HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#1001 Felhasználó inaktív   csuli1 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 02. 12:08

No, hát hirtelen felindulásból guberáltam gyorsan egy D-Link-eset Atheros chippel. Igaz, hogy PCI-os...
Most próbálom...

#1002 Felhasználó inaktív   csuli1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 13:03

Hát ez nekem nem akar összejönni  :mad: 
De most hallottam hogy a debian-nak nagy a hardvertámogatása... Akkor mostantól szívok azzal...
Valaki lőjön fejbe!!!  :reklamacio:

#1003 Felhasználó inaktív   Immy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 02. 13:41

Nem kell minden mondatért újra postolni.
Rakj fel backtrack-et vagy boot-olj be livecd-ként.
E-mail-en általában ellehet érni!
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen...

#1004 Felhasználó inaktív   csuli1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:10

Backtrack 3-al a tar.hu-s leírásnál az volt az első lépés, hogy ba kell lépni a wireless assistant-ba...
Nekem ott nem jön elő hálózat. Na, mondom, én azért elkezdem leírni, amit mond... és a consol-ban már látja a routert :s
És akkor maradjak normális...  :mad:
Mostmár menni fog  :)

#1005 Felhasználó inaktív   csuli1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 20:38

Na, megvagyok a WEP-el... WPA-hoz ilyen dictionary-file van valakinek?
Előre is köszönöm.  :respect:

#1006 Felhasználó inaktív   Immy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 07:29

Idézet: csuli1 - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 19:38

Na, megvagyok a WEP-el... WPA-hoz ilyen dictionary-file van valakinek?

1. Leírnád, hogy hogyan töröd fel a wep-et, hogyha senkin sincs fent az access poninton vagy a routeren?

2. Van különbség a kódolásban, hogy hexadecimal vagy ASCII karaktert állítok be?
:)

isohuntról szedjél le: wpa dictionary file (valamilyen ilyen néven kerestem)

#1007 Felhasználó inaktív   csuli1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 09:59

Idézet: Immy - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 7:29

1. Leírnád, hogy hogyan töröd fel a wep-et, hogyha senkin sincs fent az access poninton vagy a routeren?

2. Van különbség a kódolásban, hogy hexadecimal vagy ASCII karaktert állítok be?
:)

isohuntról szedjél le: wpa dictionary file (valamilyen ilyen néven kerestem)

Még nemrég vagyok benne a témában, de szerintem ha nincs senki illetékes bejelentkezve, akkor nem lehet :( Legalábbis azzal a módszerrel, amivel nekem sikerült, azzal nem, mert adatforgelom kell hogy legyen, mivel abből kapunk el csomagokat s elemezzük ki.
WPA-t neked mivel sikerült?

#1008 Felhasználó inaktív   Immy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 10:56

Idézet: csuli1 - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 8:59

Még nemrég vagyok benne a témában, de szerintem ha nincs senki illetékes bejelentkezve, akkor nem lehet :( Legalábbis azzal a módszerrel, amivel nekem sikerült, azzal nem, mert adatforgelom kell hogy legyen, mivel abből kapunk el csomagokat s elemezzük ki.
WPA-t neked mivel sikerült?

Neten találtam 1-2 leírást ahol autentikáció után (aireplay -1) után aireplay -2 -0841 es támadást alkalmazzák. Nekem viszont nem akart egyáltalán működni...

Ha 2 laptop van (egyik sincs felcsatlakozva) akkor elvileg lehet mert ez egyikkel mindig csatlakozni akarok  a másik pedig addig figyel. Igazság szerint ARP request-et kell valahogy kérni, de 1óra alatt egyse jött.

Wpa: lebaszok mindenkit ap/routerről és elkapom a 4kézfogást (augusztusban megjelent elvileg a cowpatty új verziója aminek már elég 2 kézfogás is)

#1009 Felhasználó inaktív   csuli1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 13:29

Idézet: Immy - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 10:56

Neten találtam 1-2 leírást ahol autentikáció után (aireplay -1) után aireplay -2 -0841 es támadást alkalmazzák. Nekem viszont nem akart egyáltalán működni...

Ha 2 laptop van (egyik sincs felcsatlakozva) akkor elvileg lehet mert ez egyikkel mindig csatlakozni akarok  a másik pedig addig figyel. Igazság szerint ARP request-et kell valahogy kérni, de 1óra alatt egyse jött.

Wpa: lebaszok mindenkit ap/routerről és elkapom a 4kézfogást (augusztusban megjelent elvileg a cowpatty új verziója aminek már elég 2 kézfogás is)

Mivel dobsz le valakit a routerről? Leírnád nekem részletesen a lépéseket?  :Đ

#1010 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 16:54

Idézet: Immy - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 11:56

Akkor itt most ezt be kellene fejezni mielőtt elmennénk a törvénysértés irányába...
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#1011 Felhasználó inaktív   Immy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 18:50

Idézet: VKP - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 15:54

Akkor itt most ezt be kellene fejezni mielőtt elmennénk a törvénysértés irányába...

A topikot 2005. március 5.-én nyitották. Azóta eltelt majdnem 5év. Ha visszaolvasol akkor láthatod, hogy sokkal durvább leírások vannak amivel törvényt lehet sérteni.

Írd be, hogy wep/wpa törés google-ba. Mivel az is kidob leírásokat akkor a google-t is meg kell szüntetni?

Még az ELTE honlapján is van leírás! Akkor ők is törvényt fognak vagy már törvényt is sértettek?
http://people.inf.elte.hu/peto/

Nem buzdítok senkit semmire. Én is itthon próbálkozok. Máshol nem is tudok, mivel az egyik leggyengébb jelerősségű wifi karim van.

Viszont javaslom hogy a topic nyitó hozzászólásba belekéne rakni az idetartozó btk törvényt:

Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény

300/C. § (1) Aki számítástechnikai rendszerbe a számítástechnikai rendszer védelmét szolgáló intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve, illetőleg azt megsértve bent marad, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

(2) Aki

a) számítástechnikai rendszerben tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot jogosulatlanul megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz,

b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

(3) Aki jogtalan haszonszerzés végett

a) a számítástechnikai rendszerbe adatot bevisz, az abban tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz, vagy

b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését akadályozza,

és ezzel kárt okoz, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(4) A (3) bekezdésben meghatározott bűncselekmény büntetése

a) egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény jelentős kárt okoz,

b) két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény különösen nagy kárt okoz,

c) öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény különösen jelentős kárt okoz.

#1012 Felhasználó inaktív   csuli1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 19:52

Na, valami ilyesmit akartam én is válaszolni... Van X oldal még visszafelé, ahol már olyan szinten megy a társalgás, hogy hozzá sem tudok szólni... Aztán mi lennénk itt az elsők, akik huncutságon törik a fejüket?  :Đ  Nem hinném  :p

#1013 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 22:27

"Wpa: lebaszok mindenkit ap/routerről"

Ebből nem derül ki, hogy saját routeredről van szó amin a saját tesztgépeid lógnak.

Egyébként évek óta rezeg a léc a topic felett, sokan be akarták csukni/csukatni, de ahogy a többiek, úgy én se csuktam be.

Legalább a látszatát kellene fenntartani a becsületességnek...
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#1014 Felhasználó inaktív   Immy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 05. 10:29

Az tény, hogy nem etikus amit csinálunk.

Ezért is inkább szeretnék elmenni arra az irányba, hogy egy "biztonságos" vezetéknélküli hálózatot biztosítsak.

Arra gondoltam, hogy megpróbálom a wpa(2)-t radius serveres megoldással. Valaki csinált már ilyet? Nem sok leírást látok róla, hogyan kell radius servert konfigolni. (mindenki csak azt mondja hogy a wpa(2) psk használjam mert az sokkal egyszerűbb...

Immy

#1015 Felhasználó inaktív   ladyke81 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 09. 22:27

Hát nem tudom hogy vagytok vele, de több 100 óra wpa probálkozással se sikerül netet törni... beállítok vmi nehéz jelszót és nincs az a dictionary amiben benne lenne, szvsz lehetetlenség én már feladtam, ide vmi olyasmi kell ami fogja az abc betűit meg a számokat és generálja helyben és probálgatja...

#1016 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 09:24

Üzenet megtekintéseIdézet: ladyke81 - Dátum: 2010. 03. 09. 22:27

Hát nem tudom hogy vagytok vele, de több 100 óra wpa probálkozással se sikerül netet törni... beállítok vmi nehéz jelszót és nincs az a dictionary amiben benne lenne, szvsz lehetetlenség én már feladtam, ide vmi olyasmi kell ami fogja az abc betűit meg a számokat és generálja helyben és probálgatja...

namost az sem mindegy, hogy a wpa milyen titkosítási eljárást használ

a TKIP valójában azért "törhetőbb", mint az AES, mert a TKIP nem más mint egy 24bites IV hosszról 48bitre megnövelt WEP. Ugyanazt a kódolási eljárást használja, mint a WEP. Ha pedig a TKIP shared key-el van használva, a 4utas kézfogás titkosítatlan. És akkor itt már szakad is a dolog, mert kellő minőségű / mennyiségű dictionary attack-al ez már törhető. És ha már dictionary, akkor JohnTheRipper, és annak számos okosságát használva (elosztott rendszerként használható) elég jó hatékonyságot lehet elérni a törésnél (ergó időt spórol, picivel jobb mint aircrack).

-C0pp3rM!n3-

#1017 Felhasználó inaktív   Doky586 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 22:32

Üzenet megtekintéseIdézet: ladyke81 - Dátum: 2010. 03. 09. 22:27

Hát nem tudom hogy vagytok vele, de több 100 óra wpa probálkozással se sikerül netet törni...

Hát ezen ne csodálkozz ilyen rövid idő alatt (lásd 50.oldal). Ezer év múlva esetleg jogod lenne bosszankodni, node így..

Ha sikerélményre végysz javaslom maximum két karakteres jelszó törésével próbálkozz, vagy legalább minden karaktere azonos legyen a törendő jelszónak.. :-)

Szerkesztette: Doky586 2010. 03. 10. 22:34 -kor

#1018 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 08:25

Újabb eladott routereken, jellemzően a router SN sorozatszámát adjuk meg kulcsnak. Ez egy elég hosszú randomnak tekinthető 10-20 karakteres számsorozat :cool2:

#1019 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 11:02

Ez egy jó megoldás. Mondjuk ennyi erővel generáltatni is lehet valami maszlagot és felírni valahová cetlire.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1020 Felhasználó inaktív   Immy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 17:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 03. 15. 10:02

Ez egy jó megoldás. Mondjuk ennyi erővel generáltatni is lehet valami maszlagot és felírni valahová cetlire.

Ez mind addig jó amíg, fizikailag valaki nem fér hozzá a routerhez.

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »