HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#241 Felhasználó inaktív   spacer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 26. 10:48

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. febr. 25., szombat - 22:37

DSL user egyből mailcím is szokott lenni.

Chello-ja van.

#242 Felhasználó inaktív   khiraly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 01. 21:05

Idézet: n@rby - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 14:40

nekem is van de azért annyira nem isteniteném akkor már a senao kártya

En szivesen vennek egy OriNOCO gold/silver kartyat. (b/g v. a/b/g)
Megvan meg? (8470-WD, 8471-WD)

Hol lehet itthon kapni ilyen kartyat?

Kineztem meg par kartyat, de sajnos egyiket se kapok itthon:
SMC2532W-B honlap: http://href.hu/x/14p1 , adatlap: http://www.smc.com/f...532WB_ds_ww.pdf
Senao SL-3054CB

Nem tud valaki boltot ahol a fentiek valamelyiket meg tudnam venni?

Khiraly

Szerkesztette: khiraly 2006. 03. 01. 21:35 -kor

Ha csak az ismert dolgok erdekelnenek, lakatosnak mentem volna.

#243 Felhasználó inaktív   khiraly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 01. 21:07

Idézet: spacer - Dátum: 2006. febr. 25., szombat - 19:21

Hali!!!
Csak egy egyszerű kérdésem lenne. Hogy tudok figyelmeztetni vkit, hogy totálisan védtelen a WLAN kapcsolata???  Sajnos de nem tudom melyik szomszéd lehet az.  :D 
Vagy netezzek egyszerre két szolgáltatótól??? :cool:

Pedig egyszeru: Sniffeled a halot, es megnezed, hogy miket hasznal. Eleg valoszinu hogy atlag vindozos arccal van dolgod -> MSN feregprogramot is hasznalja, aminek minden csomagban benne van a felado es a cimzett emailcime(userneve)!;)

Szoval megkeresed MSN-en, es szolsz neki, hogy luzer vagy eccsem! ;)

#244 Felhasználó inaktív   khiraly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 01. 22:50

Bocsanat, hogy telespammelem a topikot, de vegigneztem, hogy milyen kartyakat lehet itthon venni, hatha mast is erdekel.

Aireplay (gondolom mindenki emiatt vesz uj kartyat;) imho csak madwifi driverrel megy (atheros chipset).

Az alabbiakat lehet kapni itthon:
SMC WCB-G (7,916 Ft/9,499 Ft)
http://users.hu/term...p?termekID=6108
http://www.smc.com/f...%5CDS_WCB_G.pdf
(ezt most megtalaltam olcsobban is: 4480/5376 Ft a demandban)

D-Link DWL-G650 (6.934 Ft/8.321 Ft)
http://www.depo.hu/?pn=product&c_main=68&c...=123&p_id=15032
ftp://203.126.164.142/ftp/pdfs/products/D...DWL-G650_ds.pdf

D-Link DWL-AG650 (14.400 Ft/17.280 Ft)
http://www.depo.hu/?pn=product&c_main=68&c...=123&p_id=19994
ftp://203.126.164.142/ftp/pdfs/products/D...WL-AG650_ds.pdf

A datasheeteket vegignezve a legjobb valasztas az DWL-AG650 lenne, dehat megicsak 14 rugo (bar a proxim orinoco meg 28 netto). Viszont az SMC csak 4500 Ft. Ezt meg talan szejjel is barkacsolnam (kulso antenna), mivel kulso antenna csatlakozo egyiken sincs.

Remelem masnak is hasznos volt ez a kis szosszenet.

Szerkesztes: meg a veteli erzekenysegeket ideirom, hogyha nem akartok datasheet-et olvasni.
DWL-G650
veteli erzekenyseg(max): -89dBm
adas: 15dBm +- 2dBm

DWL-AG650
veteli erzekenyseg(max): -94dBm
adas: 15dBm +- 2dBm

SMC WCB-G
veteli erzekenyseg(max): -89dBm
adas(max): -17dBm
beepitett antenna: 1.5dBm

Az osszesnek beepitett antennaja van, csak a tobbinel nem irnak konkret erteket.

Szerkesztette: khiraly 2006. 03. 01. 22:57 -kor

#245 Felhasználó inaktív   khiraly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 01:58

Megtalaltam eletem kartyajat:
400mW, Atheros chipset, etc:
http://www.routersho...?products_id=94

17500Ft, SENAO NMP-8602 Plus miniPCI adapter 400mW

Ami aggaszt:
Kép

Itt egy komplett leiras, hogyan kell atirni a BIOS-t, hogy mas kartyat is bevegyen:
http://www.richud.co...n-104-Bios-Fix/

Felek tole. Az en notebookom hp nx9105, szerintem ebbe is csak hp wlan kartyat lehet betenni (broadcom vagy intel chipsetest).

Valaki probalkozott mar BIOS atirasaval, hexeditor segitsegevel?

Szerkesztes: Talaltam meg egy HowTo-t. Ez nem a BIOS-t cseszegeti, hanem a kartya ID-jet irja at:
http://www.dagarlas....article0001.php
(sajnos ehhez modositani kell drivert, ami linux alatt nem gond, de win alatt csak hexeditorral lehet nekiugrani)

Szerkesztes2: Ugy nezem, hogy a compaq r3000 (ami lenyegeben hpnx9105, csak radeon kartya van benne, es nem nvidia) is bios lockos. Ami a legrosszabb, hogy a bios mintha cheksum-ot is szamolna. Szoval hiaba modositom a biosban a whitelist-et, hogy elfogadja az uj kartyamat, ha cheksumot szamol ra nem fog megegyezni a regivel.
Itt talaltam ra erre a problemara: http://www.wimsbios.com/phpBB2/viewtopic.p...highlight=r3000

Szoval hezitalok hogy csinaljam. Valoszinu a kartya EEPROMjat fogom atirni, de akkor csak linuxszal fog mukodni, bar ezen a laptopon meg nem volt windows, dehat jo erzes, hogy akar azt is tehetnek ra;)

Khiraly

Szerkesztette: khiraly 2006. 03. 02. 02:33 -kor

#246 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 05:53

Azért én elgondolkoznék azon, hogy milyen hűtést tegyek rá...
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#247 Felhasználó inaktív   khiraly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 13:46

Idézet: VKP - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 4:53

Azért én elgondolkoznék azon, hogy milyen hűtést tegyek rá...

ha nekem irtad: A fenti senao kartya a 400mW -hoz kepest meglepoen keveset fogyaszt, es nyugodtan bele lehet tenni notebookba.

Mas:
A kovetkezo kartyakat meg tudna valaki nezni nekem (akinek van felhasznalo neve/jelszava) a hrp.hu oldalon?
http://href.hu/x/14qt

Proxim ORiNOCO 11 b/g PC Card Silver - WORLD (ext. Connector) (Cikkszam: 8471-WD)
SMC EliteConnect 2.4GHz/5GHz High Power Wireless Cardbus Adapter (Cikkszam: SMC2536W-AG EU)

Az SMC kartya jobban erdekel.

#248 Felhasználó inaktív   Abdul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 19:04

Üdv!

Tudtok olyan progit, amivel megtudok pingelni valakit és annak az ip-címjéhez tartozó MAC-at is kodobja...? Az IP scan-nel próbálkoztam, de azzal nem működött. Még egy kérdés, ha a hálóm két ugyan olyan MAC számmal rendelkező kártya tartózkodik akkor ott ugyan úgy min t két azonos IP-nél ütközés lép fel?
2 Hétig offline leszek,

#249 Felhasználó inaktív   khiraly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 20:16

Idézet: Scooby Doo - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 18:04

Üdv!

Tudtok olyan progit, amivel megtudok pingelni valakit és annak az ip-címjéhez tartozó MAC-at is kodobja...? Az IP scan-nel próbálkoztam, de azzal nem működött. Még egy kérdés, ha a hálóm két ugyan olyan MAC számmal rendelkező kártya tartózkodik akkor ott ugyan úgy min t két azonos IP-nél ütközés lép fel?

<i>Tudtok olyan progit, amivel megtudok pingelni valakit és annak az ip-címjéhez tartozó MAC-at is kodobja...?</i>
Megpingeled, inditasz egy ethereal-t es nezed a csomagokat. Ugyanazon a belso halon meg rajta van a MAC adress is. Csak internetre nem megy mar ki. (ethernet protokoll resze a MAC adress).

<i> Még egy kérdés, ha a hálóm két ugyan olyan MAC számmal rendelkező kártya tartózkodik akkor ott ugyan úgy min t két azonos IP-nél ütközés lép fel?</i>

Altalaban erre az a valasza a switchnek/routernek, hogy mindket portjat levagja a halorol.
Szoval ha MAC adresst akarsz hamisitani (gondolom erre megy ki a jatek), es tenyleges MAC utkozes van, akkoro mind a ketto dugojat kitiltja a router, szoval magadat is es akit hamisitasz is megszivatsz.

Khiraly

#250 Felhasználó inaktív   Abdul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 17:20

Akkor tud nekem mondani valaki olyan progit, amivel a pingelt gép MAC címét is megtudom?
2 Hétig offline leszek,

#251 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 17:37

Idézet: Scooby Doo - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 17:20

Akkor tud nekem mondani valaki olyan progit, amivel a pingelt gép MAC címét is megtudom?

khiraly írt valamit, kipróbáltad?  :think:
Azt nem írtad, hogy lan-on vagy neten akarod megvalósítani.
Mi is a célod azzal, hogy megtudod a MAC címet?

#252 Felhasználó inaktív   Abdul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 17:55

Elméletileg a Neten és a Lan-on is szeretném megtudni, jó lenne, mert a suliban, MAC címre adják a gépekre a netet, és ha átírom egy másik címre akkor onnan is tudnék netezni és letölteni... :)
2 Hétig offline leszek,

#253 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 13:27

Idézet: Scooby Doo - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 16:55

Elméletileg a Neten és a Lan-on is szeretném megtudni, jó lenne, mert a suliban, MAC címre adják a gépekre a netet, és ha átírom egy másik címre akkor onnan is tudnék netezni és letölteni... :)

Pofaleszakadás, hogy ehhez itt a fórumon kér valaki segítséget. Bár lehet, hogy ekkorát változott a világ mostanában, de ez akkor is elszomorító lenne.
Jóhogy nem netet akarsz lopni vmi publikus szolgáltatótól és ahhoz kérsz segítséget.
:down:
www.kevenet.hu

#254 Felhasználó inaktív   Abdul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 16:54

Idézet: mip - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 13:27

Pofaleszakadás, hogy ehhez itt a fórumon kér valaki segítséget. Bár lehet, hogy ekkorát változott a világ mostanában, de ez akkor is elszomorító lenne.
Jóhogy nem netet akarsz lopni vmi publikus szolgáltatótól és ahhoz kérsz segítséget.
:down:

Már bocs, Én csak segítséget kértem, de elvileg itt mindenki ezt akarja kipróbálni nem... Én csak annyit akartam megtudni, hogy melyik az a program amivel a pingelt gép MAC címét megtudnám, ennyi.. semmilyen mást nem akartam már bocs, igaz új vagyok még de a többit magamtól is kitalálom... Ennek a témának, nem az lenne pont a feladata, hogy a saját vagy a szolgáltatón mikrós hálózatát tesztelje, és ebben benne van az is hogy összejön egy hálózat feltörése, vagy nem sikerül... Ja és köszi a segítséget...  :down:
2 Hétig offline leszek,

#255 Felhasználó inaktív   black-user 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 17. 20:57

Sziasztok !

Wep töréssel kapcsolatban lenne kérdésem.
Intel pro wireless 2200BG kártyám van, és a speciálisan ehhez készült Auditor Cd-t használom.
(auditor-200605-02-no-ipw2100.iso ) A kártya működik is vele.
Saját wep-el kódolt hálómon tesztelgettem, de az Aerodump nem kap el egy IV-t sem, viszont a csomagok száma szépen emelkedik (van adatforgalom). Vajon én rontottam el valamit, vagy az IPW2200bg nem alkalmas a dologra ? :confused:
Az egészet egyébként a  http://www.crimemach...epcracking.html oldalon található animáció segítségével próbáltam ki. Ott persze műxik...
Akinek van tippe, hogy mit rontottam el, vagy mi a probléma kérem irja meg.
Köszi !

#256 Felhasználó inaktív   khiraly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 19:58

Idézet: Scooby Doo - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 16:55

Ezt nem igazan ertem.

Ha nem ugyanazon az alhalon vagy, akkor a MAC address-t mar nem tudod meg szerintem. (ethereal van winre is btw, megnezheted)

Hogy konkretumot is irjak (szerintem erre gondolhatsz):
0. Beballagsz a gepterembe
1. ipconfig /all a celgepen
2. sajat laptopod mac addresset beallitod erre (van par kB-os program ra winre, linuxon egyertelmu)
3. celgep kabele kihuz
4. kabel sajat laptopba bedug

Idézet

1. Valahol el kell kezdeni.

2. Publikus wlan szolgaltatot ertesz alatta?
En nem latok erkolcsi akadalyat annak, hogy valaki feltorje es hasznalja. Meg is magyarazom:

* Ezek a wlan szolgaltatok az ISM savban garazdalkodnak. Pont annyi joga van ott lenni, mint neked. Sot nemelyiknek megvan az a rossz szokasa, hogy 3-4 csatornat is lefoglal a wlanbol, igy olve meg a tobbi wlan routert (egyreszt nincs eleg csatorna, masreszt egyik csatorna zavarja a masikat)

* Ezek a wlan szolgaltatok megolik az ingyenes torekveseket (http://en.fon.com, http://radiuz.net/logon.jsp)

Szerintem ennek a topiknak ez lenne az ertelme:

Elutazol valahova, es surgosen netre van szukseged (pl. menetrend, skype, akarmi). Mire befizeted, kiderited, hogy kell es kinek, mar nincs is szukseged a netre (pl lekested a vonatod). Raadasul rakat net gazdajat szinte lehetetlen elerni (10emeletes haz aljaban latsz 4 halot, ugyan kihez csongetsz be, hogy ugyan hadd netezzek mar 4 percet?)

Udv,
Khiraly

#257 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 03. 20. 20:17

Idézet: khiraly - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 19:58

En nem latok erkolcsi akadalyat annak, hogy valaki feltorje es hasznalja. Meg is magyarazom:

Elutazol valahova, es surgosen netre van szukseged (pl. menetrend, skype, akarmi). Mire befizeted, kiderited, hogy kell es kinek, mar nincs is szukseged a netre (pl lekested a vonatod). Raadasul rakat net gazdajat szinte lehetetlen elerni (10emeletes haz aljaban latsz 4 halot, ugyan kihez csongetsz be, hogy ugyan hadd netezzek mar 4 percet?)

Nézőpont kérdése, egy csomóan nem látják erkölcsös akadályát annak sem, hogy kirámolják a lakásod, vagy éppen megrugdaljanak az utcán 3 forintért.

A sürgős netre meg nem kellene már ennyire parázni, hogy laptop meg komplett feltörőcuccos van Nálad, de mobiltelefon meg dialupos net elérés már nincs? Azért nem kellene ennyire görbíteni, majd egyszer ajánlom, hogy időnként lopják meg a MATÁvos telvonaladat, mert csak 10 forintot telefonáltak el róla, és az simán kibírható, hisz Neked nem számít, Neki meg fontos 1 perces telefonálása akadt, mert csak.

Remélem az élet majd belédrúg párat, oszt tanulsz belőle kiccsávó... Ha lekésted a vonatod, akkor menetrend bammeg, kint van minden állomáson, vagy úgyis mindegy, én legalábbis ilyeneknek úgy indulok neki, hogy több pályaudvar is ki van nyomtatva (mostanában digitálisan PDA-n is, de hátha lemerül), aztán késés/szopószorzó tényezők beleszámolva.
Make love not Wor.

#258 Felhasználó inaktív   khiraly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 21:12

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 19:17

Nézőpont kérdése, egy csomóan nem látják erkölcsös akadályát annak sem, hogy kirámolják a lakásod, vagy éppen megrugdaljanak az utcán 3 forintért.

A sürgős netre meg nem kellene már ennyire parázni, hogy laptop meg komplett feltörőcuccos van Nálad, de mobiltelefon meg dialupos net elérés már nincs? Azért nem kellene ennyire görbíteni, majd egyszer ajánlom, hogy időnként lopják meg a MATÁvos telvonaladat, mert csak 10 forintot telefonáltak el róla, és az simán kibírható, hisz Neked nem számít, Neki meg fontos 1 perces telefonálása akadt, mert csak.

Remélem az élet majd belédrúg párat, oszt tanulsz belőle kiccsávó... Ha lekésted a vonatod, akkor menetrend bammeg, kint van minden állomáson, vagy úgyis mindegy, én legalábbis ilyeneknek úgy indulok neki, hogy több pályaudvar is ki van nyomtatva (mostanában digitálisan PDA-n is, de hátha lemerül), aztán késés/szopószorzó tényezők beleszámolva.

Idézet

... meg komplett feltörőcuccos van Nálad, de mobiltelefon meg dialupos net elérés már nincs?

GPRS miota neteleres? Johogy a fustjeleket nem szamoljuk ide.

Idézet

Remélem az élet majd belédrúg párat, oszt tanulsz belőle kiccsávó...

1. ez egy szakmai forum, valamit beneztel.
2. itthoni netemet barki hasznalhatja, en se korlatozom. Szoval ha en nem halok bele, hogyha mas benez parszor es hasznalja a netemet, akkor mas se biztos, hogy belehal.

Nem ertem a hangnemet. Ha valaki nem akarja, hogy hasznaljak a wlanjat, akkor le tudja titkositani, technikai akadalya nincs.

#259 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 21:25

Én úgy tudom, hogy alapvető emberi jog az, hogy ha dolgozol, akkor lehessen vagyonod. Sajnos ez kiegészül azzal, hogy tűzzel-vassal védened kell azért, hogy ne lopják el. Kérdem én, hogy azok után, hogy 2x törtek be hozzám és vitték el az összes cuccom, azok után még én adjak ingyen netet? A másik, hogy ha nem a létminimum 10%-a lenne a legalapabb szélessávú előfizetés, akkor talán meggondolnám énis... Menetrendes dologról meg annyit, hogy ha nincs 300 forintod arra havonta, hogy wapon megnézz egy menetrendet, akkor dobd el a telefonod és kommunikálj füstjelekkel, hátha az olcsóbb...

Szerkesztette: VKP 2006. 03. 20. 21:25 -kor

Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#260 Felhasználó inaktív   calibra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 23:58

Ezeken jót röhögök:)

Aki engedi, hogy betörjenek, vagy nem is titkosít az meg is érdemli... Mi van, ha pl. DC-zik a neteddel, amit tőled "lop", és pl. letőtti a legújabb Vista-t vagy mi a francot. Aztán BSA na vajon kihez fog becsöngetni??? Hozzád vagy ahhoz aki lopja a neted?

Az én Wlanom sem atombiztos, de a lehetőségeimen belül én mindent elkövetek, hogy ne jöjjön be illetéktelen:

-MAC filter az AP-n
-128 bit WEP (a cucc sajnos nem támogatja a WPA-t)
-MAC filter a routeren
-Fix ipk
-Csak a kiszemelt ipken van nat
-Minden kliens külön iptartományban (ez nem pont a betörés ellen van, de a betörőt is összezavarhatja)
-Nincs DHCP

Ha ide bejön vki, azt 1-2 napon belül észreveszem, mert simán ip és mac ütközés lesz nagyon hamar, és a jogos felhasználó pattog majd, ha nincs netje. Ilyen még nem volt, így 95%-ra mondhatom, h még nem jött be senki:) Azért 95, mert mi van ha éjjel nyomja, és a kliens akkor persze már alszik. Na de ott az ap logja, amit azért néha-néha megnézek, és azért feltűnne, ha reggel 4-kor lenne csatizás, és ismerem annyira azt a pár klienst, aki nálam nyomul, hogy nem netezik éjjel.

Egyszer volt, hogy látom pislákolni a switchet, mikor már jó késő volt. Már én is ki voltam kapcsolva... Gyorsan bekapcs, már már örültem, hogy na elkapok egy betörőt:) Érdekes lett volna:) De aztán nagyon hamar kiderítettem, hogy jogos a pislákolás:)

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.