Lenne pár kérédem a MCE-vel kapcsolatban.
Először is hogy milyen formátumba veszi fel (mpeg2,wmv, divx) (vagy képes képes felvenni) az adásokat( beleértve a time shift-et is), hogy annak minőség mennyire testreszabható (bitráta, felbontás, stb).
A felvételi funkciói mennyire sok rétüek, értem én ezalatt, képes időzitett felvételre (esetleg meg lehet adni neki a EPG-ből?) s annak napi, heti, havi ismétlésére, s itt van e lehetőség felvételenként a felvétel tipusának (mpeg, wmv, divx) minőségének felvételkénti beállitásra?
Van e lehetőség a 2 tuneres kártyával egyszerre két adás felvételére? Van e lehetőség a felvett adások vágására vagy erre továbbra is külső programok (premier, studio) kellnek?
Én most egy gyári HTPC-t néztem ki konkrétan az acer Aspire iDea 500-t, igaz majd csak vmikor agusztus táján lesz csak kapható nálunk.
Ez egy core duo-s Viiv compatible, 2 analóg-digitális tunnerre van, HDMI kinenet, 250Gb HDD-vel DVD-rw, 7.1-es kimenet, Wifi, stb., 28 dBA- max zajszintel.
Gondolom egy ilyen készüléknél már nem lehet gond az irányitóval való kezelés, az időzitett felvételek normális kezelése altatott állapotban is.
Ha a fenti kérédesket meg tudnátok válaszoni azt nagyon megköszönném!
ui: Néztem még az ansys-nek a HTPC-it, azokon vmi saját fejlesztésü magyar nyelvü kezelőfelület van magyar részletes EPG-vel, erről rendszerről tudtok vmit?
Szerkesztette: jozsiba26 2006. 06. 16. 14:17 -kor

Súgó
A téma zárva.