HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#481 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 13. 11:34

sziasztok. adott egy halo amit (mivel en ertek valamit a dologhoz...szerintem semmit) megkertek hogy nezzek meg allitsak be par dolgot..

smc ruter..amikor eloszor bejottem az adott hazba konyhaasztalon vad idegen gepemet bekapcs 10 masodperc es van net...

öööö ...szerintem kicsit nyitott a dolog..par hsz olvasas itt ..ott..googli..hat igen letezik titkositas..
akkor be kene allitani..

kozben masik problema hogy itt az 1 vezetek es 2 wireless (ill mar ha itt vagyok az enyemmel egyutt 3) gep kozt pendrivon hordjak at az adatokat...

öööö...miert is van halozatotok ha pendrivon mozognak az adatok?..hat hogy a net menjen  minden gepen..

öööö..par nap googli olvasittott..(halozatot en is csak mukodesben lattam meg sose turkaltam),de rajottem par alapdologra..pl minden gep neve ua..."munkacsportwokgroup..blabla"..netbios protokol feltelepit (fogalmam sincs miez de ezutan megjelentek  a gepek  haloban)..megosztasok es megvan a siker...sajatgepben meghajto hozzarendel es egymasrol lazan latunk adatokat..EL IS NEVEZTEK RENDSZERGAZDANAK

öööö szal mostmar hogy igy tudom hogy nyitott a halonk nem kene kicsit bezarni?...haat itt senki nem lop es mindenkinek nyitott a haloja...na ekkor kezdtem wep wpa dolgokra keresgelni es itt talaltam ratok ill a forumra...elso nekifutasban a smc admint csereltem le hatha egy vicceskedvu elallitja es nem tok belepni a sajat ruterkomfigomba...de itt meg mindig nem allitgatom a titkositasunkat mert mas problema adodott...szakadozik a net ki be lepked a messenger ,a skype es neha van neha nincs net ill nagyon lassu...na ekkor jott eloszor jol ez a forum...vagy a google mar nemtom...szal wireless moon..mit latok bent a mi halonk at nezve a grafikus abrazolason? egyfolytaban negativ tuskek..terero grafikon mint az ekg gorbe...mit latok meg? a szomszed szinten nyitott dlink haloja es a mienk is a 6 os csatornan megy..hat attettem a mienket mashova helyzet javul csak par kisebb ingadozas..aztan egy masik catira..na azota egyenes gorbet rajzol a wireless moon.

SZAL 1.KERDESEM HOZZATOK: egy csatornan hogyan megy egyszerre tobb halo? ill hany halo fer el? lassitjak,zavarjak egymast?
multiplexelnek? vagyis egyserre egyik ruter ad a frekin aztan a masik? de akarhogyis ha csak ket halo van a kornyekan akkor segithet az alabbi megoldas hogy egy teljesen szabad csatornara allitom magam?
mivel sok program nem tamogatja az intel 3945 omat ami az aspiremben van tegnap vettem egy edimax ew7318usg t azota mukszik a netstumbler is...es a sajat segedprogramja ujabb kerdest vet fel...mert ugye a ralink wireless utility link status ful alatt latok olyat hogy ZAJ SZINT...es az neha eleg magas...

SZAL 2 IK KERDESEM:mi ez a zaj? mi a rossebb csinal 2,4 ghz en zajt?...esetleg  a sok gep.ugy ertem orajelek felharmonikusai..ami szeles savban van...egy masik wifis noti is megy itt mellettem (egy agyban fekve hasznaljuk 2 en a halot)...annak  a gepnek a wifi radioja?..vagy a szomszed haloja?..vagy van itt a 2,4 ghz es kozelben egy masik belugyes ,hirkozlesi vagy mas radiosav ami zavarhat (ezert is vettem kulso antennas usb wifit,mert iranyitott antennaval akarok jatszadozni esetleg a masik hazunkig atloni a jelet..akar ad hooc ban..

ES A 3 IK FO KERDESEM IS MEGSZULETETT:ew7318usg mekkora powerrel ad? 17dbm t talaltam ez miliW ban mekkora?...4dbi antenna az jol hangzik de a csatlakozo es az antennaban levo par centi koax es ugye a koaxnak is 2 vege van ,ujabb veszteseg ..szal szerintem itt a 3-4 db t el is veszitem amit a gyari antenna nyert (majd a sajat epitesu yagim...vagy elsore biquadom azert remelem hoz valamit)

es menyire kell ettol csodat varni azaz az ew 7318 nak (ha vn ilyen valakinek) mennyivel jobbak a tx/rx eredmenyei egyszoval mennyivel eroseben lat egy adott halot mint mondjuk egy integralt antennas smc vagy egy gepben levo wifi kartya,,esetleg az intel 3945?? es tenyleg igaz amit az acer allit hogy ebben a gepben (aspire 5720 am van) a wifi antennak nem alul hanem a kijelzo 2 felso sarkaban vannak? es a jobb poziciojut hasznalja a radiozashoz?..es mivel tom osszemerni a kartyak kepessegeit...radios szemmel?

wireless moon szerintem hulyesegeket irkal vagy nem ertek hozza...mert pl wireless moon -10db t ir amig a sajat progija -50 dbt akkor kinek higgyek?...szal mihez kepest -10 vagy minusz 50..mit vesz 0 nak ez itt a kerdes? ..szoval 0 nak egyes programok mas es mast vesznek? azaz 0db nek?

mi a tapasztalat az uj acerek wifi radios tulajdonsagairol? mert nekem vagy nagyon jo az acerben levo wifi vagy gyenge a csodalatos hi gain cuccosom (7318)  mert nem sokkal produkal jobbat.

amugy igy a vegere megjegyzem: a masik hazban ami surubben lakott 500 m es korben setalva 40 ap t talaltam amibol 10 full nyitott...azaz itt nem torni kell hanem ahhoz kell erteni a gephez valamit hogy a sajat apd hasznald :)
mert ha talall valamit mar kerdi is hogy csatlakozzak a neve smc mint az enyemnek es maris a szomszed halojan logok...akkor ez lopas?...

pl ez valami olyasmi szvsz mint ha pl valakinek van egy lakattal keritessel lezart tartaly benzinje es bemaszok es leverem a lakatot es leszivok belole az lopsas (ez a wep ill wpa tores)..
de ha valaki setal egy lavor benzinnel es elesik eldobja es szetfolyik a benya es befolyik az ajtom alatt es all az eloszobamban..en meg feltorlom es kicsavarom a rongyot es ugy szereztem benzint akkor ez lopas?....vissza kene adnom??..vagy fel kene jelentenem ne nalam ontozze a benzint (sugarozza be a lakasomat nyitott wifi kapcsolattal?) (ez a nyitott halo hasznalat)

es el is jutottam a

4IK KERDESHEZ HOZZATOK:ami mar nemis kerdes hisz itt a valasz a forumban...wpat allitok be..es ezt igy reggeli utan meg is teszem...ha lessz idom meg mert kene irnom par forumba par sort elotte :)

#482 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 13. 11:59

van ütközés érzékelés, igy tud tobb fuggetlen wlan hálo is egy csatornan lenni. kb. mint a BNC-s halo eseten, ott is egy kozegbe volt sok gép. Ha bovebben érdekel googlivan talalsz reszletes dokumentáciot.

a zaj sokmindentől lehet. jön az űrből, van természetes háttérzaj, a mikrohullamu suto is 2,4 ghz-en ad (pl. a mikro kozeleben nem tudsz wifizni ha megy a mikro, probald csak ki)

általában a kártyk 40-50 mw korul adnak (mármint az alap kártyák), Mo-n max 100 mwattal adhatnak. a dbi az az érzékenysége az antennának

a törvény bunteti a más hálozataba valo illetéktelen behatolást, amit ugye a betöréssel tudsz végrehajtani (wifi eseten a titkositas toresevel)

arrol elég sok vita van, hogy mi a helyzet a titkositatlan halozattal.
Mert igazsag szerint amit talasz az utcan az se a tied, először neked meg kell probalnod megkeresni az eredeti tulajt (hirdetes pl.), majd ha egy (vagy ketot, erre pontosan nem emlekszem) évig nem jelentkezik érte a tulaja (persze aki hitelt érdemloen tudja bizonyitani) akkor lesz a tied. Szoval a befolyo benzin sem lesz automatikusan a tied (ez alol persze az kivetel, mikor valamit nem elhagytak, hanem kidobtak, pl. lomtalanitas, ott ilyen nincs)

namost, ugye a wifivel az a problema, hgoy nem megfoghato.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#483 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 14:24

koszi  valaszt.en is igy gondoltam hogy az ami egy csatornan megy az olyan mintha egy vezetekes kozegbe osszezarnank oket...azaz ha tehetem elallitom egy szabad csatira a ruterem...mentem egy 3 km t autoval 500m es korzetben a hazkorul..es a wireless moon megmondta milyen csatikat hasznalnak itt.szal at is tettem egy tuti uresre..igy csak a mi cuccaink utkoznek egymassal...minek varjunk (lassuljunk) a masik halon ado vevo gepek miatt...

szerintem a mikro nem kimondottan 2,4 gigan ad..hanem ahogysikerul alapon ...de az tuti hogy szeles savban rengeteg mikrohullamu zajt termel...kioveles)vi lennek mi tortenik a mikro kozeleben a wifis ezkozokkel..bar szoktam ezidaig mikro mellett netelni 1 m re..de most hogy eszembejuttattad kerulom..lattam mar feheren izzo keramiakondit adovegfokban (igaz azt az adot en epitettem olyan 3 m koruli frekire...es kicsit gerjedt a vegfok ....).....adtam mar lakasban 80 watt korul ezen a frekin..es vilagitott a kezemben a neoncso...errol kep is van fent mas helyen ...lattam mar elolvadt vevokori cuccot..(hatalmas kimeno teljesitmenynoveles kovetkezteben ezt mar a pmr savon fel gigahertz koruli frekin)..szal a wifis cuccok is tuti erzekenyek ha sikerul akkora povert bekapniuk a rezgokoruk frekijere ami kart okozhat...
szoval azert a mikro tuti kerulendo :)

#484 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 14:46

akkor csak egy fontos kerdesem maradt:

valakinek van tapasztalata edimax ew7318usg vel?

lenne par kerdesem:

pl a telepiteskor kerdezte hogy normal wifi halohoz optimalizaljon vagy nagy teljesitmenyre...ez vajon csak azt jeleni hogy engedi a tx brust ot bejelolni (ha teljesitmenyre optimalizaltan telepitem?)

antenna nelkuli uzemet kibirja? azaz ha letekerem az antennat (a kegyetlen nagy swr-t kibirja?)
ez azert fontos mert nincs swr merom erre a frekire de antennakiserleteket akarok eszkozolni...barkacs modszerrel modositok bejon a halo? mennyire? modositok???..es igy tovabb ,,kozben meg kegyetlen swr eket fog kapni az adoresz..ezt birjak ezek a cumok?...bar a radiotelok is kibirjak meg a pmr radiok is...miert pont ezek az eszkozok ne birnak ki..
(mert a 80 w os adombol indulok ki ami csunyan szokott reagalni ha eldolt az antenna,,,vagy amikor a hifesek elcsiptek a koaxot (ez csak vicc volt)...

arra vixont valaszolnek hogy mit okozhat a sugarzas az emberi testre...szerintem nem az 50 mW vagy 300 mW tol feljetek meg 36 db s antennanal sem..(tenyleg miert dbi?...miert nem db?? mi az az i?)
mert en mar aludtam 80 wattal ! sugarzo cubical quad mellett 2 m re... 10 eve volt hogy bealudtam aadokiserlet soran(panellakas ado az iroasztalon dummy az draga hogyan teszteljek hat hopp egy quadot felrogtonoztem az ablakuvegre)...es ado hadmenjen...es aludtam egy ejszakat.., es meg elek...
de 1 w koruli kakaot mar erzed ha tapogatod mert melegit..80 w mar kegyetlenul eget..pici feher pottyot egetett az ujjamra..na az mar sejtolo volt...

amugy sejtetem hogy alig megy ez a cucc mert arcal sem erezni a kakaot..sajat tapasztalat:200 m W ot arcoddal mar erzed ,azaz ha a kimenetet egy rovid drotra kotod...csak a meleg pontot par centis mazzaggal kivezeted ,es a drot vegehez ersz arcal ill szajjal (ez a legerzekenyebb teljesitmenymero resze az embernek) azt mar melegnek erzed ..1-2 wattot ujjal erzel...80 wattot nem ajanlom tapogatni..ott mar a neoncso vilagit a kezedben..a mikro meg kilowatt korul ketyeg szal hiaba az arnyekolas (a fem haz) tuti van szoras...(tokeletes faraday kalitka nincs)...vajon mekkora kakao jon ki a mikrobol..es vajon a mikro melett fel meterre a 4dbi s antennas usb wifi cumom milyen dolgokon megy at..de meg el..asszem:)

#485 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 14:57

dBi: dB(izotrópikus) – egy antenna erősítése, összehasonlítva egy ideális, izotrópikus antennával.

hát, a mikor persze, nem pont 2,4 ghz-en (ezért a mikroba nem precizios cuccokat raknak), de elvileg azon, mivel ez a sáv, szabadon használhato.

az optimalizalas, szerintem azt jelenti, hogy normal csomagmeretek, normal wifihez, vagy "long" mód, ahol nagyobb távolságot lehet elérni, de cserébe lasabb lesz. csak ugye ezt minden gyárto mashogy hivja.

#486 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 14:57

Üdv.

Kamionnal járjuk az EU-t, és sok helyen van fizetős wifi.
Általában mac szűrés, vagy valami egyszerű dologgal védik.
Máshol simán nyitott, szabadon használható.

A kérdésem, hogy milyen program, és milyen adapter lenne az a párosítás, amivel a védett helyeken is tudok valami kis netet csinálni magamnak?
Notihoz lenne  az egész dolog.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#487 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 15:26

Szóval ez már törvénybe ütköző dolog, javaslom, hogy fejezd be az ilyen irányú kérdéseid.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#488 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 15:44

Idézet: VKP - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 15:26

Szóval ez már törvénybe ütköző dolog, javaslom, hogy fejezd be az ilyen irányú kérdéseid.

Jézusom, megyek és felakasztom magam.
Kérdezzem meg elméleti síkon?

Idézet

Egyik haverom haverja akarja kipróbálni az otthoni hálózatán a wifi biztosági szintet...., és bla bla

Úgy gondolom, én is ennek a tetves országnak termelem a GDP-t, és ennyi kérdésem lehet.  :rolleyes:
Nyilván, én vagyok a gonosz, és a rabló. Kész.

Szerk.: Aki tud, és hajlandó, kérem PM.  :respect:

Szerkesztette: Papa 2008. 01. 13. 15:47 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#489 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 15:49

Idézet: Papa - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 14:44

Jézusom, megyek és felakasztom magam.
Kérdezzem meg elméleti síkon?

Úgy gondolom, én is ennek a tetves országnak termelem a GDP-t, és ennyi kérdésem lehet.  :rolleyes:
Nyilván, én vagyok a gonosz, és a rabló. Kész.

Szerk.: Aki tud, és hajlandó, kérem PM.  :respect:

Kérdezd elméleti síkon, de nyíltan.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#490 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 15:52

smc ruter configot pixkalok most..

mi az az extended range mod?
mi az a turbo dynamic mod meg a turbo static mod?  ha ezt beallitom csak a 6 os csatornan tudok mukodni...

minden csatornan ugyanakkora teljesitmennyel adnak vesznek a wifi ruterek? es alltalaban ezek a 10-15 e ft os olcso wifi ruterek mekkora kakaoval adnak?

#491 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 16:10

ha a configban (smc ruter conf)..a dhcp t letiltom akkor ha valaki bekapcsol egy idegen gepet itt a lakasban annak nem oszt le kapasbol a ruter egy uj ipt? es nem fog menni rogvest a netje?..es a mar ismert ipk amiket a ruterben olvasgatok amik le vannak osztva a gepeinkhez azok maradnak..minden mukodik tovabb?..vagy ha kikapcsolom a dhcpt akkor mindent kezzel be kell allitanom?

#492 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 16:52

az extended range mikor savszelesseg rovasara novekszik a hatotavolsag.

#493 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 17:04

radios ertelmu savszelesseg, (azaz van a vivofreki es van a ket oldalsav,aminek a meretet a modulacios melyseg okozzas (fm),,a ket szele kozti sav a savszelesseg) vagy adatatviteli sebessegcsokkenest ertesz savszelesseg csokkenes alatt?
azt gondolom a szamitastechnikaban kozismert savszelessegre azaz arra gondolsz hogy lassabb adatatvitel..pl nem 11 mbit hanem csak 5 megabit.
de mintha azt olvastam volna (es latom is a monitorozo progikban) hogy az adatatviteli sebesseget csokkenti a ruter vagy a gepemben levo wifi mert latja hogy gyengul a jel...
azaz extended mode ban kimenoteljesitmeny ugyanaz..csak elobb kapcsol vixa kisebb adatatviteli sebessegre ezaltal nagyobb tavolsagokban is stabilabb a halo?

#494 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 01. 13. 17:08

Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 14:24

koszi  valaszt.en is igy gondoltam hogy az ami egy csatornan megy az olyan mintha egy vezetekes kozegbe osszezarnank oket...azaz ha tehetem elallitom egy szabad csatira a ruterem...mentem egy 3 km t autoval 500m es korzetben a hazkorul..es a wireless moon megmondta milyen csatikat hasznalnak itt.szal at is tettem egy tuti uresre..igy csak a mi cuccaink utkoznek egymassal...

Várjál, csatik közt átfedés van, szóval ha az 1-es foglalt, akkor 11/12/13-ra állítva jobban jársz, mint pld. 2-re, vagy 3-ra.

Vezetékes közegben is elfér sokezer gép, de akkor mi van, ha 10 vagy sok kliens használ 1 adott wlant? Klienseknél ugyanaz a csati, az miért nem zavar be? Szvsz túl van lihegve az egész dolog, üreset felém már úgysem találni, amire állítom az működik, lehet ugyanazon a csatin akár 5-6 accesspoint is, nem azért szekadt, mert ez zavart be, hanem a túl sok kliens, meg a trafóállomás.
Make love not Wor.

#495 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 17:08

informatikaba a sávszélesség az adatátviteli sebességet jelenit. és mivel ez egy informatikai forum...

igen, alacsonyabb sebességet konnyebb tartani szakadozo, gyengel jel melett is.

#496 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 01. 13. 17:11

Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 16:10

ha a configban (smc ruter conf)..a dhcp t letiltom akkor ha valaki bekapcsol egy idegen gepet itt a lakasban annak nem oszt le kapasbol a ruter egy uj ipt? es nem fog menni rogvest a netje?

Erre való a WPA jelszó... Aki tudja, azt kapcsolódhat a routerhez, kap IP-t DHCPtől, aki nem, az így járt, nem kapcsolódhat sehova, semerre.
Make love not Wor.

#497 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 17:19

ha minden gepunk tamogatja a a b es a g szabvanyokat is akkor a rutert erdemes atallitani only b vagy only g be?....nem tom mi a kul a 2 szabbvany kozt  de lehet gyorsabb a halonk?..vagy a mixed mode azt jelenti hogy a ruter mindket szabbvany altal mukodo klienst lekezel azaz ha az en notim mindket szabbvanyt tamogatja automatikusan a jobb alternativaban radiozik a ruter es az en gepem,,,de ha idekerul egy csak b szabbvanyu gep akkor avval kozben b ben mukszik?

mert akkor only g modban kizarhatom a regebbi b szabbvanyu kartyas felhasznalokat akik legalisan nincsenek is..azaz csak gt hasznaljak?

most epp erre googlizok mi a b meg a g de lehet beleunok..valaki roviden ? mi a kul a  b es g kozt? melyik ujabb?

#498 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 17:25

kosi...akkor most nekilatok valami gyenge jelszoju wpa nak  csak hogy ne vesszen el a jelszo...vagy van modszer a ruter resetre hardveresen?....mert ugyan a ruter itt van alattam levo szinten de meg nem nezegettem ..szal van rajt hardveres reset ha elfelejtenem a jelszot? mert akkor beallitok valami rendes jelszot...na nekilatok...ha eltunnek tonkretettem valamit:)

#499 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 19:09

sikerult ...wpa t beallitanom egy konnyu jelszoval...ugysem allnak neki..ha meg nekiallnanak akkor ugyis sikerul...kozben lejott a backtrack az elobb..mindjart kiirom...bar lehet elobb wep re kene beallitanom a ruterunk es kiprobalni mennyi idobe telik?...

visszaterve a dhcp re ha manualisra allitom akkor csak az alltalam konfigolt ipk mennek nem?...akkor hogyan tudna behatolni vki?..esetleg ma lelok engem vagy a masikk gepet vagy amkor nem foglalt minden kiosztott ip?

vagy egy idegen mac cimu gep nem is kaphatja meg azt az ipt amit en kezzel kiosztottam (mac szures nelkul) mert azt mac hoz is kell rendelni ??

#500 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 21:20

a kovetkezo kerdesem lett volna hogy miert nem bootol be az aspire az auditor cd rol ..talan a sata miatt...es hiaba allitottam at ide modra akkor sem indult el...de most sikerult a back track ot lesyedni kiirni es mar arrol vagzok itt..

eletem elso hoyyasyolasa linux alol ....

a kerdes csupan annzi ,mert jelenleg a syomsyed apjerol vok,mert ugz tunik a wpa t nem ismeri ey a cucc<....ugzanis a sajat ruterre nem tok fellepni mert csak wepet lehet megadni itt titkositasnak...

valsyeg lama vagzk

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.