HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#361 Felhasználó inaktív   calibra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 03. 14:40

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 15:04

igy van.

Atheros meg prism chipsetes kártyákkal lehet vmit kezdeni. a tiedbe nemtom mi van,de kell hozzá linuxos driver, vagy win-es ami müködik is és ndiswapper-el tudod használni linux alatt is. de sztem max hálot scannelni tudsz netstumbler-el

Az enyém egy HPQ 7400-as egy beépített Broadcom "csodával"... Ezzel szeretnék vmit kezdeni. De akkor feladom.

A dologról viszont nem szállnék le, és szeretném kipróbálni a dolgot elsősorban win alatt.

Van valaki, akinek van tapasztalata olyan téren, hogy vennék egy xy pcmcia kártyát (ami tuti jó win alá is: prism v. atheros chipset), ezt betolnám, és ezzel okoskodnék kicsit az aircrack wines cuccokkal?

Mondjatok pls. egy olyan konkrét pcmcia kártyát (chipsetnek természetesen utána tudok én is járni, annál többet jelentene egy konkrét gyártó+típus), amivel win alatt nem lesz semmi gond, és az aircrack cuccok sem akadnak össze a fizikailag el nem távolítható beépített cuccal.

Köszi

#362 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 11. 03. 14:58

Idézet: satukan - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 20:26

Lenne egy kérdésem, ami remélhetőleg nem túl bugyuta!
Egy wireless hálózatra fel tudok menni, ami nem oszt ki ip címet? Manuálisan próbálgattam a szokásos 192.168.x.x-eket, de nem működik és még a routert sem látom!

Kérdés mi a router címe... Ha 10.0.0.1 akkor gépednek adsz 10.0.0.2-őt, aztán gateway és DNS a 10.0.0.1, aztán már megy is.
Make love not Wor.

#363 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 15:00

Orinoco silver nekem ment, senao 5354 ment, az egyik pcmcia, a másik minipci, együtt is ment a kettő, nem kellett kiszedni. Egyébként a te "fizikailag el nem távolítható beépített cuccod" is valószínúleg minipci-os, tehát kiszedhető. Ha mégsem akkor bocs...
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#364 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 15:35

Idézet: fcseh - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 15:10

Na igen, de hogy derited ki, hogy mi a router IP cime?

Hááát, csak emlékszem rá, hogy mire konfigtam, ha meg nem, akkor resetelem.
Make love not Wor.

#365 Felhasználó inaktív   calibra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 21:18

Idézet: VKP - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 16:00

Orinoco silver nekem ment, senao 5354 ment, az egyik pcmcia, a másik minipci, együtt is ment a kettő, nem kellett kiszedni. Egyébként a te "fizikailag el nem távolítható beépített cuccod" is valószínúleg minipci-os, tehát kiszedhető. Ha mégsem akkor bocs...

Valszeg igazad van... Erre nem gondoltam, hogy ezek a notis cuccok is kiszedhetők. Nem igen buheráltam még a notimat, mert garis. Hagyom addig békén, meg másét sem buheráltam még:)

Köszi az infot, nézek körül lehet-e kapni vhol.

#366 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 22:21

Idézet: fcseh - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 15:50

Mondjuk egy céges routerre kell igy rácsatlakoznod és nem tudod mi az IP cime a routernek.

Ha júzer vagyok, akkor van felelőse. Olyna nincs, hogy egy cégnél netre ráengednek, de másik gépen egy bit erejéig sem nézhetem meg az IPbeállítást. Ne sarkítsunk kérem, router vagy az enyém, oszt csinálok vele amit akarok, vagy a cégnél van felelőse, vagy így jártam, marad a dráút.
Make love not Wor.

#367 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 15:56

Szerintem vicces, hogy a teljesen amatör kérdésekre nem válaszol senki, mert nyilvánvaló, hogy mire megy ki a játék, de azokra a kérdésekre, amik már a részletekre kérdeznek rá, simán mennek a válaszok.
Ilyensmire gondolok például: "Hogyan tudom feltörni a wifi hálózatomat?" -> nagy csend, aztán Jahno burkoltan közli, hogy tudjuk, hogy rosszban sántikálsz. :)

#368 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 18:54

Idézet: olinka - Dátum: 2006. nov. 9., csütörtök - 15:56

Ilyensmire gondolok például: "Hogyan tudom feltörni a wifi hálózatomat?" -> nagy csend, aztán Jahno burkoltan közli, hogy tudjuk, hogy rosszban sántikálsz. :)

De legalább olvasnák el a topikot. Én isletöltöttem valami auditor CDket, szoptam vele, megállapítottam, hogy hülyeség az egész, aztán kész.
Make love not Wor.

#369 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 22:36

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. nov. 9., csütörtök - 17:54

De legalább olvasnák el a topikot. Én isletöltöttem valami auditor CDket, szoptam vele, megállapítottam, hogy hülyeség az egész, aztán kész.

Pedig működik ám. Múltkori Auditorban is találtam egy nagy piros gombot "Hack NASA" felirattal, megnyomtam és egyből fékezett egy fekete autó a ház előtt...  :D
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#370 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 21:17

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. nov. 9., csütörtök - 19:54

én leszedtem backtrack cd-t, nagyon jo. igaz semmire nem jutottam mert szar a wlan kártyám,de ez van.
amugy én végigolvastam a topicot az elejétöl fogva mert érdekelt, utána elolvastam pár weboldalon lévö anyagot és lényegébe mindent megtudtam a dologrol. sztem ezt bárki megteheti. aki nem tudja miez csak azt hiszi,h lenyom egy gombot és máris kész minden annak nem itt a helye és tényleg nincs értelme válaszolni. Pedig szivesen segitenék én is értelmes kérdésben.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#371 Felhasználó inaktív   Visi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 16. 17:10

Sziasztok!

Egy kicsit elakadtam. Lényeg az hogy itthon vezeték nélküli hálózat van WPA-val titkosítva de hogy kipróbáljam ezt a dolgot átváltottam WEP-re ez működött is kb. 1 éve az asztali gépemmel (rt2500 + BackTrack) mert sikerül is megfejteni. Most lett egy lapitopim (fs amilo m1450g) egy Intel/Pro 2200bg van benne. Megpróbálkoztam ismét a BlackTrack-el (1-el, 2beta-val is) gyűjti is az IV-ket rendesen, de az aireplay-jel nem tudok IV-ket generálni. Próbálkoztam az Auditor noipw2100 verziójával is de ő meg azt csinálja, hogy az airodump nem gyűjti az IV-ket. Ha valakinek van valami kézzel fogható ötlete akkor azt szívesen megköszönöm.

#372 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 14:02

"As of now, Aireplay-ng only supports injection on Prism2, PrismGT (FullMAC), Atheros, RTL8180 and Ralink. Injection on Centrino, Hermes, ACX1xx, Aironet, ZyDAS, Marvell and Broadcom is not supported because of firmware and/or driver limitations."

Az aireplay ezért nem megy.

#373 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 14:42

Idézet: Visi - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 17:10

Intel/Pro 2200bg

Nekem is ilyen kártyám van M1425-ösben, de még nem sikerült feltörnöm a saját hálómat vele, mert nem látják a kártyámat.

#374 Felhasználó inaktív   streper 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 25. 12:46

hello mindenkinek nem tudjátok nekem megmondani véletlenül hogy a laptopomba lévö atheros ar500G wlan kártyát támogatja e a linux mert ha nem akkor nem rakom fel a gépemre ..fölös lenne .. csak hálozatot szeretnék vele tsztelni:D:D:D:D:D:D:D mit tanácsoltok:D:D:

#375 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 15:04

aszzem ez már idevalo

http://www.virushira...art.php?id=1004
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#376 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 15:36

Idézet: streper - Dátum: 2006. nov. 25., szombat - 13:46

hello mindenkinek nem tudjátok nekem megmondani véletlenül hogy a laptopomba lévö atheros ar500G wlan kártyát támogatja e a linux mert ha nem akkor nem rakom fel a gépemre ..fölös lenne .. csak hálozatot szeretnék vele tsztelni:D:D:D:D:D:D:D mit tanácsoltok:D:D:

Nem kell feltelepíteni, elég ha bebootolsz a linux cd-ről.

#377 Felhasználó inaktív   kaqkk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 20:30

Ez jó lehet  ?  Gigabyte GN-WP01GT , Atheros AR5005GS chipset.

#378 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 18:25

Hogyan deríthetem ki, hogy ki lépett rá a wifi-s hálómra?

#379 Felhasználó inaktív   Mészike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 11:24

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 18:25

Hogyan deríthetem ki, hogy ki lépett rá a wifi-s hálómra?

Wireless
ClientsMAC Address Signal Noise SNR Signal Quality
- None -

Nálam pl ide írja, hogyha van aktív kapcsolat.
Milyen routered van?
Intel DP43TF - Intel C2Q Q6600@2.4GHz - 4x1 GB Kingston - 320 GB WD Raid Edition - Nvidia 9600GT - DELL 19" TFT
IBM/Lenovo T400
MSI Wind

#380 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 18:19

Atheros AR5005G kártyám van laptopba, ezt támogatja valamelyik a topikban emlitett livecd/program? ha lehet win, de nem zárkozok el semmilyen más os elől sem :)
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.