HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#261 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 03. 21. 00:09

Idézet: khiraly - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 21:12

GPRS miota neteleres? Johogy a fustjeleket nem szamoljuk

Én hétvégenként 9 kilobiten nyomom, ha télleg olyan drámai létfontosságú dolgok múlnak rajt, akkor szervert lehet adminolni, mailt olvasni, menetrendet nézegetni, tehát gprs arra bőven elég, hogy menetrendet pár perc alatt megnézd? Igen. Akkor kusss.

Saját neted meg úgyis csak addig lesz teljesen nyílt, míg  ssomszéd nem vesz laptopot, oszt véletlen rá nem jön, hogy ingyé lehet havi 100 gigát lewarezolni. Elvégre miért ne lehetne, Te is ezt csinálnád, nem?
Make love not Wor.

#262 Felhasználó inaktív   zwodka 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 21. 07:47

Hát az előző hozzászólásokból is látszik, hogy igen külömbőzően értékelünk dolgokat. Kinek a pap, kinek a papné 8nekem a lánya :-) De az viszont tisztán látszik, hogy ki milyen értékrendet hozott otthonról magával - feltörni/lopni, nem feltörni/visszaélni. Tisztán neveltetés/felfogás kérédése... szerintem
Részemről, legszívesebben én is nyitottan hagynám a WLAN-om, de sajnos nem bízok feltétlenül minden emberben. Sajnos már vannak rossz tapasztalataim :-(

#263 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 09:33

Azért szerintem nem csak neveltetés kérdése (noha az is benne van természetesen.) Nem árt tisztában lenni azzal, hogy a magyar törvények (is) büntetik a számítógépes rendszerekbe való illetéktelen behatolást.

#264 Felhasználó inaktív   khiraly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 11:05

Idézet

Én hétvégenként 9 kilobiten nyomom, ha télleg olyan drámai létfontosságú dolgok múlnak rajt, akkor szervert lehet adminolni, mailt olvasni, menetrendet nézegetni, tehát gprs arra bőven elég, hogy menetrendet pár perc alatt megnézd? Igen. Akkor kusss.

Voip megy? Skype megy? Nem.
Hangnemet mar egyszer kikertem magamnak. Legyel olyan kedves, es latogass mas oldalt/forumot, ha nem tudsz ember modjara viselkedni.

Idézet

Saját neted meg úgyis csak addig lesz teljesen nyílt, míg  ssomszéd nem vesz laptopot, oszt véletlen rá nem jön, hogy ingyé lehet havi 100 gigát lewarezolni. Elvégre miért ne lehetne, Te is ezt csinálnád, nem?

Attol, hogy a net nyilt nem kovetkezik, hogy 100 GB-ot warezolna le az illeto. Van QoS, prioritas, etc.

Tobben nem latnak tovabb a sajat boldogulasuknal. Ha kicsit is korbeneznetek, akkor rajohetnetek, hogy Bp-en a wlan lefedettseg annyira jo, hogy lazan ki lehetne valtani a mobilszolgaltatokat. Egy skype kepes mobiltelefon kellene mindosszesen. Tudom ez alom, de amilyen onzoek az emberek (es kapzsik a mobilszolgaltatok) az is marad.

Btw gprs szamomra amugyis lehetetlen, nincs mobilom. Szoval nem 300Ft/ho lenne, ha szeretnek.

Meg egyszer: technikailag teljes mertekben megoldhato, hogy csak a szabad savszelessegedet adod oda a vendegeknek. Ez kinek faj? (Mondjuk a hozzaallasotok tipikus. Ha en cocksucker vagyok, legyen mindenki mas az.)

Idézet

Saját wep-el kódolt hálómon tesztelgettem, de az Aerodump nem kap el egy IV-t sem, viszont a csomagok száma szépen emelkedik (van adatforgalom). Vajon én rontottam el valamit, vagy az IPW2200bg nem alkalmas a dologra?

Probalj letolteni egy .iso-t netrol (pl: ftp.fsn.hu), es ugy mar eleg valoszinu hogy ossze tudsz szedni 300.000 IV-t.
Kicsit hosszadalmas, de legalabb rajosz, hogy ez lehetseges. Ha ez megvan akkor lehet probalkozni az aireplay-jel. Az aireplay nem mukodik minden kartyaval. A fenti tutorialon atheros chipsetes kartyat hasznalnak.

Atheros chipsetes kartyanal meg madwifi-old driverrel erdemes probalkozni. Az ujat patchelni kell, lassan haladnak vele.

Idézet

...azért, hogy ne lopják el.

Definialni kellene, hogy mit tartunk lopasnak. Ha valaki a te folos savszelessegedet hasznalja, akkor az miert is lopas? En nem tartom lopasnak, bar a szolgaltatom igen. Nekem nem okoz kart vele.

Idézet

Kérdem én, hogy azok után, hogy 2x törtek be hozzám és vitték el az összes cuccom, azok után még én adjak ingyen netet?

Ugyanazoknak adnad a netet, akik betortek hozzad? Vagy mostmar mindenki mocskos betoro a szemedben? Btw, ha valaki egy pzs-t ker az utcan toled, akkor elhajtod?

Idézet

Mi van, ha pl. DC-zik a neteddel, amit tőled "lop", és pl. letőtti a legújabb Vista-t vagy mi a francot. Aztán BSA na vajon kihez fog becsöngetni??? Hozzád vagy ahhoz aki lopja a neted?

Hat ha kijon hozzad, es nem talalja nalad a Vistat, akkor volt egy folos koruk. Vagy neked is van felnivalod?;)
Filmet/zenet pedig legalis letolteni Mo-n.

Szerkesztette: khiraly 2006. 03. 21. 11:21 -kor

Ha csak az ismert dolgok erdekelnenek, lakatosnak mentem volna.

#265 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 11:27

Eleg fura a te erv rendszered.

"Definialni kellene, hogy mit tartunk lopasnak. Ha valaki a te folos savszelessegedet hasznalja, akkor az miert is lopas? En nem tartom lopasnak, bar a szolgaltatom igen. Nekem nem okoz kart vele."

Ugye az sem lopas, ha a te autodat amikor nem hasznalod, elviszi valaki allandoan ?
Biztos orulsz neki, hogy segitettel egy raszorulonak ezzel.
Vagy bekoltozik a hazadba az engedelyed nelkul, mert van egy ures szobad.

Szerkesztette: Jakuza 2006. 03. 21. 11:28 -kor

My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#266 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 11:31

Idézet: khiraly - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 11:05

Definialni kellene, hogy mit tartunk lopasnak. Ha valaki a te folos savszelessegedet hasznalja, akkor az miert is lopas? En nem tartom lopasnak, bar a szolgaltatom igen. Nekem nem okoz kart vele.

Ugyanazoknak adnad a netet, akik betortek hozzad? Vagy mostmar mindenki mocskos betoro a szemedben? Btw, ha valaki egy pzs-t ker az utcan toled, akkor elhajtod?

Papírzsebkendőre vadászókat szimpátia alapján el lehet dönteni, ha százan sorbanállnak, akkor inkább nem adok senkinek. Netnél kicsit nehezebb, nomeg forgalomkorlátos csomagom van, aztán reggeltől nem vagyok otthon, a felettem lakó meg majd szépen töltikézhet, egyetemben a fél utcával? Oszt ircről kitiltják az IPmet, vagy éppen spammolnak kettőt?

A biztonságról nem is beszélve, hogy a nevem alatt cselekedhet bármit, esetleg a belső hálózatomat kell jobban elkülöníteni. Ez erőforrás, meg technikai igényes. Ergo pénzbe kerül.

De igazán írhatnál egy lakcímet, ezentúl odajárok a ház elé netezni, mert ez már nagyon ilyen "ami a Tied az az enyém is duma", gondolom minden arra felé járót meghívsz egy sörre, mert jó arcok, vagy mittomén :-)

Érdekes gondolkodásmód, de kíváncsi lennék, hogy gyakorlatban miképpen működik, vagy ha éppen nekem van szükségem a netre akkor most kirúgjam őket, vagy ne rúgjam ki őket? Magamnak építettem, magamnak fizetem, nem hotspot. Ha nincs mobilod, akkor kártyás telefont alapban előbb találsz, mint free netet, bár érdekes látvány utcáról laptoppal skypeolni, menetrendet nézegetni. Gyanítom fele nem gyakorlati dolog.

Nekem az, még gprs nélküli wapon is néztem menetrendet, teljesen gyorsan/egyszerűen el lehetett intézni. Ha nincs mobil, akkor kinyomtatod előre, feltéve, hogy lsuta vagy kivárni a sort az információnál.

Szóval ide jutottunk onnan, hogy meg akarsz törögetni hálózatokat ott helyben fél nap alatt, mert jön a vonat :-) Sovány melléduma.
Make love not Wor.

#267 Felhasználó inaktív   khiraly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 13:24

Idézet

Ugye az sem lopas, ha a te autodat amikor nem hasznalod, elviszi valaki allandoan ?
Biztos orulsz neki, hogy segitettel egy raszorulonak ezzel.
Vagy bekoltozik a hazadba az engedelyed nelkul, mert van egy ures szobad.

Egyik pelda se jo. Kocsit nem adsz oda masnak mert amortizalodik, benzin kell bele, kilometerora van benne, es meg ossze is torheti. Masik szobaba se koltozzon be, mert takaritani kell, kulcs kell neki, es ottragad 5 ev mulva, etc.

Idézet

Gyanítom fele nem gyakorlati dolog.

Nehany (lehetseges) gyakorlati dolog:
1. Fr-ban levo haverral telefonaltam, szegeden levovel szintugy.
2. Leveleimet megneztem.
3. Ismerosnek segitettem telepiteni a gepet, es kellett neki (hirtelen!) par driver. Az ut oda 2 ora volt, lehetetlen lett volna hazajonni, es mar amugyis jonni akartam.
4. Digitalis fenykepezorol kepeket akartam attolteni, de hianyzott program hozza. (Otthoni nettol 1300km-re voltam)

Persze ezek mind csak elmeleti elkepzelesek, es en se batoritok senkit se arra, hogy mas netjet feltorje. Itt mindenki az otthoni netjet probalgatja, tesztelgeti, mint en is.

Szerintem ennek a topiknak technikai problemakkal kellene foglalkoznia. Aki emocionalis oldalrol szeretne megkozeliteni, az menjen az indexre.

#268 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 18:56

szerintem meg aki azt hiszi, hogy itt elfelejtheti a moralis kerdeseket ELOBB olvassa el a forumszabalyzatot!
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#269 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 19:25

Idézet: khiraly - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 12:24

...
Szerintem ennek a topiknak technikai problemakkal kellene foglalkoznia. Aki emocionalis oldalrol szeretne megkozeliteni, az menjen az indexre.

Szerintem meg az húzzon az indexre, aki nem tartja lopásnak a más netjén való lógást. Kiscsávó ezzel lemaradtál vagy 500 évet, csak akkor Robin Hood-nak hívtak volna. A gazdag embernek annyi pénze van, úgyse veszi észre azt a kis hiányt, mi? Baromira semmi közöd, hozzá, hogy aki azt az elérést megvette, mit csinál vele. Egyszerűen NEM A TIED. Ezt Magyarországon valahol Könyves Kálmán körül kezdték el megértetni a néppel. Sajnos mára ismét elő kéne venni a régi módszereket, mert kezd elfajulni a helyzet. Szóval NEM A TIED. Akkor sem ha üresjáraton megy, akkor sem a fullra van járatva. A lopás az lopás, akkor is ha jogcím nélküli használatnak nevezzük.
Azt meg már csak ráadásként írom, hogy szép csöndben el kéne gondolkodni mielőtt Jahno-t próbálod moderálni. Nem ő akart egy menetrendért nehéztüzérségi eszközökkel feltörni egy hálózatot. Csupán bosszantotta a bugyuta dumád, és elmondta véleményét.
Ez a topik bedig a wlan crack-ről szól Annak minden vonatkozásával, tehát a jogi, erkölcsi és etikai oldalt is beleértve. Te pedig pont a határmezsgye túloldalán lavírozol a Fórumszabályzat értelmében.
Gondolkozz el ezeken légyszi.
www.kevenet.hu

#270 Felhasználó inaktív   osc@r 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 21. 22:39

Idézet: khiraly - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 14:24

Egyik pelda se jo. Kocsit nem adsz oda masnak mert amortizalodik, benzin kell bele, kilometerora van benne, es meg ossze is torheti. Masik szobaba se koltozzon be, mert takaritani kell, kulcs kell neki, es ottragad 5 ev mulva, etc.

Nehany (lehetseges) gyakorlati dolog:
1. Fr-ban levo haverral telefonaltam, szegeden levovel szintugy.
2. Leveleimet megneztem.
3. Ismerosnek segitettem telepiteni a gepet, es kellett neki (hirtelen!) par driver. Az ut oda 2 ora volt, lehetetlen lett volna hazajonni, es mar amugyis jonni akartam.
4. Digitalis fenykepezorol kepeket akartam attolteni, de hianyzott program hozza. (Otthoni nettol 1300km-re voltam)

Persze ezek mind csak elmeleti elkepzelesek, es en se batoritok senkit se arra, hogy mas netjet feltorje. Itt mindenki az otthoni netjet probalgatja, tesztelgeti, mint en is.

Szerintem meg jó példa volt, csak, úgy hogy ha a kocsiddal közlekedsz, akkor az üres ülésre ülnek az emberek, mert ugye be van kapcsolva, mint a routerem.

Azért zárom le a wlan részét, mert ugye nem szeretném, ha ilyen mindenbe beleütöm az orrom emberek, ne turkáljanak a gépembe és a netemen.

De megkérdezném:

Nincs mobilod de, laptókkal szaladgálsz 1300 Km-re Franciaországba? Menny Te a ......Gondolom, most jön a válasz: szüleim vették, akkor menny oda hozzájuk és mond nekik, hogy vegyenek neked egy pannonos prepaid kártyás telefont 10 ezer Forintért, hogy ne keljen lopnod senkinek a netét. Szívesen venni fognak, hogy a kedves kisfiukból ne legyen egy közönséges tolvaj.

Neked tisztázni kell hogy mi a lopás?

Ha adok valamit az ajándék, ha pénzért adok valamit az szolgáltatás, ha nem adok semmit és Te elveszed az LOPÁS.

Csatlakoznám még ahhoz a hozzá szóláshoz is," hogy csak addig lesz nyitva otthon a hálód még a szomszéd, nem vesz egy laptókot és nem kezd el letölteni......" Rögtön bezárod miánt elindít egy utorrentet alap beállításokkal, még netedsem lesz, wlanon a saját routeredhez küszködve férsz hozzá. Akkor is érdekes lesz a dolog, ha a laptókodon tárolt barátnődről készült fényképeket a goldengate amatőr muff tárban látod viszont, mert, ugye ha bent vagyunk egy hálózatban, akkor van ott más érdekes dolog is.

Fényképezőgéphez minek program?

Tájékoztatlak a fényképező gépekhez, nem kell program, amihez kell az nem fényképezőgép csak annak látszó tárgy.

Üdv

Osc@r
ACER Aspire 3022 LMI

#271 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 23:01

Idézet: osc@r - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 22:39

nekik, hogy vegyenek neked egy pannonos prepaid kártyás telefont 10 ezer Forintért, hogy ne keljen lopnod senkinek a netét.

PDAja viszont van, meg laptop is, elvégre valamiről Skypeolni kell extrasürgősen a világ túlsó feléről a szegedi meg francia haverral. Meg előtte persze 1-2 napot helyben ücsörögni az ablak alatt, mire megtöri a netem, oszt hozzáfér :-)
Make love not Wor.

#272 Felhasználó inaktív   khiraly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 13:57

Idézet: osc@r - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 21:39

Meg mindig csak nezek magam ele. Egyszer mar szepen megkertem a tobbi forum hozzaszolot, hogy ember modjara probaljon kommunikalni. Muszaj mindenkinek elismetelnem ugyanazt?

Nem ertem, hogy miert kell szemelyesen inzultalni a masikat. Betortem hozzad? Nem. Akkor?

El vagy te tevedve, nem is kicsit.

Idézet

Nincs mobilod de, laptókkal szaladgálsz 1300 Km-re Franciaországba? Menny Te a ......Gondolom, most jön a
válasz: szüleim vették, akkor menny oda hozzájuk és mond nekik, hogy vegyenek neked egy pannonos prepaid kártyás telefont 10 ezer Forintért, hogy ne keljen lopnod senkinek a netét. Szívesen venni fognak, hogy a kedves kisfiukból ne legyen egy közönséges tolvaj.

Honnan veszed hogy 12 eves vagyok? Mi tobb, hogy a szuleimmel elek? Egyaltalan miert szemelyeskedsz?

Nem hiszem, hogy a szemelyes dolgaim rad tartoznanak. Aki a forumszabalyzatert kialt, annak jo lenne legalabb az elso pontjat elolvasnia annak.

Mobilom azert nincs mert elhagytam/elveszett/elloptak.

(csak zarojelben jegyzem meg, hogy aki ilyen szarvashibakkal ir, azt nem lehet komolyan venni. Menny->Menj, laptókod->laptopod, etc. Ezt nehogy sertesnek vedd, nem az a cel.)

Idézet

Neked tisztázni kell hogy mi a lopás?

Igen, tisztazni kell.
Peldaul sokan nincsenek tisztaban azzal, hogy otthon netet osztani LOPAS (bizonyos szolgaltatoknal).
Nincsenek tisztaban azzal, hogy netet ugyan megoszthatjak, de CSAK a sajat birtokukon belul.
Nincsenek tisztaban azzal, hogy az ISM sav attol ISM, hogy barki barmire hasznalhatja (ha adott teljesitmenyen belul marad).

Idézet

Azt meg már csak ráadásként írom, hogy szép csöndben el kéne gondolkodni mielőtt Jahno-t próbálod moderálni.

Megprobaltam raszolni, hogy ne szemelyeskedjen, ne alazza mar meg a masikat. Ugyanugy, ahogy rad is probalok radszolni, de latom remenytelen.

[quote]Fényképezőgéphez minek program?]/quote]
Ez itt egyreszt offtopik, masreszt kell.

Sajnos a szinvonal olyan melyre sullyedt, ahova mar nem tudlak titeket kovetni.

Javaslom, hogy itt fejezzuk be.

#273 Felhasználó inaktív   cmg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 16:01

Sziasztok!

Acer laptopom van, ipw 2200bg-vel. A gondom az hogy auditor alatt nem megy a wlan. A kártyát elvileg felismeri, de nem lát semmilyen hálózatot.

Tudd valaki segiteni?

Üdv.

#274 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 17:49

Idézet: khiraly - Dátum: 2006. márc. 22., szerda - 13:57

Sajnos a szinvonal olyan melyre sullyedt, ahova mar nem tudlak titeket kovetni.

Sajnos mib hozzászólásából pont azokra nem válaszoltál, amelyek lényegesek. De szerintem is jobb, ha előbb elolvasod a Fórumszabályzatot :up:

#275 Felhasználó inaktív   DankenMcL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 19:55

Idézet: cmg - Dátum: 2006. márc. 22., szerda - 15:01

Sziasztok!

Acer laptopom van, ipw 2200bg-vel. A gondom az hogy auditor alatt nem megy a wlan. A kártyát elvileg felismeri, de nem lát semmilyen hálózatot.

Tudd valaki segiteni?

Üdv.

Az miaz, hogy elvileg felismeri? iwconfig-ra mit ír ki?

"-no-ipw2100" verziót próbálod?

#276 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 08:07

Idézet: khiraly - Dátum: 2006. márc. 22., szerda - 12:57

...

:up:
Hamarabb kellett volna.
bye
www.kevenet.hu

#277 Felhasználó inaktív   osc@r 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 10:36

Nekem ne dumálj a helyes írásról, mikor egy rohadt ékezetet nem használsz!
ACER Aspire 3022 LMI

#278 Felhasználó inaktív   cmg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 12:13

Idézet: DankenMcL - Dátum: 2006. márc. 22., szerda - 20:55

Az miaz, hogy elvileg felismeri? iwconfig-ra mit ír ki?

"-no-ipw2100" verziót próbálod?

no-ipw2100 ezt is meg backtrack-et is. Egyik se megy.

iwconfig:

eth1    radio off  ESSID:off/any  /csak hardvergombbal tudom bekapcsolni utána

eth1    unassiciated  ESSID:off/any

Találtam valami Wireless manager nevü progit, ott tudok hálózatokat keresni, de ott se talál semmit.

#279 Felhasználó inaktív   calibra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 13:52

Én annyit szeretnék kérdezni, hogy notival minden mostani wlan kártyesz támogatott ezekkel a crack-es cuccokkal? Vannak ugye a Broadcom wlanok notiba, és az Intel-ek.

És esetleg USB-s kütyük is mennek a crack cd-kel?

Mert saját hálóm hatótávolságának tesztelésére azon gondolkozom, hogy olyan USB-s wlan kártyával próbálkoznék, aminek van antenna csatlakozója, és kimennék szabadba egy biquad-al (talán parabolába is befognám) és tesztelgetném az antennát is és a hálómat is...

Van egyáltalán olyan USB-s kártya, aminek van antenna csatija?

Köszi!

szerk:
Hatótávolság és crack dolog persze nem függ össze. A kettőt egymástól függetlenül lehet csinálni. Nyilván ha hatótávolságot tesztelek, akkor nem fogok leállni hackelni a saját hálómat:) azt majd a szobából csak kíváncsiságként:)

Szerkesztette: calibra 2006. 03. 25. 13:54 -kor

#280 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 14:32

Idézet: osc@r - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 10:36

Nekem ne dumálj a helyes írásról, mikor egy rohadt ékezetet nem használsz!

az ékezet nemhasználása nem ugyanaz, mint amikor vki nemtud tisztességesen mondatot szerkeszteni (pl vesszők hiánya, vagy túlzott használata), illetve adott szavakat konzekvensen képtelen leirni. mi van, ha nincs a billzetén magyar ékezet?

azt a kisstílű "vegyen anyukád neked eztis meg aztis" személyeskedésed meg már szerintem emlegetni sem kell, annyira gáz volt.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.