HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések II.

#41 Felhasználó inaktív   Pszihopapa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 22. 11:10

Nos, sajna nem volt időm végigfürkészni az xp-ről szóló oldalakat, így lehet hogy volt már szó kérdésemről.

Elfelejtettem kiiktatni az automatic update-et rendszeremből és vagy 35 hotfixet, sp-t telepített fel gépemre. Biztos, hogy kell ez nekem? ha az egészet lekapnám, nem javítanék többet a gépnek?

#42 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 22. 14:02

idézet:
Ezt írta Pszihopapa:
Nos, sajna nem volt időm végigfürkészni az xp-ről szóló oldalakat, így lehet hogy volt már szó kérdésemről.

Elfelejtettem kiiktatni az automatic update-et rendszeremből és vagy 35 hotfixet, sp-t telepített fel gépemre. Biztos, hogy kell ez nekem? ha az egészet lekapnám, nem javítanék többet a gépnek?
[/quote]

nem, de megpróbálhatod.. :)

#43 Felhasználó inaktív   Rx7 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 22. 14:52

3 kérdés:

- Word Angolról Magyarra beállítani,
- Automatikusan Word betöltésekor ne jelenjen meg az eszköztáron a PDF maker,
- Vonalzót a Nyomtatási elrendezési nézetben visszahozni,

hogyan lehetséges ezeket?

Előre is Thx!
New see one up road?

#44 Felhasználó inaktív   Rx7 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 22. 17:08

Sziasztok!

Egy égetően nagy problémám van! :mad: :rolleyes: :mad:
Nem tudok nyomtatni!
Nyomtatás...zzz...Egy idő után kis ablakban, hogy hibaelhárítás (méret se teljes, ahogy látom)

Pár napja még lehetett nyomtatni,
most nem! :mad:

Nem tudom mi kavar be, egy adobe acrobat-ot felraktam, el is távolítottam... Semmi. :(

Bombázzatok, meg tippekkel! Mi lehet az oka?

Üdv!
New see one up road?

#45 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 22. 17:32

Nyomtatót szedd le, majd telepitsd fel újra. Melyik Acrobat? nem maradt fent egy előző verzió, mert az be szokott zavarni.
"Légy szerény mint én..."

#46 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 22. 20:32

idézet:
Ezt írta Rx7:
Sziasztok!

Nem tudok nyomtatni!
Nyomtatás...zzz...Egy idő után kis ablakban, hogy hibaelhárítás (méret se teljes, ahogy látom)

Nem tudom mi kavar be, egy adobe acrobat-ot felraktam, el is távolítottam... Semmi. :(

Üdv!
[/quote]

Az utóbbi időben nagyon sokszor találkoztam olyan problémával, hogy véletlen fel lett függesztve a nyomtató, nálad nem fordulhatott ez elő egészen véletlenül?

#47 Felhasználó inaktív   xspy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 22. 22:16

Sziasztok!

A probléma a következő: az MS WORLD 2xori telepítése után máshogy viselkedik, mint azelött! Az a gond, hogy a munkaablak nem jelenik meg indításkor hiába kapcsolom be a jelölőnégyzetben azt, hogy induljon el. Hogyan tudnám rávenni, hogy most is úgy müködjön, mint ezelött.

Egyébként az adobe acrobat ikonjait is rendszeresen odébbdobja az eszköztárban!

Kösziaválaszokat!

#48 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 23. 21:08

idézet:
Ezt írta xspy:
Sziasztok!

A probléma a következő: az MS WORLD 2xori telepítése után máshogy viselkedik, mint azelött! Az a gond, hogy a munkaablak nem jelenik meg indításkor hiába kapcsolom be a jelölőnégyzetben azt, hogy induljon el. Hogyan tudnám rávenni, hogy most is úgy müködjön, mint ezelött.

Egyébként az adobe acrobat ikonjait is rendszeresen odébbdobja az eszköztárban!

Kösziaválaszokat!
[/quote]

Szia! Én eddig még csak egyszer találkoztam hasonló problémával, akkor a teljes Office eltávolítása, regisztri tisztítása aztán office ujra fel megoldotta a problémát.

#49 Felhasználó inaktív   xspy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 23. 21:28

Köszi a választ! Emlékszel még h mi az amit gyilkolni kell a registry-ből? Ha igen az jó lenne ha megirnád, az is jó ha a főkulcsokat, fellelési helyeket írod meg!

Köszi!

#50 Felhasználó inaktív   dlt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 23. 22:27

idézet:
Ezt írta Signal:
Telepítés után rögtön ez van? Tény, hogy az XP (például ero˝forrásoktól függo˝en), különbözo˝ hardverekre különbözo˝ beállításokkal telepedhet (nem mintha a problémád beállítási leheto˝ségnek tu˝nne) , de azért hátha magad is teszel valamit ezért, mondjuk telepítés után?[/quote]

A helyzet az, hogy nem minden m?velet(ablakmegnyitás után) csinálja, de elég gyakran. Olyan is elôfordult, hogy elt?ntek az ikonok képei és szabályásan látszott, ahogy tölti vissza a vinyóról. nem lehet, valami memória-mizéria?
Telepítés után nem csinálok semmi különöset, ha csak az nem számít annak, hogy azonnal átváltom klasszikus módba. Mindig ugyanazokat a drivereket rakom fel (mind gyári) ugyanabban a sorrendben(alaplap/vga/hang), úgyhogy nem tudom mi lehet a gáz. Végülis nem halok bele, csak gondoltam rákérdezek, hátha másnak is volt már ilyen.

#51 Felhasználó inaktív   1soproni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 09:04

Sziasztok!

Adott egy 16 gépes hálózat 100-as switchcsel, XP home-okkal. Egy gépen megosztok egy mappát, és arra csak (kezdetben még 6, de mostmár csak) az első 4 gép tud felcsatlakozni. A többit utána már csak akkor engedi be, ha egy kapcsolat felszabadul. Hol lehet beállítani ilyen korlátot :confused: Vagy mi lehet ennek az oka? Mert semmi ilyesmi nem lett állítva. Előre is köszi!
Összesen két dologra van szükség az életben WD-40 és szigetelőszalag. Ha nem mozdul pedig kellene: WD-40. Ha mozog pedig nem kellene: szigetelőszalag.

#52 Felhasználó inaktív   xspy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 18:36

Szia!
[WINDOWS]+ R (futatás) ide beirod, hogy FSMGMT.MSC itt rámész a megosztások fülre és megkeresed a mappádat, kétszer kattintasz rajta és ott van ilyen, hogy korlát, meg ilyesmi. Ha itt nem müködik akkor nem tudom mi lehet a gond!

Sok sikert!

#53 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 20:00

idézet:
Ezt írta xspy:
Köszi a választ! Emlékszel még h mi az amit gyilkolni kell a registry-ből? Ha igen az jó lenne ha megirnád, az is jó ha a főkulcsokat, fellelési helyeket írod meg!

Köszi!
[/quote]

Bevallom, már nem emlékszem rá. :( De szerintem ha bármilyen regisztri tisztíto progot ráküldesz az is megteszi a magáét és akkor nem csak az Office darabjai tisztulnak ki, hanem minden egyéb felesleges maradék is.

#54 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 20:02

Tudom nem regisztiri, hanem registry :) Az pedig, hogy miért nem emlékszem egyszerű... Régen volt manapság ilyen problémával nem találkoztam hála az égnek...

#55 Felhasználó inaktív   Rx7 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 20:40

idézet:
Ezt írta Rx7:
Sziasztok!

Nem tudok nyomtatni!

Üdv!
[/quote]

Megoldódott, hardver szétszed-összerak és műxik!
New see one up road?

#56 Felhasználó inaktív   Rx7 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 24. 20:46

WMP kodek, vagy ahhoz hasonló netes stream-nél SZVSZ letíltás miatt nincs kép,
hol tudom ezt pontosan beállítani, hogy engedélyezve legyen?

Thx!
New see one up road?

#57 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 25. 07:27

Sziasztok! A BootVis nevű csodával akadt egy kis gondom. Vagy a wingyózzal, már nem is tudom?! Progi leszed, kicsomagol, elindít, majd egy boot trace-re parancs kiad, oké minden, restart. Itt kezdődnek a gondok, a win nem indul, változatos helyeken - többszöri reset-el fűszerezve - csonttá fagy: hol a kis csík alatt fagy le, hol utána pár mp.-vel, hol a bejelentkező képernyőn, a user névre kattintás után. Ebből az állapotból működő windózt csak úgy tudok előállítani, hogy csökkentett módban a progit letörlöm (mindig létrehoz valami bootvis_sleep, vagy valami ilyesmi fájlt is), majd restart után csak az Utolsó működőképes konfiguráció-t kiválasztva (F8 után) él újra a winfos.Ez mi a faxtól lehet?
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#58 Felhasználó inaktív   Drag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 25. 09:33

idézet:
Ezt írta 1soproni:
Sziasztok!

Adott egy 16 gépes hálózat 100-as switchcsel, XP home-okkal. Egy gépen megosztok egy mappát, és arra csak (kezdetben még 6, de mostmár csak) az első 4 gép tud felcsatlakozni. A többit utána már csak akkor engedi be, ha egy kapcsolat felszabadul. Hol lehet beállítani ilyen korlátot :confused: Vagy mi lehet ennek az oka? Mert semmi ilyesmi nem lett állítva. Előre is köszi!
[/quote]

Szia!
A Desktop Windowsok max 10 csatlakozást (megosztásokhoz, nyomtatók) engednek a géphez 1 időben, ha többet szeretnél 1 időben csatlakoztatni ahoz szerver verzió kell.

üdv drag
Kép

#59 Felhasználó inaktív   1soproni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 25. 17:44

idézet:
Ezt írta Drag:

Szia!
A Desktop Windowsok max 10 csatlakozást (megosztásokhoz, nyomtatók) engednek a géphez 1 időben, ha többet szeretnél 1 időben csatlakoztatni ahoz szerver verzió kell.

üdv drag
[/quote]

Köszönöm, ezt sem tudtam, de azért a 4 messze van a 10-től :rolleyes:
Összesen két dologra van szükség az életben WD-40 és szigetelőszalag. Ha nem mozdul pedig kellene: WD-40. Ha mozog pedig nem kellene: szigetelőszalag.

#60 Felhasználó inaktív   Drag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 26. 08:51

idézet:
Ezt írta 1soproni:

Köszönöm, ezt sem tudtam, de azért a 4 messze van a 10-től :rolleyes:
[/quote]

Nézd meg a számítógép kezelés / megosztott mapák /munkamenetek ott kiderűl hány csatlakozás van , de a 10-et én a profról tudom elképzelhető az is hogy a home nál ez kevesebb.

üdv drag
Kép

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.