"Segítsetek plíz!!! Egy hete raktam kábé újra a masínt, fájintos lett nagyon, ment mint az állat, amíg egyszercsak gondoltam egyet, hogy az addig 220-as FSB-n vígan szaladó gépet egy kicsit feljebb tornázzuk (én marha...) 225-nél mentettem a BIOS-t de a win már nem volt hajlandó felállni, egy kékhalált dobott a köv tartalommal:
"...A rendszerben található ACPI BIOS nem teljesen felel meg az ACPI előírásainak. Frissítse a BIOS-t blablabla... ha a legújabb BIOS nem felel meg az ACPI előírásainak, szöveges telepítési módban ki tudja kapcsolni az ACPI módot. Ehhez F7 bill... blabla...erről nem kap visszajelzést...blabla..."
CMOS CLEAR, Load defaults megtörtént, eredmény ugyanaz, akárhányszor elindítottam a gépet, kékhalálozott.
Nnna most, a gond ott van, hogy egy üres partícióra - Vista volt rajta - toltam rá egy új installt, telepítgetném a meghajtókat, mígnem csak windózhoz méltatlanul
Na ez lenne a kérdésem, aki tud, az plz segítsen, köszi!!!"
A fejlemény az, hogy újra raktam tegnap a wint, viszont ha a 160-as is rá van kötve az nV SATA-ra, a 2-esre, akkor kékhalálozik. Ha lehúzom tökéletes, most is úgy gépezek. Valaki?
szerk.: vegyesek az érzelmeim az ASUS-okkal, az első lapom (A7N8X) egy memória feszültség emelés után adta be a kulcsot, az A8V-vel semmi gondom nem volt, ez meg rövid, két hetes ismeretség után kóstolgat...
Szerkesztette: bigsee 2006. 12. 30. 07:33 -kor

Súgó
A téma zárva.