Sziasztok!
Egy ilyet már csak a leg végső esetben akartam csinálni, de egy hetes utánaolvasás, kísérletezés, kínlódás, érizzadás, dühöngés után, úgy érzem, hogy sajnos nincs más választásom

Adott ugye ez a Bacrkrck3 (amiből leszedtem egy pár verziót, mert nem akarta felismerni a wlan kártámat. Találtam végre egy olyan verziót, ami a wireless assistent-re kattnintva nem azt írja ki, hogy nincs wlan ezköz... Viszont a routert ez sem találja. Olvastam valahol, hogy a kernel frissítése a megoldás, de nekem nagyon érdekes, hogy egy ilyen live-os cucc alatt ez működhet

Úgy értem úgyis restart-olni kell, akkor meg nem tölt vissza mindent úgy ahogy az a DVD-n van? De még ezt sem tudtam meg, mert azt sem tudtam kideríteni, hogy hogy a bánatba kell a kernelt frissíteni

Megszereztem a kernel file-t, de hogy azt milyen parancsal meg hogy hogyan kell...

De már abban sem vagyok biztos, hogy ez a legegyszerűbb megoldás a WEP kulcs kiderítéséhez

Igyekeztem nem egyből hozzáértőkhöz fordulni a fórumon, de... ááh... ne tudjátok meg, hogy mit éltem itt át
Ha valakinek van elég türelme, hogy útba igazítson engem, akkor azt úgy tegye, hogy én e téma kapcsán láttam először linuxot (úgy egy hete). Szóval nagyon hülyegyerekesen, szájbarágósan, részletesen, mert én nem tudok semmit