WLAN crack for Windows
Elküldve: 2006. 04. 12. 09:17
A probléma a következő:
Szakdolgozatot írok Vezetéknélküli hálózatok biztonságtechnikája címmel.
Már minden megvan, kivéve a labort. Itt egy konkrét feltörést kéne végrehajtani,
csakhogy winXP alatt.Sok probléma lépett fel a többnyire linuxos eljárások miatt.
Kimondottan XP-s eljárásokat kell bemutatni, tehát linux kizárva, így sok feltörő
program kiesett. Van egy két progi, ami 'elvileg' kompatibilis, de megvan szabva
a kártyák típusa, amit persze majdnem lehetetlen beszerezni.A kérdés ill. kérés
konkrétan az lenne, hogy tudna-é valaki segíteni, melyik programmal próbálkozzak,
illetve milyen wlan kártyával (persze laptophoz), vagy ha sehogysem lehetséges,
akkor lehet e emulálni linux rendszert XP-n? sajnos az időm fogy, a leadási határidő
meg egyre csak közeledik, ezzel meg végeznem kéne. Remélem lezs ember aki érti mit
kérek és ha lehet a qkacka@freemail.hu ra dobjanak mailt akik tudnak segíteni.
köszönök minden segítséget előre is.
ui.: most letöltöttem egy ilyet, megpróbálom mit csinál, de minden segítséget nagyon megköszönök.
Molnár Gábor
Elküldve: 2006. 04. 12. 09:45
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
Elküldve: 2006. 04. 12. 10:49
Idézet: VKP - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 9:45
szia! szal az a probléma, hogy megnéztem iwconfiggal a dolgot a konsolba írtam, és ezt dobta vissza: lo - no wireless extensions
eth0 - no wireless extensions
szerintem ez nem jó hír, most mitévő legyek, mert a Kismet így else indul, mivel a csatolót nem érzékeli.
Elküldve: 2006. 04. 13. 09:13
Idézet: MolnarGabor - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 10:49
szerintem ez nem jó hír, most mitévő legyek, mert a Kismet így else indul, mivel a csatolót nem érzékeli.
A konkrét kérdés akkor az lenne még, hogy milyen kártya típusokat ismer fel az Auditor?
Erről, hol lehet olvasni? Pesze utána még egy sor próbálkozás lesz, de az első ugye, hogy lássa a wlan kártyát, mert szerintem nem látja...
Elküldve: 2006. 04. 13. 10:14
Idézet: MolnarGabor - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 8:13
Erről, hol lehet olvasni? Pesze utána még egy sor próbálkozás lesz, de az első ugye, hogy lássa a wlan kártyát, mert szerintem nem látja...
Szerintem ha az aircrack felismeri, akkor az auditornak is fel kell:
link
Elküldve: 2006. 04. 13. 10:47
Idézet: MolnarGabor - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 11:49
Mi a kártyád pontos típusa?
Elküldve: 2006. 04. 13. 10:59
Idézet: Sipi- - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 10:47
Olyan laptopot használok, amiben van wlan, kettő ien van most jelenleg egy Acer Travelmate 662LMI (intel pro wlan 54g), a másik egy Fujitsu Siemens Lifebook E4010 (ennek a típusát most nemtom). De van EDIMAXos kellékek, bt.: EW-7317UG ill pcm.: EW-7108PCG. Namost nekem a D-link termékek is jók, de ha neked van olyan típusod, amit felismer az Auditor és még a boltokban is kaphatok, akkor írd meg légyszi.
Köszi a segítséget előre is...
Elküldve: 2006. 04. 13. 16:08
Tehát a Cygwin kell neked, nekem is ez van fent az Xp alatt.
Próbálkozz, sok sikert !
http://cygwin.com/
Elküldve: 2006. 04. 18. 19:54
Idézet: MolnarGabor - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 11:45
kifutok az időből...
Multkor küldtem egy PÜ-t. Volna egy eladó pci-os kártyám ami megfelelne neked ha gondolod.
Elküldve: 2006. 04. 19. 18:53
Elküldve: 2006. 04. 21. 20:57
Idézet: maxrad1580 - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 17:53
például ez
Elküldve: 2006. 05. 05. 20:27
Idézet: MolnarGabor - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 10:13
Leginkább PRISM2 chipsetes kártyákkal müködik szó nélkül, aztán van még jópár amihez létezik driver auditor alá.
Elküldve: 2006. 05. 07. 19:31
Egy kis segítségre lenne szükségem. Csak nemrég kezdtem el a WLAN hálókkal foglalkozni. Nagyon érdekel a WLAN hálózatok feltörése, de kizárólag csak szakmai szempontból!!!
Egy PRISM2 chipsetes kártyám van, és linux alatt bütykölök. A gondom a következő lenne:
Érzékelem a hálózatot, bár a jel eléggé gyenge.
Elindítom a kismet -et, és frankón megy.
A kérdésem az lenne, hogy ez azt jelenti, hogy ez valóban egy nem titkosított hálózat???
Mivel az egész városunk le van fedve vele, ezért nem hiszem, hogy az lenne. Meg nem is tudok rá kapcsolódni.
Okoskodtam, és a kismet-el szereztem MAC címet. De a szokásos linux parancs " ifconfig wlan0 hw ether xx:xx:xx" hibát ad. Gondolom a kártyám valahogy nem támogatja. Viszont Fedora 5 alatt van egy vizuális hálózat beállító, ami segítségével sikerült átállítani. De így sem engedett fel a hálóra.
Az ismerődömnek van előfizetése, de mivel nem ért a gépekhez, csak azt tudta mondani, hogy "valami jelszót kellett megadni a bekötéskor". Gondolom abból lett generálva valamilyen kód.
Kérdésem az lenne, hogy milyen lehetőség van ilyenkor, hogy elérjem a hálózatra való fellépést???
Biztos van még valami azonosítási mód. De hogyan tudhatom meg ezt???
Ismétlem, csak szakmai szempontból érdekel a dolog!!!
Elküldve: 2006. 05. 07. 20:38
Idézet: MolnarGabor - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 10:17
A probléma a következő:
Szakdolgozatot írok Vezetéknélküli hálózatok biztonságtechnikája címmel.
Már minden megvan, kivéve a labort. Itt egy konkrét feltörést kéne végrehajtani,
csakhogy winXP alatt.Sok probléma lépett fel a többnyire linuxos eljárások miatt.
Kimondottan XP-s eljárásokat kell bemutatni, tehát linux kizárva, így sok feltörő
program kiesett. Van egy két progi, ami 'elvileg' kompatibilis, de megvan szabva
a kártyák típusa, amit persze majdnem lehetetlen beszerezni.A kérdés ill. kérés
konkrétan az lenne, hogy tudna-é valaki segíteni, melyik programmal próbálkozzak,
illetve milyen wlan kártyával (persze laptophoz), vagy ha sehogysem lehetséges,
akkor lehet e emulálni linux rendszert XP-n? sajnos az időm fogy, a leadási határidő
meg egyre csak közeledik, ezzel meg végeznem kéne. Remélem lezs ember aki érti mit
kérek és ha lehet a qkacka@freemail.hu ra dobjanak mailt akik tudnak segíteni.
köszönök minden segítséget előre is.
ui.: most letöltöttem egy ilyet, megpróbálom mit csinál, de minden segítséget nagyon megköszönök.
Molnár Gábor
Kezdetnek talán ez?
Elküldve: 2006. 05. 07. 23:46
Szóval hallottam egy aplikácioról amivel lehet olyat csinálni,hogy egy WIFI kártyával lehet egyszerre több
Hát ez egy picit illegális az tuti,de ez csak egy próba lenne egy tanulmányhoz.
A végére egy Routeres kérdés.
Ha frissítem a firmware-t előtte jó ha feljegyzem a beállításokat,vagy a frissítés nem befolyásolja a beállításokat?
Elküldve: 2006. 05. 09. 19:23
Elküldve: 2006. 05. 10. 11:15
Elküldve: 2006. 05. 10. 18:25
iwconfig -ra mit ír?
Elküldve: 2006. 05. 11. 09:59
Idézet: DankenMcL - Dátum: 2006. máj. 10., szerda - 18:25
iwconfig -ra mit ír?
lo no wireles extensions
eth0 no wireles extensions
Ezt írja ki

Súgó
A téma zárva.