media center olcsó pc-ből, ötletek? filmnézéshet, tévézéshez mindenttudó pc
Elküldve: 2007. 03. 30. 17:31
Elküldve: 2007. 03. 30. 17:33
Olyat hogyan lehet csinálni?
A logók még mennének is, mert gondolom csak megfelelő beállítás kérdése, a kategória a porton hiányos, úgyhogy az felejtős.
De azok a logók nagyon jól néztek ki.
Valakinek ötlet?
Elküldve: 2007. 03. 31. 17:19
Nekem az lenne a problémám h nemrég vettem a Hauppange WinTvnek asszem a PVR-150-s kártyáját.
Felraktam, tipp-topp is minden, pár dolgot kivéve.
A távirányítón lévő gombok fele nem működik. Olyan mintha a vevő meg a tvirányító más sávon mennének.
Megpróbáltam má mindent, reinstall, újraconfig, minden. De semmi.
A másik:
Az 1xűbb, h nem tudom a csatik számát(ch) átírni. egyszer má sikerült de a (tvirányítós) reinstal után ugye újra kellet mindent állítani, így a csatik ugyanúgy a "sávuk" sorszámán van
=re még próbálkozok de lassan kivágom az egészat az ablakon
Segítsetek lécci.
Előre is köszi.
Elküldve: 2007. 03. 31. 22:56
Ez a guide amit csináltok nagyon jó, viszont 3 csatorna műsorfüzetét sehogy se találtam meg. 1. MTV 2. Discovery Channel 3. MGM
Ezeket hol találom meg?
Köszi.
Elküldve: 2007. 03. 31. 23:15
VKP!
Frissítettem a tvxb.init és a channelinfo.xml-t (weboldalamon)
Sajnos kiderült, hogy valamiért a Cinemax 1-2-nél (47 és 60) lefagy. Akármit is csinálok.
Ezennel ideiglenesen kiszedem őket.
Szerkesztette: Bástya elvtárs 2007. 03. 31. 23:35 -kor
Elküldve: 2007. 04. 01. 01:53
Csatolt fájl:
-
TVxb.ini (0byte)
Letöltések:: 32
Elküldve: 2007. 04. 01. 09:46
Idézet: Mykee - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 21:22
http://tv.animare.hu/
Hm?
Van itt sok nyalánkság, pl. EPG készítéshez:
http://www.softwareo....hu/WebService/
Külön kiemelve ezt:
"A webszolgáltatások használata díjmentes!"
Vagy egy kis segítség:
http://tv.animare.hu/Help/Partner.aspx
Ez az Outlookos cucc is nagy ötlet:
http://tv.animare.hu/Help/Outlook.aspx
Mykee!
Szerintem pont ezt a céget kellene "megkérni", hogy az általuk elkészített:
http://www.animare.h...annel&filter=28
xml-jüket a mi általunk ill. a TVXB általt használt (xmltv.xml) formájúra/elrendezésűre alakítsák...
Mert gyakorlatilag ők a fenti linket (rss oldal) egy tvxbnek megfelelő algoritmussal állítják elő, szerintem.
Nincs valakinek tehát ismerőse a a Softwareonline.hu-nál...?
Elküldve: 2007. 04. 01. 20:39
Lenne egy gyors kerdesem! Meglehet oldani, hogy az Operacios rendszer indulasa nelkul (vista) elinduljon a media center vagy power cinema? Egy dell laptopnal lattam iyet, hogy lehetett komplett a rendszert inditani vagy csak siman a media centert, ami valami cyberlinkes progi volt.
Masik kerdesem az lenne, hogy melyik hazat ajanlanatok legjobban egy ilyen media center elkeszitesehez?
termeszetesen most elkezdem az regebbi hozzaszolasokat elolvasni..
Elküldve: 2007. 04. 02. 12:16
Még egy kérdés, a media centerben hogy a fenében tudnám rávenni a tunerem, hogy a mühöldvevö egységet is be lehessen hozni a video bemeneten..
Mármindent próbáltam de semmi
a lényeg az, hogy az egyik antennabemenetén van egy kábeltv-s kábel ahol jönnek a csatornák + lenne egy müholdvevöm a video bemeneten...
valaki?
Elküldve: 2007. 04. 02. 16:53
Idézet: Gandalf - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 11:16
Még egy kérdés, a media centerben hogy a fenében tudnám rávenni a tunerem, hogy a mühöldvevö egységet is be lehessen hozni a video bemeneten..
Mármindent próbáltam de semmi
a lényeg az, hogy az egyik antennabemenetén van egy kábeltv-s kábel ahol jönnek a csatornák + lenne egy müholdvevöm a video bemeneten...
valaki?
Vagy egyik, vagy másik.
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
Elküldve: 2007. 04. 02. 17:31
meglesem ausztriát..
na nem müxik egyik országgal sem...
Most a video bemenetén be van dugva és be is van kapcsolva a müjüldvevö..
a 2 antennabemeneten ha a felsön van a kábéltv bedugva, akkor kiirja, hogy tv signal: antenna, utána scan és semmit nem talál, ha a másik antenna bemenetbe dugom, akkor nem irja ki a tv signal: antenna cuccot, scannelek és ugyan ugy semmi..
az elején mikor kérdezi hány tunert akarok konfigolni, 2-öt mondok neki, de egyet adva se müködik..már kezd tele lenni a tököm
Szerkesztette: Gandalf 2007. 04. 02. 18:06 -kor
Elküldve: 2007. 04. 02. 21:19
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
Elküldve: 2007. 04. 02. 21:29
Idézet: VKP - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 20:19
de hol választasz?
Nem tudok semmit választani..bemegyek a tv signal setup-ba, megkérdi hány tunert akarok állitani 1-et vagy kettöt, rákérdez az osrszágkódra, utána töltöget a netröl, majd az epg-t löné be, majd rámegy valami service keresésre ahol nem talál semmit..ennyit tudok állitani...szerintem vagy a dvb-t akaná eröltetni vagy tv antenna signált nézhet a kábel helyett..szal ennyi...
már mindent próbáltam, de akármit akárhová dugok semmi eredmény..
hol választod te a satellitet?
Elküldve: 2007. 04. 02. 22:38
a pinnacle vista alá való cuccát a netröl töltöttem és egy exe file volt amit elinditva felnyomta magát, csak éppeg az mce updateket felejtette el felrakni..kézzel kicsomiztam a setupolót és lám volt egy mce update nevü vista alá is való cuccos..felrakván mostmár látja az analóg részt kiválóan
mondjuk még kép a képben nincs, de ez is nagy eredmény
Elküldve: 2007. 04. 03. 16:36
Köszi a választ előre is.
Üdv :szutyis
Elküldve: 2007. 04. 03. 21:17

Súgó
A téma zárva.