HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#421 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 14. 09:54

Idézet: charlie - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 15:14

tud savszelt is, ha olyan switche van, pl. a menedzselheto 3comokon lehet nezni, hogy melyik port mennyit foglal le... :)

hja nekem is egy ilyen figyel otthon csak úgy poénból :D

-C0pp3rM!n3-

#422 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 10:38

Másodpercek alatt feltörhetők a WLAN-hálózatokat védő a WEP-kulcsok

#423 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 11:00

Idézet: charlie - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 15:14

tud savszelt is, ha olyan switche van, pl. a menedzselheto 3comokon lehet nezni, hogy melyik port mennyit foglal le... :)

de ő wlannal akarja megsasolni vagy miaszösz :think: azt meg nem tudja.

-C0pp3rM!n3-

#424 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 12:51

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2007. ápr. 5., csütörtök - 11:38

Itt a "cucc": http://www.cdc.infor...e/aircrack-ptw/
És ha esetleg valakit érdekel a "hogyan működik" rész is: http://eprint.iacr.org/2007/120.pdf

Szerkesztette: olinka 2007. 04. 06. 13:19 -kor

#425 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 13:11

Idézet: olinka - Dátum: 2007. ápr. 6., péntek - 13:51

Itt a "cucc": http://www.cdc.infor...e/aircrack-ptw/
És ha esetleg valakit érdekel a hogyan működik is: http://eprint.iacr.org/2007/120.pdf

es hogy lehet letolteni, mar ha lehet...
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#426 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 06. 13:20

Idézet: charlie - Dátum: 2007. ápr. 6., péntek - 14:11

es hogy lehet letolteni, mar ha lehet...

Ez a link van a srácok honlapján:
http://www.cdc.informatik.tu-darmstadt.de/...tw-1.0.0.tar.gz

#427 Felhasználó inaktív   rcsabi 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 27. 12:02

Nekem olyan problémám lenne, hogy adott egy NETGEAR ...511 kártya. Töltöttem le hozzá drivert a wildpack-ról. Sajna a drivert nem tudom telepíteni, aszonnya, hogy nincs információ a hardverről. A Honlapon, az Aeropeekben, és az Aircrack dokumentben is azt írja, hogy erre a kártyára van az a driver amit letöltöttem.
Ilyenkor mi a helyzet?
Járt már így valaki?
:confused:

#428 Felhasználó inaktív   zzsolti! 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 30. 14:09

Sziasztok!

#429 Felhasználó inaktív   zzsolti! 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 30. 14:19

Hello, adott egy airlink+  (a,b,g,) pcmcia kártya, linux alatt is kökéletesen lehet használni az acx100 driverrel (acx111) ap módban is lehet üzemeltetni, belső antennás, adott még egy symbol spectrum24 pcmcia kártya ez csak ethernet módban megy, azaz eth0 címzést kap, ad-hoc, managed módban lehet használni, 2.6 -> kernelben már benne van a drivere, ezt a két kártyát szeretném eladni, esetleg csere, netán ha valakit érdekel, az írjon: zsoltihungary@hotmail.com
Smybol: 3500 – Ft.
Airlink: 5000 – Ft.

#430 Felhasználó inaktív   gedikart 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 16. 20:16

Sziasztok!

Ha látok SSID-ket az éterben, hogyan tudok rácsatlakozni vmelyikre?
Olyanra sikerült csatlakozni, ami DHCP-vel oszt, az működik is, de a statikus ip címesre hogyan tudok csatlakozni? Hogyan tudom meg a statikus esetén a beállításokat a kártyámra (IP, GW)?

#431 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 05. 16. 21:06

Idézet: gedikart - Dátum: 2007. máj. 16., szerda - 21:16

de a statikus ip címesre hogyan tudok csatlakozni? Hogyan tudom meg a statikus esetén a beállításokat a kártyámra (IP, GW)?

Kérdezd meg a gazdájától.
Make love not Wor.

#432 Felhasználó inaktív   Scae [Edgar] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 18. 18:29

Sziasztok!
Próbaképpen WPA-ról visszaállítottam a routerem:
64 bites wepemet 2.5perc, 128biteset 11perc alatt feltörtem airodump+aircrack segítségével itthon, viszont előbbi esetekben volt adatforgalom bőven amit tudtam monitorozni. (300k-val töltöttem lefelé)
IV-k voltak bőven, több 100e...
Írják többfelé hogy pl. 64bithez 50k IV, 128bithez 200K ajánlott minimum a 100%-os töréshez.

Kérdésem az lenne hogy mi a tapasztalat, a kellő mennyiségű IV felénél/negyed/nyolcad mennyire esik le a sikeres törés %-a? ez időben kb. mit jelent? :)
konkrétan 50.000 IVs 128bitnél kb. mire elég?

Nem hiszem h számít de azért le írok mik vannak perpill:
-centrino 1 noti Intel 2100 b minipci
-pentium m noti Atheros minipci
-smc és asus router(mind2 legújabb firmware-rel, utóbbi nem gyárival hanem oleg félével)
-asztali gépben van pci-os: Netgear B-s, Kismet szerint Orinoco/hermesI, iwconfig szerint Prism I, szerintem meg prism 2.5 kártya :) Megy vele Kismet/airodump/airsnort vidáman.
Illetve van itt még egy realtek 8185 chipes pci smc ami youtube-os videók szerint együttműködik a fentebb említett progikkal. Most ez is bennevan az asztaliban.  :Đ

Konkrétan a dolog matematikája érdekelne, sajnos gugliban erről minimális van. Jól sejtem hogy kevesebb IV exponenciálisan növeli a crackelési időt, és exponenciálisan csökkenti a lehetséges megoldás %-os valószínűségét? :)

#433 Felhasználó inaktív   Pancser 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 04. 22:14

Kaptam kölcsön egy toshiba laptopot amiben ARTHEROS AR5005G kártya van , vagy 2 napja bámultam a BACKTRACk 2-es linuxot és probáltam megtörni a saját 64 bites wlanomat vele, de valahogy nem ment.
Aircrack windoz alatt 1 perc alatt nyitotta.
De ha valaki tudna segiteni abban hogy BT2 vel mért nem sikerült az nagyon jó lenne.
Ott akadt el a dolog hogy nem tudtam authenticálodni az aphez , ezért nem ment az airreplay sem.

15:46:53  Sending Authentication Request
15:46:53  AP rejects open-system authentication
Please specify a PRGA-file (-y).

Megprobáltam az oldalon leirtakat : http://www.aircrack-...p?id=shared_key

Szépen kilögdöstem a másik gépemet hogy legyen PSK ahogy kell , aztán xor file-al csatlakoztam volna ....
De az eredmény :

11:45:06  Sending Authentication Request
11:45:06  AP rejects open-system authentication
Part1: Authentication
Authentication failed!
Authentication failed!

Innentől kezdve nincs ötletem .
A windozos törést már csak azért probáltam ki hogy nem-e kártya nem alkalmas a dologra , de win alatt semmi gond nem volt vele.

Ha valaki tudna segiteni nagyin megköszönném.
És ha rossz helyre irtam akkor igazitsatok utba !

Kösz !

Szerkesztette: Pancser 2007. 06. 04. 22:22 -kor

Csillagokat szeretnék !
Gigabyte GA-K8NS Ultra939 * A64 X2 4200+ * Arctic Cooling Freezer64 * 2x1GB A-DATA DDR500 * 6800GT * Leadtek TV2000 Expert * 300W Coolink táp *

#434 Felhasználó inaktív   Pancser 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 22:18

Idézet: Pancser - Dátum: 2007. jún. 4., hétfő - 21:14

Kaptam kölcsön egy toshiba laptopot amiben ARTHEROS AR5005G kártya van , vagy 2 napja bámultam a BACKTRACk 2-es linuxot és probáltam megtörni a saját 64 bites wlanomat vele, de valahogy nem ment.
Aircrack windoz alatt 1 perc alatt nyitotta.
De ha valaki tudna segiteni abban hogy BT2 vel mért nem sikerült az nagyon jó lenne.
Ott akadt el a dolog hogy nem tudtam authenticálodni az aphez , ezért nem ment az airreplay sem.

15:46:53  Sending Authentication Request
15:46:53  AP rejects open-system authentication
Please specify a PRGA-file (-y).

Megprobáltam az oldalon leirtakat : http://www.aircrack-...p?id=shared_key

Szépen kilögdöstem a másik gépemet hogy legyen PSK ahogy kell , aztán xor file-al csatlakoztam volna ....
De az eredmény :

11:45:06  Sending Authentication Request
11:45:06  AP rejects open-system authentication
Authentication failed!
Authentication failed!

Innentől kezdve nincs ötletem .
A windozos törést már csak azért probáltam ki hogy nem-e kártya nem alkalmas a dologra , de win alatt semmi gond nem volt vele.

Ha valaki tudna segiteni nagyin megköszönném.
És ha rossz helyre irtam akkor igazitsatok utba !

Kösz !

Látom nagyon toppon van a téma még mindig ....
Dehát windozon már nem találtam alakalmas programot a dologhoz.
Na még egy dolgot figyeltem meg , ha a routerben bekapcsolom a client security opciót , akkor valahogy nem lehet forgalamt generálni.
Ma probáltam volna linux alatt 0 forgalmú AP nek a 64 bites wep kulcsának a megfejtését , de nem ment.
Már kezdett bosszantani a dolog , amikor megtaláltam az AP-ban a client security beállítást és kikapcsoltam, és rögtön tudtam forgalamt generálni.

Tehát ezek alapján azt szüröm le ha megosztott kulcs van és a client security be van kapcsolva nem tudom visszafejteni a wep kulcsot.
A megosztott kulcsra találtam megoldást , de nálam nem müködött , a client securityre még nem.

Valakinek van tapasztalata a fenti dolgokkal kapcsolatban ?
Csillagokat szeretnék !
Gigabyte GA-K8NS Ultra939 * A64 X2 4200+ * Arctic Cooling Freezer64 * 2x1GB A-DATA DDR500 * 6800GT * Leadtek TV2000 Expert * 300W Coolink táp *

#435 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 11. 06:14

Ma 21:10-kor az M1-n Kékfény, lesz benne egy wardriveres ügy, hátha vkit érdekel.

szerk: vagy érint

Szerkesztette: Pikkolo 2007. 06. 11. 06:15 -kor

#436 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 12. 15:51

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2007. jún. 11., hétfő - 6:14

Ma 21:10-kor az M1-n Kékfény, lesz benne egy wardriveres ügy, hátha vkit érdekel.

szerk: vagy érint

Hát igen elkaptak egy csávót. A video itt megnézhető Video Nekem mint rendszergazda annyi hozzáfűzni valóm van hogy nagyon igaza van a csávónak ugyanis ha vki akkora láma hogy defaulton járatja a routerét, akkor ne a feljelentgetéssel kezdje hanem kérjen meg vkit hogy állítsa be a tikosítást. Az teljesen más téma hogy a már védett hálót feltörik (legyen akár egy fos WEP kód) az igenis illetéktelen használat. Kicsit  :offtopic:  voltam de ha már crack akkor hátha idetartozik. Egy házigazdához volna kérdésem hogy akinek ehez hozzászólása van belefér vagy nyissunk új topicot?? Ugyanis én várom a véleményeket, mind2 oldalét! Gondolom sokakat érdekel.

#437 Felhasználó inaktív   Pancser 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 22:42

Idézet: Robi19 - Dátum: 2007. jún. 12., kedd - 14:51

Hát igen elkaptak egy csávót. A video itt megnézhető Video Nekem mint rendszergazda annyi hozzáfűzni valóm van hogy nagyon igaza van a csávónak ugyanis ha vki akkora láma hogy defaulton járatja a routerét, akkor ne a feljelentgetéssel kezdje hanem kérjen meg vkit hogy állítsa be a tikosítást. Az teljesen más téma hogy a már védett hálót feltörik (legyen akár egy fos WEP kód) az igenis illetéktelen használat. Kicsit  :offtopic:  voltam de ha már crack akkor hátha idetartozik. Egy házigazdához volna kérdésem hogy akinek ehez hozzászólása van belefér vagy nyissunk új topicot?? Ugyanis én várom a véleményeket, mind2 oldalét! Gondolom sokakat érdekel.

Na igen , bár szerintem nagyon kevesen veszik észre ha használják a hálójukat.
általában aki defaultban járatja a routerét, az nem is fogja soha észre venni ha valaki bönkészkedik egy kicsit a hálóján.
Mellesleg , ilyen alapon perelni lehetne ezt is aki wifi sávon sugároz , mialapon szórja tele mikrohullámokkal a környékét,
Az hogy lopás , talán akkor lenne lopás ha elvette volna, ha valammit elveszenek az embertől akkor azt nem tudja használni.
Pl ha ellopják a kocsimat azt már többet nem nagyn tudom használni. Na ez a wifi-re valahogy nem igaz.
Mondjuk az igaz hogy én sem örülnék ha a wlan halómat csapolnák, bár a 8Mbites netemet nem használom ki teljesen, de mondjuk ha a megosztott mappáimban turkálnának az már zavarna, az meg fökképp ha mondjuk pedofil képeket töltenék fel a hálomon keresztül vagy hacker támadást inditanának tölem.
Na ezért kell levédenni a wlant.
Csillagokat szeretnék !

#438 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 06:23

Idézet: Pancser - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 23:42

Mellesleg , ilyen alapon perelni lehetne ezt is aki wifi sávon sugároz , mialapon szórja tele mikrohullámokkal a környékét,

A 2.4G-s frekvencia szabad sáv.

#439 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 11:32

Szerintem el kéne jutni oda hogy ha vesz a tisztelt polgár egy új kütyü-t (amit többniyire úgy javasolnak) akkor el kéne olvasni elöször is a manualt. Ha ez nem megy megy angolul nem értek akkor kérjen meg vkit. Miután elulvastuk a manualt akkor tisztában kéne lenni mit tud a kütyü. De ha full láma a témához a tisztelt polgár akkor ne a szomszéd pistikét kérje meg hogy konfigolja a wlant hanem vki olyant aki ÉRT is hozzá. Én akárhol üzemelek be WLAN-t akkor igyekszem a tudtára adni az ügyfélnek hogy mi hogy van. Van aki megérti van olyan is akit 2 hónap után felhív hogy lett mégy egy laptop de hogy nem jó net. Hát ilyenkor újrna nekifutok vagy csak odamegyek és beállítom.

#440 Felhasználó inaktív   Pancser 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 15. 06:33

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2007. jún. 14., csütörtök - 5:23

A 2.4G-s frekvencia szabad sáv.

Szabad ,de senki nem tudja bizonyitani azt sem hogy nem káros ,meg azt sem hogy az.
Lehet 10 év mulva történik egy felfedezés mire kiderül hogy ez káros és x betegségnek az oka lehet , akkor majd dobhatjuk ki mindet ....
Meg ha jól tudom vannak limitek, amit nem minden gyártó tart be , és lehet venni 300mw PCMCIA , és 400mw MINIPCI kártyákat , amire mondjuk egy 36dbi antennát teszenk , abban már nem vagyok biztos hogy nem káros ....

Szerkesztette: Pancser 2007. 06. 15. 06:33 -kor

Csillagokat szeretnék !

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.