Conquer online Ingyenes MMORPG
Elküldve: 2005. 04. 16. 18:16
Koszi az infokat.
Egy olyan kerdesem lenne, mi a feneert szakadok meg 10 percente????
Allandoan kivag ez a szar, es nagyon ingerlo.
Idaig semmi baja nem volt, tortent valami tegnap/ma???
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 04. 16. 19:05
Idézet: Sirinor - Dátum: 2005. ápr. 16., szombat - 19:16
Koszi az infokat.
Nem volt update, szerintem semmi nem változott. Lehet hogy közbelépett az esélyegyenlőség BOT.
Elküldve: 2005. 04. 17. 12:42
LOL:)))
Hát igen, le is maradtam rendesen! Nemsokára én leszek a low level a klánba ha így haladunk!
u.i.: elindítottam az autopatch nélkül a sima exe-t. És így működik normálisan, lehet csak szerencsém volt nem tudom...
u.i.i.: A 2.0 kliensről valami hír?
Hát igen, le is maradtam rendesen! Nemsokára én leszek a low level a klánba ha így haladunk!
u.i.: elindítottam az autopatch nélkül a sima exe-t. És így működik normálisan, lehet csak szerencsém volt nem tudom...
u.i.i.: A 2.0 kliensről valami hír?
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 04. 17. 13:26
www.conqueronline.com
itt mindíg megnézheted van-e már kliens letöltés a CO 2.0 gomb megnyomása után.
itt mindíg megnézheted van-e már kliens letöltés a CO 2.0 gomb megnyomása után.
Elküldve: 2005. 04. 17. 14:08
ja, csak ha ez is olyan mint a regisztráció akkor lehet amikor megnézem már nincs is fent, de ettől még 1-2 órája lehetett fent.
Ha van egy kari ami rebornolt, és újra felemgy lvl 120-ra tud megint rebornolni?
Ha van egy kari ami rebornolt, és újra felemgy lvl 120-ra tud megint rebornolni?
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 04. 17. 17:28
Mi az a zöld halálfej ami a gyakorlópályán repdes az egyik bábú felett? Nem lövi senki pedig...
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 04. 17. 22:37
Kicsit rahajtottam penteken-szombaton a levelingre 

Lassan promote-olom magam ijaszbol majmokat terelo juhassza
Jo ez a scatter, visszaadta kicsit a lelkesedesem
Level 55-re fellepni kesz kinszenvedes volt, de onnan 58-ig jatszi konnyedseg. Nagyon sok fugg attol, hogy van-e eppen megfelelo szorny, akin tudok sebezni, es elegendo XP-t is ad...
De vegre kozelebb vagyok a 70-hez, mint a 40hez
Csak nehogy verszemet kapjak:

Lassan promote-olom magam ijaszbol majmokat terelo juhassza
Jo ez a scatter, visszaadta kicsit a lelkesedesem
De vegre kozelebb vagyok a 70-hez, mint a 40hez
Csak nehogy verszemet kapjak:
Szerkesztette: John Fowler 2005. 04. 17. 22:39 -kor
"Ne légy hiú és beképzelt, hogy okosabb, és különb légy, mint embertársaid."
Elküldve: 2005. 04. 18. 01:27
ma este sikerült vennem egy elite Trojan armort ,mindjárt 4 meteorral fel is nyomtam a szintemre,aztán a piacon 2 darab +1-es páncél beszerzése után már meg is volt a +1 a páncélból
HP Pavilion DV-5 1160eh
Elküldve: 2005. 04. 18. 08:43
tök jó hogy így haladtok, grat!
amúgy az számít milyen szörnyet ölsz, pl: ha a szinted utolsó számjegye 1, 2, 5, vagy 0 (még 6 is jó)...akkor fehér nevű szörnyet kell ölni, az adja a legtöbb xpt. a többi esetben érdemes pirosat, azért extra xp jár, persze ügyelj rá hogy ne 1 ütés legyél nekik
amúgy sokkal magasabb mint a te szinted (fekete nevű) szintű szörnyet nem érdemes ölni mert nem ad többet mint pl az annál eggyel gyengébb de még mindíg fekete nevű dög.
amúgy az számít milyen szörnyet ölsz, pl: ha a szinted utolsó számjegye 1, 2, 5, vagy 0 (még 6 is jó)...akkor fehér nevű szörnyet kell ölni, az adja a legtöbb xpt. a többi esetben érdemes pirosat, azért extra xp jár, persze ügyelj rá hogy ne 1 ütés legyél nekik
amúgy sokkal magasabb mint a te szinted (fekete nevű) szintű szörnyet nem érdemes ölni mert nem ad többet mint pl az annál eggyel gyengébb de még mindíg fekete nevű dög.
Elküldve: 2005. 04. 18. 09:56
Én meg "csak" lvl 66 lettem. Mintha megállt volna az élet 64 után...
Már várom a lvl 70 et de nagyon. Dupla team xp, revive mannából bármikor, magasabb bánya...
John Fowler: Vazz késöbb kezdted, mint én, és mindjárt utolérsz
Grat. Szépek a képek is. Főleg, ahol egy lövésre 4000xp felett kapsz 
Milyen technikával szeded a képeket a játékból?
Már várom a lvl 70 et de nagyon. Dupla team xp, revive mannából bármikor, magasabb bánya...
Elküldve: 2005. 04. 18. 11:22
Felnyomok már pár képet, lássuk őket
Shar-pei bányászik:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kék egér küldetés(ek):

Dragonball...
:

Füdőzés Fruzsival a kecóban(Bocs Nynfus):

Fürdő után egy kis másféle kikapcsolódás!

Házavató(megkésve bár...):

Leszbi Show + én:) (Majdnem manga):

Shar-pei bányászik:

Kék egér küldetés(ek):

Dragonball...

Füdőzés Fruzsival a kecóban(Bocs Nynfus):

Fürdő után egy kis másféle kikapcsolódás!

Házavató(megkésve bár...):

Leszbi Show + én:) (Majdnem manga):

Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 04. 18. 11:23
Metzone(ezeken a szigeteken él más monsta is vagy csak ezek)?:

Ilyen kéne nekem is 1:

Ilyen kéne nekem is 2:

Ilyen kéne nekem is 3:

Ilyen kéne nekem is 1:

Ilyen kéne nekem is 2:

Ilyen kéne nekem is 3:

Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 04. 18. 11:24
Innen Cellulart leszámítva én kezdtem a legkorábban, Sirinor meg Amberyl mégis már messze járnak.
Elküldve: 2005. 04. 18. 11:26
Hogy lehet kisebbe tenni a képeket, remáélem csak LAN-osok nézik az oldalt!.)
Amber olyan futamot lenyomott most az elmult 3 napba amig nem voltam hogy lehet már le is előzött. Megis nézem:)
Amber olyan futamot lenyomott most az elmult 3 napba amig nem voltam hogy lehet már le is előzött. Megis nézem:)
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 04. 18. 11:40
Ha valakinek bármilyen eladó cucca van a klánba az tegyen fel hirdetést hogy mindenki értesülhessen róla a klánba!
Msg fül, majd a Guild gomb alul az ablakban, és létre is lehet hozni a hirdetést.
A hirdetés első 5 szava tartalmazza lényeget ha lehet.
A submit-al lehet létrehozni a view-el meg értelemszerűen megnézni a hirdetést. Ha elkelt a Delete-el meg törölheted. Érdemes mindig megnyomni a Refresh gombot is, hogy a friss hirdetéseket lássuk.
Ja és lehetőleg azért valamivel olcsobb legyen mint ha a piacon árulnád ismeretlennek!
Msg fül, majd a Guild gomb alul az ablakban, és létre is lehet hozni a hirdetést.
A hirdetés első 5 szava tartalmazza lényeget ha lehet.
A submit-al lehet létrehozni a view-el meg értelemszerűen megnézni a hirdetést. Ha elkelt a Delete-el meg törölheted. Érdemes mindig megnyomni a Refresh gombot is, hogy a friss hirdetéseket lássuk.
Ja és lehetőleg azért valamivel olcsobb legyen mint ha a piacon árulnád ismeretlennek!
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 04. 18. 17:51
Idézet: Cellular - Dátum: 2005. ápr. 18., hétfő - 9:43
Koszi a tippeket Cellular.
Bar ezeket mar kb. megtanultam a sajat boromon, de jo segitseg igy osszefoglalva, leirva latni a nalam kezdobbeknek
Elküldve: 2005. 04. 18. 17:56
Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2005. ápr. 18., hétfő - 10:56
Grat. Szépek a képek is. Főleg, ahol egy lövésre 4000xp felett kapsz 
Mondjuk meg is van az ara.
Kicsit belezizzentem a dologba
Ha vegre leulok a gep ele, es beizzitom a netet, rogton az jut eszembe hogy minden mas csak elvesztegetett ido, mikor konkverezhetnek, es szintet is lephetnek helyette... Szerintem az artott meg, hogy a Wizardry8 meg a Morrowind ota nem volt dolgo RPGvel, pedig nagyon szeretem.
A 4000xp-s idoszakban leptem 2 szintet kb 3 ora alatt, ugy hogy kozben bizniszelgettem is...
Mostmar csak 400-at ad egy kepernyonyi majom, sajnos kinottem oket...
Elküldve: 2005. 04. 18. 17:56
Idézet: Cellular - Dátum: 2005. ápr. 18., hétfő - 7:43
Nem tudom harcosoknal hogy van, varázslóknál ez úgy szokott lenni, hogy a fekete szörny mindig jól ad, teljesen mindegy mennyire fekete, jól ad ha lövöd. A Team xp természetesen változik. Team Xp-t a piros monsta jól adja, és azt meg is tudod ölni.
Ha egy monstert lehagysz 3 szintel akkor azt kell ütni!!!! Ez az a pont ahol már a támadó varázslatokkal duplát sebzel rajta és a sebzést egy az egyben megadja xp-nek!!!
Tehát ha egy fekete szörnyen 1000-et sebzel akkor kb. 1200-1300 xp-t ad. A fehér szörnyeken amennyit sebzel annyi xp-t ad, mondjuk 1000-es sebzésnél 1000-et, de ha pont 3 szintel vagy magasabb a monstánál akkor már 2000-et sebzel bele és mivel még fehér a monsta ezt egy az egyben megkapod. Tehát 2000 xp. Érdemes megkeresni ezeket, de sajnos nincs minden szintre ilyen monster!
Ha valami kell, írj!

Súgó
A téma zárva.