Windows XP kérdések II.
Elküldve: 2004. 02. 22. 11:10
Elfelejtettem kiiktatni az automatic update-et rendszeremből és vagy 35 hotfixet, sp-t telepített fel gépemre. Biztos, hogy kell ez nekem? ha az egészet lekapnám, nem javítanék többet a gépnek?
Elküldve: 2004. 02. 22. 14:02
idézet:
Ezt írta Pszihopapa:
Nos, sajna nem volt időm végigfürkészni az xp-ről szóló oldalakat, így lehet hogy volt már szó kérdésemről.
Elfelejtettem kiiktatni az automatic update-et rendszeremből és vagy 35 hotfixet, sp-t telepített fel gépemre. Biztos, hogy kell ez nekem? ha az egészet lekapnám, nem javítanék többet a gépnek?[/quote]
nem, de megpróbálhatod..![]()
Elküldve: 2004. 02. 22. 14:52
- Word Angolról Magyarra beállítani,
- Automatikusan Word betöltésekor ne jelenjen meg az eszköztáron a PDF maker,
- Vonalzót a Nyomtatási elrendezési nézetben visszahozni,
hogyan lehetséges ezeket?
Előre is Thx!
Elküldve: 2004. 02. 22. 17:08
Egy égetően nagy problémám van!
Nem tudok nyomtatni!
Nyomtatás...zzz...Egy idő után kis ablakban, hogy hibaelhárítás (méret se teljes, ahogy látom)
Pár napja még lehetett nyomtatni,
most nem!
Nem tudom mi kavar be, egy adobe acrobat-ot felraktam, el is távolítottam... Semmi.
Bombázzatok, meg tippekkel! Mi lehet az oka?
Üdv!
Elküldve: 2004. 02. 22. 17:32
Elküldve: 2004. 02. 22. 20:32
idézet:
Ezt írta Rx7:
Sziasztok!
Egy égetően nagy problémám van!![]()
![]()
![]()
Nem tudok nyomtatni!
Nyomtatás...zzz...Egy idő után kis ablakban, hogy hibaelhárítás (méret se teljes, ahogy látom)
most nem!![]()
Nem tudom mi kavar be, egy adobe acrobat-ot felraktam, el is távolítottam... Semmi.
Üdv![/quote]
Az utóbbi időben nagyon sokszor találkoztam olyan problémával, hogy véletlen fel lett függesztve a nyomtató, nálad nem fordulhatott ez elő egészen véletlenül?
Elküldve: 2004. 02. 22. 22:16
A probléma a következő: az MS WORLD 2xori telepítése után máshogy viselkedik, mint azelött! Az a gond, hogy a munkaablak nem jelenik meg indításkor hiába kapcsolom be a jelölőnégyzetben azt, hogy induljon el. Hogyan tudnám rávenni, hogy most is úgy müködjön, mint ezelött.
Egyébként az adobe acrobat ikonjait is rendszeresen odébbdobja az eszköztárban!
Kösziaválaszokat!
Elküldve: 2004. 02. 23. 21:08
idézet:
Ezt írta xspy:
Sziasztok!
A probléma a következő: az MS WORLD 2xori telepítése után máshogy viselkedik, mint azelött! Az a gond, hogy a munkaablak nem jelenik meg indításkor hiába kapcsolom be a jelölőnégyzetben azt, hogy induljon el. Hogyan tudnám rávenni, hogy most is úgy müködjön, mint ezelött.
Egyébként az adobe acrobat ikonjait is rendszeresen odébbdobja az eszköztárban!
Kösziaválaszokat![/quote]
Szia! Én eddig még csak egyszer találkoztam hasonló problémával, akkor a teljes Office eltávolítása, regisztri tisztítása aztán office ujra fel megoldotta a problémát.
Elküldve: 2004. 02. 23. 21:28
Köszi!
Elküldve: 2004. 02. 23. 22:27
idézet:
Ezt írta Signal:
Telepítés után rögtön ez van? Tény, hogy az XP (például ero˝forrásoktól függo˝en), különbözo˝ hardverekre különbözo˝ beállításokkal telepedhet (nem mintha a problémád beállítási leheto˝ségnek tu˝nne) , de azért hátha magad is teszel valamit ezért, mondjuk telepítés után?[/quote]
A helyzet az, hogy nem minden m?velet(ablakmegnyitás után) csinálja, de elég gyakran. Olyan is elôfordult, hogy elt?ntek az ikonok képei és szabályásan látszott, ahogy tölti vissza a vinyóról. nem lehet, valami memória-mizéria?
Telepítés után nem csinálok semmi különöset, ha csak az nem számít annak, hogy azonnal átváltom klasszikus módba. Mindig ugyanazokat a drivereket rakom fel (mind gyári) ugyanabban a sorrendben(alaplap/vga/hang), úgyhogy nem tudom mi lehet a gáz. Végülis nem halok bele, csak gondoltam rákérdezek, hátha másnak is volt már ilyen.
Elküldve: 2004. 02. 24. 09:04
Adott egy 16 gépes hálózat 100-as switchcsel, XP home-okkal. Egy gépen megosztok egy mappát, és arra csak (kezdetben még 6, de mostmár csak) az első 4 gép tud felcsatlakozni. A többit utána már csak akkor engedi be, ha egy kapcsolat felszabadul. Hol lehet beállítani ilyen korlátot :confused: Vagy mi lehet ennek az oka? Mert semmi ilyesmi nem lett állítva. Előre is köszi!
Elküldve: 2004. 02. 24. 18:36
[WINDOWS]+ R (futatás) ide beirod, hogy FSMGMT.MSC itt rámész a megosztások fülre és megkeresed a mappádat, kétszer kattintasz rajta és ott van ilyen, hogy korlát, meg ilyesmi. Ha itt nem müködik akkor nem tudom mi lehet a gond!
Sok sikert!
Elküldve: 2004. 02. 24. 20:00
idézet:
Ezt írta xspy:
Köszi a választ! Emlékszel még h mi az amit gyilkolni kell a registry-ből? Ha igen az jó lenne ha megirnád, az is jó ha a főkulcsokat, fellelési helyeket írod meg!
Köszi![/quote]
Bevallom, már nem emlékszem rá.De szerintem ha bármilyen regisztri tisztíto progot ráküldesz az is megteszi a magáét és akkor nem csak az Office darabjai tisztulnak ki, hanem minden egyéb felesleges maradék is.
Elküldve: 2004. 02. 24. 20:02
Elküldve: 2004. 02. 24. 20:40
idézet:
Ezt írta Rx7:
Sziasztok!
Egy égetően nagy problémám van!![]()
![]()
![]()
Nem tudok nyomtatni!
most nem!![]()
Üdv![/quote]
Megoldódott, hardver szétszed-összerak és műxik!
Elküldve: 2004. 02. 24. 20:46
hol tudom ezt pontosan beállítani, hogy engedélyezve legyen?
Thx!
Elküldve: 2004. 02. 25. 07:27
Elküldve: 2004. 02. 25. 09:33
idézet:
Ezt írta 1soproni:
Sziasztok!
Adott egy 16 gépes hálózat 100-as switchcsel, XP home-okkal. Egy gépen megosztok egy mappát, és arra csak (kezdetben még 6, de mostmár csak) az első 4 gép tud felcsatlakozni. A többit utána már csak akkor engedi be, ha egy kapcsolat felszabadul. Hol lehet beállítani ilyen korlátot :confused: Vagy mi lehet ennek az oka? Mert semmi ilyesmi nem lett állítva. Előre is köszi![/quote]
Szia!
A Desktop Windowsok max 10 csatlakozást (megosztásokhoz, nyomtatók) engednek a géphez 1 időben, ha többet szeretnél 1 időben csatlakoztatni ahoz szerver verzió kell.
üdv drag
Elküldve: 2004. 02. 25. 17:44
idézet:
Ezt írta Drag:
Szia!
A Desktop Windowsok max 10 csatlakozást (megosztásokhoz, nyomtatók) engednek a géphez 1 időben, ha többet szeretnél 1 időben csatlakoztatni ahoz szerver verzió kell.
üdv drag[/quote]
Köszönöm, ezt sem tudtam, de azért a 4 messze van a 10-től![]()
Elküldve: 2004. 02. 26. 08:51
idézet:
Ezt írta 1soproni:
Köszönöm, ezt sem tudtam, de azért a 4 messze van a 10-től[/quote]
Nézd meg a számítógép kezelés / megosztott mapák /munkamenetek ott kiderűl hány csatlakozás van , de a 10-et én a profról tudom elképzelhető az is hogy a home nál ez kevesebb.
üdv drag

Súgó
A téma zárva.