Idézet: didyman - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 23:11
Pite, ezt már kérdezted valahol, ugye?

Akkor is azt válaszoltam, hogy megy be két szál szigetelt vékonka derót a kifelé jövő kábelkorbács felőli oldalon található, nagyméretű tekercsbe. Az lesz az. Nem tudom, de mintha rémlene, hogy megtaláltuk valami közeli képen

A venti pedig sokkal halkabb nem lesz valószínűleg. Próba: Ha bekapcsolod a tápot (tehát tuti hideg minden benne) akkor halkabb? Ha nem, akkor csak másik típusú ventivel tudsz rajta segíteni.
Beszéltük, nem találtuk. De asszem bordára rögzítettet kerestünk. Óóó, mikor bekapcsolom semmi hangja. De 10 perc múlva

!
Ellenállások vszínű azért enm értek sokat, mert ennek a tápnak van potis változata is, gondolom ismered. Sejtésem szerint (sőt,tuti) az elektronika dettó, és abban is olyan védelem van, hogy hiába tekrem le teljesen, ha ő úgy gondolja, akkor ad még neki kakaót. Hát, az ellenállásokat mintha letekretem volna a potit, kigolyózta

.
Vettem 44ohmosat, az megy a 36os helyére, a 22es helyére meg a 36os. Bár azon még gondolkozom, hogy jó -e úgy, hogy a kinti 8cmes legyen jobban lefojtva, vagy nem. Szerintem azért legyen az jobban lefojtva, mert az a hangosabb; azt hallom kintről sokkal jobban és a radiátor ventije úgy is elhúzza onnan a levegőt, nem og a tápban rekedni.
b variáció szerint meg akkor a 9cmes alsó és a 8cmes5Vos hátsó túl sok levegőt fúj be, amit ő egyedül csak ilyen szélzajosan tud kifújni. Kisérletezgetni nem fogok, tartály rajta, és negyed napos büntetés szétszedni a tápot

.