HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#1181 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 26. 17:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Freemann - Dátum: 2011. 04. 26. 16:32

Sziasztok kedves fórumozók!

Egy kis segítséget szeretnék kérni "sima" WPA crakhez mert ha jól olvastam akkor eddig a WEP az amit lehet crackelni. De ha nem akkor elnézést kérek a tudatlanságom miatt. Alapszintű felhasználónak mondanám magam ilyen téren mint a crack. De már egy ideje foglakoztat a WPA és társai, "amin szeretném magam túltenni". Mindenki érti mire is gondolok valójában.
Válaszotokat és segítségeteket nagyon szépen köszönöm.

Üdv:Freemann

Előrször is töltsd le a Backtrack4-et erről a weboldalról a download menüponton belül a legújabb verziót : http://www.backtrack-linux.org/
Utána Poweriso-val írd ki DVD-re mint képfájl : http://www.poweriso.com/
Ha ez megvan a Bootolási folyamat következik amit sztem már tudod h kell beállítani a BIOS menüben.
Miután ez is megvan nézz egy videót hogyan is kell csinálni : http://www.youtube.c...h?v=zJp5LY6vcuc ez ráadásul magyar is.
Ahhoz h WPA-t tudj törni kell egy szótár : http://www.megaupload.com/?d=7RN6ZB2E nemtudom ebbe benne van e a jelszó, ha igen akkor mákod van. Ha elakadsz vhol akkor szólj, nemcsak én hanem sok ember válaszol a problémádra idővel. :D

#1182 Felhasználó inaktív   Freemann 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 19:06

Itt

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 04. 26. 17:53

Előrször is töltsd le a Backtrack4-et erről a weboldalról a download menüponton belül a legújabb verziót : http://www.backtrack-linux.org/
Utána Poweriso-val írd ki DVD-re mint képfájl : http://www.poweriso.com/
Ha ez megvan a Bootolási folyamat következik amit sztem már tudod h kell beállítani a BIOS menüben.
Miután ez is megvan nézz egy videót hogyan is kell csinálni : http://www.youtube.c...h?v=zJp5LY6vcuc ez ráadásul magyar is.
Ahhoz h WPA-t tudj törni kell egy szótár : http://www.megaupload.com/?d=7RN6ZB2E nemtudom ebbe benne van e a jelszó, ha igen akkor mákod van. Ha elakadsz vhol akkor szólj, nemcsak én hanem sok ember válaszol a problémádra idővel. :D

Szia!

Köszönöm a hozzászólásodat és a segítő linkeket! :) Nagyon jól esik a segítséged! Odáig már eljutottam korábban hogy VMware Workstationnal viruális gépben megnyitottam már win 7 alatt stb.Volt egy hosszabb Youtube-os videó ami alapján beállítottam lásd itt Olyan problémám van vele hogy se internet hozzáférést nem tudtam össze hozni a virtuális gépben lévő BT4íFinallal se a wlan0 helyére nem tudtam beállítani megfelelően a wifimet. Nekem a gépben Broadcom 802.11 b/g wifi van hogy pontosan melyik típus,sajnos azt nem tudtam megnézni(nem tudom hol lehet :$ ) És mivel gondoltam hogy azzal van a baj ezért vettem ma egy USB-n csatlakoztatható wifit TL-WN321G-t(TP-LINK),hát ezt sem látja a BT4 Final. Szerintem beállítási gondjaim vannak amiben kellene nekem segítség a videón amit linkeltem a srácnak egy régebbi VMware Workstationja van nekem a legújabb és ott már más a net beállítási panel ahol a háló kártyákat be kell állítani. Szóval nekem első sorban ott kellene egy pontos beállítás az új Workstationhoz és utána azon belül a BT 4 hez. Szerintem. De várom a véleményed,véleményeteket.
Köszönöm. :)

#1183 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 21:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Freemann - Dátum: 2011. 04. 26. 19:06

Itt

Szia!

Köszönöm a hozzászólásodat és a segítő linkeket! :) Nagyon jól esik a segítséged! Odáig már eljutottam korábban hogy VMware Workstationnal viruális gépben megnyitottam már win 7 alatt stb.Volt egy hosszabb Youtube-os videó ami alapján beállítottam lásd itt Olyan problémám van vele hogy se internet hozzáférést nem tudtam össze hozni a virtuális gépben lévő BT4íFinallal se a wlan0 helyére nem tudtam beállítani megfelelően a wifimet. Nekem a gépben Broadcom 802.11 b/g wifi van hogy pontosan melyik típus,sajnos azt nem tudtam megnézni(nem tudom hol lehet :$ ) És mivel gondoltam hogy azzal van a baj ezért vettem ma egy USB-n csatlakoztatható wifit TL-WN321G-t(TP-LINK),hát ezt sem látja a BT4 Final. Szerintem beállítási gondjaim vannak amiben kellene nekem segítség a videón amit linkeltem a srácnak egy régebbi VMware Workstationja van nekem a legújabb és ott már más a net beállítási panel ahol a háló kártyákat be kell állítani. Szóval nekem első sorban ott kellene egy pontos beállítás az új Workstationhoz és utána azon belül a BT 4 hez. Szerintem. De várom a véleményed,véleményeteket.
Köszönöm. :)

Szerintem felejtsd el a WMware workstatoint. Ez egy tanács. Én is ezzel kezdtem de szívtam vele nem csak én hanem sok fórumozó is , nem érzékelte a kártyámat meg semmi chipsetet. Van egy jó hírem hogy az usb wifiddel majd tudsz törni netet mivel támogatotja az aircrack-ng.Tehát komolyan: nincs más választásod mint kiírni a Backtrack 4 Release ISO fájlt amit már említettem. Enélkül nem haladsz sehová, igaz 2 giga kb. És fontos szerintem hogy ezt ne csak live cd-ként használd hanem teljes operációs rendszerként, tehát fel kell telepítened persze a szívás hogy angol az egész. Sztem egyelőre elég ez neked mert látom komolyan kezdő vagy,mint én de én már elmélyültem jobban a témában :) Egyelőre csináld meg ezt utána majd a többit. Ha nem tudod hogy kell telepíteni akkor írd le.

#1184 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:51

Heló mindenki. Van nekem pár worldlistem, csak az a baj hogy szinte mind angol, tehát semmi rag meg ilyesmi nem szerepel a szavak szerkezetében hanem angol nyelvjárás szerint van :s . És ugyebár magyarországi vagyok és jólenne egy magyar wordlistet is beszerezni. Ha valakinek van egy magyar szótárfáljja akkor az legyen szíves írjon le egy-két linket ahol be lehet szerezni ilyesmiket.Előre kössz :)

#1185 Felhasználó inaktív   Freemann 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 17:43

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 04. 26. 21:05

Szerintem felejtsd el a WMware workstatoint. Ez egy tanács. Én is ezzel kezdtem de szívtam vele nem csak én hanem sok fórumozó is , nem érzékelte a kártyámat meg semmi chipsetet. Van egy jó hírem hogy az usb wifiddel majd tudsz törni netet mivel támogatotja az aircrack-ng.Tehát komolyan: nincs más választásod mint kiírni a Backtrack 4 Release ISO fájlt amit már említettem. Enélkül nem haladsz sehová, igaz 2 giga kb. És fontos szerintem hogy ezt ne csak live cd-ként használd hanem teljes operációs rendszerként, tehát fel kell telepítened persze a szívás hogy angol az egész. Sztem egyelőre elég ez neked mert látom komolyan kezdő vagy,mint én de én már elmélyültem jobban a témában :) Egyelőre csináld meg ezt utána majd a többit. Ha nem tudod hogy kell telepíteni akkor írd le.

Szia!

Először is kijavítanám a te általad használt kifejezést. Nem netet szeretnék törni hanem WPA-t szeretnék crackelni.Másrészt a telepítéshez várnám a további segítséget,mivel gondolom nem úgy kell telepíteni mint egy XP-t :)

#1186 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 19:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Freemann - Dátum: 2011. 04. 28. 17:43

Szia!

Először is kijavítanám a te általad használt kifejezést. Nem netet szeretnék törni hanem WPA-t szeretnék crackelni.Másrészt a telepítéshez várnám a további segítséget,mivel gondolom nem úgy kell telepíteni mint egy XP-t :)

AJJ!! A WPA az a net biztosnság egyik fajtája, és ha azt töröd akkor már netet törsz Kép xD . Na de mind1. Be tudod bootolni a DVD-t ? Ha ez meg van akkor látnod kell magad előtt az asztalt kb olyan mint XP. Utána a bal felső sarokban van egy olyan ikon hogy install.sh azthiszem de nembiztos. Egy ikon van az egész asztalon :D . Utána pofon egyszerű a telepítés, könnyebb mint xp-nél. Annyi az egész hogy kiválasztod a nyelved meg minden és le OK-zod az egészet. Az egyik résznél kb fél órát is várni kell vagy többet az a partícionálás rész. Majd azthiszem újraindul. Mikor újraindul a géped 2 akkor ott lesz kb 5 rész ami a backtrack részhez tartozik. Nyomsz egy entert és a jelszó felhasználónév root password : toor .

#1187 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 29. 07:59

azzal nem árt tisztában lenni, hogy dictionary alapú töréssel csak PSK autentikációt lehet piszkálni.

-C0pp3rM!n3-

#1188 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 09:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 04. 29. 08:59

azzal nem árt tisztában lenni, hogy dictionary alapú töréssel csak PSK autentikációt lehet piszkálni.

A nem PSK alapú mivel piszkálható?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1189 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 12:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 04. 29. 07:59

-C0pp3rM!n3-

A mi környékunk mindegyik hálózat PSK :D . Amúgy akkor a többit nem is lehet feltörni ha már nem PSK, vagyis pre-shared key. Szerintem a legtöbb router ilyen.

#1190 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 29. 13:04

Akkor ezek szerint nem szabadna WPA2 PSK-t használnom a gagyi routeremen (11 karakteres, nem gyenge, szótárazhatatlan jelszóval jelenleg)? Azért PSK-n van 802.1X helyett, mert néha okostelókkal is kapcsolódok, aztán azokat elég nehezen állítottam be, nem akartak kapcsolódni, végül PSK-val ment.

Szerkesztette: Raynes 2011. 04. 29. 13:04 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1191 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 11:38

Hát látom nem nagyon vannak magyar szótárok ha mégis azért dobjatok egy linket :) . Ha nincs akkor majd csinálnék egyet. Ha van valakinek valamilyen ötlete szívesen várom. Én szótárokra gondoltam vagy valamilyen helyesírásellenőrző progira amiben rengeteg szó van. A google most nem volt a barátom :s , max ilyen 2-3 megás kis szótárt dobott ki ami ugyebár "semmi". Ha tudnátok valamilyen nagyobb progikat amiből "ki lehet szedni" a szavakat akkor segítsetek.

#1192 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 14:05

Mióta nincsenek moderátorok, azóta már a netfeltörés is legális a hávéesvén.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#1193 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 30. 14:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 04. 30. 15:05

Mióta nincsenek moderátorok, azóta már a netfeltörés is legális a hávéesvén.

Lassan drogot is árulhatunk.
Make love not Wor.

#1194 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 20:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 04. 29. 14:04

Akkor ezek szerint nem szabadna WPA2 PSK-t használnom a gagyi routeremen (11 karakteres, nem gyenge, szótárazhatatlan jelszóval jelenleg)? Azért PSK-n van 802.1X helyett, mert néha okostelókkal is kapcsolódok, aztán azokat elég nehezen állítottam be, nem akartak kapcsolódni, végül PSK-val ment.

WPA/WPA2 pre-shared key-t de facto csak bruteforceszal lehet törni dictionary alappal. A hangsúly a titkosítási algoritmuson van. A probléma alapja a TKIP, amiben hasonló gyengeséget találtak, mint a WEP-ben. Ezért is kezdtek el gondolkozni komplexebb enkapszulációs algoritmuson, ez lett az AES. Viszont az AES sem tökéletes, az algoritmusra szintén vannak törési technikák. Más kérdés, hogy ezt még nem tudták implementálni wireless környezetben. De ami késik ...

-C0pp3rM!n3-

#1195 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 21:33

Hé freeeman neked írtam privát üzetnetet majd nézd már meg.

#1196 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 14:12

Aki ért a crunch nevű wordlist generáló programhoz az légyszíves írjon hogy hogyan is kell használni mert nekem nem sikerül. Coppermine te biztos tudod hogy kell. Előre kössz.

Szerkesztette: sajtattila 2011. 05. 02. 14:13 -kor

#1197 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 04. 30. 21:35

Viszont az AES sem tökéletes, az algoritmusra szintén vannak törési technikák. Más kérdés, hogy ezt még nem tudták implementálni wireless környezetben. De ami késik ...

Nebazz R3'zB4'ny4. AES hogy törhető nem wireless környezetben? Ha tényleg így van a TrueCrypt AES, 7-zip, Rar állományaimat átkódolom és használhatatlanok a linuxos, titkosított fájlrendszerek is.

Valamint ezek szerint törekedjek mégis a 802.1X használatára, mert az szótárral sem törhető. Jól értem?

#1198 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 21:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 05. 03. 17:12

Nebazz R3'zB4'ny4. AES hogy törhető nem wireless környezetben? Ha tényleg így van a TrueCrypt AES, 7-zip, Rar állományaimat átkódolom és használhatatlanok a linuxos, titkosított fájlrendszerek is.

Valamint ezek szerint törekedjek mégis a 802.1X használatára, mert az szótárral sem törhető. Jól értem?

Az AES algoritmikus koncepciójában találtak gyengeségeket. Az AES komplexitása miatt viszont ezek "csak" teoritikus támadási lehetőségek, melyek jelenleg még elképzelhetetlen nagy számítási időt igényelnek. Épp ebből adódóan sem a mezei emberek, sem egy vállalat nem képes magát az algoritmust feltörni. (ha nagyon elvetelmült gondolatai lennének az embernek, akkor még esetleg az elosztott rendszerekben lehetne gondolkodni).

-C0pp3rM!n3-

#1199 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 05. 17. 21:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Pcyard - Dátum: 2011. 05. 17. 09:59

Használt és új pc alkatrészek kedvező áron garanciával!
Cikkek,hírek a számítástechnika világából.

www.pcyard.fw.hu

monitor,alaplap,memória,merevlemez,videókártya

Ne itt hirdess már, ez a fórum nem a reklámokról szól...

#1200 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 05. 30. 15:31

Hali. Lehet h nemide tartozik de mindegy. Azt hogy lehetne megcsinálni hogy ha bekapcsolom a gépet akkor fusson egy program rendesen de a futó programok között ne láccon a jobb alsó sarokban? Én például egy keylggerre gondoltam. Bekapcs a gépet és az "áldozat" azt sem tudja hogy fut a gépén a progi :) .

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.