HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#461 Felhasználó inaktív   haxy27 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 28. 18:04

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 9:18

Aztán harmadik után kitiltja a júzert. Legalább a júzert tudjuk, de ha lanon lóg nem egyszerűbb másikat csinálni, gazdájával beszélni, estébé?

De egyszerübb beszélni a gazdájával mivel nekem mindegyik géphez direkt hozzáférésem van. :)  A felhasználónév is fix mindig csak a jelszó változik. multkor már  tök idegvoltam mert le kellet mennem hogy megváltoztasam a jelszót mivel az istenért sem fogata el amit én tudtam. azé este 8 kor 20Km nincs kedvem 5 perc véget kocsikázni. A távoli asztalt használók részére meg ijen funkciók tiltva vanak.  Mondjuk egyszerübb lenne a közöségel ezt megbeszélni hogy lehesen de hát akkor mindenki akarná az meg ugye nem jó.

Na de mindegy ha nem tudtok ijen szoftvert akkor nem.
msn: sopronizoli@hotmail.com
Saját antennák: http://data.hu/get/1091598/Antenak.zip

#462 Felhasználó inaktív   calibra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 12. 10:11

Idézet: haxy27 - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 19:04

De egyszerübb beszélni a gazdájával mivel nekem mindegyik géphez direkt hozzáférésem van. :)  A felhasználónév is fix mindig csak a jelszó változik. multkor már  tök idegvoltam mert le kellet mennem hogy megváltoztasam a jelszót mivel az istenért sem fogata el amit én tudtam. azé este 8 kor 20Km nincs kedvem 5 perc véget kocsikázni. A távoli asztalt használók részére meg ijen funkciók tiltva vanak.  Mondjuk egyszerübb lenne a közöségel ezt megbeszélni hogy lehesen de hát akkor mindenki akarná az meg ugye nem jó.

Na de mindegy ha nem tudtok ijen szoftvert akkor nem.

OFF

Tudom totál offtopic, de banyek eléggé böki a csőröm a sok helyesírási hiba:(
Sorry...

ON

#463 Felhasználó inaktív   vviktor1 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 31. 17:45

Hali, fogtam a nappalimban egy nyitott wlan hálót, még a router menüjébe is be tudok menni. Nem vagyok egy guru a témában, hogyan tudnám kideríteni hogy kié lehet ?
Van valami wines progi ami a hálóban levő gépek nevét megmondja, esetleg a gép tartalmába is belenéz ? Talán kiderülne hogy ki a gazdája.
Ha valamelyik kedves szomszédomé figyelmeztetném hogy ne hagyja így, viszont az egész lépcsőházat nem akarom végigkérdezni mert csak tippeket adnák másoknak...
Köszi !

#464 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 31. 18:13

Idézet: vviktor1 - Dátum: 2007. okt. 31., szerda - 17:45

Hali, fogtam a nappalimban egy nyitott wlan hálót, még a router menüjébe is be tudok menni. Nem vagyok egy guru a témában, hogyan tudnám kideríteni hogy kié lehet ?

Ha ADSL, akkor a loginnevéből ki lehet találni a mailcímét. Amúgy laptoppal térerőmérés, folyosón mászkálás, meg a ház körül.
Make love not Wor.

#465 Felhasználó inaktív   B1114 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 11. 15:43

Hell emberek
Nekem egy olyan problémám merült fel miközben a wep töréssel foglalkoztam (saját hálón csak a tanulás, érdekesség kedvéért ) hogy a Aircrack-el visszafejtet hexa kódokat( mármint az ilyenekre gondoltam: 15:1C:C1:57:F5) nem tudom visszafejteni az eredeti jelszavat . Abban nem vagyok biztos hogy ezz hexa kód csak abból gondolom mert az eredeti jelszó is öt betűs ez pedig öt külön karakter csoport. és a számokon kivűl még 6 betűt használ. Viszont sem az aircrack nem bírja ezt "lefordítani" értelmesre se én az ASCII táblázat alapján se hexa editorral mert mind ugyanazt az eredményt adja ez a fent említett esetben ez : ??W?? . Aki erre tud valami megoldást mondani annak megköszöném.
Vagy ha csak az okát meg tudja v.ki mondani nekem az is elég mert majd elszórakozok én a megoldással, ha más nincs.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét.
HELL

#466 Felhasználó inaktív   calibra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 16:31

Idézet: B1114 - Dátum: 2007. nov. 11., vasárnap - 16:43

Hell emberek
Nekem egy olyan problémám merült fel miközben a wep töréssel foglalkoztam (saját hálón csak a tanulás, érdekesség kedvéért ) hogy a Aircrack-el visszafejtet hexa kódokat( mármint az ilyenekre gondoltam: 15:1C:C1:57:F5) nem tudom visszafejteni az eredeti jelszavat . Abban nem vagyok biztos hogy ezz hexa kód csak abból gondolom mert az eredeti jelszó is öt betűs ez pedig öt külön karakter csoport. és a számokon kivűl még 6 betűt használ. Viszont sem az aircrack nem bírja ezt "lefordítani" értelmesre se én az ASCII táblázat alapján se hexa editorral mert mind ugyanazt az eredményt adja ez a fent említett esetben ez : ??W?? . Aki erre tud valami megoldást mondani annak megköszöném.
Vagy ha csak az okát meg tudja v.ki mondani nekem az is elég mert majd elszórakozok én a megoldással, ha más nincs.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét.
HELL

Ha wep-nek ezt a hexa kódot adod be kettőspontok nélkül, mikor belépnél, akkor nem enged fel az ap?

#467 Felhasználó inaktív   B1114 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 16. 18:20

Sajnos nem mert a gépen még a linux nincs annyira belőve hogy tudjak vele netre csatlakozni és windows pedig nem támogatja (tudtommal legalább is ) az ilyen tipusú wep kód megadását. De lehet hogy rosszul tudom..????

#468 Felhasználó inaktív   p_milan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 10:06

Sziasztok!

Látom meghalt kicsit a fórum, de azért kérdeznék. Egy laptopom van, amivel fel wep titkosítást szeretnék meghackelni. A baj az, hogy nincs beépített WLANja, csak egy senao usb wlan adapter.

http://linux-wless.passys.nl/query_part.ph...enao%2FEngenius

Amit nem támogat a linux. Úgyhogy kellene valami értelmes WLAN kártya. Valami megfizethetőt tudnátok írni?

Köszi!
AMD 5200+ X2, ASUS MS32-SLI Deluxe WF, 1GB P800, GeForce7600Gt, 420Gb HDD, RaidMax-Ninja

#469 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 10:47

nem a markaja, hanem a benne levo csip szamit.

megnezed, hogy mit tamogat a linux, és olyat csippel szereltet keresel.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#470 Felhasználó inaktív   p_milan 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 01. 03. 16:42

Idézet: charlie - Dátum: 2008. jan. 3., csütörtök - 10:47

nem a markaja, hanem a benne levo csip szamit.

megnezed, hogy mit tamogat a linux, és olyat csippel szereltet keresel.

Köszi! :respect:

Akkor, ha jól értem csak a linuxnak kell felismernie a kártyámat? Mert egy csomó dolgot olvastam, hogy csak ilyen meg olyan kártyák jók, egyébként nem fog menni a hack. Illetve a programok nem ismerik fel a kártyát. ( Kismet, Airodump, Aircrack és társai ) Akkor elég, ha csak a linux felismeri, és akkor a programok is menni fognak vele?  :)
AMD 5200+ X2, ASUS MS32-SLI Deluxe WF, 1GB P800, GeForce7600Gt, 420Gb HDD, RaidMax-Ninja

#471 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 16:58

jah, hát ha ilyet akarsz, akkor még megnezed, hogy mi kell ezeknek.

mivel az ilyen progik irektbe érik el a kártyát, nem az is-en keresztul.

#472 Felhasználó inaktív   Pancser 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 03. 21:45

Idézet: p_milan - Dátum: 2008. jan. 3., csütörtök - 9:06

Sziasztok!

Látom meghalt kicsit a fórum, de azért kérdeznék. Egy laptopom van, amivel fel wep titkosítást szeretnék meghackelni. A baj az, hogy nincs beépített WLANja, csak egy senao usb wlan adapter.

http://linux-wless.passys.nl/query_part.ph...enao%2FEngenius

Amit nem támogat a linux. Úgyhogy kellene valami értelmes WLAN kártya. Valami megfizethetőt tudnátok írni?

Köszi!

DLINK DWL-G650 , ez nekem müxik mindennel.
Vigyázat a 650+ már nem jó ilyen célokra !!

De vehetsz más kártyát is csak ATHEROS chipset legyen benne, mert az legjobb ilyen felhasználáshoz.
Csillagokat szeretnék !
Gigabyte GA-K8NS Ultra939 * A64 X2 4200+ * Arctic Cooling Freezer64 * 2x1GB A-DATA DDR500 * 6800GT * Leadtek TV2000 Expert * 300W Coolink táp *

#473 Felhasználó inaktív   p_milan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 08:10

Idézet: Pancser - Dátum: 2008. jan. 3., csütörtök - 21:45

DLINK DWL-G650 , ez nekem müxik mindennel.
Vigyázat a 650+ már nem jó ilyen célokra !!

De vehetsz más kártyát is csak ATHEROS chipset legyen benne, mert az legjobb ilyen felhasználáshoz.

Furcsa, pont ezt néztem ki.  :)  Akkor azt mondod, ezzel mennek az általam említett programok? Az auditor s.c. live cdn található alkalmazásokat akarom vele életre bírni.

#474 Felhasználó inaktív   p_milan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 11:39

Idézet: p_milan - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 8:10

Furcsa, pont ezt néztem ki.  :)  Akkor azt mondod, ezzel mennek az általam említett programok? Az auditor s.c. live cdn található alkalmazásokat akarom vele életre bírni.

Még közben eszembe jutott egy-két kérdés. Az első. Mennyi ennek a karinak a hatótávolsága kb. Mert ugye olvastam a 100m/400m-es dolgot, de gondolom ez nem pont így van.
          www.wififorum.pl/ftopic2806.html      <-- Gondolom egy ilyen kis barkácsolással lehet növelni a hatótávolságot. (Bár inkább kuka lenne a kártya :) )

Más. Ez az oldalt nézegettem :    http://www.huwico.hu/node/599

Itt ugye írja, hogy jó lenne a két gép, mert ugye akkor az egyik forgalmat generál, a másik összegyűjti. Meg lehet ezt oldani gondolom egy géppel is. A mikéntjére lennék kíváncsi. Vagy egyszerre tudok forgalmatgenerálni és sniffelni is? :think:   

#475 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 12:37

ja, bedugsz egy másik wifi kártyát a gépbe, és azon generálod a forgalmat.

#476 Felhasználó inaktív   p_milan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 13:53

Idézet: charlie - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 12:37

ja, bedugsz egy másik wifi kártyát a gépbe, és azon generálod a forgalmat.

Nem szeretnék még egyet venni. Azért kérdeztem, hogy nem lehet e esetleg 1 kártyával megoldani? Illetve van még egy Senao sub-316os usb Wlan szarom. Amit nem támogat, viszont olvastam, hogy ndiswrapperrel linux alatt. Ez esetleg jó lenne? Vagy mindenképp értelmesebb lenne venni két normális kártyát? (pl. a g650t)

#477 Felhasználó inaktív   p_milan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 16:55

Idézet: p_milan - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 13:53

Nem szeretnék még egyet venni. Azért kérdeztem, hogy nem lehet e esetleg 1 kártyával megoldani? Illetve van még egy Senao sub-316os usb Wlan szarom. Amit nem támogat, viszont olvastam, hogy ndiswrapperrel linux alatt. Ez esetleg jó lenne? Vagy mindenképp értelmesebb lenne venni két normális kártyát? (pl. a g650t)

Egyszóval, elég egy kártya a töréshez? Mert gondolom igen, csak akkor szükséges, hogy a hálózaton forgalmazzanak, és így a töréshez szükséges idő is jelentősen megnövekszik. Ha jól gondolom! :-)

#478 Felhasználó inaktív   garfildx 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 09:20

Sziasztok!

Van két nyitott hálózat is a lakóhelyem környékén ( jelenleg is ezzel szenvedek) , csak ,hát ugye nagyon gyengusz a jel szokás szerint. Antennákkal már próbálkoztam,
Kérdésem a következő lenne: Tudok e  a "srácnak" üzenni esetleg ,hogy fizzessük közösen a netjét, és én cserébe segitek neki levédeni a hálózatot...

#479 Felhasználó inaktív   Pancser 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 00:32

Idézet: p_milan - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 15:55

Egyszóval, elég egy kártya a töréshez? Mert gondolom igen, csak akkor szükséges, hogy a hálózaton forgalmazzanak, és így a töréshez szükséges idő is jelentősen megnövekszik. Ha jól gondolom! :-)

Linux alatt atheros chipes kártyával egyszerre tudsz forgalamt generálni , és monitorozni is , vagyis elég egy kártya a töréshez.
A DWL-G650-es kártyával megcsináltam az auditor live cdvel ,tehát müködik a dolog.
Más chipszeteknél elöfrodulhat hogy szükség van 2 kártyára.
De szerintem már senki sem használ wepet .:D
Vannak olyan routerek , AP-k amik valami trükkel védve vannak forgalomgenerálás ellen.
Ezt csak érdekesség képpen jegyezném meg , úgyhogy nem kel meglepődni ha elsőre nem megy.
De elég sok szakirodalmat lehet találni a neten és egyre többet tudnak a programok is.
Csillagokat szeretnék !
Gigabyte GA-K8NS Ultra939 * A64 X2 4200+ * Arctic Cooling Freezer64 * 2x1GB A-DATA DDR500 * 6800GT * Leadtek TV2000 Expert * 300W Coolink táp *

#480 Felhasználó inaktív   telekesi 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 12. 20:27

Hello!

Egy hálózatot szeretnék feltörni, sajátomat, kiváncsiságból.
Vista alatt.
Intel 3945ABG kártyával. Milyen progival lehet csomagokat szerezni? Airodump, Airopeek nem megy, sőt a NetStumbler sem, pedig ez elvileg támogatja a kártyát.
Pls help!
Thx.

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »