtóhiba lehet.Billgétsz eredeti ötlete az volt, hogy ha vesz tőle valaki egy XP Home-t,akkor kap egy L.....k nyomtatót.Ez a T...o mindent elszúr! ;)

#2359 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 30. 20:24

Idézet: Salty - Dátum: 2005. jan. 30., vasárnap - 17:57

Frissítetted a Bazoka-t?

Ez a Cydoor egy mutáns valami lehet egyébként.Megnéztem a történetét és már az Ad-Aware 6.0 is ismerte, nekem mégse semlegesítette az SE 1.05 Personal.Ez a tied is egy újabb változat lehet, ha az amit ajánlottam nem ismeri fel.

#2360 Felhasználó inaktív   Salty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 30. 22:51

Idézet: eRPeti - Dátum: 2005. jan. 30., vasárnap - 21:24

Frissítetted a Bazoka-t?

Ez a Cydoor egy mutáns valami lehet egyébként.Megnéztem a történetét és már az Ad-Aware 6.0 is ismerte, nekem mégse semlegesítette az SE 1.05 Personal.Ez a tied is egy újabb változat lehet, ha az amit ajánlottam nem ismeri fel.

De én a RelatedLink fájlt szeretném eltávolítani, azt nem birom, vágod?  :mad2:

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.