Elküldve: 2006. 08. 26. 08:27
szóval srácok! szeptemberbe indul a suli és a lightosabb számitógépes napok! mit értek ez alatt? nem intenziv gép nyomogatás biggrin_2.gif hanem holt fáradtan haza érve a suliból vagy éppen a konditerem után barátnővel a kis szobába bevonulva bekapcsoljuk MEDIA CENTER-es gépünket gondolkodik.gif
Kérdésem a következő rengeteg ien program, rendszer van mostmár melyiker érdemes, és melyik ajálnátok minden napos használtra..? Amikről én hallotam : MediaPortal, és a Windows MMC rendszere... bár van több is!
Én ki szeretném használni, minden funciót részletesen! Rádió,Tv,Zene,Képek,Filmek..és még többet kihozni belőle, nem tudom lehetséges e beépitett MSN-en " vagy most marhaságot mondtam? confused.gif "
A config egy Amd 2,4 1ghz-rammal, Gf4Ti4200, PinnacleStudioPctv... nah meg egy NEC 21'colos LCD d3.gif
A másik, szeretném ha minnél gyorsabban menne az egész, pl bekapcsolom a gépet feláll a rendszer és inditopultbol már töltene is be a program és menne... szóval nem lenne a rendszer lemorzsálva! de ennek ellenére szeretném a gépemet más dolgok alá vettni mint mindig, ezek a játékok cod2 stb és strongdc++ vagy éppenséggel a minden napos totalcommanderes ftp munkáimat végezni...
Ezért kérdésem, meg lehet e oldani xp alatt esetleg 2 felhasználót... 1. My comp 2. Media comp - észre vétel, új fiók létre hozásnál gyorsabb az xp mint a lemorzsolt fiókban! bocsi hogy hosszúra nyúlt... offtopic.gif
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz |
Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D | Pinnacle TV-Tuner | Codegen 400W | Codegen 604AL-CA
Ipod Touch 2.0 customized firmware
Nokia E51 200.34.36
-> Szerverhosting,Szerverbérlés,.hu domain,tárhely