HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#1041 Felhasználó inaktív   Doky586 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 17. 12:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 04. 17. 08:03

Win 7 -> Start menü -> Vezérlőpult -> Hálózat és internet -> Hálózati és megosztási központ -> Adapterbeállítások módosítása -> a szóban forgó adapterre jobbklikk -> Tulajdonságok -> klikk a "Beállítás..." gombra -> Speciális fül -> Helyi felügyeletű címek -> "Nincs jelen" helyett megadod a MAC címet.

Nálam Lenovo laptopon Win7 64bit Home Premiumon nincs a Vezérlőpultban "Hálózat és Internet". Van viszont Eszközkezelő. Ott a hálózati kártyát kiválasztva szintén megváltoztatható a mac cím, de kizárólag a vezetékesen.

#1042 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 13:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Doky586 - Dátum: 2010. 04. 17. 13:35

Nálam Lenovo laptopon Win7 64bit Home Premiumon nincs a Vezérlőpultban "Hálózat és Internet". Van viszont Eszközkezelő. Ott a hálózati kártyát kiválasztva szintén megváltoztatható a mac cím, de kizárólag a vezetékesen.

brunonak és nekem is van olyan a Vezérlőpultban. De az Eszközkezelőből is ugyanez a menü jön elő, tehát ez a része mindegy. Nem vezetékesen is megváltoztatható, ha nem a beépített driver kezeli a témát. Vagy ha nem olyan gyári driver van fent, amely szintén nem támogatja. Egyébként meg lehet változtatni.

Nem hinném, hogy lehetetlen. Bár ha majd mégis ez jön ki, akkor BackTrack vagy valamelyik másik linux alól is meg lehet próbálni, ott egyszerűbb a MAC címet átírni. Úgyis csak addig kell jelen esetben, míg a távoli eszközt átkonfigurálja.

Az sem ártana tudni, hogy mit kell a "nem tudtam vele [SMAC 2.7] ..." "normálisan átállítani" kitétel alatt érteni. Nem engedte állítani egyáltalán, vagy engedte, de nem lépett érvénybe az új érték? Nem mindegy.

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1043 Felhasználó inaktív   bruno92 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 17. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 04. 17. 12:23

Sehová nem kell tenni. Remélem csak viccnek szánod, hogy MAC cím és routerbuherálási szándékkal a háttérben nem tudsz mit kezdeni egy win-es driverrel. Ugyanúgy kell Win7-nél is, mint minden win-ben előtte. Ha van .exe-s telepítője, elindítod (rendszergazdai jogokkal) és kattintasz, amire szükséges.

Ha csak .inf meg .dll, stb. fájlok vannak (ennek elég kicsit az esélye, utoljára a Win9x-ek idejében voltak ilyenek), akkor elkattintasz a Wi-Fi eszköz tulajdonságaira, ahogy már írtam, de nem a Speciális, hanem a mellette lévő "Illesztőprogram" fülre klikkelsz, majd a "Frissítés..." gombra és ott manuálisan az illesztőprogram helyeként megadod azt a mappát, ahová kibontottad a drivert.

Hiszed vagy sem, de ebben az esetben egyik módszer sem működik! Nekem csak ilyen fájljaim vannak a letöltött driver-csomagban:

netr7364.inf
vssver.scc
netr7364.cat
netr7364.sys
RaCoInstx.dll

Amit pedig utóbb írtál, avagy az eszközkezelőn keresztül történő Illesztőprogi-frissítés NEM akar sehogy sikerülni - mikor futtatni próbálom az illesztőfrissítést és megadom neki a driver-fájlokat tartalmazó könyvtárat - sajnos ez a procedúra pedig egy hibaüzenettel zárul nálam... Most mit tegyek, hogy tegyem föl a friss drivert? :dry:

#1044 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 20:59

Mi a hibaüzenet? Nyomd meg a Print Screent a billentyűzeten, majd Ctrl+C-zd be egy képszerkesztőbe (Paint, IrfanView, XnView, GIMP vagy amid van), mentsd, csatold ide.

Azt is lehet csinálni, hogy távolítsd el a Wi-Fi adaptert, majd kerestetsz új eszközt, annak pedig beadagolod az új drivert.

Szerkesztette: Wile E 2010. 04. 17. 21:00 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1045 Felhasználó inaktív   bruno92 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 21:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 04. 17. 21:59

Mi a hibaüzenet? Nyomd meg a Print Screent a billentyűzeten, majd Ctrl+C-zd be egy képszerkesztőbe (Paint, IrfanView, XnView, GIMP vagy amid van), mentsd, csatold ide.

Azt is lehet csinálni, hogy távolítsd el a Wi-Fi adaptert, majd kerestetsz új eszközt, annak pedig beadagolod az új drivert.

Hát igen, egy kicsikét gyanús azért hogy ugyanazon driver fájl már vagy 5féle példányban szerepel a windows könyvtáramon belül. De amikor minap letöröltem a driverjét az Eltávolítással, azután órákba telt miután végre ismét nagy nehezen életet leheltem a wifimbe.... Úgyhogy ezt nem biztos hogy újra meg merném most kockáztatni. :s

Viszont nem lenne elég, ha simán felülírnám ezeket a fájlokat aztán újraindítanék? :D

#1046 Felhasználó inaktív   bruno92 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 21:12

A Windows megállapította, hogy az eszköz illesztőprogramja naprakész.

Na most meg ezt az üzit adja ki a frissít gombra. Én már nem értem tényleg. Vagy 4-5 különféle méretű - de azonos nevű - .sys fájlom van a windóz mappában!!! :blink:

Szerkesztette: bruno92 2010. 04. 17. 21:14 -kor

#1047 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 06:04

(Így is jó a hibaüzenet. A Ctrl+C pedig Ctrl+V akart lenni :hemuveg: )

Nem kell letörölnöd semmi. 5 fájl azonos néven eleve nem is szerepelhetne egyazon mappa ugyanazon szintjén. De nem kell foglalkoznod a Win könyvtárral sem. Fogod és eltávolítod az eszközt (de nem a fájlokat) a tulajdonságainál. Aztán fogod, hozzáadod újra új eszközként, de mielőtt befejezné a telepítést, magad adod meg manuálisan a driver helyét, hogy a helyi számítógépen keresse, abban a mappában, ahová kitömörítetted.

A driverhez mellékelt leírás nem mond semmit a telepítésről?

Szerkesztette: Wile E 2010. 04. 18. 06:07 -kor

#1048 Felhasználó inaktív   bruno92 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 09:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 04. 18. 07:04

(Így is jó a hibaüzenet. A Ctrl+C pedig Ctrl+V akart lenni :hemuveg: )

Nem kell letörölnöd semmi. 5 fájl azonos néven eleve nem is szerepelhetne egyazon mappa ugyanazon szintjén. De nem kell foglalkoznod a Win könyvtárral sem. Fogod és eltávolítod az eszközt (de nem a fájlokat) a tulajdonságainál. Aztán fogod, hozzáadod újra új eszközként, de mielőtt befejezné a telepítést, magad adod meg manuálisan a driver helyét, hogy a helyi számítógépen keresse, abban a mappában, ahová kitömörítetted.

A driverhez mellékelt leírás nem mond semmit a telepítésről?

Ha például most nyomok egy illesztőprogram frissítést, akkor rövid keresés után az alábbiakat írja ki nekem a windóz:

ÜZI1

Nabumm. Ezt nevezik a 22-es csapdájának. Az innen leszedett drivernek a könyvtárát megadva, a windóz most ezt írja ki:

ÜZI2

Akkor most ez jót jelent, vagy rosszat...? :huh:

És mellékelem az .inf-fájlt is, ami a driverhez volt (átneveztem hogy engedje feltölteni!). Külön telepítési információ win7-hez úgy látom nincs!!

Köszi a további segítséget! ;)

Csatolt fájl  netr7364.doc (33,28K)
Letöltések:: 5

Csatolt fájl:

Szerkesztette: bruno92 2010. 04. 18. 09:25 -kor

#1049 Felhasználó inaktív   bruno92 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 09:57

Amit viszont már végképp nem értek sehogy sem, az a "Tulajdonságok" ablak "Illesztőprogram dátuma" kezdetű sora, ahol egy 2007-es dátum szerepel, nézd meg magad is itt.... :nevet2:

#1050 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 11:37

Erre nem igazán lehet gombot varrni. Látszólag jó a driver, a Win7-ed mégse elégszik meg vele, ragaszkodik a mostanihoz, amiből meg nincs újabb verzió. Megpróbáltad a frissítés helyett az eszköz újbóli eltávolítását?

Megnéztem az adatper kézikönyvét, ott driver CD-ről való telepítést írnak, még a Vistát említik benne legújabbként. De végül is nem rossz ötlet 64 bites Vista driverrel megpróbálni, a Win7 elvileg megeszi azt is. Azt meg hátha lehet frissíteni.

#1051 Felhasználó inaktív   Immy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 04. 09:03

Üdv

WPA-tkip újfajta törését kipróbálta már valaki? Nem a bruteforce/dictionary attack-ra gondolok, hanem arra amit tavaly indai/kínai ember prezentált.

Immy
E-mail-en általában ellehet érni!
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen...

#1052 Felhasználó inaktív   dell 1525 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 01. 21:58

Sziasztok!

Elösször is bocsi ha hülyeségeket írok- kérdezek de kérlek segítsetek

Nekem egy dell 1525 inspiron laptopom van xp fut rajta (vmware) és az istenenk sem látja a back track 4 a wifi-t.

beírom az airmon- ng de semmit nem dob ki, pedig az xp alatt futó wifi látja a hálozatokat.

Köszi

#1053 Felhasználó inaktív   Immy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 03. 19:20

Nekem egy dell 1525 inspiron laptopom van xp fut rajta (vmware) és az istenenk sem látja a back track 4 a wifi-t.

Sajnos még nekem se jött össze, hogy vmware alatt normálisan tudjam kezelni a wlan karit. A legegyszerűbb megoldás, hogyha telepíted az egyik partícióra a backtrack-et és arról bootolsz be.

#1054 Felhasználó inaktív   duke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 13. 14:35

hali

Probalkozom a toressel, de meg nincs eredmeny. Kiprobaltam a backtrack 4-et, es win alatt az AiroWizard-ot, de ugyan ugy nem megy. Odaig eljutok mindkettovel, hogy az airodump gyujti a kivalasztott halozatrol az adatokat, de egyetlen ilyen ARP csomagot sem talal. A notebookban Atheros 5007 -es wifi van, lehet hogy ez a problema ? Bar itt is azt olvastam, hogy atheros kartyakkal nem szokott problema lenni. Vegig olvasva a forumot, szerintem mindent jol csinalok, mit kene meg kiprobalnom ?

#1055 Felhasználó inaktív   őrült 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 12. 02. 19:34

Hogyan lehetne törni a WPA/WPA2-t ugy mint a wep-et Back Track-el ?

#1056 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 03. 15:10

Üzenet megtekintéseIdézet: őrült - Dátum: 2010. 12. 02. 19:34

Hogyan lehetne törni a WPA/WPA2-t ugy mint a wep-et Back Track-el ?

sehogy.

-C0pp3rM!n3-

#1057 Felhasználó inaktív   őrült 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 12. 03. 16:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2010. 12. 03. 15:10

sehogy.

-C0pp3rM!n3-

Akkor mi a legegyszerűbb törési forma ?

#1058 Felhasználó inaktív   Immy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 03. 16:44

Üzenet megtekintéseIdézet: őrült - Dátum: 2010. 12. 03. 15:08

Átmész és megkérdezed mi a jelszó.

#1059 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 03. 21:09

Üzenet megtekintéseIdézet: őrült - Dátum: 2010. 12. 03. 16:08

wpa-n belül egyelőre a tkip törhető, de az is macerásabb, mint a wep, dictionary alapú.
aes egyelőre biztonságos, bár az alacsonyabb kulcsbittel rendelkezőket elméleti síkon már megtörték, kivéve a 256bitest, ha jól emlékszem. arra egyelőre nincs "megfejtés".

-C0pp3rM!n3-

#1060 Felhasználó inaktív   őrült 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 12. 04. 22:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2010. 12. 03. 21:09

wpa-n belül egyelőre a tkip törhető, de az is macerásabb, mint a wep, dictionary alapú.
aes egyelőre biztonságos, bár az alacsonyabb kulcsbittel rendelkezőket elméleti síkon már megtörték, kivéve a 256bitest, ha jól emlékszem. arra egyelőre nincs "megfejtés".

-C0pp3rM!n3-

Ha jol tudom a wpa -hoz már kell valami szótár féle cuuc azt honnan vagy hogyan lehet beszerezni ?

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.