Conquer online Ingyenes MMORPG
Elküldve: 2005. 04. 13. 11:41
Rengetegszer újraindítottam a patch letöltést, ami egyébként le is jött szépen, azonban mikor elkezdte kitelepíteni az utolsó file-nál CRC hibával kilépet. Bárhányszor csináltam újra, mindig ez lett az eredmény. Bár lehet így is feltelepítette a patcheket, csak belépni nem engedett a hiba miatt. Amúgy Warrior lettem.
Elküldve: 2005. 04. 13. 14:27
Nekem is ez a probléma volt. (server failed. can not run game... )
De manuálisan feltettem a legutolsó patch-et (Április 11-ei) és onnan ment szépen megint.
Azt a kis 49KB-s file-t is vagy 2 percig töltögette...
De manuálisan feltettem a legutolsó patch-et (Április 11-ei) és onnan ment szépen megint.
Azt a kis 49KB-s file-t is vagy 2 percig töltögette...
Sengir
Elküldve: 2005. 04. 13. 15:32
nekem is volt tegnap Server Failed...de már megy. szokott ilyen köcsög üziket dobálni, csak próbálkozzatok indítással folyamatosan, majd abbahagyja.
kedves Scoo...engedd meg, hogy elbíráljalak, bár jogom semmi rá, mégis megteszem, csakis a te érdekeidet előtérbe helyezve.
Warrior: egy szóval TRÉ!
ha szeretnél erős lenni, ha szeretnél hasznos lenni, ha szeretnél büszke lenni magadra: Taoist (Fire) vagy Trojan. ez a két karakter a legerősebb, ha nem túlozva is de TÚL erős karakter a játékban.
Te, barátom (bár nem ismerlek) a lehető leggagyibbat választottad...megjegyzem, én is warrior vagyok. miért is halgass rám amikor azt mondom változtass míg nem késő? mert én már megtapasztaltam.
elején még csábító a Superman, hogy úgy lépsz szintet mint senki más, de ez a varázs csakhamar megtörik!
elmondom mik a hátrányok:
elször is PvP, azaz másik kis bunkó karaktert szeretnél megagyalni:
Trojan ellen: első nekilendüléskor még erősnek tűnsz hisz a trojan páncélja gyenge, és neked pajzsod van. igen ám, de amikor már 300-500 van a fegyverekre írva akkor a trojan sebzése meg 2x-3x-4x eződik a tieddel szemben! ahogy emelkedik a szinted úgy gyengülsz el Trojan ellen.
Archer ellen: egyszerű, ő repül, te meg a földről nézed ahogy agyonnyilazza a búrád.
Taoist ellen (mind2): kergetheted ám öcsi, úgyse kapod el, ha meg még meg is ütöd, van annyi HP-ja hogy kibírja. a te mágikus védelmed kutyagumit se ér, hosszú távon még egy level 40es tao is le tud nyomni egy 100as warriort (trojant is de annak a Hercules skillje veszélyes, neked semmid nincs).
Warrior ellen: beza, ez az egy karaktertípus ellen van esélyed, már ha nem sokkal jobb a fegyvere vagy a pajzsa. még jó hogy a 2 legbénább elbír egymással.
aztán ott van PvM, monszta elleni küzdelem.
Sebzésed szart se ér, muszáj az elite-szuper attack ring, de még úgy is 2x annyi ideig fogod ütni a szörnyet mint Trojan társad.
Pajzsod segít, de szinte lényegtelen. Miért? Mert a szörnyeknél a karaktered Level-je is számít, lehet hogy a defense-ed elég hogy ne sebződj, mindaddig amíg több mint 2 szinttel alacsonyabb vagy a szörnynél igen is be fogod kapni a naaagy pofonokat, pajzs ide vagy oda.
Mágikus szörnyek ellen már említettem, ugyan az mint Taoist ellen, nincs elég magic def-ed. páncélod elbújhat a Trojan-é mellett, és pajzsod se viszi túlzásba a segítséget.
szóval, remélem sikerült lebeszélnelek a Warrior kiábrándító és idegesítő ösvényének követéséről.
ha mindenképpen közelharcos szeretnél lenni aki bírja az ütéseket és lecsap bárkit mint a taxiórát legyél Trojan. hidd el nem mondok hülyeséget.
kedves Scoo...engedd meg, hogy elbíráljalak, bár jogom semmi rá, mégis megteszem, csakis a te érdekeidet előtérbe helyezve.
Warrior: egy szóval TRÉ!
ha szeretnél erős lenni, ha szeretnél hasznos lenni, ha szeretnél büszke lenni magadra: Taoist (Fire) vagy Trojan. ez a két karakter a legerősebb, ha nem túlozva is de TÚL erős karakter a játékban.
Te, barátom (bár nem ismerlek) a lehető leggagyibbat választottad...megjegyzem, én is warrior vagyok. miért is halgass rám amikor azt mondom változtass míg nem késő? mert én már megtapasztaltam.
elején még csábító a Superman, hogy úgy lépsz szintet mint senki más, de ez a varázs csakhamar megtörik!
elmondom mik a hátrányok:
elször is PvP, azaz másik kis bunkó karaktert szeretnél megagyalni:
Trojan ellen: első nekilendüléskor még erősnek tűnsz hisz a trojan páncélja gyenge, és neked pajzsod van. igen ám, de amikor már 300-500 van a fegyverekre írva akkor a trojan sebzése meg 2x-3x-4x eződik a tieddel szemben! ahogy emelkedik a szinted úgy gyengülsz el Trojan ellen.
Archer ellen: egyszerű, ő repül, te meg a földről nézed ahogy agyonnyilazza a búrád.
Taoist ellen (mind2): kergetheted ám öcsi, úgyse kapod el, ha meg még meg is ütöd, van annyi HP-ja hogy kibírja. a te mágikus védelmed kutyagumit se ér, hosszú távon még egy level 40es tao is le tud nyomni egy 100as warriort (trojant is de annak a Hercules skillje veszélyes, neked semmid nincs).
Warrior ellen: beza, ez az egy karaktertípus ellen van esélyed, már ha nem sokkal jobb a fegyvere vagy a pajzsa. még jó hogy a 2 legbénább elbír egymással.
aztán ott van PvM, monszta elleni küzdelem.
Sebzésed szart se ér, muszáj az elite-szuper attack ring, de még úgy is 2x annyi ideig fogod ütni a szörnyet mint Trojan társad.
Pajzsod segít, de szinte lényegtelen. Miért? Mert a szörnyeknél a karaktered Level-je is számít, lehet hogy a defense-ed elég hogy ne sebződj, mindaddig amíg több mint 2 szinttel alacsonyabb vagy a szörnynél igen is be fogod kapni a naaagy pofonokat, pajzs ide vagy oda.
Mágikus szörnyek ellen már említettem, ugyan az mint Taoist ellen, nincs elég magic def-ed. páncélod elbújhat a Trojan-é mellett, és pajzsod se viszi túlzásba a segítséget.
szóval, remélem sikerült lebeszélnelek a Warrior kiábrándító és idegesítő ösvényének követéséről.
ha mindenképpen közelharcos szeretnél lenni aki bírja az ütéseket és lecsap bárkit mint a taxiórát legyél Trojan. hidd el nem mondok hülyeséget.
Szerkesztette: Cellular 2005. 04. 13. 15:36 -kor
Elküldve: 2005. 04. 13. 16:01
"ha szeretnél büszke lenni magadra: Taoist (Fire) vagy Trojan"
Szerintem az Archer se rossz annyira... (tévednék?)
Elküldve: 2005. 04. 13. 16:44
Ha mindenáron meg akarod változtatni a karidat akkor legyél trojan.
A Tao valóban jó, de már nagyon sok van belőle a klánba.
Amúgy szerintem a nyilas nagyon durva tud lenni, szvsz egyik legerősebb
kaszt a játékban, hanem a legerősebb.
Csak a vari az ellenfele, ha meg nem igazi pvp játékos aki a varival
van a nyilas lekaszálja.
És szörnyek ellen is nagyobb területet belő a nyilas, a gyakorlópályán
is egyszerre 7-9 bábut lövöldözik ami ontja az xp-t. És repülni is tud.
De ha gondolod maradhatsz harcos is, és amire eléred alvl70-et eldöntöd váltani akarsz-e.
Ha igen akkor valaki egy fél nap alatt felhúzza az új karidat lvl 70-re.
))
Más:
A játékban a Tank kifejezés mire utal? Elég sokszor hallom beszélgetésekben...
van a nyilas lekaszálja.
De ha gondolod maradhatsz harcos is, és amire eléred alvl70-et eldöntöd váltani akarsz-e.
Más:
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 04. 13. 16:44
Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 17:01
"ha szeretnél büszke lenni magadra: Taoist (Fire) vagy Trojan"
nem tévedsz, archer is jó, nagyon. egy darabig. úgy Reborn-ig.
azután is jó, csak, Fire Taoist akkor is le fogja lőni.
én most simán megöltem egy Reborn archer-archer-t akinek úgy 3k HP-je van 2 ütéssel.
na mind1, archer is jó, legjobb cucc-találó és pénzkereső, csak hát legkisebb hp-ja neki van.
és egy nagyon jó cipővel bárki állhatja egy archer nyilait sokáig.
Elküldve: 2005. 04. 13. 16:50
Idézet: Sirinor - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 17:44
Ha mindenáron meg akarod változtatni a karidat akkor legyél trojan.
van a nyilas lekaszálja.
))
Más:
van a nyilas lekaszálja.
Más:
Tank annyi mint állni az ütéseket (egy erős karit ütnek a szörnyek) míg a sok kis barom megöli azt.
a nyilas messze nem a legerősebb kari a játékban, alacsony HP-juk a vesztük. páncéljuk sem olyan jó.
vadászni mint említettem ő a legjobb.
nyilas pvp-ben sem erős, legalábbis nem mindíg. ha körülötte mindenki ellenfél akkor Scatter-el őt se tudják elkapni miközben ő csak lő és lő, de ha barátait nem akarja eltalálni akkor muszáj repülnie, amihez elhasználja a sztamináját, miután földetéréskor ülnie kell....ami egyértelműen könnyű prédává teszi egy Herculesező Trojannal szemben.
emlékezz a vari tudja magát gyógyítani, több a hp-ja, és Fire-Fire reborn kap egy olyan skillt ami megduplázza az Archer elleni védelmét és ezzel szinte elpusztíthatatlanná téve őt.
Elküldve: 2005. 04. 13. 17:01
Huh, ezek jó hogy elmeséled.
Egy kicsit tudsz mesélni a rebornról?
Mikor érdemes rebolnolni, és miért jó pl. 2x ugyanarra a kasztra rebornolni vagy mit mire érdemes?
Mi történik a tárgyaimmal reborn után?
Mi lesz a skillekkel? Az újakkal és a régiekkel?
Más:
Mit ér a dodge a cipőn? Miért érdemes fejleszteni? Meszebbre ugrik vagy mi?
Egy kicsit tudsz mesélni a rebornról?
Mikor érdemes rebolnolni, és miért jó pl. 2x ugyanarra a kasztra rebornolni vagy mit mire érdemes?
Mi történik a tárgyaimmal reborn után?
Mi lesz a skillekkel? Az újakkal és a régiekkel?
Más:
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 04. 13. 17:31
Én Water --> Archer rebornt tervezek
Így az alábbi skillek maradnak meg: Cure, Invisibility, Magic Shield, Stigma and Meditation
Stigmaval es gyógyitással már elég jól elvan az íjász szerintem.
Water Tao val egyébként 120 as lvl re tervezem a rebornt.
Sirinor: itt olvashatsz a rebornról mindent : http://www.conqueron...born/Reborn.htm
Így az alábbi skillek maradnak meg: Cure, Invisibility, Magic Shield, Stigma and Meditation
Stigmaval es gyógyitással már elég jól elvan az íjász szerintem.
Water Tao val egyébként 120 as lvl re tervezem a rebornt.
Sirinor: itt olvashatsz a rebornról mindent : http://www.conqueron...born/Reborn.htm
Elküldve: 2005. 04. 13. 17:38
Idézet: Sirinor - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 18:01
Úgy vettem észre a dodge-nál kivéded/kikerülöd az ütés, a def meg csak a fizikai sebzést csökkenti.
Szóvak: magas dodge -> nem tudnak megütni.
Így van, Cellular?
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."
"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."
"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."
Elküldve: 2005. 04. 13. 17:54
A diablos korszakomból a dodge valami elhajlásféleséget jelentett ez igaz, csak miért cipőre teszik vajon?
De az tény hogy piszokdrága a super cipő +-osat meg nem is nagyon láttam.
A bag-okat megvettem volna, de most bag-bol elitet keresek, meg capkából vagy -inkább- fülbevalóbol is elitet keresek lvl 67 vagy 82 lenne jó. Majd belenő a fejem:)
És természetesen cipőböl is:)
De legalább kardot nem kell cserélnem.
Más:
Fixed ittemek lehet szerezni lvl 60 felettieket is esetleg??
De az tény hogy piszokdrága a super cipő +-osat meg nem is nagyon láttam.
A bag-okat megvettem volna, de most bag-bol elitet keresek, meg capkából vagy -inkább- fülbevalóbol is elitet keresek lvl 67 vagy 82 lenne jó. Majd belenő a fejem:)
És természetesen cipőböl is:)
De legalább kardot nem kell cserélnem.
Más:
Fixed ittemek lehet szerezni lvl 60 felettieket is esetleg??
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 04. 13. 18:16
huh de sok kérdés.
oké: Dodge = védelem CSAK Archer ellen (Diablo igen, kikerülöd elhajolsz a nyilvesszők elől.) mást nem csinál.
fixed item max 52es (sapka) annál nagyobb nincs.
water archer hülyeség, bármi amit Rebornolsz Archerre szar, Water vagy Fire vagy Waterre menjen.
Reborn azért jó mert extra skillt kapsz, egy spec fegyvert, sok HP-t, egy saját Guard-ot, egy választható Super Gem-et, és egy Summonolható Beastet (ami gyenge de jópofa).
nem mindíg érdemes ugyan azt a Classt választani, pl Archer-Archer szar, de a többi jó ha ugyan arra megy.
Warrior-Warrior kap egy Reflectet ami vsszaadja a sebzést (NÉHA!!!) amit rajtad ütnek. mindenféle sebzést.
Trojan-Trojan kap iszonyat hp-t, kb úgy 10k mikor újból 120 leszel reborn után, és egy skillt ami leveszi az ellenfeled hp-jának 20%-át mikor alkalmazod.
Water-Water kap 1 varazslatot ami nagyon nagyon messziről is képes lőni (hiába ugrál el)
Fire-Fire meg kapja a Dodge-t ami megduplázza a cipődön lévő Dodge-t (pöpec archer elleni védelem)
Archer-Archer kap egy olyat hogy a nyila megállítja az ellenfelet a támadásban de az is olyan mint a Reflect, csak NÉHA aktiválódik.
egyedül az Archer szopja meg mert bármibe Rebornol (ami nem Archer) akkor csak annyit kap hogy tud viselni alacsony szintű íjakat.
Water Tao má tud rebornolni 110 után a többi class csak 120 után. minél magasabbra mész annál több elosztható bónuszpontot kapsz, amik azért jók mer többet rakhatsz erőre, staminára...mint alapból van. érted.
nah ennyi.
ja mégvalami. azért ne menj Water-Archer, mert az elosztható pontjaidat Mana-ra, Dexre, Erőre, és Sztaminára is kell raknod. magyarul elvesztesz sokat Dexen (hogy tudj nyilat használni) és nem marad amit Manara tegyél, ezáltal nem fogsz sok varazslatot hasznalni.
ismétlés:
Water Tao menjen Water-re, VAGY Fire-re. mind2 megoldás jó.
Trojan menjen Trojan
Warrior mehet Warrior VAGY Trojan (ha unod a Warriort)
Archer....mehet bármire semmi jó skill-t nem kapsz, csak erősebb leszel. Érdemes Archer-Archer hisz így legalább megtartod a cuccaid.
JA és...
Reborn után a viselt cuccaid a lehető legalacsonyabb szintre esnek (armor lvl 15, fegyver lvl 5...stb) de megmarad hogy Elite+2...vágod...csak a szint változik hogy hordani tudd...ugyanis Reborn után lvl 15 leszel.
skilljeid is lenullázódnak, de amint eléred azt a szintet ami a Reborn ELŐTTI-nek a fele, akkor van rá esély hogy visszaáll arra ami Reborn előtt volt.
példa : sword proficiency 13 mikor Rebornolsz, 0 mikor Rebornoltál. eléred a 7et (13-nak a fele mondjuk) akkor van rá esély hogy hip hop 13 lesz megint.
ENNYI...*edit vége*
oké: Dodge = védelem CSAK Archer ellen (Diablo igen, kikerülöd elhajolsz a nyilvesszők elől.) mást nem csinál.
fixed item max 52es (sapka) annál nagyobb nincs.
water archer hülyeség, bármi amit Rebornolsz Archerre szar, Water vagy Fire vagy Waterre menjen.
Reborn azért jó mert extra skillt kapsz, egy spec fegyvert, sok HP-t, egy saját Guard-ot, egy választható Super Gem-et, és egy Summonolható Beastet (ami gyenge de jópofa).
nem mindíg érdemes ugyan azt a Classt választani, pl Archer-Archer szar, de a többi jó ha ugyan arra megy.
Warrior-Warrior kap egy Reflectet ami vsszaadja a sebzést (NÉHA!!!) amit rajtad ütnek. mindenféle sebzést.
Trojan-Trojan kap iszonyat hp-t, kb úgy 10k mikor újból 120 leszel reborn után, és egy skillt ami leveszi az ellenfeled hp-jának 20%-át mikor alkalmazod.
Water-Water kap 1 varazslatot ami nagyon nagyon messziről is képes lőni (hiába ugrál el)
Fire-Fire meg kapja a Dodge-t ami megduplázza a cipődön lévő Dodge-t (pöpec archer elleni védelem)
Archer-Archer kap egy olyat hogy a nyila megállítja az ellenfelet a támadásban de az is olyan mint a Reflect, csak NÉHA aktiválódik.
egyedül az Archer szopja meg mert bármibe Rebornol (ami nem Archer) akkor csak annyit kap hogy tud viselni alacsony szintű íjakat.
Water Tao má tud rebornolni 110 után a többi class csak 120 után. minél magasabbra mész annál több elosztható bónuszpontot kapsz, amik azért jók mer többet rakhatsz erőre, staminára...mint alapból van. érted.
nah ennyi.
ja mégvalami. azért ne menj Water-Archer, mert az elosztható pontjaidat Mana-ra, Dexre, Erőre, és Sztaminára is kell raknod. magyarul elvesztesz sokat Dexen (hogy tudj nyilat használni) és nem marad amit Manara tegyél, ezáltal nem fogsz sok varazslatot hasznalni.
ismétlés:
Water Tao menjen Water-re, VAGY Fire-re. mind2 megoldás jó.
Trojan menjen Trojan
Warrior mehet Warrior VAGY Trojan (ha unod a Warriort)
Archer....mehet bármire semmi jó skill-t nem kapsz, csak erősebb leszel. Érdemes Archer-Archer hisz így legalább megtartod a cuccaid.
JA és...
Reborn után a viselt cuccaid a lehető legalacsonyabb szintre esnek (armor lvl 15, fegyver lvl 5...stb) de megmarad hogy Elite+2...vágod...csak a szint változik hogy hordani tudd...ugyanis Reborn után lvl 15 leszel.
skilljeid is lenullázódnak, de amint eléred azt a szintet ami a Reborn ELŐTTI-nek a fele, akkor van rá esély hogy visszaáll arra ami Reborn előtt volt.
példa : sword proficiency 13 mikor Rebornolsz, 0 mikor Rebornoltál. eléred a 7et (13-nak a fele mondjuk) akkor van rá esély hogy hip hop 13 lesz megint.
ENNYI...*edit vége*
Szerkesztette: Cellular 2005. 04. 13. 18:26 -kor
Elküldve: 2005. 04. 13. 20:18
Hát Water Tao tuti nem leszek reborn utan...
Fire nem vonz, Trojan, vagy Archer marad...
"ja mégvalami. azért ne menj Water-Archer, mert az elosztható pontjaidat Mana-ra, Dexre, Erőre, és Sztaminára is kell raknod. magyarul elvesztesz sokat Dexen (hogy tudj nyilat használni) és nem marad amit Manara tegyél, ezáltal nem fogsz sok varazslatot hasznalni."
Ezt nem értem. Minek Archernek Manna? Nem fogok vele varazsolgatni, csak max egy-két stigma, cure. Arra kevés manna is bőven elég.
Valahol azért is akarok rebornolni, hogy karit váltsak
"ja mégvalami. azért ne menj Water-Archer, mert az elosztható pontjaidat Mana-ra, Dexre, Erőre, és Sztaminára is kell raknod. magyarul elvesztesz sokat Dexen (hogy tudj nyilat használni) és nem marad amit Manara tegyél, ezáltal nem fogsz sok varazslatot hasznalni."
Ezt nem értem. Minek Archernek Manna? Nem fogok vele varazsolgatni, csak max egy-két stigma, cure. Arra kevés manna is bőven elég.
Elküldve: 2005. 04. 13. 20:32
Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 21:18
Hát Water Tao tuti nem leszek reborn utan...
deee...tod hogy varazslatoknak van Mana requirementjük nem? pl: 80 mana ahoz hogy Tornadot tudj hasznalni (nem igy van de ez csak pl)
szoval kell a mana...mert nem minden Stigma után akarsz leülni és Meditálni.
akkor inkabb Trojan...Archerrel tuti megszívod hisz a többi Reborn karakter sokkal erosebb lesz nálad.
és Justice-on a legelső kari aki Rebornolt Water-Fire lett, és kb 1 guildet kinyír egymaga. Ennyit erről hogy megéri e vagy sem
amugy ha Trojan leszel akkor majd jó sokat fogsz költeni arra hogy új, Trojan cuccokat szerezz magadnak. ideje elkezdeni
Elküldve: 2005. 04. 13. 20:56
"deee...tod hogy varazslatoknak van Mana requirementjük nem? pl: 80 mana ahoz hogy Tornadot tudj hasznalni (nem igy van de ez csak pl)
szoval kell a mana...mert nem minden Stigma után akarsz leülni és Meditálni."
Alap skillekhez nem kell mana...
Sigma maxon 400manna, Cure 130, Invisible 360. Ennyi mannához nem kell sokat költeni pontot
Trojant megnézem.
Sigma maxon 400manna, Cure 130, Invisible 360. Ennyi mannához nem kell sokat költeni pontot
Trojant megnézem.
Elküldve: 2005. 04. 13. 21:07
Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 21:56
"deee...tod hogy varazslatoknak van Mana requirementjük nem? pl: 80 mana ahoz hogy Tornadot tudj hasznalni (nem igy van de ez csak pl)
Trojant megnézem.
Trojant megnézem.
rendben te tudod, a trojan jobb választás lenne.
ha kell 1 nyomós ok hogy dönts: trojan 10k hp, archer 4k
sztem 1értelmű
Elküldve: 2005. 04. 13. 21:28
Helyetesítettem Archerrel, mint szinén távolsági...
Egyébként is milyen rosz lenne ez a játék is, ha csak Water és Fire taok lennének mindenütt...
Elküldve: 2005. 04. 13. 21:53
Igen az archer "erossegehez" annyit, hogy viccesen kicsi a HP, es a pancel se sok, tetejebe az ij sem sebez igazan sokat, bar igaz, hogy azt messzirol... Szornyek ellen azert eleg jo -a serulekenyseg ovatossa tesz- de szerintem Playerek ellen eleg gyenge, bar level70 utan mar jobbnak latszik a helyzet.
Vegigneztem a reborn tablazatokat, es arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy archerbol nem erdemes semmire sem rebornolni, semmi sem marad meg aminek ertelme is lenne, esetleg a sok dex, de az meg minek...
Viszont archerre rebornolni jo buli lehet...szinte barmibol, de foleg taobol. Mindegy en mar ezert nem kezdem ujra.
Egyebkent a Trojan, meg a Tao tetszene. Inditottam egy trojant is (market-rabszolganak) es poenbol felnyomtam level15-ig, de majdnem annyi HP-ja lett mint a level48-as Archeremnek.... Rohej...
Mindegy messze vagyok meg a vegetol, szoval lesz idom gondolkodni, de ha egyszer eljutok a rebornig, kenytelen leszek a classnal maradni...
Azert egy Trojanbol lett archer-t megneznek egyszer
Vegigneztem a reborn tablazatokat, es arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy archerbol nem erdemes semmire sem rebornolni, semmi sem marad meg aminek ertelme is lenne, esetleg a sok dex, de az meg minek...
Viszont archerre rebornolni jo buli lehet...szinte barmibol, de foleg taobol. Mindegy en mar ezert nem kezdem ujra.
Egyebkent a Trojan, meg a Tao tetszene. Inditottam egy trojant is (market-rabszolganak) es poenbol felnyomtam level15-ig, de majdnem annyi HP-ja lett mint a level48-as Archeremnek.... Rohej...
Mindegy messze vagyok meg a vegetol, szoval lesz idom gondolkodni, de ha egyszer eljutok a rebornig, kenytelen leszek a classnal maradni...
Azert egy Trojanbol lett archer-t megneznek egyszer
"Ne légy hiú és beképzelt, hogy okosabb, és különb légy, mint embertársaid."
Elküldve: 2005. 04. 13. 22:18
ömm..az hogy ha megütik a Taot és régen rossz; nos, a taonak legalább van hp-je míg Archernek nincs.
hidd el van annyi archer mint doszt, nem te lennél a Messiás
nem értem miért gondoljátok hogy bármi class Archerre rebornolva poén.
pl: warriorból archer kap pajzsot és roar-t ami a leghülyébb skill. pajzs meg minek, nem közelharcolsz
trojanból mondjuk oké, cyclone-nal érdekes lehet hogy gyorsan lősz, de az csak 15mp max.
taoból nem éri meg mert bármi más class jobb az archernél.
archer archerből szinte az 1etlen ok opció.
biztos nem véletlen hogy szinte senki nem Rebornol archerré...
max ha archer voltál alapból.
amúgy Balagee az archer és a tao, bár távolsági mind2, tök mások. a taonak nem kell megállni 1 helyben kb 2 másodpercre hogy tüzeljen, archernek igen. tao csak ugrál és lő. és a taot mint elmítettem megüthetik, sok a hpja, rakhat magára mágikus pajzsot is. archernek muszáj repülnie különben bárki megöli.
egyetlen mód hogy archer pvp-zzen az az hogy iszonyat sebzést fabrikál gyűrűből, szuper íjjból, és jó sok szuper gem-ből...majd egy Intensify+Rapid Fire kombóval 1 menetben kinyír valakit. ha nem jött be akkor szívás mert sztamina se maradt hogy repüljön.
taonak nincs gondja
ja és az archer feláldozza a phys defet (archer sapi) magic defre (earring) ami mégkönyebb prédává teszi Trojan Herculese ellen.
hidd el van annyi archer mint doszt, nem te lennél a Messiás
nem értem miért gondoljátok hogy bármi class Archerre rebornolva poén.
pl: warriorból archer kap pajzsot és roar-t ami a leghülyébb skill. pajzs meg minek, nem közelharcolsz
trojanból mondjuk oké, cyclone-nal érdekes lehet hogy gyorsan lősz, de az csak 15mp max.
taoból nem éri meg mert bármi más class jobb az archernél.
archer archerből szinte az 1etlen ok opció.
biztos nem véletlen hogy szinte senki nem Rebornol archerré...
amúgy Balagee az archer és a tao, bár távolsági mind2, tök mások. a taonak nem kell megállni 1 helyben kb 2 másodpercre hogy tüzeljen, archernek igen. tao csak ugrál és lő. és a taot mint elmítettem megüthetik, sok a hpja, rakhat magára mágikus pajzsot is. archernek muszáj repülnie különben bárki megöli.
egyetlen mód hogy archer pvp-zzen az az hogy iszonyat sebzést fabrikál gyűrűből, szuper íjjból, és jó sok szuper gem-ből...majd egy Intensify+Rapid Fire kombóval 1 menetben kinyír valakit. ha nem jött be akkor szívás mert sztamina se maradt hogy repüljön.
taonak nincs gondja
ja és az archer feláldozza a phys defet (archer sapi) magic defre (earring) ami mégkönyebb prédává teszi Trojan Herculese ellen.
Elküldve: 2005. 04. 13. 22:32
Megfogadtam a tanácsokat és indítottam egy új karaktert. Meglepő módon Trojan lett
Neve: Seldon
Kösz a segítséget.
Neve: Seldon
Kösz a segítséget.

Súgó
A téma zárva.