Idézet
Én hétvégenként 9 kilobiten nyomom, ha télleg olyan drámai létfontosságú dolgok múlnak rajt, akkor szervert lehet adminolni, mailt olvasni, menetrendet nézegetni, tehát gprs arra bőven elég, hogy menetrendet pár perc alatt megnézd? Igen. Akkor kusss.
Voip megy? Skype megy? Nem.
Hangnemet mar egyszer kikertem magamnak. Legyel olyan kedves, es latogass mas oldalt/forumot, ha nem tudsz ember modjara viselkedni.
Idézet
Saját neted meg úgyis csak addig lesz teljesen nyílt, míg ssomszéd nem vesz laptopot, oszt véletlen rá nem jön, hogy ingyé lehet havi 100 gigát lewarezolni. Elvégre miért ne lehetne, Te is ezt csinálnád, nem?
Attol, hogy a net nyilt nem kovetkezik, hogy 100 GB-ot warezolna le az illeto. Van QoS, prioritas, etc.
Tobben nem latnak tovabb a sajat boldogulasuknal. Ha kicsit is korbeneznetek, akkor rajohetnetek, hogy Bp-en a wlan lefedettseg annyira jo, hogy lazan ki lehetne valtani a mobilszolgaltatokat. Egy skype kepes mobiltelefon kellene mindosszesen. Tudom ez alom, de amilyen onzoek az emberek (es kapzsik a mobilszolgaltatok) az is marad.
Btw gprs szamomra amugyis lehetetlen, nincs mobilom. Szoval nem 300Ft/ho lenne, ha szeretnek.
Meg egyszer: technikailag teljes mertekben megoldhato, hogy csak a szabad savszelessegedet adod oda a vendegeknek. Ez kinek faj? (Mondjuk a hozzaallasotok tipikus. Ha en cocksucker vagyok, legyen mindenki mas az.)
Idézet
Saját wep-el kódolt hálómon tesztelgettem, de az Aerodump nem kap el egy IV-t sem, viszont a csomagok száma szépen emelkedik (van adatforgalom). Vajon én rontottam el valamit, vagy az IPW2200bg nem alkalmas a dologra?
Probalj letolteni egy .iso-t netrol (pl: ftp.fsn.hu), es ugy mar eleg valoszinu hogy ossze tudsz szedni 300.000 IV-t.
Kicsit hosszadalmas, de legalabb rajosz, hogy ez lehetseges. Ha ez megvan akkor lehet probalkozni az aireplay-jel. Az aireplay nem mukodik minden kartyaval. A fenti tutorialon atheros chipsetes kartyat hasznalnak.
Atheros chipsetes kartyanal meg madwifi-old driverrel erdemes probalkozni. Az ujat patchelni kell, lassan haladnak vele.
Idézet
...azért, hogy ne lopják el.
Definialni kellene, hogy mit tartunk lopasnak. Ha valaki a te folos savszelessegedet hasznalja, akkor az miert is lopas? En nem tartom lopasnak, bar a szolgaltatom igen. Nekem nem okoz kart vele.
Idézet
Kérdem én, hogy azok után, hogy 2x törtek be hozzám és vitték el az összes cuccom, azok után még én adjak ingyen netet?
Ugyanazoknak adnad a netet, akik betortek hozzad? Vagy mostmar mindenki mocskos betoro a szemedben? Btw, ha valaki egy pzs-t ker az utcan toled, akkor elhajtod?
Idézet
Mi van, ha pl. DC-zik a neteddel, amit tőled "lop", és pl. letőtti a legújabb Vista-t vagy mi a francot. Aztán BSA na vajon kihez fog becsöngetni??? Hozzád vagy ahhoz aki lopja a neted?
Hat ha kijon hozzad, es nem talalja nalad a Vistat, akkor volt egy folos koruk. Vagy neked is van felnivalod?

Filmet/zenet pedig legalis letolteni Mo-n.
Szerkesztette: khiraly 2006. 03. 21. 11:21 -kor
Ha csak az ismert dolgok erdekelnenek, lakatosnak mentem volna.